|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča...naj ji odpustim ali ne?
10.1.2006 20:19:42   
artista7
a naj še nekaj dodam; moj dragi ene od svojih babic, ki je bila zelo oblastna ženska, sploh ne pozna. Njegov  oče je namreč prekinil vse stike, ker se je potegnil za svojo družino. Njemu je njegova mati že dosti živcev požrla, kot pravi tast, in ni treba, da vpliva še na deco.
In človek je naredil zelo prav in mu danes, po 23letih, kar se je rodil moj lubi, ni nič žal.
Je to dovolj nazorno?user posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.1.2006 20:39:07   
Moyca_
jaz ne bi nikoli pozabila
Niti ne bi šla blizu
Lahko pride pogledat otrokece- to pa je vse
a se ti hecaš to o tamponih????user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.1.2006 20:45:10   
andrejka82
Draga anonimna. Polagam ti na srce, za voljo vajinega otroka, vase srece, zdravja in vaju samih, cim prej odidite na svoje, ker si to sigurno zasluzite. Dobra si, da si prezivela tako nizke udarce tasce, mi je slo skozi na jok ob prebiranju tvojega posta. Niti pod razno ne razmisljaj o kaksnem odpuscanju, ker za tako hude stvari ni opravicila, pa cetudi se se kako slinita zdaj, pa delata dobre, tukaj je zadaj sama hinavscina. Sploh pa, da si ti poleg vsega skrbela za gospodinjstvo te lene in hudobne kokosi, pa samo se pove, da te je skupaj sama dobricina in taksni ljudje, preveckrat placajo davek svoje dobre duse. Jaz bi na tvojem mestu potegnila crto, zakljucila za vekomaj s tasco in tastem in pricela ziveti novo poglavje zivljenja in bebica, ki jo pricakujes, ti bo sigurno se bolj dodala elan za velike spremembe in nakazala pot do srece vas vseh. Ne obremenjuj se s tem, da otrok ne bo imel nic od babice in dedka, ki si mimogrede tega naziva sploh ne zasluzita, saj bo imel tvoje starse za stare starse in drugih sploh ne bo pogresal. Bo pa sigurno razumel enkrat, ko mu bosta razlozila, zakaj sta vidva kot starsa tako ravnala. Jaz ti iz srca zelim vse dobro, da boste lahko kmalu zadihali z vso svobodo in mirom in se v sladkih dneh crkljali z dojenckom, ki ze sigurno komaj caka da vaju spozna.user posted image

Lep pozdrav in se enkrat vso sreco, stopi preko z dvignjeno glavo in z nasmehom na obrazu.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.1.2006 20:54:29   
Cikica
JAZ TEGA NEBI NIKOLI OPROSTILA,NI ŠANS

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.1.2006 21:32:29   
Anonimen
Kratko in jedernato...

JAZ JIM NE BI ODPUSTILA NIKOLI!!!

V trenutku, ko bi se mi samo poskušala približati (meni, mojemu dedcu ali mojim otrokom), bi poklicala policijo. Imela bi dobro podlago od prej, da bi mi verjeli...
Ženski bi se pa javila na telefon in ji povedala, da če me samo še enkrat pokliče, da jo bom tožila za nadlegovanje in še za vse nazaj! In da naj se sprijazni s tem, da je ne maram in da z njo ne bom imela stikov ne jaz ne moji otroci. Besedico MOJI bi poudarila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
10.1.2006 22:34:33   
zoya_
Draga anonimna.... jaz kaj takega ne bi mogla odpustiti. Take stvari so pa preveč boleče, da bi se kar oprostile. PA kje pa živimo no. Ne more se nekdo do svojega sina obnašat tako. A sedaj ko je pa otrok na poti, bomo pa vse pozabili. Ja itak!!!! DA NE BI NITI SLUČAJNO!!!!
ČE bi pa že mogoče rada kaj dosegla, potem pa reči, da če sta se sedaj skulirala in je vse ok, potem naj prepišeta bajto na vaju oz. vsaj tisti del, ki sta ga vidva zase preuredila. Potem vaju pa ne bosta mogla več ven metat, ali pa na vnuka če prepišeta, vidva sta pa tako zakonita zastopnika in odločata do njegove polnoletnosti. Če se bosta o tem strinjala, potem imasta o čem za razmisliti...

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.1.2006 22:39:14   
Anonimen
NI ŠANS, DA BI ODPUSTILA, PO VSEM TEM KAJ SEM PREBRALA.

Draga anonimna. Otroci živijo čist lepo tut brez babic in dedkov. Pa še bolj srečni so, če imajo vredu starše, brez vsakeršnega koli stresa. Glej saj vajin otrok bo imel babico in dedka, bo pač samo ena babica in samo en dedek.

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.1.2006 22:52:33   
zoya_
moj otrok bo pa sploh brez babic, moja mami je žal umrla user posted image , od mojga mat (beri: moja tašča) me pa tako ne more, pa me sploh še vidla ni nikoli.... (dolga zgodba....) jaz je pa tud ne mislim prosit za nič, raje otrok brez babic, kot pa eno pa to usekano user posted image  Sej mam jaz brata pa sestro in sta oba nora že na tamali od mojga, kva bo šele, ko bom imela ja otroka... user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.1.2006 23:07:44   
lelaval
Ko sem brala, kar si napisala, me je kar groza, da so lahko ljudje takšni. Jaz ji ne bi oprostila nikoli - to bi ji tudi v obraz povedala, če bi se srečali. Sama hinavščina je je, ne pa, da bi ji bilo kaj do otroka - potem bi ji bilo že,  ko si bila noseča. Ne nasedi. Jaz imam 3 otroke, moj oče je že umrl, s taščo pa niti moj nima stikov, tako, da imajo le enega dedka in eno babico, pa jim nič ne manjka.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.1.2006 23:17:35   
natalia
na tvojem mestu bi prek sodišča izterjala, kar vama pripada. Predvsem pa bi odločitev o tem, ali jima oprostiti ali ne prepustila možu ali partnerju, ki je le njun sin.

Nikoli jima ne bi zaupala otroka. Fejst bi se morala potruditi, če bi ga hotela videti za 15 minut.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.1.2006 8:06:15   
vesnica
nikoli pozabila in nikoli oprostila......krvno sorodstvo ne pomeni pol toliko kot humanost ljudi do  tebe do moža in otrok. 

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.1.2006 8:40:40   
tanja75
Joj, kaj vse se sliši, pa ne misli, da sama nimam slabih izkušenj s taščo (še zdaj mi dvigne pritisk ko pomislim).

Tudi jaz ti svetujem, da ne pozabiš in tudi ne odpustit. Tista fraza, če te nekdo udari po enem licu, nastavi še drugega, niti pod razno. Naj tašča vidi, kaj je naredila.  Najprej pomisli nase, na otroka, da bo vse OK. Taka baba si ne zasluži biti babica. Že po vsem tem, kar si dala skozi, se vidi, da ji ni dosti za vnuka, še niti ni rojen, mu že škodi.

Naj te za nobenega ne briga, če ste vidva z možem srečna in se razumeta je to najpomembnejše. Dajta odmislit tista zmaja in v miru počakat na vajinega otroka.

Srečno 

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.1.2006 9:06:53   
Anonimen
Lep pozdrav vsem, ki ste mi odgovorili s svojim mnenjem. Vidim, da prevladujete tisti, ki menite naj še naprej vstrajava pri najini odločitvi...
Včeraj je klicala moja draga tašča in naju zopet lepo vabila k njim. Po par neodg.klicih se je moj le oglasil...

No, in potem sva se začela malo pogovarjat... Rekla sem si tako; če bo ON izrazil kakršnokoli željo po stikih z njimi, mu bom ustregla, ga podprla in požrla vse tiste besede,... drugače pa bolj ne kot ja.
No, in sem začela spet tako malo po ovinkih, kaj si želi...če bi šel tam in tako naprej. Pa me je čudno pogledal češ kaj mi pa je?! Tako da sedaj zagotovo vem, da on, ki je njihov sin, nima niti najmanjšega namena stopit v tisto hišo. (sem vedla že prej, ker ni nikoli rekel da si želi, ampak sem pač še enkrat preverla, če se ni morda omehčal...)
Rekel mi je da je sedaj zelo srečen, da sem jaz in najin user posted image  edino kar si želi, kar ga osrečuje, vesela sva da smo vsi trije zdravi, da imamo kje spat (čeprav le v moji majhni sobici iz moje mladosti), nič drugo mu ni pomembno kot to. Ostale stvari ki se tičejo stanovanja se bodo pa že kasneje uredile. Nihče naju nikamor ne podi, ker po pravici povedano tudi nimamo sredstev za neko podnajemniško stanovanje. Sva se preveč zapufala zaradi prenavljanja tistih dvehuser posted image  bajt! Še danes nisva splezala na zeleno vejo. Komaj komaj se prebijeva skozi mesec s tem, da si zase ne privoščiva ničesar, na eno roko preštejem cunje ki sva si jih kupila v enem letu!!!
GROZA, ne? Ta vloženi denar sva pa že nekako prebolela, ker nama največ pomeni mir, ki sva ga le našla. ( Ko bi šla z njim delat svojo hišo, bi ga bilo dovolj za parcelo in tudi hišo bi spravila pod streho...)
Tudi nisva takšna, da bi se sedaj zaradi denarja z nekom vlekla po sodiščih. Naj jim bo v veselje. Vem, da vsi, ki so naju izpodili sedaj veliko trpijo. Morda celo bolj kot sva takrat midva... Če ne sedaj pa še bodo. Bog ne pozabi na takšne. Jih že počasi kaznuje... Včasih si mislim, naj bo On tisti, ki bo poskrbel da plačajo svoja dejanja. V to ne dvomim.

Kaj bo v prihodnje vam težko rečem. Zagotovo pa vem, da bo potrebno veliko časa, da bo ( v kolikor sploh bo..., če bo...) naš odnos kolikor toliko normalen.
Sploh pa se bo treba najprej lepo opravičit!!!
Ne samo nama ampak tudi mojim staršem, ki so bili takrat zmerjani s cigani, mama da se je na hčerkini poroki (moji)spogledovala z vsemi možnimi moškimi, da je kradla iz njene hiše (enkrat ji je tašča podarila nekaj kosov blaga za šivat...seveda je dobila vse nazaj!), vsi moji iz družine so bili prasci,... vsem, čisto vsem, do zadnjega se bo opravičila, potem bomo pa šele videli kako in kaj, in če sploh!
( aja,... ste vedeli, da smo jim morali vrniti denar, ki sta nama ga za poroko vtaknila v kuverto kao za darilo?user posted image S tem, da nista bila sploh podpisana, kaj šel da bi noter napisala kakšen verz kot čestitko...)

Spoštovala bom odločitev svojega moža, kajti to so vendarle njegovi starši in če se kdaj premisli oziroma omehča in jih spusti v bližino nas treh, ga bom podprla.

Zaenkrat pa ostaja tako kot ji je takrat rekel; da ju ne bo nikoli spustil v bližino najinega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
11.1.2006 9:43:39   
kalbo
Draga anonimna, če si pametna, prekini vse, ampak res vse stike. Že takrat, ko si tisto pisala, sem ti rekel, da se da koga najet, da jim vseskupaj zakuri, pa bo mir. Če imaš pa račune od vloženega denarja, se da pa to sterjat. Če ne druzga, jim lahko majčkeno zagreniš življenje, pa se s kakim odvetnikom sprehodiš do njih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.1.2006 9:57:31   
tanikaa
Nikoli ne bi odpustila. Čisto prav si napisala, da se najprej morajo opravičiti čisto vsem, pa še takrat ne bi pozabila in nikoli več jim ne bi zaupala.

Izterjaj kolikor se le da, saj gre za vajin denar in ustvarite si lepo življenje.

Pa srečno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.1.2006 15:38:31   
Anonimen
Malo me že spominjaš na mazohista.Čisto zares!Pa kako sploh lahko razmišljaš o tem, da bi še kdaj stopila v tisto hišo, da bi jima oprostila in celi, da bi se vrnila???Pa krščanka gor ali dol.A vera govori o čem takšnem in o požiranju take svinjarije???Mislim, ne, že policija je bla v to vmešana....user posted image Nikoli, ampak res nikoli nebi odpustila nikomur, ki bi psoval mene, mojo družino, mojga fanta.....N I K O L I!!!!!Sem rajši revna v majhni sobici in srečna, ker sem obdana z ljubeznijo in mirom.In verjemi, da z tem, ko so rodili tvojega moža še niso starši.Za biti starš je potrebno veliko več.Sploh ne vem, zakaj sploh trenutek svojega dneva zapravljaš za razmišljanje o takšnih ljudeh.
In user posted image  za tvojega moža, očitno se je dobro odločil.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
11.1.2006 16:54:03   
tehnofil
ODPUSTITI, POZABITI, SE DRUŽITI

To so tri različne stvari, ki jih večina meče v en koš.

Ko otrok razbije vazo mu odpustiš, pozabiš pa ne in vaze več ne postaviš v doseg njegovih rok :-) (ko ti nekdo naredi škodo, mu lahko odpustiš, pa vendar še vedno zahtevaš povračilo storjene škode)
Pozabiš ko preteče dovolj časa.
In že marsikateremu v življenju ste odpustili, pa se z njim ne družite.

Odpuščanje je v tvojem srcu, ne v druženju in ne v pozabljanju. In to odpuščanje je težko in lahko zanj samo prosiš. Če se seveda za to odločiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.1.2006 16:57:50   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nikoli, ampak res nikoli nebi odpustila ... .....N I K O L I!!!!!Sem rajši revna v majhni sobici in srečna, ker sem obdana z ljubeznijo in mirom.

Neodpuščanje je zaradi zamere in bolečine in ne zaradi obdanosti z ljubeznijo. Mir in ljubezen sta tako samo navidezna, ker je težava samo odrinjena, pa vseeno prisotna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.1.2006 20:41:55   
Vesna
tehnofil to je filozofija,realno življenje je pa nekaj drugega.še večja težava je,če se družiš z ljudmi ki ti grejo na živce,sigurno sledijo kakšni napadi žolčnih kamnov potem.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.1.2006 7:56:59   
kalbo
Tehnofil, ne filozofiraj. Zgoraj so opisani resni problemi, ki se žal vse prevečkrat dogajajo. Kaj, naj po tvoje anonimna lepo odpušča, ker je odpuščanje srčno, ljudje ji naj pa serjejo po glavi in grenijo življenje.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.1.2006 8:06:11   
Anonimen

Sej ne filozofira.. nic bolj kot kdorkoli ki je tukaj kaj zapisal..

Ko je vprasanje odpustiti.. je nemunost ze storjena.. ker zamera, jeza se je ze zgodila.. in ce clovek nato porablja svojo energijo za vzdrzevanje te jeze in zamere in ce ni tolk inteligenten, da ugotovi, da s tem skodi zgolj in samo SEBI.. pol se mu mora neki zgoditi, da to pogrunta.. Obicjano se zaradi zamer in jeze zboli.. To je najucinkovitejso sredstvo za bolezni.. najbolj ugodne pogoje ustavris.. tko da.. kar veselo.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
12.1.2006 8:17:02   
darjatimci
Laho ji odpustiš,ampak le to,da pa bi se vrnili pod isto streho,samo tega ne.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.1.2006 9:39:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nikoli, ampak res nikoli nebi odpustila nikomur, ki bi psoval mene, mojo družino, mojga fanta.....N I K O L I!!!!!Sem rajši revna v majhni sobici in srečna, ker sem obdana z ljubeznijo in mirom.

Ejjj.. neki tuki ne stima a ne?

Odloci se kaj bi zelela.. da ne bi nikoli odpustila...

Ali da bi bila obdana z mirom in ljubeznijo???

Oboje niti slucajno ni mozno.. ker mir je v tebi.. in ljubezen je v tebi.. in jeza in zamera je v tebi.. samo vse hkrati ne more biti.. Ce je jeza.. pol ni mira in ljubezni.. ce je mir in ljubezen pol ni jeze.. Tko simpel ko pasulj..

Kalbo ti si pa res zanimiv.. user posted image user posted image   A se ti ne zdi, da bi bilo boljs, da bi ti odpustil tistim, ki so te ranili, namesto da na osnovi svoje bolecine talas nasvete, ki lahko naredijo se vec nesoglasij in vojne?? user posted image
Samo namig...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
12.1.2006 9:54:22   
kalbo
Moje bolečine? Tjazy nobene bolečine ne čutim. Po čem sklepaš neumnosti? Poizkušam se pa seveda postaviti v tako situacijo in potem po svojem prepričanju svetujem. Tu zraven ni pa nobene moje bolečine. Taki filozofi kot si ti vedno dobro živijo. Za vas je življenje ena sama filozofija.

A ti bi človeku, ki ti greni življenje rožice sadil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.1.2006 10:01:38   
kalbo
Sicer pa Tjazy, namesto da meni tule pamet soliš svetuj anonimni, kaj naj po tvojem mnenju naredi. Sam ne rabim tvojih dobronamernih nasvetov. Anonimni bi pa morda kak prav prišel!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!