ursa_p -> RE: Februarčki 2006 (12.4.2006 19:30:50)
|
Dan! Mi smo bili na sprehodu v Zajcji dobravi ... je bilo prav lusno, potem pa je zacelo pihat in smo sli domov. Moltex plenicke o katerih je govorila Tina76 ... to so Tosamine, ce se prav spomnim ... nam niso bile prevec vsec, ker ne pridejo lepo okoli nogice ... ceprav mimo ni slo nikoli, tako da so kljub nizki ceni, po mojem mnenju kar v redu. Smo bolj zadovoljni z Beauty Baby. Tina76 ... se pridruzujem v klub najbolj pridnih otrockov. Aja ... dopust ... jaz upam, da tudi mi kam gremo ... samo nas pride za pse drazje kot za naju dva ... noro!!! Drugace pa sigurno kam gremo, ce bo dovolj financ. Ce ne drugace pa za kak dan ali dva. Pa v Bohinj in na Bled bomo kaj sli ... no, na Bledu bomo sigurno bolj pogosto. Bonnie_ dobrodosla, sem se ze hotela oglasit v eno sosednjo temo, ko si povedala, da si februarcica, da se javi se sem, no, ti pa tukaj. Rokica ... tudi pri nas je rokica velikokrat boljsa kot dudica, ampak rokice oziroma cele pesti pa ne pustimo ... ga kar malo posiliva z dudico, ce mu rokica prevec v usta uhaja. Malo pomigam z dudico, ko mu jo vtaknem v usta, pa jo ponavadi kar zagrabi. Ursi ... midva imava celo stanovanje zase ... tasca zivi eno nadstropje visje in imamo locen vhod, tako da je to super. Ceprav je na zacetku ves cas tezila, da imava TV prenaglas, pa jaz sem komaj slisala kaj govorijo. Potem sem pa jaz Maticu zatezila, ko smo bili gor in sem nalac pustila TV zelo naglas, da naj ji kaj rece, ker se ni nic slisalo! Potem je bil pa mir ... zacuda pa sedaj Gala sploh ne slisi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Midva imava sicer tisti zunanji del, ki je za pse, "zase", pa tudi urejava ga midva (razen dreves) - zdej je vsaj cemu podobno, ampak tisti konec je ze v redu in je tudi urejen, druga stran hise je pa kot pri ciganih ... res ... vse nametano. Vse se spara - ce slucajno. Ze klet sva pol leta nazaj spraznila, ker je bilo noter pohistvo in krama izpred 50 ali pa se vec let ... pa nic vec uporabno, pa seveda vse nametano ... pajkov se v zivljenju nisem toliko videla. Okolica se sicer lepsa, ker jaz oba (Matica in tasco - no, njo Matic) priganjam, da se vsaj kaj naredi. Ampak kaj, ko jaz kljub otroku pospravljam zunaj tujo svinjarijo, pa se doma morm pospravljat, ... dela mam res cez glavo, svinjarija pred hiso me pa tudi moti. In namesto da grem s tamalim na sprehod, ga parkiram pred hiso in pospravljam! Aja, pa se macko ima, tako da moram non stop pazit vozicek, da mi ne bi skocila noter in zadusila otroka. Tega me je namrec blazno strah, sploh ker je macka navajena skakat in plezat povsod ... pa tudi na vozicek je ze skocila, ampak na sosedin ... Samo nimam kaj. Maticeva mami je po smrti moza malo "zakrknila" ... kljub temu, da je od tega ze vec kot 6 let, se sele sedaj pocasi postavlja na noge ... ze s tem, ko se je odselila eno nadstropje visje in Matica prepustila meni - on je namrec prevzel vlogo oceta. Tezko je. In to je tudi en od razlogov, da bova verjetno kar za vedno ostala tukaj ali pa kje v blizini tasce, ker brez Matica skoraj ne more. Pa Matic cuti neko obveznost do nje ... no, to bomo videli kako bo. Na sreco sem Matica malo postavila na realna tla in je prisel do tega, da njegova mama ni njegov otrok in da ni na prvem mestu. Je sicer pomembna, ni pa na prvem mestu. Ce odstejem necistoco in navezaost na sina, je tasca kar v redu. No, toliko o druzinskih problemih. Vrtci ... jaz sem ga vpisala ze, ko je bil star mesec oziroma se manj. In se sreca, ker je pred casom potekel rok za letosnji vpis ... se pravi od tega septembra naprej - to solsko leto. Ampak ... kljub temu, da smo v velikem kraju pri nas vrtca ne bomo dobili, vsaj v Kaslju ne ... 99% da ne ... edino v kaki drugi "vasi" ali pa drugem delu Ljubljane kje okoli ... upam. Sploh ne vem do kdaj morajo poslati odlocbe ... katera kaj ve? Babica servis ... ja, tasca si ze rihta penzijo in upa, da bo sla v pokoj ze letos bozica. No in se je ze veckrat ponudila, da bo pazila Gala. Meni to ni NIC vsec. Namesto da placujem najmanj 50 jurjev privat varstva si raje najdem delo za doma in sama cuvam otroka. No, sicer pa upam, da bomo dobili vrtec kjerkoli, samo da bo ... pa da bojo varuske v redu (vem kako je, ko so nekatere blazno neprijazne - namrec bila sem ravno v skupini s tako vzgojiteljico!!! - ko sem delala v vrtcu). Sicer pa bo tudi moja mami sla v pokoj, pa ga tudi njej ne bi zaupala!!! Za obcasno varstvo ja, drugace pa ne ... sej babice ne znajo drugega kot samo razvajati ... tasca je cist razvadila pse ... kje pa pise, da ne bo se otroka. No, upam, da dobimo vrtec. Lp, Ursa
|
|
|
|