Anonimen
|
Kako je v resnici, ne vem, ampak tudi meni se zdi ta zgodba s potovalko, posojeno bratu, za lase privlečena. Za sodelavko pa bi rekla samo to, da če je tvojega moža že dvakrat videla z neko žensko, pa ti do sedaj ni nič rekla, zdaj pa, ko si ji ti omenila situacijo, se je pa kar na lepem tega spomnila, da je to ženska, ki uživa v tuji nesreči, ne pa prijateljica, saj če bi bila prijateljica, bi te poklicala takoj, ko bi videla tvojega moža in tisto žensko. Poklicala bi te še takrat, ko bi gledala vanju, ne pa po bog ve kolikem času. In zdaj, ko si že sama nekaj odkrila, ne veš pa, ali si odkrila dovolj, je še ona pristavila svoj piskrček, da se naslaja nad tvojo nesrečo. Kar se mene tiče - hvala lepa za oba. Za takega partnerja in za tako prijateljico. Jaz bi se po hitrem postopku znebila obeh in to brez milosti. Če je mož "nedolžen" pri tej zadevi, bi slej ko prej že našel dokaz za to, čeprav ni trajalo presneto dolgo časa, da bi mu jaz spet lahko zaupala, če bi mu sploh lahko. Če pa ga postaviš pred vrata, pa bi v svojem moledovanju, da ga vzemi nazaj (kajti to moški, ki varajo na skrivaj, naredijo v 99%), priznal tudi to varanje. Sicer z besedami "saj je bilo samo enkrat, pa pijan sem bil, pa sodelavci so me prepričevali" in podobno, ampak priznal pa bi, v upanju, da mu boš verjela, da je bila to enkratna napaka in da je ne bo ponovil. No, takrat bi pa jaz s še večjim veseljem zaloputnila vrata pred njim.
|