Mel_A
|
Živjo! Moje počutje po uri stepa: odlično. Za večerjo sem pa malo preveč pojedla Mislim, mal več kot sem mislila, da bom. Vas prav spoštujem, tiste, ki ne morete pojest večerje, še posebej na OH dan. Jaz pa cel teden čakam na tole božjo tortico pa da se bi ji takrat odpovedala, mi še na pamet ne pade. No, sem se tolažla pol pri stepu, da ker sem mal več pojedla, sem pač pri stepu tist višek pokurla, namest da bi šla kej v minus. Pač, se bom probala vsaj mal poboljšat. Sam je pa res, da se zdej počutim naravnost fantastično! Zdej bi lahk še kaj z mojim mal potelovadla (ker imam še energije), pa že spi... gre delat ob 5h, nej mu bo. A se keri izmed vas ne da, pa bi vaši drageci radi? Pridem lahk tud na dom Hecam, nisem take sorte človk. No, zaenkrat tolko, se še kaj jutri čujemo. Ja, bom sporočila moj minus (če ga je sploh kaj!!!) takoj po jutranjem obisku wc-ja. Mimogrede, vsem želim čimvečji minus jutri! Pa ne se pustit, če ne bo tako, kot ste si predstavljale, da bo. Sej ste prebrale post od Ninočke. Ne obupat!!! Moja sestra je pravkar končala 3MD, pa je rekla, da ji prvih 14 dni ni šlo vsega skup dol 1kg, pol pa da je začelo kr šibat. Tako da: kar pogumno! Nč bat, tud nam bo uspelo!!! Lahko noč, Mel.