|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.7.2008 8:48:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
1.8.2008 10:56:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: februarčice 05
2.8.2008 21:20:52   
sezam
morrak - Lepo se imejte na dopustu user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 653
5.8.2008 13:02:36   
Martina27
No pa  da se jaz pofočkam še tuki gor.
Tudi jaz imam februarčka 05, ki je že pravi fant in mamica je tako zelo ponosna nanj.
Sem vas pa našla,ker je danes točno star 3,5 leta in ga ni ob meni kerje z babico ,dedijem in atijem na morju.
Pa vseeno mu želim vse najlepše in še najbolj od vsega da bo zdrav mamin nagajivček.

Žan Tai - mamica te ima najraje na svetu in sem najbolj ponosna, da sem tvoja mamicauser posted image
Malo sem žalostna,ker ga ni ampak bom še pač morala potrpet ta dva tednauser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.8.2008 21:48:46   
sezam
Da nas malo prestavim više, da nas bo morrak lažje našla, ko se vrne user posted image

Drugače pa pri nas nič kaj pretresljivo novega. Oba polna enegije, tako da se skoz dogaja. user posted image

martina - ja, kako gre čas hitro naprej. Nam manjka še 5 dni

< Sporočilo je popravil sezam -- 13.8.2008 21:50:48 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 655
15.8.2008 17:38:06   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
martina - ja, kako gre čas hitro naprej. Nam manjka še 5 dni

Sem se mal zmotila pri računanaju - 10 dni, no sedaj še 8 user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 10:45:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
19.8.2008 22:58:40   
sezam
morrak - Vsenajboljše vaši malčici za RD
user posted image

Ja, dopust je pa vedno prekratek. Mi ga bomo sedaj v začetku septembra ponovili, sam še ne vem kam bomo šli. Čisto odvisno od vremena  - morje, sicer pa ene toplice ali morda Bohinj,....

Za službo, pa shit no. A to si kaj pričakovala, ali je čisto presenečenje. In zakaj - vas je preveč,...?

Neposredna povezava do sporočila: 658
   [Brisano sporočilo]
20.8.2008 7:23:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
23.8.2008 7:37:29   
Martina27
No ja! Da še nas jaz prestavim malo vešje, da se ne bomo čist izgubile. Prav luštno je videt temo, o naših malih vsevedihuser posted image

Me zanima kako so kaj vši nagajivčki, kaj že imajo vse osvojeno ali vas že kaj pokomandiraji in tako......

Moj je  pravi mali mojster, predvsem zelo močen in tako radoveden, da me včasih spravi kar v zadregouser posted image

No lep dan vam želim, ap se kaj beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 660
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 8:42:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
5.9.2008 22:33:55   
sezam
Mi smo se vrnili s 5 dnevnega dopusta (s Paga). Uživali vsi po vrsti.

Naši malčki so res vsak dan večji. Vse že pošteno "kapirajo". Tudi spomin je že pravi. Naša se spomni tudi stvari za 1 leto nazaj (take, za katere mislim, da so nepomembne user posted image ) Sedaj na morju pravi "tuki sem pa lani risala" Bili smo v istem apartmaju kot lani in sta res z enim fantičem risala po steni z enimi kamni.

Je pa tudi že prava navihanka. Včasih pošteno dvigne pritisk, v naslednji minuti se pa pride stisnit (to ima ful rada) Drugače je pa skoz "zakaj, zakaj,..."

Neposredna povezava do sporočila: 662
15.9.2008 21:44:19   
sezam
user posted image user posted image user posted image  spet nobenega glasu. Da nas malo prestavim višje user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 8:53:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
19.9.2008 22:30:26   
sezam
morrak - upam, da se ti kmalu kaj novega ponudi oziroma najde user posted image

Pri nas smo pa zadnji čas ful trmasti. Se v nekaj zapiči in če ne dobi je dretje ali pa izsiljuje s tem, da reče "Bom pa jokala" user posted image  Ta teden smo imeli kar nekaj problemov, ker ji ni jasno, da sedaj ne more več nositi kratkih hlač in rokavov user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 19.9.2008 22:31:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 665
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 21:58:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
26.9.2008 18:11:10   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: morrak
PA kaj imava samo midve februarčke 05, ej to bosta najina dva iskana user posted image

user posted image user posted image  Jao jao bo gužva.

Kje se pa Lex skriva. Nič ne poroča, kako so s tremi korenjački user posted image  Pa Mana se tud nič več ne javi. Upam, da sta se z Luko že privadila na novo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 19:53:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
28.9.2008 15:09:53   
*goldfish*
Evo mene! Končno!
Ko si moraš celo življenje urejati na novo, malo traja, vendar optimizem, pogum in nenazadnje tudi moj Luka me vedno znova in znova pripreljejo do spoznanja, da vse kar sem naredila in za kar se borim je čisto v redu in prav.
Zdaj je ravno 1 leto odkar sva z Lukom odšla od njegovega očeta. In bejbe, vse kar sem odnesla je bil avto in tiste obleke kar sva imela oblečeno. Nisva vedela kam, kako...službo sem imela preko študenta in komaj mesec dni sem jo imela. Kriza. Bilo je grozno, veliko nasilja, tako verbalnega in fizičnega je bilo med nama že dolgo pred odhodom in še po odhodu. Službo sem zgubila, v treh dneh sem se zopet zaposlila kot natakarica v lokalu. Zdaj hvala bogu, sem prebolela. Na novo uredila življenje, z Luko uživava, stike z očetom še vedno nimava urejenih. Luka ima neizmerno rad očeta in me jezi, da mu obljubi da pride ponj, potem pa ga ni. 1000X sva se že z očetom pogovarjala o tem, da tako to ne gre...ampak se mi zdi, da ta človek ne pozna čustva. Glede preživnine....mah kaj bi o tem. To je ena sama svinjarija v državi. Jezna sem, da imamo tak sistem. Doma z bratom in njegovo ženo se tudi ne razumemo. V bistu me mečeta iz lastne hiše. Kot da sem neki parazit, ki jih ogroža. Pa jih sploh ne, ker so čisto za sebe v lastnem stanovanju nad nami in nimamo čisto nič skupnega! A jaz in oni ne moremo živeti v isti hiše, ker tako to ne gre. Še dobro, da me v tem podpirata vsaj oče in mama. 
Zdaj pa....Z Lukom sva preživela lep dopust v Filip i Jakov, kupila sem nama nov avto,....skratka začela sem od začetka in zadovoljna sem sama s sabo. Zdaj še imam samo v načrtu zamenjave službe in stanovanje. Veliki načrti za majhne ljudiuser posted image

Luka je mali angelček. Ne boste verjela, kako vse lepo je to sprejel, in še zdaj sprejema. Je seveda razočaran in žalosten, ko ne pride očka ponj. In ravno včeraj mi je rekel, da ima srček strt. Pa sem ga vprašala kdo mu ga je zlomil. Pa je rekel, da ati in da ni več njegov prijatelj. user posted image  Na pogovorni uri mi je vzgojiteljica rekla, da je zelo priden, vendar zelo radoveden. In pa da je edini v skupini, da reče besede oprosti, na zdravje, hvala in prosim. No, saj doma pa ni tak angelček, je včasih pravi hudiček in sprobava kako sem potrpežjiva. Babica ga pazi, ko delam popoldne in njo ne uboga nič. Kar je nič je nič. Ga pa razvaja in popusti mu vse. 

Veste, da sem se večkrat zmislila na vas. Koliko lepega smo včasih povedale o naših sončkih....Ja, lahko rečem, da je Luka bil vedno moj sonček v hladnem, mrzlem dnevu. 

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

Neposredna povezava do sporočila: 669
28.9.2008 21:40:01   
sezam
mana - user posted image user posted image user posted image  drži se.  Kolk mi je hudo, ko se take stvari dogajajo okoli nas. Ampak pomembno je, da si naredila veliki korak in sem vesela, da se postavljata na nove noge. Upam, da ti tudi čimprej uspe najti stanovanje in novo službo. Pa še kaj se nam oglasi. Pa še en velik user posted image user posted image  za tvojega sončka, da bi te čimdlje lepo grel in ti dajal še veliko lepih trenutkov.

< Sporočilo je popravil sezam -- 28.9.2008 21:41:49 >

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.10.2008 12:08:21   
*goldfish*
Pozdravček bejbe!!!
Malo se oglašam, da nas dvignem više....user posted image
Ja nič, Luka je te dni hiperaktiven kot user posted image . Komaj ga obvladujemo. Pokaže pa tudi svojo muhavost...user posted image
Bejbe oglasite se kaj....

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

Neposredna povezava do sporočila: 671
5.10.2008 21:22:15   
sezam
Hello user posted image

Evo, vikend spet mimo. Mi smo bili danesv Izoli, smo šli malo sončka in morskega zraka užit user posted image

Aja, pa še ena posrečena naše Ane - se zadnjič sprehajamo, pa srečamo eno gostodično z enim zelo majhnim psičkom. In gremo mimo, pa pravi Ana "Mami, zakaj je tok majhen?", in ji rečem, da je takšen zrastel. Ona pa " A se je spustu" (kot balon, ki je napolnjen z zrakom)user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 5.10.2008 21:26:01 >

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 18:07:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
7.10.2008 19:34:46   
sezam
morrak - a ti si prav z južne Primorske? Pa upam, da ti uspe dobiti službo, v kateri boš tudi srečna user posted image  Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 674
7.10.2008 21:52:14   
*goldfish*
morrak upam da ti uspe se najti v dobri službi oz. primerni tebi. Tudi sama sem na lovu za primerno službo. Ma ja, bo že...
Moj miš je danes bil zelo utrujen, in je zaspal kot klada, jaz pa grem zdaj, ker je budilka naštimana na 5 urouser posted image .

Noč vsem!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?