ursa_p -> RE: Februarčki 2006 (15.4.2006 23:41:22)
|
Cer! Vceraj sva se imela super. Gala sem nekje ob 22-ih nahranila, potem pa sva poklicala tasco, da ga je vzela v narocje in sla. Midva sva se odpravila v Areno na biljard - po dolgem casu ... kako je pasalo. Cez kako uro sva poklicala, kako je Gal, pa je rekla, da ze spi, tako da je bilo vse super. No, ostala sva do 1-ih, potem pa sibala domov, ker sem bila jaz cist utrujena. V glavnem bilo je super. Pa noben od naju tudi priblizno ni delal panike ... ce bi bila kriza bi ze priletela domov, ampak midva sva se cisto sprostila in uzivala, kot bi bila spet na zmenku. No, toliko o vcerajsnem dnevu. Danes imam hud musklfibr ... nimam pojma od cesa, ampak je zmerom slabse. Ze vceraj me je vse bolelo, danes je pa se huje. Drugace pa je danes zvecer Gala ocitno malo dajala luna [sm=smiley2.gif] . Dopoldne sva pojedla (vstala sva sele malo cez 10), potem pa sva se oblekla in sla pes za Maticem v Zajcjo (Matic je sel z avtom). Gal je bil ves cas priden. Potem smo sli vsi skupaj se do nas na "kavico" in je bil tudi ves cas priden. Potem smo sli k tasci na kosilo, pa je bilo malo tezko, ker ga je matralo bruhanje, tako da je bil med kosilom pri meni v narocju, ker je cisto preden smo sli na kosilo jedel. No, potem sva sla midva v trgovine in ga je imela spet tasca na cuvanju, tako da je bilo se v redu. No, potem je pa Gal postal malo sitkan. Najprej je prisla moja maceha in ni bil nic kaj prevec navdusen ... je bilo sicer v redu, ampak je bil malo sitkan. Potem smo ga ob pol devetih dali na previjalno in je bilo vse v redu - je bil spet smejko ... no, potem smo se skopali, potem je bil pa tak sitek, da sva ga komaj previla in oblekla - tudi dudica ni pomagala. Je bil pa pomoje problem, ker je bil zelo zelo utrujen, tako da je po hranjenju v 10-ih minutah zaspal. Seneni nahod ... mene je zacelo danes tako dajati, da komaj zivim ... oci me noro srbijo, pa iz nosa mi tece. Tablet proti alergiji tako ne smem jest, tako da bom morala do zdravnice, da mi predpise kapljice za v oci in pumpico za v nos. Pa se tako tezko spravim do zdravnice, ker je vedno taka guzva, pa se v Domzale moram. Sarazan ... dobrodosla v klubu "ponovno plodnih". Kako gremo spat zvecer ... Gal mi vedno zaspi na rokah ... ampak jaz gledam TV on pa je pri meni v narocju, ker je bolj pokonci, da lahko v miru bruha. Pa je cisto miren in gleda po sobi. Potem pa pocasi zaspi. Mi ga ni potrebno nic nosit, ampak je samo pri meni v narocju ... kako bi bilo, ce bi ga polozila v posteljico sicer ne vem, ampak po moje tezko, ker je tam v bolj lezecem polozaju in hitreje bruhne. Televizija ... ali vasi otrocki tudi gledajo TV ... Gal jo ze dolgo casa spremlja, pa kakor vem, to ni dobro. Rokice ... najin pikec je danes prvic zagledal svojo rokico. Najprej eno, potem pa je cez cas nasel obe. Ko je prvic pogledal rokico je tako zaskilil, da je mene zabolelo. Skiljenje ... vasi se vedno skilijo? Gal vsake toliko se vedno poskili. Strah me je, da se skiljenje ne bo nehalo ... jaz sem namrec kot otrok skilila zelo dolgo casa, ker mi niso znali pozdraviti tega ... potem pa smo nasli najboljsega okulista - dr. Irman-a in ta mi je skiljenje odpravil v dveh letih. Tako da upam, da Gal ne bo podedoval slabega vida in skiljenja po meni. Plenicke ... mi smo zadnjic kupili Pamperske v DM, ker smo imeli bone in so bile cenejse od DM-ovih plenick. No, Pamperske so katastrofa. Nic nimajo patenta, tako da nam kakec vedno uide ven pri hrbtu ... in potem ga samo preoblacim ... imamo pa sedaj velikost ze od 4-9. Prejsne pamperske so bile super .... od 3-6 in tudi patent so imele, te pa nic!!! Danes sem sla kupit Muellerjeve od 5-9 kg in so bistveno boljse. Dojenje ... sicer s tem nimamo vec problemov, ampak je pa tako, da Gal noce vec pit, ce mleko ne tece vec v potokih. Namrec nobene strani mi nikoli ne izprazni do konca. Ce jaz stisnem mleko se sprica, ampak njemu to ni dovolj. Sploh ne zeli vec zagrabit bradavice, kar sitnari. Ga prestavim na drugo stran, potem pa je lepo naprej. V glavnem je mali lenuscek. Spumpat si pa ne upam, ker se mi zdi, da takrat, ko sem si nazadnje spumpala mleko, je bil Gal cez cel dan siten, ko da ni dovolj mleka. Praskanje ... Gal me med dojenjem prav praska ... kar steguje in krci prske in me praska po dekolteju ... tako da sem cist spraskana. Ja, se pa tudi zgodi, da me prime za modrc in ves cas drzi - kakor se odloci. Nohtki ... se vedno ima postrizeno samo prstke na levi roki. Bradavice ... spet me je zacela bolet desna ... vedno, ko zagrabi me zapece kot hudic ... pa ne vem od cesa ... verjetno od dva dni nazaj, ko mi je ponoci steklo mleko ven in je bila blazinica mokra, pa se je malo vnelo ... kaj pa vem, edino to se mi zdi mozno. Galova ritka ... je drugace super ima pa od takrat, ko je imel soor na ritki rdece pikice. Najprej so bile samo tri, potem pa zmerom vec ... saj jih ni pretirano veliko, ampak kakih 10 jih pa je ... ali imate kako idejo s cim naj mu namazem rito ... bi bil Daktarin lahko v pomoc??? Evii ... hvala za info glede macka. Dojenje v javnosti ... to pa ne vem, ce bi pri nas sploh slo ... Gal zeli imeti pri jedi namrec mir. Ze ko imava obiske ali pa me kdo caka je slabse, ker sem verjetno jaz napeta. Zunaj bi bilo verjetno enako ... pa se leze se dojiva brez izjeme. Kaj pa vem ... mogoce bomo pocasi spet probali dojenje v sede ... ceprav mi leze cisto pase, edino ce sem sama doma mi je tezko podirat kupcke ... ce je Matic doma jih tako podira on. Nc ... zdej bo pa treba pocasi spat, ker sem ze utrujena! Lahko noc vsem. Ursa
|
|
|
|