|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
19.9.2006 21:01:30   
rose22
Kaj je punce a ste se res zmenle pa sle ze vse proti Rimu?

A mene ste pa kar samo pustile?

No ce se niste sle vam povem,da tile nasiuser posted image so se sigurno zmenli in strajkajouser posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
19.9.2006 21:39:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.9.2006 9:27:25   
Dajanax
Zdaj bom pa nehala planirat kdaj bom rodilauser posted image user posted image , ker kr ni nič, sam hiša bo ves čas pospravljena čakala da grem...

Je pa tole čakanje kr precej huda nočna mora, jaz grem zdaj na kontrolo in bomo videli kaj bodo rekli. Sem že sama sebi tečna s tem razmišljanjem in opazovanjem telesauser posted image user posted image , če se kaj dogaja...
Ma, če ne bo samo od sebe, nas po moje več kot do začetka druzga tedna ne pustijo v enem kosuuser posted image . Kaj pravite? Mislim da je 7-8 dni ena meja, ko te pustijo - če se prav spomnim.user posted image user posted image  Pa tako sem bila prepričana da bom rodila kakšen dan pred rokom...toliko o mojem šestem čutuuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.9.2006 10:11:29   
Lu
Punce prav fajn vas je brat.

Sama bom kmalu postala drugič mamica pa naj vas malo potolažim.

Dajanax sama sem šla pri Maji 8 dni čez rok. Živa mora tole čakanje, ampak kaj čmo. No, na koncu so mi najprej rekli, da je otrok prenošen, potem da sem rodila v 39 t. Kdo bi jih razumel.

Tejcha glede teh popadkov na CTG-ju. Meni je 10 dni nazaj nekaj pokazalo, ko pa sem imela ponovno v pon. CTG pa ni zaznal popolnoma NIČ. Sem bila kar malo user posted image . Ker sem nekako upala, da tokrat pa bo kaj prej. Samo zdaj spet mislim, da bomo šli čez rok. CTG imam zopet 27., 1 dan pred rokom in res že močno upam, da pa bo že kaj.

Glede samega poroda pa čimmanj živčke napenjat pa sam babico poslušat user posted image Je težko, ampak se splača.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.9.2006 10:49:03   
lea123
Ojla,punce.Škoda da vam včeraj ni uspelo iti rodit,mogoče pa danes.....???Jaz grem pa zdele likat,potem vzamem v roke sesalec(je vodni in se bom namatrala),potem pa še tla pomijem.Zvečer pa itk en ornk sprehod.user posted image Smo na vezi,javite,če bo kaj novega itak skoz gledam kaj je novega.
Lep danuser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.9.2006 12:28:09   
Dajanax
Hm, kaj naj rečem?? Novega čist nič, sem nareč ravno iz kontrole: CTG popolnoma raven, dete živahno da je kajuser posted image . G pravi da če ne bo nič bomo teden po roku sprožili, torej torek naj bi že definitivno zibali!!! user posted image user posted image user posted image

Se bom morala počasi privadit na tole "čakanje" in ne samo čakat kdaj bo, bo ko bo, na žalost ene ne moremo nič prehitevat.user posted image  Kontrolo imam spet v petek, če seveda ne bo kaj samo od sebe šlo že prej...
Moram reči, da zdaj vsaka tolažilna beseda pravo mesto najde, tako da Lu hvala...

Se tudi vam zdi, da ne počnete nič koristnega - razen gnezdenja seveda????

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.9.2006 13:07:31   
pinkiponki
Jooooj, res je mučno to čakanje na koncu, ko bi vse tko rade že vidle naše fletkane dojenčke, njim je pa očitno v trebuščku čist fletn. Jst sm dons ponoč že pomoje 100tič rodila, sevede v sanjah, sam sem pa tako živo doživela porod, da sm se prou po trebuhu dvakrat potipala, ko sem se zbudila, če ga res še imam user posted image user posted image  .

Ma sej zdej smo pa res že tolk blizu, da bo kmalu, pol se bomo pa smejale, ko bomo brale, kako smo bile "živčne".

Držte se, pa vsem, ki čakate želim, da čim prej pride dan, ko bodo dojenčki z vami v naročju!!!

Srečno!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.9.2006 17:34:28   
Tejcha
Js še tud v enem kosu... Pa sva bla včeraj pridna, pa nč... tolk o  user posted image user posted image   .

Danes je za mano že precej dolg sprehod, pa me začuda NIČ ne boli... Ne noge, ne križ... Se mi zdi, da sm polna energije in se zato spravljam k pospravljanju... Tako vsaj čas hitreje mine... Preden posesam, pobrišem prah, spucam kopalnico, bo tak večer... in potem zopet nočno bedenje... :( Očitno se je to naše dete odločilo, da bo imelo nočno rekreacijo in da bo sprobalo vse meje mojih reber, želodca... Vsepovsod se mi ven tišči, samo tam ne, ko bi bilo treba.

Rose in Sončica, sta še z nami?

Božajte bušije, pa ne se preveč jezit nanje... Je tamalim čist preveč fajn, da bi se ven gužvali... S tem se vsaj js tolažim, čeprav bi tegale "mulčka oz. mulčico" najrajš za ušesa... user posted image Kaj se pa to pravi, da že zdej prevzema "atijev kronični zamudnitis"...  Kaj šele bo... :)

Fajn bodte,

T in user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.9.2006 19:17:30   
rose22
Tejcha nc bat jaz sem se vedno tu.Se kar v cakanju.Se cist nc ne dogaja,razen tega da me je proti jutru zbudil en kar mocen menstrualni krc.Ampak to je blo pa tud vse.

Jaz bom res verjetn na bozic cakalauser posted image user posted image user posted image

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.9.2006 22:10:41   
pinkiponki
No, pomoje je soncica že šla v akcijo, je danes ni nč tuki gor.....upajmo, da se že carta s svojo štručko....a še kera manjka...skoz mal čekiram, ker me fino firbec matra, hihi

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.9.2006 22:25:56   
žiža
Ojla pinkiponki, a ne moreš spat?
Pri nas je pa danes vse tiho in mirno tko da mam čas mal RR pregledat. Vsak dan že prav nestrpno pričakujem kakšne vesele novičke o novi štručki. DRžim pesti da bo čimprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.9.2006 4:15:06   
pinkiponki
Ja, žiža, prou maš, ne morm spat- lej kok je urauser posted image ....ojej, to pa je podn. Upam, da imate druge več sreče s spanjem user posted image

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.9.2006 7:47:11   
žiža
Ej punca dej zdej še izkorist. Potem bo spet rkr na vsake 3 ure. Sploh ne moreš misliti, da sem čist pozabila kako to izgleda. Če dojim v leže zaspim zraven v parih miutah in potem nimam pojma kolk je pojedel in itak bi se potem zizov na vsake pol ure user posted image  
Punce danes je spet en tak lep dan za rodit, tko da vam želim... sej veste... user posted image  
lp žiža

Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.9.2006 9:11:51   
Lu
žiža se popolnoma strinjam s tabo. Res je lep dan. Samo da bi že končno držala našo štruco v rokah user posted image  Pa še 21. bi bil. Namreč pri nas smo vsi čez 20. Maja ima 21. roj.dan, jaz 22., kuža 23. in moj dragi 29. Bi bilo kar zanimivo.

Drugače je pa včeraj spet nekaj dogajalo, ampak je bila verjetno posledica pospravljanja. Zdaj je spet vse mirno.

Kako ste ostale?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.9.2006 9:35:32   
Tejcha
Ojla, punce.

Js sm pa že cela out. Pa ne zarad tega, ker bi se slabo počutla... kontra!
Nč mi ne fali... Dans sm celo spala celo noč - brez skakanja na wc, brez premetavanja, včeri sm mela čistilno akcijo, ful dolg sprehod, in še kar nč.... Počutim se super... A to potem pomeni, da se bo zadeva še bolj zavlekla? :( 
PInkiponki, js sm ob takem času kot ti, prej cel teden čepela na netu...
Zunaj sije sonček, stanovanje imam pospravljeno, za tamalga vse pripravljeno, na TV ni nič pametnega... nimam se kam dat... res bi šla rodit... Pa ne vem, kak nej to razložim migecu. Včeraj sem cel dan žokala in se trudla, da ga/je nism pustila spat čez dan in zgleda, da je to pomagalo, da je dete spalo ponoči... Sm žleht, a? Pomagalo je pa... In trenutno sem spet "budilka", :) Mogoče mu/ji  bo šlo pa na živce in me bo mel/a poln kufer in se bo začelo... Upam... 

Res ste srečke tiste, k ste rodile pred rokom...
Lepo, da se še kej javite, pa user posted image tud za tiste, k ste zdej postale malo bolj glasne, :) Tak vsej ni dolgčas.. :) js namreč res kar naprej preverjam, če je že kje kaj novega.. Zdej pa že kar nekaj časa ni bilo novičk o novih bebicah. Bi bil že čas... Po moje bo vsak čas info od Sončice, k je res ni na spregled... :)

LP in veselo pričakovanje,

T in user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.9.2006 9:42:20   
Dajanax
Jaz sem še vedno tukaj... Soncica pa je očitno vzela moj predlog čisto zares. Lepo, da sta vsaj Rose pa Tejca še tukaj - čeprav obema želim čimprejšnje popadke!!!!

Jaz sem uspela mal omejit tisto paniko okrog roka (kdaj bo? zakaj še ni?,...) in se ne gledam ves čas v trebuh, bo ko bo zrelo oz. najkasneje v začetku naslednjega tedna. Sem bila pa včeraj zvečer (ne vem od česa) tako zmatrana, da sem upala "ko vsaj ne bi bilo nič ponoči, ker se moram naspat"!

Hej pinkiponki!!! Kdaj pa ti po RRju brskaš?!?!? Ob 4ih??? user posted image user posted image  Jaz sem imela težave s spanjem  v 7-em mesecu, zdaj pa spim kot top (tud na wc grem ene 3-6x grem še v polspanju). Samo zjutraj nisem več taka zaspanka, navadno že ob 8ih na urco gledam,  pred nosečnostjo sem rada do 11ih potegnilauser posted image user posted image  .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.9.2006 9:57:33   
pinkiponki
Evo mene, tokrat ob normalni, človeški uri tuki gor user posted image . Ojej, to pa res ni nč fletnga, če ne morš spat ponoči. Men se k sreči to prej ni dogajalo, sam dons ponoči pa je blo kr neki, pomoje že luna vpliva. Je pa k sreči Taja pridno spala do 9h, tako da sm jst tut lohka mal potegnila.
Mene tut skoz neki špika podobno menstruaciji, samo nč konkretnega ni od tega. Ves čas imam upanje, da se bo pa tokrat samo od sebe začelo, samo skoz slabš kaže, PDP bo kmal tu, eden že v nedeljo (po M imam namreč rok 24.9.).

Ja, soncica zih že ziba, sam škoda, ker noben nič ne sporoči. Pomoje bomo vse kmalu na vrsti in bo tle pol kr prazno....Dajana, Tejcha, Lu...čim prej vam želim kaj konkretnega dogajanja, jst bom pa tko do konca tle gor čuvala stran septemberk..user posted image .

Vi, mamice srečkice, ki svoje druge sončke (in seveda tut prve) že imate pa bodite pridne in uživajte v tej idili!!

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.9.2006 10:25:59   
Tejcha
PInkiponki, pa ne, da si že zdaj pokonc? Js, če imam nočno skakanje, potem me zjutraj ni... user posted image

Rose, Danaja, vidim, da vidve še tud vztrajata... Čimprejšnje dogajanje vama želim. Lu in pinkiponki, vama pa tudi. Tole čez rok je za živce živa mora...
Ella2006 ima tud danes rok, pa se tud ne javi, verjetno je že tudi opravila, :)

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1518
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 10:32:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1519
21.9.2006 11:04:03   
princes
user posted image user posted image user posted image
Držim pesti sončica, da boš čim prej cartala, pa da bo vse v najlepšem redu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa en lep pozdravček...
saj zdaj se mesec počasi končuje, tko da prav dolgo ne boste več čakale...
user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
21.9.2006 17:27:10   
rose22
No evo jaz sem ravnokar prisla iz CTG-ja in veste kaj se dogaja?

NIc,nic in se enkrat nic.

Morem pa jutri v porodnisnico na se en CTG tam bodo pa povedali a me bojo noter obdrzal al me bojo spustil domov.Upam,da me bojo spustil domov ce se ne bo nic dogajal.Kar tko ne bi rada noter lezala.

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
21.9.2006 21:50:55   
Tejcha
Rose, pr men še tud nč... CTG imam pa jutri. In tud men se čist nč ne zdi v bolnico lezt, če tam ne bom mela kaj počet...

Držmo fige, da se že začne kaj dogajat...

LP

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
21.9.2006 23:04:55   
Lu
Punce mene pa že od 22 ure skoz neki v križu boli. Taka pekoča bolečina. A gre mogoče že zares? Prvič sem dobila umetne, tako da sploh nimam pojma kako izgledajo tapravi popadki. No bomo videli. Če se jutri ne oglasim smo ponoči šli po user posted image

Lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.9.2006 7:03:09   
Pikicapokica6
Pozdravček septemberke! Sicer sem oktoberka, pa kar upam, da bom septemberka! Nič ne zavidam tistim, ki ste čez rok, ker to si tud jaz najmanj želim......To je res ena sama živčna vojna.

Želim vam, da bi čimprej pestvale svoje user posted image  in da bi porod minil čimhitreje in čimlažje.

Držim pestiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.9.2006 7:50:13   
pinkiponki
Lu, in? A si še tu?
Jst sm dons prespala celo noč in to še kar dobro, je pa še en dan manj do ponedeljka, ko grem na amnioskopijo. No ja, sej verjetno ne bom ostala tm, samo kaj pa če....bomo pa vsaj končno imeli dojenčka, jupi.

Lepo preživite dan!

pozdravček od mene

Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?