Alina_alin
|
Še najine cvetke (kolikor se jih spomnim, saj jih hočem čimprej pozabit in se ne sekirat za njih): - na makedamski cesti na vasi- natančnje slepa ulica, total neprometna itak, takrat pa čisto prazna, se približujem srečanju z avtom. jaz z vozičkom gledam, da sem čisto ob levem robu, čimbolj vstran od luž (takrat je bila še jesen) in čakam, da se odpelje mimo avto - on pa gas po luži in mimo mene. Tista blatna voda je bila na celem mojem obrazu, dobesedno - in še seveda po otroku celem, vključno njegovim obrazom. Seveda sem se obrnila za mladim asom, ki je vozil in kaj sem zagledala, tipa, ki se mi je režal, da se je skoraj razpočil, koje videl, kaj mu je uspelo. - glede nosečnosti - hm, da ti kdo odstopi sedež ali da prednost ali pomaga kaj nest? Kaj je to? V celi nosečnosti sem samo enkrat samkrat doživela, da mi je kdo odstopil sedež - pri zdravniku, ko sem bila v 38 tednu in čakalnica totalno polna. Sicer nikoli noben. Niti v trgovini nikjer, prej so me butasto gledali, ko so videli, nosečnico z vozičkom, ko nabavlja špecarijo ipd. Pa sem zelo veliko hodila po trgovinah, saj sem špecarijo vso nabavljala zmerom sama. - še ena cvetka, par dni nazaj: v Dm-u pridem na blagajno (čisto prazen dm - nič gužve), ko blagajničaka kasira pred mano nakup eni gospe. Ker si slednja omisli nekaj glede pudra, jo obe s prodajalko mahneta k pudrom. Jaz z vozičkom in otrokom, ki bo zdaj zdaj navrl čakam in hočem samo plačat plenice. In pomislite celih 10 minut si je dama izbirala puder in odpirala vse pokrove gor in dol, pa še ni bila zadovoljna, kljub joku in mojega vozeka. Seveda je bil že v trgovini z našega vozička kar glasen alarm, pa moj glasen monolog: "Samo malo še, takoj greve" pa ni nič pomagalo... dama se še kar ni mogla odločit in se smehljala pri pudrih v kamnu in razglabljala, kateri odtenek je njej ustrežnejši. In kaj je bilo najbolj zanimivo - ta dama je kupila tudi plenice.... Halo, torej tako obnašanje od mamice!!!!??? Ko pa sem z vozekom v shopingu me pa razkuri, ko na parkingu folk parkira avte tudi izven označenih parkingov - mislim tam, ko so prehodi za pešce - to se konstantno dogajaja v Europaku v Mb. In pol lahko z vozekom greš ravno po cestišču, ko se vozijo avti in čakaš da te kdo podre, saj vse divja, ker se vsem mudi....
|