borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi PDP 4.9. - borovnička PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 PDP 8.9. - yennika PDP 10.9. - pupika PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 PDP 13.9. - urskamravlja PDP 14.9. - BONHEUR PDP 15.9. - melodija, Maja22 PDP 17.9. - Dajanax PDP 18.9. - SOncIca PDP 19.9. - Tejcha PDP 20.9. - žiža PDP 21.9. - ella2006 PDP 23.9. - SanjaS PDP 24.9. - Zvezdica32 PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli PDP 27.9. - asso PDP 28.9. - Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Ne vemo pa še za marusa in matahari. Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven. Nas je pa 34 ! Helou mamike! Pikica, najprej tebi čestitke za . Se mi zdi, da bomo mogle mamice počas začet rezervacije delat za te pupike, da ne bodo na koncu naši fantki brez punc ostali. Bo pa vsekakor čez ene 16 let raj za punce Dajanax, nisi mela glih idealne morfologije, ampak a ni super občutek, ko vidiš, da je dete zdravo in živahno in da je vse ok. Lina, babico baje dobiš v zdravstvenem domu, tam se tudi zmeniš, ker baje nima porodnišnica nič s tem. Imam namreč zelo podoben primer, kot ti. Jaz zdaj živim v MB, ampak nisem še prijavljena tukaj. Prijavljena sem še vedno pri starših doma, na Vrhniki, rodit pa nameravam v LJ. Imava neke probleme glede najinega stanovanja, pa bom verjetno morala za začetek otroka prijavit na Vrhniki, pri sebi. Ker, če ga prijavim tu v MB pri mojemu , bi bil on avtomatsko skrbnik in bi jaz, zaradi uradnih poti, morala plačevat preživnino za lastnega otroka. Ful komplicirano. Upam samo, da se bodo te stvari uredile do otrokovega rojstva in ga bom lahko tu prijavila z mano vred. Drugače pa je najboljše, da to vprašanje postaviš v temi Družinska zakonodaja. Ti bo sigurno katera znala bolj natančno povedat. Drugače pa je moje srčece tako živahno. So ga že vsi božali, pa mu ni nič nerodno. Mali raztura, skače, se premika, brca... Že zdaj je pravi lump. Če bo katera hodila po MB, naj gre v H&M. Imajo hlače, pa oblekice, majčke, srajčke, tunike, celo kopalke. Ful luštne stvari, pa doooosti bolj ugodne, kot v teh trgovinah za nosečnice. Ufff bomo še zapravljal. Tako, mal sem se vam javila, zdaj grem pa še mal tega lumpa pocartat pa pobožat , atek ga bo mal polupčka l, pol pa spat . Pozdravček
|