|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
22.9.2006 7:59:18   
Lu
Sem še vedno v 1 kosu. Se je potem stanje umirilo, ponoči spet začelo in zdaj je kakor toliko mirno. Bomo videli.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
22.9.2006 8:11:20   
Dajanax
Jutro! Jaz sem danes bolj zgodna ker imam spet kontrolo, sem se že psihično pripravila da ne bo popadkov, da bo treba sprožit... user posted image  Me prav zanima kaj bo rekel G danes. Zadnje dni je vse mirno: manj lažnih popadkov, manj bolečin v hrbtenici, otrok kar živahen, nič več luščenja čepa, manj špikanja...user posted image user posted image

Sej sploh ne vem več kaj naj opazujem, opažam samo da je bebiki fuuuuuuuuuul lepo notri user posted image user posted image .

Lep rodni dan želim vsem, ki ste ali boste kmalu na vrstiuser posted image user posted image user posted image  Mogoče so vaši malčki kaj bolj neučakani kot našauser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
22.9.2006 8:12:43   
ajne
Pozdravljene,

tudi pri nas smo še v enem kosu in čakamo, da se kaj začne dogajat... Vsi skupaj smo že nekoliko nestrpni, predvsem hči, ki že težkooo čaka sestrico (upam, da bo res sestrica, ker je rekla, da se je ona tako odločila in da bo pač sestrica user posted image ).

Predvsem za tiste, ki ste že čez rok, stiskam pesti, da bi čimprej stisnile k sebi svoje user posted image ... ga ni lepšga filinga...

čau,

anje (PDP 27.9.)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
22.9.2006 11:29:25   
Anonimen
Pozdravljene, tudi jest se oglašam - še vedno v enem kosu - hvalabogu. Danes sem imela amnio in CTG. Baje, da še nisem nič odprta in da vsa stvar še ni zrela ( ???? ), medtem ko je CTG pokazal nekaj popadkov ( kar je baje zelo dobro ). Sestra mi je dejala, da bom morala fajn čutit popadke, glede na to da še ni zrelo. In evo mene - doma. Ampak punce, mene je že kar ornk strah ratalo. Sploh se ne morem pripravit na rojenje. Pa tako se bojim, da me bo bolelo, ker bom brez epiduralne. .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Takoj ko stopim v porodno sobo me kar en srh spreleti in sem čisto bleda. A bom sploh sposobna kakšen glas dat iz sebe.... Kako pa se kaj ostale pripravljate ? Psihično ?

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.9.2006 11:34:43   
lea123
Ojla,punce,da se še jaz pofočkam.
Drugač,da vas spomnim je danes mlaj in sigurno bo danes katera od nas postala mamica svojemu sončkuuser posted image user posted image user posted image .Mene pa od včeraj boli v križu,pa zjutraj sem imela menstrualne krče...dajem prednost vam,ki ste že čez rok,ker verjamem,da že komaj čakate user posted image .
Lep dan,pa sporočte kako je z vami.
PDP 25.9

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.9.2006 13:17:10   
ajne
Lina, nič bat poroda... sam skulirat pa bo...

se spomnim mojega prvega pred tremi leti, sem bila tudi brez epiduralne (tudi sedaj bom)... Jest sem si samo rekla, da moram čimbolj zaupat osebju, k mi ziher najboljš hoče, pa tud oni si želijo, da bi bil porod čim krajši in čim lažji (sem sicer po naravi precej paničar in hitro kaj zakompliciram, ampak tu sem se pa že doma prepričala, da so tam zato, da mi pomagajo čim hitreje in čim lažje rodit).
Sem imela totalno neredne popadke, odprta sem bila tistih par cm (3-4) ko sem prišla v porodno (ob 15. uri). potem so mi predrli mehur, mi dali umetne popadke, mal smejalnega plina, da je bilo lažje prenašat bolečino in v treh urah smo končali. je pa res, da sem porodničarju in babci 100% zaupala in delala po njunih navodilih. sej nekaj je res bolelo (otroček ni kar ven padu), ampak to pozabiš en dva tri, tako da poroda se res nič bat, poskusi zaupat tako sebi (in porodnemu partnerju) kot porodnemu osebju, pa bo.

čau,

ajne

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
22.9.2006 13:45:34   
Anonimen
Ajne - thanks za spodbudne besede. Bom poskušala takole pozitivno razmišljat. Verjetno pa imaš prav, glede na to da si že rodila. Ko takole razmišljam, me doma sploh ni strah. Verjamem vase, verjamem v ljudi ki bodo okoli mene, vem da bom končno videla svojega sončka, ampak ko pa stopim v tisto stavbo ......joj mi pa kar vse skupaj dol pade. Kukr ena blokada user posted image user posted image user posted image .  Pa tiste aparature, pa že po amniji me vse boli, ko pa ležim za CTG in poslušam kako ženske rojevajo...pol pa sploh ...... Bi bilo zelo fino, če bi me takole enkrat sred noči prijelo, pa da bi samo šibali....Ah, se grem kulirat......

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.9.2006 14:34:38   
rose22
No evo mene iz porodnisnice spet doma.Se se vedno nic ne dogaja.O kaksnih popadkih ne duha ne sluha,vode se zadost,se vedno cist zaprta,tamala tehta okrog 3200g.

Je pa rekel G da morem prit spet v ponedeljek ce se ne bo prej nic dogajalo in da mi bojo vse skup po vsej verjetnosti umetno sprozli.

Ajme meni.Zdaj bo se pa mene strah.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.9.2006 16:00:48   
Tejcha
Rose, kaj še delaš doma? Če greš ti, morm it js tud... tk da... pejt že, noooooo... Prosim??? Danaja, ti še prej... ? Dragec od Sončice, že cartate?

Pr nas se tud nč ne dogaja.. Črta, kjer bi naj bli popadki: RAVNA! Slabše kot pred 14 dnevi... Zgleda, da bomo začeli nazaj odštevat. Pa sej ste nekatere že ugotovile in se vam pridružujem pri misli: do božiča bo, user posted image

Upam, da bom dans med tistimi, ki jih bo zdrmala luna in da kljub temu ne bo prevelikega navala v porodnišnici... Enako želim tud vsem vam  - tud tistim seveda, ki še niste čez rok, ker tole čakanje je res user posted image . Pa se niti ne sekiram več. Dans sem bila zopet sama z avtom na okrog... Mam že poln kufer čepenja doma in čakanja, kdaj se bo zgodilo. Ko se bo, se bo. Konc debate... 
Drgač pa mene tud stisne v želodcu, ko se spomnem že sam na bolnico... Nekak se ne počutim najboljš že, če grem na obisk... tole bo pa ekstra.. in se tolažim, da ne bom mela časa razmišljat, ker bo šlo tak na hitr (UPAM user posted image ) - folk tam pa tak mora vedet kaj dela, tak da jih bom ubogala - vsaj plan je tak, user posted image

Pozdravčki,
T in user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.9.2006 16:17:25   
SanjaS
Pri nas tudi nič novega- mal krčev, pol pa neha proti jutru... Bo treba kakšen nosečniški maraton v dolžini do 7km v hrib in cilj nastavt obvezno na vrh 12. nadstropne stolpnice ( specialen za nosečke v 9.mesecu..- osebno moja pogruntavščina, prosim lepouser posted image )...

Ob keri uri se pa začne današnja luna?

Lp,

S:)

p.s.
so me s seznama PDP-jev kar skenslal..user posted image  drugače je pa 23.9.PDP, fantek, Ljubljana, če se sploh splača ažurirat... upam, da v bistvu ne..user posted image  
p.p.s
No, za tiste, k bomo/jo RES HUDO zamujale, se pa (v tolažbo) trenutno izplača rodit v tednu otroka (od 2.10.-), ker dobiš s kopijo rojstnega lista jambo paket plenic zastonj-mislim, da v Mercatorju...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.9.2006 17:05:10   
Tejcha
SanjaS, oprosti. Ni blo nalašč. Dajte, če je še kje kaj narobe, popravit al pa vsaj opozorit... Se trudim, user posted image

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 4.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca od 4.9. carta Lovra  user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio user posted image
user posted image   PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Aleksejauser posted image
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba user posted image
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec), Anika_24  od 14.9. carta Lanouser posted image
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža carta Urbanauser posted image
user posted image   (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* , Lea123
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso, ajne
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Pozdravčki,
T in user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.9.2006 17:37:09   
Dajanax
Still here... Še mal pa serijsko številko nosečnosti dobimuser posted image user posted image user posted image
Je pa kazalo skor da bi že danes notr ostala, imam kao neke popadke vidne, ampak me ni nič bolelo. UZ je bil čist OK: plodovnice dost, pretoki OK, dete živahno. Je rekel G da se dobro notri počuti in da bomo še mal pustiluser posted image

Tud prav, zdaj me je tista kriza, ki sem jo imelaokrog PDPja popustila in zdaj ko bo pač bo. V nedeljo imam spet kontrolo, če ne bo nič pa me v ponedeljek not vzamejo, umetni pa jaooo porod!!

So mi vse sestre, pa tud G, povedali, da imajo danes fuuuul naval na porodne sobe: vse zasedene in na oddelku: vse zasedeno. Drugače bi še morda bila opcija da grem notri, tako da ker nisem glih huuuudo daleč, me je spustil domov. Samo bolje da sem doma v pripravljenost, kot da tam na postelji čakam in čakam...
LP srečke nosečke še zadnje dneve!!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.9.2006 18:51:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image bravo punce. Jest vas tako občudujem, ker ste tako močne. Do roka imam tri dni, pa me že zdaj panika daje. Kaj bo šele potem, ko bom čez rok ??? Pol si verjetno bolj rečeš, da kar bo pač bo...Itak, pa še ni noben noter ostal.

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.9.2006 19:24:13   
lea123
Ojla,punce.Mlaj se je danes začel ob 13 45,zato pa ima porodnišnica tako gužvo.Očitno je našim user posted image  v trebuščku lepo,ker moj kar noče na svet.
Želim vam čim lepšo noč.

PDP 25.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.9.2006 22:24:27   
pinkiponki
Še jst se pofočkam, seveda sm še vedno še kako tle user posted image user posted image .

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.9.2006 22:26:36   
SanjaS
Če se je  pa začel že ob 13:45... no, pol pa pr nas nič ne bo, k me še ne zvija...pa sam enih 15 uric počakam, pa bo konc mlaja... Se mi zdi zelo lep datum za rodit 1.10...kaj pa vam? A imate kakšne take datume, k se vam zdijo "lepi"?

LP;

S:)

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.9.2006 8:19:08   
pinkiponki
Ja, glede datumov je pri nas tako....25.9. bi blo fino rodit, ker ima moja kolegica takrat rojstni dan, pol 26.9. bi blo pa še bolj fino, ker imajo na 26tega rojstni dan vsi majhni otroci v žlahti (Tajina sestrična, Tajin bratranc in user posted image  sestrična) razen Taje,ki ga ima na 13., kar je ravno polovica. Bomo videli, mogoče se pa res zgodi, da bo 26. - jst bi bla kr za.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.9.2006 8:38:36   
Tejcha
Tolk o luni...user posted image js sm še tud tu... še vedno v enem kosu... user posted image A je sploh katera šla?

LP

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.9.2006 9:48:56   
rose22
Tejcha jaz sem se tud tu.Me je sicer ponoc enkrat ornk zagrablo ampak je pol nehal in se ni nic vec dogajal.

Mas prav.Toliko o luni.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.9.2006 9:58:01   
lea123
Evo tud jaz še tukaj,ponoči me je sicer 2-krat močno zvil,potem pa niiiiiič.Ampak je blo res močno,sem kar user posted image vidla.No tako je mene mlaj razočaral,pa tako optimistična sem bila.user posted image
Je pa danes zelo lep dan,ki ga je treba izkoristiti(greva na piknik).user posted image Lep dan vsem.

pdp:25.09.2006

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.9.2006 10:19:26   
Anonimen
Tudi jest se pofočkam. No, toliko o mojih občutkih in luni, da bom rodila ravno na ta dan. Ponoči sem spala, mali je zvečer še fino brcal in skakal. Sem imela občutek kukr da se kotali. Smo bili pa pridni včeraj, saj smo upoštevali nasvet G da naj se malo k možičku stiskam.....user posted image user posted image user posted image ....he he he....No, dones imam malo več izcedka, pa tudi ena sluz se je pojavila...Bomo videli čez dan. Drugače pa je počutje odlično, pa še en lep sončen dan je pred nami.... Ajde punce, se še fočkamo !!!

Lea123 - kako si kaj ? Midve imava pa v ponedeljek rok kajne ? Greva stavit katera bo prva ?

PS: a je katera zdej sploh šla v Rim ?

(odgovor članu lea123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.9.2006 10:41:49   
asso
Ojla,

mene lahko daste na seznam pod zeleno. Od 14.09.2006 cartamo user posted image  Tarin.

Srečno vsem, ki še pričakujete PDP, še posebno pa tistim, ki ste že kar mimo.

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.9.2006 11:16:40   
Dajanax
Toliko o mlaju...do mene učinek ni prišel. Še kr v enem kosu strašim, me že vsi zafrkavajo, če se po novem 10 mesecev nosiuser posted image user posted image .

Danes je res lep dan, tud za rodit bi bil superskiuser posted image . Bomo videli če bo kaj, čeprav trenutno popolnoma nič ne kaže na akcijouser posted image .
Tejča, Rose! kako se kaj počutita? Je torbica že v avtu al pa vsaj blizu?? Jaz sem jo imela včeraj s sabo, ko sem šla na kotrolo...pa ni nič pomagalouser posted image  So vama že kaj napovedali kdaj vama bodo dali umetne, če ne bo nič???

Čeprav imava doma že zibelko pripravljeno za prve mesece, sva se danes spravila še posteljico sestavit, mogoče bo to kaj pomagalo??!! Ko pomislim, da bi bila naša - glede na rok - lahko že en cel teden stara, se mi kr malo stoži user posted image . Pa tako lepo vreme je, da bi zihr šle mal na sprehod na sončka... Drug teden pa že neka poslabšanja napovedujejo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
23.9.2006 12:37:44   
Tejcha
Asso, čestitke! user posted image Pa veš, da ni lepo prehitevat? Hecam se. Srečka si, da je princeska pohitela user posted image .  Velik cartanja!

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 4.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca od 4.9. carta Lovra  user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio user posted image
user posted image   PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Aleksejauser posted image
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba user posted image
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec), Anika_24  od 14.9. carta Lanouser posted image
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža carta Urbanauser posted image
user posted image   (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* , Lea123
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso od 14.9. carta Tarin user posted image , ajne
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Danaja, js se čedalje boljš počutim...  Resno. Poskušam "ne kar naprej spodaj čekirat", če je že kje kaj mokro, ampak to zgleda počnem zdaj že podzavestno... 
Res je lep dan dans in tud midva se greva potepat, verjetno tud na kak sprehod. Sem ugotovila, da res bolje spim, če čez dan fejst migam. Mulc/mulčica pa tud... :)
Tak da vsaj mir ponoči...

Torbo sem pa že imela spakirano (vse komplet), zdej sm jo pa spet razvlekla. Imam pa v njej seznam, kaj vse mora it z mano, tak da bom, ko bo akcija, še enkrat preverila. Ker polnilca za telefon kar ne morm met en teden v torbi, če se potem telefon sprazne... in podobno...

Meni je v petek rekla, da se vidmo v ponedeljek in da če še takrat ne bo nič, da bomo pogledli kak je s plodovnico... Potem pa plan za naprej. Po desetih dneh čez rok naj bi tak al tak šle v bolnico - to mi pa res ni... Dokler se bebike dobro počutijo in je vse tak kot mora bit, tak nimamo kej. Čez 15 let bomo pa nohte grizle, ko se nas ne bojo hoteli več noč in dan držat...  OK, pretiravam... Ne čez 15... verjetno že veliko prej... :)

Zgleda, da smo res še vse tu in da lahko tole luno brez skrbi označimo še za en larifari...

Pozdravčki,
T in user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
23.9.2006 16:22:26   
alenka11
Ojla user posted image

Vidim, da ste že zelo nestrpne. Vas čisto razumem, jaz sem zadnje dni tudi živce izgubljala. No pa je zdaj to že vse za nami in uživamo ob cartanju našega korenjaka Alekseja user posted image .

Samo malo se oglasim, da vas potolažim glede poroda. Jaz sem rodila brez epiduralne in moram priznat, da sploh ni bilo tako hudo. Popadke sem imela res 30 ur, ampak sem vsakega posebej lepo preživela. Kar se tiče iztiska je pa boleče ampak tako hitro konec, da res ni tako hudo. Ne vem kaj mi je bilo bolj neprijetno - popadki na vsako minuto, ki so trajali ure in ure user posted image  al tisto pritiskanje na koncu, ki je trajalo samo dve ali tri minute.

Jaz sem zelo vesela, da sem rodila brez epiduralne in sem zelo ponosna sama nase, da mi je to uspelo user posted image user posted image user posted image .
Mislim, da je zelo pomembna psihična priprava na porod. Mene sploh ni bilo strah,  saj sem zaupala osebju, da bo vse OK in poslušala njihova navodila.

Tako da brez strahu in pogumno user posted image . Res hitro pozabiš na vse bolečine, ko je konec.

Vsem želim čimprejšnji in hiter porod predvsem tistim, ki že zamujate. Se še kaj oglasim.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?