|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 05
7.10.2008 23:07:38   
Tina26
Ja koliko nas pa išče službo :)
No vso srečo vsem nam - mogoče bomo pa na koncu v isti pisarni :)

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 14:46:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
8.10.2008 18:31:23   
*goldfish*
Hja, če pa ne bomo v isti pisarni, pa bomo vsaj lahko preko PC tračaleuser posted image

Danes je Luka čestital svoji botri za rojstni dan, poljubčkal pa jo je po celem obrazu. Po očkah, ličkah, ustah, nosku, čelu...ji pa je lepo segel v roko in rekel vse najboljše za rojstni dan!user posted image  So zlati tile naši otročki...

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:27:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 679
8.10.2008 21:31:00   
sezam
user posted image user posted image user posted image  Malo življenja tu.

morrak - upam, da se vam stanje kmalu uredi in bo zopet suha postelja.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 680
10.10.2008 19:31:23   
*goldfish*
Saj se bo to z lulanjem uredilo, samo ne ga kregat! Pa pred spanjem pojdita lulat, jaz pa sem ga tudi ponoči zbujala, da sva šla lulat. Poskusiti ni greh.

Kaj pa je meni danes Luka zagodel. Iz vrtca me kličejo ob 12 uri, da je bolan, ga toži da ga vse boli, in da samo jokca...No pošljem jaz svakinjo ponj v vrtec in ona mene kliče, da se njej nič ne zdi bolan. Da govori kot razstrgani, da se je sam obul in oblekel, da je bežal iz vrtca k avtu...no in ko je prišel domov, pa je hotel gledati tv...v glavnem vse nas je naplahtal in mu smo nasankali na njegove laži. Ko sem prišla iz službe mi res ni deloval kot bolan user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu da ni bolan, ampak kaj je ušpičil....

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 16:59:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 682
11.10.2008 23:11:03   
sezam
mana - tile naši že znajo zase poskrbet user posted image  Se spomnijo res svašta. Kaj nas še čaka user posted image

morrak - hvala za smeške user posted image  Pa še za vašega
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 8:52:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
12.10.2008 13:11:44   
sezam
Evo, potem pa TU še več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
12.10.2008 19:22:54   
*goldfish*
Hvala za smeškote, smo jih že shranili user posted image

Midva sva pa se danes čopkala, bilo je lepo, vendar smo zdaj takooooo utrujeniuser posted image

user posted image

ups, slika je slikana s telefonomuser posted image

< Sporočilo je popravil mana_t -- 12.10.2008 19:34:24 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:04:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 687
14.10.2008 18:25:34   
sezam
mana - user posted image user posted image  kak fant

morrak - user posted image user posted image  za službo. In to za nedoločen čas user posted image user posted image  Upam, da boš z njo zadovoljna

Neposredna povezava do sporočila: 688
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 19:32:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
15.10.2008 12:54:41   
*goldfish*
morrak...user posted image user posted image user posted image
da ti bo le lepo v službi in to za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image

bila sva v Banovcih! Nič kaj exstra za otroke. Priporočam bolj terme Lendava, tam je polno igral za naše malčke.

Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 17:55:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 691
18.10.2008 14:20:39   
*goldfish*
Poglejte najine slike z morja. Komaj zdaj mi jih je uspelo naložiti user posted image user posted image   

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.10.2008 18:41:35   
sezam
user posted image user posted image  slikce. Mi imamo tudi tak čoln user posted image  Ti si se pa tudi čist spremenila

Neposredna povezava do sporočila: 693
18.10.2008 19:12:04   
*goldfish*
user posted image user posted image user posted image  upam, da sem se spremenila na boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.10.2008 21:07:00   
sezam
Da nas malo dvignem user posted image user posted image .

Ali ste ta teden na dopustu? Jaz nisem na planiranem, bom pa jutri doma, ker ima Žiga vnete učke user posted image Pol ga bo pa verjetno imela babi še 2 dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
28.10.2008 9:34:43   
*goldfish*
Nič dopusta. user posted image  Grem pa zdaj na razgovor za službo....po dolgem času spet razgovoruser posted image , upam, da bo kajuser posted image

Luka ima tudi neko vneto očko, pa angino smo prejšnji teden imeli, pa vneta ušeska...user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 696
29.10.2008 21:32:36   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: mana_t
Grem pa zdaj na razgovor za službo....po dolgem času spet razgovoruser posted image , upam, da bo kajuser posted image

In, kako je bilo?

Pri nas sta imela danes toliko energije, da sama nista vedla kaj bi. Predvsem Ana user posted image  Skoz je bil av movingu, .... Pa kar neki se je drla, če ni blo po njeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 21:01:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
31.10.2008 21:54:04   
*goldfish*
user posted image user posted image user posted image nič ni bilo. Razgovor je potekal fino, bila sem polna pozitivnih mislih. Na koncu pa me niso poklicaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes me je še bivši presenetil. Po letu dni je komaj iz sebe izdavil da mu je žal in da je ponosen, kako lepo vzgajam sina....user posted image user posted image user posted image Saj ne vem kako se naj počutim...res pa je da je mogoče vse skupaj zlagano, ker so ravno te dni obravnave za premoženje, razdružitev stvari, pa še za preživnino. Napeto imava te dni....

Mlajša....oh hvala za ta lepi kompliment. Se kar topimuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 699
31.10.2008 22:51:18   
sezam
mana - user posted image user posted image da se ti vse skupaj lepo izteče. Predvsem pa brez prevelikega stresa in prepira.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?