Grascakinja -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 9:48:53)
|
Ojla, evo mene. Kar dobro mi gre. Prve štiri dni je bilo najtežje. Zdaj pa ni več panike. Kar minevajo in kar navadila sem se. Upam, da bo šlo tudi naprej tako. Za zajtrk sem imela taaaaaaaako pojedino da se ti kar sline cedijo: 1 skodelico na koščke narezane melone, posute s cimetom. Njaaaami. Res je bila dobra. Še dobro, da mi jo je dragi prinesel, sama se ne bi spomnila. Za kosilo razmišljam o testeninah z gobovo omako. Ali pa špinačo. Samo pasirano špinačo na česnu, da ne bo pomote. Z veliko muškata. Meni začimbe rešujejo življenje, res. Če bom pa paradižnikovo omako, bom pa ful origana pa bazilike pa rožmarina dala not. Njamsi. Zvečer pa imam pust jabolčni štrudel, pripravljen že včeraj. Sem ga skrila pred ostalimi, ker so razen teh dveh kosov, ki sta ostala, pohopsali cel pladenj v 2 urah. A bi lahko mogoče na današnji dan jedla tudi zelenjavo, pečeno v vlečenem testu (testo naredim brez jajc)?? Aja. Komaj čakam jutri. Sicer se tehtam vsak dan. Ampak jutri je pa dan D. Pardon, dan T. Torek = tehtanje. T.
|
|
|
|