Mel_A
|
Živjo, še moj raport. Za zajtrk 2 jabolki, malica ni znesla (je bil preveč navit), kosilo sem si komaj komaj utegnila pripravit (iz istega vzroka kot prej navedeno). Sem si pa spekla pico z zelenjavo, hrenovko in jajčkom... Ups, ta pica je za mojega , jaz sem jo imela samo s paradižnikovo mezgo, popečeno papriko in bučkami, čebulo in par olivami. Ja, pa malo ajvarja sem si dala gor, ker mi je blazno dober. In je bla pica mljac, mljac, komej sm jo pospravla. Čez malo časa si bom šla pa naredit še malo solate, ker prej pri pici ni ratalo niti, da bi jo očistla (razlog naveden v prvem oklepaju malo više). Moram pa povedat, da je bla pica tko super, da niti sira ali šunke nisem pogrešala. Za V pa bom malo makove potice (menda je sam še ena rezinca ostala), pa eno kepico sladoleda in mogoče en kapučinček. Mogoče mal več kot ponavadi, ampak imam pol zvečer eno uro stepa in ne bi rada bla lačna pol ko domov pridem, ker bo prepozno, zato raj prej malček več (sej vem, da bi blo idealno raj mal manj, ma drgač bom preveč lačna). In pa rebro jedilne čokoladke, seveda. Podvprašanje za katero izvedenko: imam doma temno čokolado (70% kakava) ki vsebuje cele lešnike. A to je ravno tko ok, al raj ne? No, punce, zlo sem vesela, da nas je še vedno dost (skor vse menda, pa še tiste ki so odpovedale, so imele plemenit razlog ==> dojenje) in da si dajamo korajžo. In da se izobražujemo ena drugo. za nas!!! Jutri pa je Dan "T", me prav zanima. Meni se sicer na hlačah že nekaj malega pozna (ne tiščijo več tako zelo) ampak mogoče da na kilih to še ni videt. Se pa tud jaz počutim super, tako nenažrta. Super smo!