lory05
|
Gina, zakaj pa misliš, da varajo samo moški ,ki niso srečni? Jaz poznam kar nekaj primerkov, ko varajo moški, ki imajo vse,kar bi si eni lahko samo želeli in veš kaj se zgodi, ker imajo vse preveč urejeno družino, razmerje, standard, se začnejo dolgočasiti in rabijo malo popestritve in adrenalina. To jim manjka. Sem zadnjič z enim govorila, ki vara svojo ženo, je tudi sam priznal. Njegovo ženo pozanm, poznam tudi žensko s katero je bil nazadnje. Ko sem ga vprašala zakaj, ker je njegova žena dosti boljša od te druge, pa je rekel, seveda je ta druga dosti slabša od moje, ampak ti ne razumeš, važno je, da je sprememba! Res ne razumem.A je to zadosten razlog (če sploh obstaja) za varanje? Ta tip ne vara samo z eno žensko, je rekel, da rabi spremembe, priznal pa je, da mu v zakonu čisto nič ne manjka. PA NAJ MI ŠE KDO REČE, DA MOŠKI DOMA NI SREČEN IN ZATO VARA. To rečejo samo tisti, ki s tem še nimajo izkušenj, če bi se njim to zgodilo, pa bi bil pa . Dvomim da je pri tebi po 15-ih letih s partnerjem npr. isti adrenalin kot na začetku?! Torej ima tudi tvoj razlog za varanje, rabi malo spremembe.
|