borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 PDP 8.9. - yennika PDP 12.9. - alenka11 PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja PDP 15.9. - melodija, Maja22 PDP 17.9. - Dajanax PDP 18.9. - SOncIca PDP 20.9. - žiža PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 27.9. - asso, Tina&Dean PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1 Ne vemo pa še za BONHEUR, marusa in matahari. Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale. Nas je pa že 28 ! Spelca1 dobrodošla med septemberkami in čestitke za ! Zdaj pa samo cartat pa božat bušija in na same lepe stvari mislit! Jaz sem bla pa dons v H&M-u in sem že gledala oblekice in majčke in hlače za poletne dni. Jooooj kake lepe stvari majo . Sem že par stvari v roki držala, da bi kupila, pa sem potem dala raje nazaj. Če se slučajno preveč zredim , mi potem ne bi blo prav , pa je boljše da še mal počakam. Ampak majo res take luštne stvari za nas. Drugač pa midva že kar mal hodiva okoli in gledava mal pohištvo za našega . Me je pa mami spomnila na košek, v kateri je spalo že 20 novorojenčkov in ne vem kolk generacij. Od mojega očeta in strica, do naju s sestro. Pa, da ne bi prekinjala tradicije, bo tudi najin na začetku spal v tem košku. Košek ima leseno podvozje in stojalo, potem pa pleteno košarico. Se mi po eni strani prav fajn zdi. V košku bo par mesecev, potem pa se bo preselil v svojo novo posteljico. Res komaj čakam, da bova lahko začela kupovat. Poznate kakšne vraže glede ? Pravijo, da naj se pred 6 mesecem nosečnosti naj ne bi nič kupovalo za , ker to prinaša nesrečo. Ena vraža pa je, da naj ne bi postiljali in pripravljali posteljice dokler se ne rodi. Postavi se jo lahko, ampak naj se je ne bi oblačilo in postiljalo. Ma nisem glih vraževerna, ampak ziher je ziher. Pa ena je še glede imen. Če se otroku da ime po svojemu predniku, naj bi se otroka prijela enaka oz. podobna usoda. Kaj pravite na vse te vraže? Verjamete kaj? Ne mislim nobene prestrašit, ampak samo radovedna sem, kaj ve na to pravite. Zdaj pa grem kosilo kuhat za mojega . Pozdravček iz sončnega Maribora!
|