natalia -> RE: Februarčki 2006 (10.4.2006 22:33:42)
|
zdravo!!! jaz sem danes dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in že jemljem KT. kako je pri nas: eva je zadnje dni, dobila ful neke čudne navade, nahranim jo okrog pol treh, lepo zaspi nazaj, točno ob 6.15 ne glede na to ali je jedla ali ne, pa jo začne tako matrat kakec, kljub temu, da nič ne spravi ven, kaj bi to bilo, mogoče krči ali kaj? prej tega ni delala, zdaj pa se že skozi to dogaja. kaj naj naredim, da bi spala vsaj do sedmih? kakšna ideja? ursa_p, tebi se moram zahvalit, ker sedaj uživamo v kopanju, videla sem namreč da tvojega kopaš v čebričku in smo ga nabavli tudi mi, in glej ga zlomka, tako je uživala, da nisem mogla verjet, nič se ni bala. zadnjič smo bili na pregledu, ker smo stari že čez dva meseca in smo veliki 59,5 c in težki 5610 kg, zdravnica je rekla, da naj bom malo previdna pri dodatku, ker je malo preveč narasla teža od prejšnjega meseca, raste pa kot kopriva!! kako naj dosežem, da bi eva čez dan malo več spala, kaj delate ve? aja, stara sem 26 let in je to moj prvi otrok, ker sem s težavo zanosila, upam, da ne bo zadnji... lp, natalija[sm=smiley16.gif]
|
|
|
|