tipka
|
Alea je načela temo, ta ne bo taprava, ne? Bi se še malo dopolnila od prej. Danes je kao vse dovoljeno, v seksu, ljubezni, nihče ne pove, kaj je prav in kaj ni. Kdor pove, je spljuvan. Hecam se, mislila sem temo sex z žensko. In kaj potem človek naredi, če nima "navodil" kako ravnati? Opre se na tisto, kar mu je jasno. Jasno mu je: - individualizem, ki je značilen za demokracijo, njegove lastne potrebe so najvažnejše, ravnal bo torej tako, da bo zanj najboljše - otroci, rad ima svoje otroke, ponosen je na svoje seme, vzgoja in finance sta pomembna dejavnika, ljudje smo se pripravljeni "žrtvovati", dajati tistemu, ki nas ljubi, vem, da sem to ljubico zamešala z eno drugo pri eni drugi temi, za to ljubico ne vemo, če ima kaj svojih otrok, skratka, moški razmišlja tako, moj otrok me bo gotovo imel rad, za otroke ljubice bo pa težko, veliko je primerov nesoglasij med očimi in pastorki - občutek dolžnosti do žene, njenih sorodnikov, žena mu je že veliko dala, furala gospodinjstvo, otroka, ga ničkolikokrat spolno zadovoljila - strah, da bo ostal sam, moški se veliko bolj bojijo ločitve, ker ponavadi otroci ostanejo ženam, to pomeni, da se zvečer ne bo imel s kom pogovarjat Ni konca, ne bom več naštevala, kdo pa ima čas brati! Ljudje težimo k temu, da smo ljubljeni, sprejeti, zaželjeni,.....za ljubezen smo pripravljeni naredit čuda, tudi lagat sami sebi, rabimo samozavest, svoje mesto pod soncem, ta s kondomom je čuden tip, oprosti anonimna, ker žalim očeta tvojih otrok, a nekje po poti se je izgubil, varal te je že dolgo, ne?, zdaj pa je naenkrat spoznal, da te ljubi? Da te je ljubil ves čas? Da brez tebe ne more živeti? Jaz mislim, da rabi samo neko oporo v življenju, mamo, da se še išče, ljubi pa te ne, sorry.
|