Anonimen -> RINGARAJA ZA PEDIATRIČNO KLINIKO!!! (16.1.2006 5:12:11)
|
Za idejo vem, da ni slaba, ampak brez vas, drage RR-ovke, ne bo šlo... Namreč... Vse vemo, kakšna je situacija z gradnjo nove Pediatrične klinike v Ljubljani. In vse smo matere (ali pa bodoče matere), ki si želimo, da bi bilo za naše otroke (v kolikor bi bilo to potrebno) kar najbolje poskrbljeno. Od države pa očitno ne moremo pričakovati kaj posebej veliko... Zato predlagam, da se RR-ovke zberemo na kupu in po svojih močeh pomagamo, da bo nova Pediatrična klinika čimprej postavljena in spodobno opremljena. Jaz osebno vas prosim, da prispevate po svojih močeh... Tukaj, na RR, sporočite, koliko tolarjev lahko podarite... Vse tiste, ki pa si ne morete privoščiti, da bi pomagale finančno, pa vas prosim, da pomagate materialno stari Pediatrični kliniki - s posteljnino, oblačili za otroke, igračami, knjigami ali s katerokoli drugo stvarjo, ki jo otroci in tam zaposleni potrebujejo. Naj naša akcija traja neomejen čas, lahko pa se tudi odločimo, da organiziramo zadevo mesečno. Meni je slednja varianta še bolj všeč - enkrat mesečno se zbere gotovina in nakaže na njihov račun (brez skrbi - vse fotografsko ovekovečeno in objavljeno na RR), enkrat mesečno pa sem pripravljena tudi jaz osebno organizirati prevoz, da se odpelje otrokom stvari, ki ste jih pripravljene podariti. Zaenkrat pustimo to, katera od nas bi zbirala denar in ostale "tehnične" podrobnosti - prosim, povejte samo, če ste pripravljene sodelovati in na kakšen način ste to pripravljene narediti. In ker vse RR-ovke vemo, da se administratorji soočajo tudi s finančnimi težavami (edini dohodek so reklame), mislim, da bi bila ta akcija istočasno tudi dobra promocija za "našo" Ringarajo, preko nje pa bi morda lahko celo dobili sponzorja, ki ne bi pomagal le vzdrževati portal, ampak bi pomagal tudi Pediatričnima klinikama (obema, stari in bodoči). Če ste za, RR-ovke, nadaljujte ta post - napišite, koliko tolarjev lahko podarite oz. katere stvari, potem pa bomo razmišljale dalje. Vse tiste, ki ste zaposlene na takem mestu, ki bi našo akcijo lahko tudi medijsko podprl, ste še posebej dobrodošle. Vsak tolar za naše otroke pride prav. In naj ga končno dobijo tisti otroci, ki ga res potrebujejo.
|
|
|
|