Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Če smo že pri tem , da se OH ne bi mešali z zelenjavo (seveda se!), kaj pravite šele na to, da se na B dan ob zrezku poje 1 kos kruha?!? Evo, to je meni čisto nelogično, ampak tako piše v navodilih. No, jaz ga ne jem. Ne pravim, da naj se ne bi, samo pravim, da sem prebrala v intervjuju z Vido Petrovčič, ki je hujšala po Montignacu, da tam piše, da se tega ne meša. Lahko da je napaka, kaj pa vem, čeprav po Montignacu se OH sploh ne sme jesti oz. se jih je treba res čimbolj izogibat. Pa v mojih navedilih za na pico res piše, da se da samo ketchup. Pa enkrat je ena "vletela" med nas, ki smo hujšale prejšnjo rudno, ne vem, katera je bila, kao da je imela o tem ločevanju nekaj pojma, in nas kar malo nadrla, kaj se gremo za raznimi omakami k špagetom, da se zraven lahko je čisto samo paradižnikove omake. Kruh se zraven mesa načeloma ne sme, pač je to tu pojasnjeno na ta način, da bolj strogo ločevanje in manj uporabe maščob pripomore k hitrejšemu hujšanju, od posameznika pa je odvisno, koliko to upošteva.
|