Mina1
|
Ja, bo kar držalo, vse sorte doživiš, vidiš, slišiš, kakor kdaj, kakor kje in tako, res žalostno... Ena "mojih" najhujših je bila ta, da sem se z gumo tricikla dotaknila ene gospe ob njen čevelj in me je pred vsemi tako zelo nadrla, češ, da sem ji skoraj hrbtenico zlomila in da bi zaradi mene lahko umrla . Bila je pač gužva na pločniku. Drugače pa "svašta". Sem bila tako paf, da me je skoraj pobralo, resno. Ko pa sem zadihala in zajela sapo, sem ji povedala svoje , in to na grdo. Mislim, eni so očitno z drugega planeta. Pa še ena takšna pred blokom, kjer stanujem. Zraven je parkiral starejši možakar, predvidevam z že starejšim sinom in na glas povedal, da sem ****, ker vozim tricikel. Ja, res žalostno, človek ne ve, ali naj joka, ali naj se smeje, mi pa dostikrat "film poči", če je kdo zelo zelo nestrpen do mene, vozička, ali pa če sem priča takšemu dokodku. Sem videla že tudi to, da je ena "stara sraka" klofnila otročka v nakupovalnem vozičku v Interšparu, ker je le ta sladko prepeval. Sva bili obe z mamico čisto paf, ampak je šla potem ona do varnostnika. Kaj je sledilo, res ne vem, vem le to, da se to ne bi smelo dogajati. Ali takšni ljudje pač nimajo otrok, ali pa imajo kamen namesto srca, ne bi vedela. Enostavno je tale nestrpnost in sovražnost ena takša zelo "okusna" vrlina Slovencev, tako je to, žal. Ampak jaz se ne dam, jim povem, kar jim gre, resno .