|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
15.9.2006 14:37:26   
Dajanax
Lea katera septemberka pa je napisala grozno porodno zgodbo in kje je??? Samo da vem, da se je bom izognila te dni, ker pred porodom berem sam pozitivke...

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.9.2006 15:07:27   
lea123
Ojla,brala sem sporočilo od urškemravlje,ki je rodila z epiduralno in sedaj jo vsem priporoča,ker naravni porod tako zelooooo boli.Mogoče sem danes res malo bolj občutlive narave,ker se bliža ta srečni dan.Upam,da se nisem kateri zamerila,ampak trenutno rabim veliko optimizma okoli sebe.user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.9.2006 15:31:38   
Dajanax
Saj te dni se mi zdi, da smo vse mal bolj občutljive, vsak dan bolj!! Jaz sem že kot user posted image user posted image .
Pri tistem sporočilu pa jaz npr. sploh opazila nisem, da bi bilo kaj negativno glede naravnega poroda - pa tudi jaz ne razmišjam več o epiduralni.

Me pa kakšna beseda ljudi okrog mene včasih tako nenavadno hudo ziritira, da bi kr ponorela al pa vsaj koga tepla...kaj čmo hormoni in nestrpnost. Vsaj te zadnje tedne nam je pa lahko "tečnarjenje" upravičenouser posted image user posted image .

Lea očitno so nama so-nosečke že vse pobegnile v porodnišnico ali se pa mirno pripravljajo na veliki dogodek. Jaz sem se odločilauser posted image user posted image , da ta vikend bi bil pa pravi čas za user posted image , tako da v ponedeljek ne bo treba na kontrolouser posted image user posted image  !!

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 15:33:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lea123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 15:34:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 15:40:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.9.2006 15:58:38   
Dajanax
Soncica me veseli, da sem te malo nasmejala v tem deževnem dnevu.user posted image user posted image

Jaz sem dobila porodniško nakazano, se tud men zdi da bi bila lahko nekaj k sit več, mogoče je pa zarad polovičnega meseca (kao...). Jaz sem včeraj dobila še denar namesto paketa, tako da se je stanje na TR malo osvežilo po nakupovanju za user posted image  pa tudi zame.

Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.9.2006 16:42:22   
Tejcha
Tak turoben dan...sej ni čudno, da noče noben ven prilezt... js bi se tudi najraje pod kovtrom skrivala cel dan.

Drgač nas je pa res bolj malo aktivnih ostalo. Zgleda, da so ostale že vse v dveh delih... Blagor jim. Je pa malo čudno, da se Billi tako dolgo ne javi  - sem jo zgrešila?

Lea123, js bom šla prvič čez to, tk da o bolečini oziroma o nebolečini iz lastnih izkušenj  ne morm govorit... Verjamem pa, da če bi blo tooooooooooolk grozn, bi se dala vsaka ženska po prvem porodu sterilizirat... user posted image Tak jih je pa kar nekaj, ki se zavestno odločijo še za kakšnega nadebudneža, :) Preživele bomo, že zaradi nagrade na koncu: mučkale bomo svoje (in samo  NAŠE) user posted image ... :)

Danajax in Sončica, vidve se vsaj tolk lahko tolažita, da imata porodniško. Js sm še študentka in se bom morala "zadovoljit" s starševskim dodatkom...

LP,

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.9.2006 18:12:36   
alenka11
Bok!

Sporočam vam, da je Alenka11 danes v porodnišnici v Novem mestu ob 08.05 uri rodila fantka Alekseja, ki je ob rojstvu tehtal 3900 gramov in bil velik 55 cm. Pravi korenjak.
Porod je potekal v redu. Oba se počutita dobro. Več sledi, ko se Alenka vrne iz porodnišnice.

Lep pozdrav!

Dejan

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.9.2006 19:04:06   
Lu
Iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam.user posted image user posted image user posted image

Spremljam vas skoz, oglašam pa bolj poredko. Še malo, pa bomo tudi me, še tiste ki smo ostale, zibale user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.9.2006 22:08:33   
ajne
hojla,

sem bolj ko ne nova na tem forumu in se oglašam danes prvič... sicer pa imam rok 27.9. in komaj čakam, da bo vse skupaj mimo. doma imam namreč že izredno živahno 3 letnico, ki je ravnokar začela hoditi v vrtec, tako da se sedaj privajamo na to spremembo, čez par dni pa se bomo začeli privajati tudi na drugo. upam, da bo šlo gladko ali vsaj približno tako kot gre v vrtcu.

sicer pa se počutim odlično, le spim nič, je bilo v prvo enako... sem se očitno pripravljala na celoletno nočno dojenje na 3 ure user posted image . upam, da bo tokrat bolje...

lep večer in vikend,

ajne

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.9.2006 15:26:54   
Tejcha
Alenka11,  čestitke! user posted image  

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 4.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca od 4.9. carta Lovra  user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio user posted image
user posted image   PDP 12.9. - alenka11 od 15.9 carta Aleksejauser posted image
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba user posted image
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec), Anika_24  od 14.9. carta Lanouser posted image
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža carta Urbanauser posted image
user posted image   (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* , Lea123
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso, ajne
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Pozdravčki,
T in user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
16.9.2006 15:38:58   
Anonimen
Ojoj mene, sej nas je skoz manj na tem seznamu....ajde babike gremo rodit....tud jest grem brez epiduralne in ni bog, da ne bi preživela....a vas danes kej špika ? Jest sem ravnokar prišla s šopinga po City parku in se počutim ko user posted image user posted image user posted image . Ma nič, gremo počivat !

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
16.9.2006 16:48:07   
lea123
Ojla nosečke.Sem tako vesela,ko vidim,da punce rojevajo še malo pa bomo vse  na vrsti.Mene pa zanima,če se še kateri dogaja,da jo zvija kot pri menstri(že več kot en teden),pa en prst sem odprta.Prave akcije pa od nikjer?Midve Lina imava pa isti dan rok,pa bomo videli katera bo pohitela.Jaz sem vedno govorila,da bomo pohiteli, sedaj pa ničuser posted image Lep preostanek dneva pa čim bolj sproščenouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
16.9.2006 17:42:03   
Anonimen
Lea123 - tud mene že več kot en teden zvija kot pri M. Pa skoz so mi na U govorili, da je otrok za 14 dni večji, kot kaže PDP. Sem mislila, da bom potem prej rodila. Pa ništa ! Sicer me danes nekam zvija, drugega pa nič.

Hm, glede občutljivosti je pa res. Meni npr. govorijo da imam tako velik trebuh, kukr da bi imela dva. Pa kaj jih en drek briga. Kukr da jest lahko zoper to kaj ukrenem. Otrok se pač po svoje razvija ali ni tako ?!  Ma bi jih včasih kar nekam poslala......Sem si pa zapomnila katere babure so mi to dejale, tko da jih bom naslednjič ko bodo zanosile enako....He he he....mater sem že kar mal zoprna ratala...kaj moremo, ko pa so najši hormončki na višku. Nč, grem še malo počohat ta moj velik trebuh.....grrrrrrgrgrrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lea123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
16.9.2006 18:25:51   
Dajanax
Hej! Kako ste kaj? Jaz sem bolj čudnouser posted image user posted image . Ponoči nisem nič spala, ker sem imela blage in neredne popadke, od 5 do 20 minut je bilo vmes. Zraven me sicer ni bolelo prav tako kot pri menstr., ampak me je večinoma bolj špikalo dol. To se nadaljuje tudi danes, le da v pokončnem stanju ne opazim čisto vsakega otrdevanja, pa tud vsake bolečine ne... Sem pa čedalje bolj utrujena in vsak čas upam, da bo treba v Rim.
Bomo videli kaj bo še iz tega, samo da ni to samo lažni alarmuser posted image , ker bi rada res že čimprej videla kakšna je tale naša user posted image .

Glede teh raznoraznih opazk: meni kdaj kdo reče, da imam razmeroma majhen trebuh, pa se spet znajde kdo, ki pravi "ooooooooooo kolk maš ti veeeeeeeeeelik trebuh, zihr bo zeloo velika". Se mi je v 22 tednu zgodilo, da sem skor lopnila sodelavko, ki se je skor sesedla ko me je zagledala in z grozo v očeh zavzdihnila: "ej tvoj trebuh je pa nenormalno velik za 22t nosečnosti!". Je pa sama totalno anoreksična (morda ima 40 kg), v svoji nosečnosti pa se je menda ultra zredila (blizu 30kg) (seveda jih je tudi izgubila).

Tako da ne jemljite vseh resno, ker vsake oči imajo svojega malarja in bogve kakšne travme se skrivajo za nedolžnimi očkami komentatorke ali komentatorja ljubkih nosečniških trebuščkov. Dajmo še kakšno uro/dan uživat v pogledu nanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
16.9.2006 18:43:59   
žiža
Pozdravljene mamice in nosečke v sladkem pričakovanju.
najprej hvala za čestitke. Pa tudi sama pošiljam vsem novim mamicam enouser posted image  in poljubček malim sončkom.
No tistega daljnega 6.9 se ni zgodilo nič, razen tega da so me obdržali na oddelku z napoveedjo da bom itak ponoči rodila. ja pa so se zmotili. Do ponedeljka sem kar redno imela popadke in vsi so me bili že siti ker se niso in niso hoteli stopnjevati. No v ponedeljek mi je pa kar tako iz ljubega miru odtekla voda točno ob 13ih. Smo šli v porodno in ob 15.11. sem k sebi stisnila malega Urbana. Vse je šlo blazno hitro in sem komaj dojemala. Bilo je pa tudi mal bolj boleče kot prvič. Ampak sedaj je vse mimo in se imamo super. Tako, za danes toliko, v prihodnjih dneh pa si bom mal več časa vzela pa še kaj napisala.
lp žiža

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
16.9.2006 21:39:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.9.2006 9:46:17   
pinkiponki
Da se še jst malo javim....še ena tistih, ki vas redno bere, napiše pa bolj malo :).
Vglavnem, vidim, da smo vse na istem, v sladem pričakovanju vse nestrpne in s podobnimi težavami. Lea tudi jst že kr neki časa čutim bolečine podobne menstrualnim in sem bila 8.9. na pregledu odprta 1cm, samo se še nič konkretnega od takrat ni zgodilo. Pa tako zelo upam na to, da se bo tokrat zgodilo bolj spontano kot prvič. 25. imam amnio in kar ne morem verjet kako zelo blizu je to pa hkrati še tako zeloooo daleč. Vsako noč, ko grem spat upam na kakšne popadke na 10,8 al pa 5 minut, sam jih ni od nikoder user posted image . Ma ja, sej bo že, upam, da kmalu in da ne bo prehudo - ker je mene tut fajn strah (ker pač vem, kako je bilo prvičuser posted image user posted image ).

Pridne bodte pa dobr se držte!!! Sej čez 14 dni bomo pa že mogoče že vse pestvale.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.9.2006 9:47:58   
pinkiponki
Aja Žiža, dobrodošla spet doma na forumu user posted image , pa dobr se rihtejte!!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.9.2006 15:01:48   
lea123
Pozdravček,septembrke.Jaz sem pa mislila,da bom kakšen dan prej rodila glede na znake,ki jih imam,sedaj pa vidim,da ne bo nič.user posted image Drugač se pa danes počutim,kouser posted image ,vse me boli,počutim se kot bi imela gripo.Ne vem kako bi šla taka rodit???Važno,da svojgauser posted image lepo čutim.Lepo boditeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.9.2006 15:18:19   
princes
Dan...

Lea, nisem vas hotela strašit, jaz sem samo opisala svojo porodno zgodbo..
Saj ima vsak svoj prag bolečine, in ve kaj lahko prenese in kaj ne...
Jaz sama zase vem, da ne prenesem bolečine, zato sem se odločila za manj bolečo pot..

Drugače pa vsem novim mamicam ČESTITKE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj bolj malo spremljam, tko da nisem čisto na tekočem....user posted image

Ostalim pa pogum, bojo šli vsi ven, takrat ko bojo sami pripravljeni...user posted image
Še malo pa boste vse srečke...user posted image

Midve pa se lepo cartava, in se pripravljava na jutrišnje prvo kopanje...user posted image
Zdaj že znamo lepo papat, pa ritko previjat...user posted image Boste vidle punce, kako je fino, mi čisto uživamo v skupnih trenutkih....user posted image

Lepo in mirno pričakovanje vam želim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
   [Brisano sporočilo]
17.9.2006 21:33:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.9.2006 22:51:33   
ajne
evo mene spet...

me samo zanima če ste se kdaj že dobile na kaki kavici, da se spoznate?

pri moji prvi pupi smo se (takratne) julijke redno dobivale s svojimi zakladki v tivoliju, da smo malo popestrile dneve (da ni bilo le previjanje, dojenje in previjanje in dojenje) pa izmenjale smo si izkušnje in je bilo super...

je katera iz Lj in bi ji bilo kaj takega potem v veselje (seveda potem, ko se navadimo na nov ritem in vse ostalo)?

če je katera za, naj pove, meni je bilo na teh srečanjih vedno lušno in smo ostale v kontaktih do sedaj...user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.9.2006 8:05:16   
ella2006
Evo da se še jaz oglasim, da sva še vedno v enem kosu.
Pred 2 tednoma mi je CTG že zaznal popadke, ampak v petek pa ni bilo o popadkih niti sluha več. Tako da zdaj spet šibam na CTG.
Mislim da nas je še kr neki katerim se že vlečejo ti dnevi.

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?