viv_
|
No, ravno na to temo je bilo danes nekaj malega napisanega na "izleti in počitnice" in ker sem jaz tam začela temo, bom tudi tule pokomentirala. Z možem sva še kot fant in dekle precej potovala in to počnemo tudi sedaj. Sva se pa še pred rojstvom Mirne odločila, da bodo prvomajski prazniki rezervirani samo za naju, ker se oba strinjava s tem, da potrebujeva tudi čas, ko sva sama. Seveda smo družina in maksimalno uživamo skupaj, ampak še vedno se znava imeti super tudi sama. In kot družina lahko dobro funkcioniramo samo pod pogojem, da imava midva res dober in trden odnos. In to, da znava tudi sama, brez otroka, preživet kvalilteten čas skupaj, se mi zdi ključno. Ker kaj bo pa potem enkrat, ko tamala ne bo hotela več hodit z nama... Prvič sva jo pustila pri mojih starših lani maja, torej je bila stara 17 mesecev, midva sva šla pa za 5 dni s 4 prijatelji v Barcelono. In vsi smo se imeli super - midva sva si nafilala baterije, tamala se je imela pa tudi pri babici in dedku super. Junija je šla pa Mirna za 4 dni z mojimi na morje. Potem smo poleti 3 tedne skupaj hodili po J Italiji in Siciliji. Novembra smo šli spet skupaj za en teden na Malto. Med novoletnimi prazniki smo bili 14 dni skupaj doma. Prejšnji vikend sva šla z možem sama v London - v petek sva šla, v ponedeljek sva se vrnila. Videli se nismo dva dni! In ko sva prišla domov, naju je pričakala na letališču in ji je bil cel dogodek, da sta se mami in ati pripeljala z letalom. Zdaj za 8. februar planiramo 5 dni počitnic v Bohinju, vsi skupaj. Za 1. maj greva pa midva sama na Nizozemsko. To je, kar se tiče "počitnic". Je pa že večkrat prespala pri vseh 3 babicah in vedno pove, da je bilo fino in da bo še kdaj prespala. Torej DA, absolutno sem za to, da se kdaj pusti tudi otroke doma! Sem pa PROTI temu, da stari starši "full time" čuvajo otroke!
|