Anonimen
|
Ja, glede nihanja teže, meni je tudi ful nihalo. Po navadi je bilo tako, da je šlo en dan recimo dol kar za pol kile, potem pa je bilo nasldnje dni spet več in je trajalo kar nekaj dni, da je spet prišlo do tiste pol kile minusa. Izgleda, da tako je. Tisti minus sem jaz vzela kot eno napoved, koliko bo šlo zdaj v prihodnjih dneh dol. Ne gre tako hitro, ni kaj. Hanita, sem vprašala kolegico, ona je zdaj v dveh mesecih shujšala 6 kg, pravi da prvi mesec tri in naslednji 3. Pač vsem ne gre enako hitro, ampak glavno, da gre. Kakšen teden še potrpi, tako da bo skupaj 14 dni, potem boš pa videla. Sicer pa je res baguSka začela hujšati po tej dieti in je mislim da po 14 dneh obupala. Ni ji šlo dol. Se mi pa zdi, da je tarnala, da je ful zaprta. Izgleda da pač to ni štimalo. Kkao pa je pri tebi s prebavo? Tista, kije vprašala za mlince, če je sestava ista kot pri makaronih, potem je O.K. Pa za testo za štrudel tudi, sj je potem isto kot za pico. Edino nekaj premišljujem. Po Montignacu se ne sme mešat OH in zelenjave, menda. Ta dieta pa je vzeta iz Montignaca, pač precej prikrojena, pa vendar. Ker tam v navodilih, ki sem jih imela jaz, res piše, da naj bi se jedla pizza samo s ketchupom. Mogoče pa se zraven OH res ne sme zelenjave. Kaj pa vem. Apak meni je vseeno šlo dol, tako da kakšne sile ne more biti. Je pa možno, da je tako.
|