Tejcha
|
Asso, čestitke! Pa veš, da ni lepo prehitevat? Hecam se. Srečka si, da je princeska pohitela . Velik cartanja! PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Matica PDP 2.9. - x_srečka_x od 4.9. carta Vesno PDP 3.9. - Billi PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nika , incabinca od 4.9. carta Lovra PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana) PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 (Ljubljana) PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemna PDP 10.9. - pupika (Maribor) PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Alekseja , PDP 14.9. - BONHEUR PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba PDP 17.9. - Dajanax , melodija od 31.8.carta Eneja PDP 18.9. - SOncIca (Ljubljana) PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 (Slovenj Gradec), Anika_24 od 14.9. carta Lano PDP 20.9. - SKRAT (Ljubljana) PDP 21.9. - ella2006 , žiža carta Urbana (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušo PDP 23.9. - SanjaS (Ljubljana) PDP 24.9. - Zvezdica32 (Ljubljana) PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* , Lea123 PDP 26.9. - Tina&Dean (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo PDP 27.9. - asso od 14.9. carta Tarin , ajne PDP 28.9. - Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Danaja, js se čedalje boljš počutim... Resno. Poskušam "ne kar naprej spodaj čekirat", če je že kje kaj mokro, ampak to zgleda počnem zdaj že podzavestno... Res je lep dan dans in tud midva se greva potepat, verjetno tud na kak sprehod. Sem ugotovila, da res bolje spim, če čez dan fejst migam. Mulc/mulčica pa tud... :) Tak da vsaj mir ponoči... Torbo sem pa že imela spakirano (vse komplet), zdej sm jo pa spet razvlekla. Imam pa v njej seznam, kaj vse mora it z mano, tak da bom, ko bo akcija, še enkrat preverila. Ker polnilca za telefon kar ne morm met en teden v torbi, če se potem telefon sprazne... in podobno... Meni je v petek rekla, da se vidmo v ponedeljek in da če še takrat ne bo nič, da bomo pogledli kak je s plodovnico... Potem pa plan za naprej. Po desetih dneh čez rok naj bi tak al tak šle v bolnico - to mi pa res ni... Dokler se bebike dobro počutijo in je vse tak kot mora bit, tak nimamo kej. Čez 15 let bomo pa nohte grizle, ko se nas ne bojo hoteli več noč in dan držat... OK, pretiravam... Ne čez 15... verjetno že veliko prej... :) Zgleda, da smo res še vse tu in da lahko tole luno brez skrbi označimo še za en larifari... Pozdravčki, T in