|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RINGARAJA ZA PEDIATRIČNO KLINIKO!!!
16.1.2006 21:16:21   
buča
ja,pa ne,pa smo sam kapljice v morje,pa nč namo mogle,joj,joj,joj....ja pismo,scagate,še preden začnete neki....aja,splišni,men kr fajn potegne....
user posted image user posted image user posted image user posted image madona,ne me zares vzet,no....tečna sem...user posted image user posted image user posted image bom dobla,ne se jezat name,sam takrat vse po pravic povem...ko mi hormoni divjajo....sej grem.....nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.1.2006 21:18:51   
Anonimen
O.K, jaz denarja ne bom dajala, tako da me tudi naprej potem ne zanima, ampak, samo če se bo še kateri dalo odgovort: Kako se boste zmenile, za katero ustanovo torej? LJ, ki je ni, MB, NM, CE, PO, MS in kjer se še rabijo te zadeve. Kakorkoli že, srečno, čimveč zberte.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.1.2006 21:23:19   
Wahoo RR

mala moja...hehe...nikakor nisem ena izmed višjih....

ampak je to izpeljanka iz mojega priimka :)

mal sem se pohecala....:)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.1.2006 21:25:13   
Seven*
A se pises Koritnik? Imas kaksne sorodnike v MB? 

< Sporočilo je popravil Seven -- 16.1.2006 21:26:16 >

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.1.2006 22:02:51   
Anonimen
Kerensa, kapo dol.user posted image Dobra ideja. Podpiram 100% Mi ni pomembno, katera bolnišnica denar dobi....zarad mene je lahko kakšna v Ukrajini, samo DA DOBI!!!!
Mislim, da bi bile mesečne akcije fajn. Pa če se zbere 20.000sit na mesec, pa mesec za mesecem...nekaj bi se le pokazalo. nič ni pa nič. Jst sm za. Vsak mesec bi lahko nekaj prispevala. Samo organizirajte.user posted image

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
16.1.2006 22:16:00   
Wahoo RR

Seven...ja res je....

V Mariboru imam pa ogromno ljudi, sam sorodnikov ne, s tem priimkom :)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.1.2006 22:37:07   
žužu
sem že pred leti darovala kup igrač, so bli zlo veseli. pravjo, da vse igrače zelo prav pridejo...
ko jih bodo naši prerasli, jih bom spet dala tja...
denar? ne.
lahko pa ga kdo men nakaže, bo šlo vse za otroke, obljubimuser posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.1.2006 2:24:10   
Anonimen
Ne se kregat, punce... vsaj v tej temi ne, lepo prosim... Nisem je odprla zato... tiste, ki ne želite pomagati, prosim, da to temo preskočite... namenjena je tistim, ki želijo, tako ali drugače...
Previdnost pri denarju ni nikoli odveč in res je, da se je v ta namen zbralo že ogromno denarja, za katerega pa nihče ne ve, kje je... dejstvo je tudi, da me same tukajle ne bomo nikoli zbrale dovolj, da se bi klinika postavila od našega denarja... tudi skeptičnost je popolnoma na mestu... tudi to je res, da je po eni strani nesmiselno zbirati denar za kliniko, ki je še ni, ko pa je po Sloveniji toliko otroških (in tudi drugih) bolnišnic, ki so že in ki marsikaj potrebujejo...
Zato, glede na dosedaj zbrana mnenja, predlagam, da zberemo denar in materialne stvari (kakor katera želi in kolikor katera seveda lahko) po regijah - Ljubljančanke za staro pediatrično kliniko, štajerke za mariborsko otroško bolnišnico itd...
Predlagam, da se v vsaki regiji najde (vsaj) ena od nas, ki bi zbrane stvari odpeljala v določeno bolnišnico otrokom. Za tiste pa, ki so pripravljene pomagati finančno (pa čeprav samo simbolično s tisočakom), pa se lahko odpre TRR samo v ta namen (številko bi objavili tukaj na RR) in potem se zbrana sredstva enkrat mesečno (ali pa, ko bi dosegle določeno vsoto) potroši za nakup stvari, ki jih otroci potrebujejo (kupit bi šle me, RR-ovke, same, tako, da se točno ve, kam gre denar). In tudi za regije ni problema - en mesec v Ljubljani, drugi v MB, tretji v NM in tako dalje - pa dobi vsaka otroška bolnišnica vsaj enkrat letno nekaj od nas.
Kar se tiče  TRR, sem ga pripravljena iti odpret jaz in Vam potem tukajle napisati številko za nakazila. Prav tako sem v Ljubljani pripravljena jaz (recimo, da skupaj z Ribico) stopiti do pediatrične klinike in jih vprašati, kaj najbolj potrebujejo (predvsem za novorojenčke, ki se borijo za preživetje - po mojem mnenju). Zakaj pa ne bi bile me, RR-ovke, tiste, ki bi zbrale dovolj denarja za neko aparaturo? Če zberemo na mesec samo 40.000 SIT, pomagamo enemu nedonošenčku, da diha. In nakup bi opravile me same - vaš denar ne bi šel v tuje roke in izginil.
Enako se lahko naredi tudi drugje - Štajerke, Dolenjke, Gorenjke, Primorke - javite se, katera lahko stopi v bolnišnico na Vašem koncu in povpraša. Katera ima dovolj velik avto, da stvari odpelje? Pridite z idejami na plano...
Moja želja je, da bi po celi Sloveniji na 25. marec, na Materinski dan, RR-ovke stopile do otroških bolnišnic in podarile, kar zberemo do takrat. V vseh regijah na isti dan...
Si predstavljate veselje mamic in otrok?

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
17.1.2006 5:40:30   
pika**
Kerensa, če bi  se res zgodilo kar pišeš, sem ZA.

No, ene 170  milijončkov bi lohka prec  dobile , če  bi  veleumi v vladi  toliko dali  za   nakup opreme za otroške bolnice po SLO. Toliko bo namreč  " končno prava oblast" zagonila za zastonj talanje dohodninskih obrazcev po pošti.

Mi lahko kdo pove, kako se borit proti takšnim neumnostim?????user posted image Srce se mi trga ko berem, kakšno zastarelo opremo imajo naše bolnice, kako  stari in nevzdrževani , zanemarjeni so prostori in pohištvo.........
Ali pa tistih nekaj milijard za nove prostore za pametne ekonomiste, ki bodo tuhtal, kako nas še bolj stisnit za vrat ?????user posted image user posted image user posted image  Pol se grejo pa brihtneži še kazat folku, kako  špilajo namizni nogomet za sproščanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo lahko ustavi to nesmiselno zapravljanje in takšno aroganco????user posted image user posted image user posted image

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.1.2006 7:52:31   
Moyca_
jaz sem definitivno za tako akcijo da zberemo denar in gremo kupit npr. to blazino

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.1.2006 8:04:14   
Anonimen
Jaz bi pa predlagala, da predvsem ve, ki ste že mamice napišete vsaka eno pismo in jih vse skupaj pošljete/mo naši vladi (tud prejšnji) z vprašanjem, zakaj vaši oz. naši otročki še vedno nimajo Pediatrične klinike? Kam se je izgubil denar, kdo je na ta račun pokasiral, koliko je bilo zbrano do sedaj in kdaj bo končno zgrajena PK? Pa če to napiše ene 100 mamic... Ne vem no, mogoče bi pa koga zdramilo. Saj so med poslanci tudi starši...
Al pa kr s transparetni pred parlament! user posted image  S kitaro kot "pojoče RRovke"!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.1.2006 9:33:25   
Anonimen
Hothien... jaz imam jajca za to, ampak dvomim, da jih ima še katera...

Za pismo pa - super ideja!!!

Povejte, RRovke - katera je za to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
17.1.2006 9:44:23   
Seven*
Hmm.. Jajca, jaz mam jajca za vse.. Nekoc sem v Telekom metala prava jajca.. Ker so podrazili internet.. Se ne salim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.1.2006 9:48:06   
Anonimen
Kaj naj ti rečem, Seven... user posted image user posted image user posted image
Kar povej - kdaj greva pred Parlament?

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
17.1.2006 9:51:38   
Seven*
Kerensa. Nazadnje sem tam stala v podporo lezbikam in gejem. Mater, vidim da bo spet treba malo it potrkat tja..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.1.2006 10:01:30   
Anonimen
No, ko boš pa v Ljubljani, se pa kar oglasi, ja... user posted image user posted image user posted image
Do takrat pa bo zbiranje podpisov kar OK... Lahko zberemo podpise za zahtevo, da vlada javno obrazloži, kam je šel denar, namenjen za Pediatrično kliniko...
Če ste za, povejte, da sprintam obrazce, potem pa si jih lahko pošiljamo med sabo - vsaka se podpiše gor in pošlje naslednji RRovki...

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
17.1.2006 12:50:51   
žužu
sem ZA.
pa tut stat grem kam, če boste šle.ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.1.2006 19:19:45   
Maxica
Ma ja, to je res sramota. Kolikokrat smo že zbirali denar za to ubogo Pediatrično kliniko...(se spomnite tiste akcije, ko so se zbirali stari plišasti medvedi-kje je že tisto?!) Kolosej so pa dobesedno čez noč lahko zgradili. In podobne zgradbe, ki prinašajo denar.SRAMOTA.user posted image user posted image
Zdej, če bo kaj pomagalo, da zbiramo, seveda, sem za. Ampak človek kr malo izgubi zaupanje.
Meni se zdi dobra ideja od Seven-da RRjevke zberemo za en aparat. Glede na to, koliko nas je, bi pa že lahko nekaj zbrale. Kolikor in kar pač kdo hoče in zmore. Prostovoljno in anonimno.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.1.2006 19:33:55   
CIPRESA
Ja men se tud zdi ideja od Maxice boljša....zberemo, kupimo in podarimo. Denar se bo spet izgubil pol nismo nič naredile.

Lahko pa pokličemo g. Slaka da nas povabi v trenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2006 21:47:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Če ste za, povejte, da sprintam obrazce, potem pa si jih lahko pošiljamo med sabo - vsaka se podpiše gor in pošlje naslednji RRovki...

Tudi jaz, čeprav ŠE nisem mama!
Pa lahko bi tiste mame, ki ste mele svoje malčke v bolnišnici obrazložile in napisale svojo izkušnjo, cipresa je prav tuki že neki o tem napisala. Mogoče pa celo koga gane...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2006 22:28:27   
pety78
Jaz se podpišem. user posted image  Ma, tudi pred parlament grem, če je treba. user posted image
Punce, vse se da, če le verjememo v to in res nekaj naredimo. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2006 22:44:52   
Anonimen
Jaz potem vse skupaj razumem tako, kot da se strinjate...
Naprintala bom obrazce za podpise in tiste, ki ste za, mi pošljite na ZS svoj naslov, da vam potem pošljem obrazec, ve pa mi ga potem vrnite nazaj.

Če je kakšna Ljubljančanka za to, da z mano stopi do direktorice Pediatrične klinike in se pozanima, kaj najbolj potrebujejo, naj se mi javi. Jaz imam čas za to kadarkoli.

Naj pa potem obvelja mnenje večine - tiste, ki ste (smo) pripravljene prispevati denar, ga boste (bomo) prispevali za nakup določene stvari, ki jo potrebujejo v Pediatrični kliniki.

Tiste pa, ki niste iz Ljubljane - če želite, se pozanimajte v vaši lokalni otroški bolnišnici, kaj potrebujejo, in sporočite tukaj.

Vse tiste pa, ki bi rade pomagale materialno, torej s stvarmi za otroke, pa tukaj napišite, od kod ste (da organiziramo prevoz) in kaj lahko podarite.

Trenja? Hja... razen Seven in Žužu (poleg mene) - katera pa bi si upala iti na TV? Meni ni problem poklicati na Pro Plus (poznam eno malenkost ljudi tam), samo ve povejte, a ste to mislile resno ali ste se hecale? Poznam tudi novinarko Nedeljskega dnevnika, novinarja Žurnala,... Če ne drugega, bi lahko vse to prišlo prav potem, ko zberemo podpise. Naj nam javno povedo, kje je denar!!!

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
18.1.2006 8:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Jaz potem vse skupaj razumem tako, kot da se strinjate...
Naprintala bom obrazce za podpise in tiste, ki ste za, mi pošljite na ZS svoj naslov, da vam potem pošljem obrazec, ve pa mi ga potem vrnite nazaj.

Trenja? Hja... razen Seven in Žužu (poleg mene) - katera pa bi si upala iti na TV? Meni ni problem poklicati na Pro Plus (poznam eno malenkost ljudi tam), samo ve povejte, a ste to mislile resno ali ste se hecale? Poznam tudi novinarko Nedeljskega dnevnika, novinarja Žurnala,... Če ne drugega, bi lahko vse to prišlo prav potem, ko zberemo podpise. Naj nam javno povedo, kje je denar!!!

Glede podpisov. Najbolje bi bilo, da vse ki se ti javijo napišeš na seznam in potem vsaka, ki se podpiše, pošlje pismo naslednji s seznama, tako bo šlo mnogo hitreje, kot da ga vsaka pošlje tebi nazaj in potem ti naprej.
Sam treba je pa napisat tudi pismo, s kakšno resnično zgodbo kakšne mame.

Kar pa se tiče tvojega drugega odstavka... če si res "upaš" it na TV, vsa čast, pojdi, povej in zahtevaj podatke o denarju o gradnji PK! Jaz osebno za take stvari res nisem, priznam, ti pa Seven recimo pa, če želita kr pejta! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
18.1.2006 11:24:54   
Moyca_
jaz imam tudi jajce za jajce ali pa karkoli žeuser posted image
Lahko jih nalomimouser posted image user posted image
Čist zares na mene lahko računate za vse

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.1.2006 11:28:05   
CIPRESA
No s trenji sem se jaz mal pohecala če se vam pa zdi dober predlog pa kar!!! Jajc pa jaz nimam v pravem pa nepravem pomenu besede user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!