|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
27.2.2006 23:15:25   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image  PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* 
user posted image  PDP 27.9. - asso, Tina&Dean
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja, Lu 

Ne vemo pa še za BONHEUR, marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 27 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 276
28.2.2006 6:57:36   
NATAŠI
Pozdravček user posted image

Maja lepo, da je tudi pri tebi vse ok user posted image  . Moji pregledi so verjetno zato tako razporejeni, ker je vse ok in ni potrebno večkrat hodit... predvidevam user posted image   Prvi pregledi so tako menda okrog 8.tedna, potem zdaj NS... meni je čist ok, ker vem da je vse v redu... je pa res da bi pikico v živo gledala vsak dan.. Tako kot vse user posted image

Mi smo pa kar ok.. bruhcev še ni bilo in slabosti je vedno manj. Le jest bo treba malo več. zdaj počasi bom morala it kupit spodnje perilo, me moj že fejst priganja.

Kako pa ste kaj ostale? A se vam počutje izboljšuje?

uživajte v pustnem torku... kakšen krofek pojejte   user posted image

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 277
28.2.2006 9:44:25   
spelca1
Ojla, punce, tudi jaz se prijavljam med septemberke! Sicer sem se do sedaj zadrzevala bolj na SS forumu, ampak zdaj upam, da je vse OK.
Skratka, z mojo pikico imava rok 28.9. Najhujsi dnevi so, upam, za nami. To so tisti, ko ti test pokaze user posted image  in si srecen do nebes, veš pa, da ni pametno stvari se prav razglasat naokrog. Tako ves samo ti in tvoj, hkrati se pa vsak dan dogaja toliko novih neverjetnih stvari, ki jih opazis na sebi.  PA NE SMES NIKOMUR POVEDAT!!! user posted image  
No, zdaj sem v 10T, pri 8T sem bila pregledu in ultrazvoku in vse naj bi bilo OK. user posted image user posted image user posted image
Drzim pesti za vse!!!

(odgovor članu Manja77)
Neposredna povezava do sporočila: 278
28.2.2006 13:44:02   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image  PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* 
user posted image  PDP 27.9. - asso, Tina&Dean
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1 

Ne vemo pa še za BONHEUR, marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 28 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Spelca1 dobrodošla med septemberkami user posted image  in čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa samo cartat pa božat bušija in na same lepe stvari mislit!

Jaz sem bla pa dons v H&M-u in sem že gledala oblekice in majčke in hlače za poletne dni. Jooooj kake lepe stvari majouser posted image user posted image . Sem že par stvari v roki držala, da bi kupila, pa sem potem dala raje nazaj.user posted image Če se slučajno preveč zredimuser posted image , mi potem ne bi blo pravuser posted image , pa je boljše da še mal počakam. Ampak majo res take luštne stvari za nas. user posted image user posted image user posted image

Drugač pa midva že kar mal hodiva okoli in gledava mal pohištvo za našega user posted image . Me je pa mami spomnila na košek, v kateri je spalo že 20 novorojenčkov in ne vem kolk generacij. Od mojega očeta in strica, do naju s sestro. Pa, da ne bi prekinjala tradicije, bo tudi najin user posted image  na začetku spal v tem košku. Košek ima leseno podvozje in stojalo, potem pa pleteno košarico. Se mi po eni strani prav fajn zdi. V košku bo par mesecev, potem pa se bo preselil v svojo novo posteljico. Res komaj čakam, da bova lahko začela kupovat.

Poznate kakšne vraže glede user posted image ? Pravijo, da naj se pred 6 mesecem nosečnosti naj ne bi nič kupovalo za user posted image , ker to prinaša nesrečo. Ena vraža pa je, da naj ne bi postiljali in pripravljali posteljice dokler se user posted image  ne rodi. Postavi se jo lahko, ampak naj se je ne bi oblačilo in postiljalo. Ma nisem glih vraževerna, ampak ziher je ziher. Pa ena je še glede imen. Če se otroku da ime po svojemu predniku, naj bi se otroka prijela enaka oz. podobna usoda. Kaj pravite na vse te vraže? Verjamete kaj? Ne mislim nobene prestrašit, ampak samo radovedna sem, kaj ve na to pravite.

Zdaj pa grem kosilo kuhat za mojega user posted image .

Pozdravček iz sončnega Maribora! user posted image

(odgovor članu spelca1)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.2.2006 14:31:40   
x_srečka_x
pozdravljene user posted image
spelca1 dobrodošla med septembrkam želim ti lepo nosečnost user posted image user posted image
borovnička pr ns je biv tud sonček zutrej zdej je pa kr oblačn user posted image  
pr men so se tud bruhci nehale pa nič mi ni več slabo upam da bo tko tud ustal user posted image  jst ne vem za nobeno vražo glede user posted image  tud nism slišala,se mi pa zdi tud samoumevno da za pikico ne kupuješ prej kot pred 6 mesecimi nosečnosti...
LP X_srečka_x in user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 280
28.2.2006 21:33:06   
princes
Ola user posted image ...

Sem ravno eno solatko pojedla...A kaj več pojeste, zdaj ko ste user posted image ...jaz kar malo pazim takole zvečer, da ne pojem veliko...če ne bom kmalu mogla celo garderobo zamenjat, ne samo hlače..user posted image

jaz pa nič ne verjamem teh vraževernih stvari...samo takole ko kaj slišim, mi kar v ušesu ostane, potem mi gre pa na živce, ko se včasih kar malo obremenjujem...Drugače pa o user posted image nič takega nevem..

Jutri imam NS, in mi že kar malo živčki delajo...Tako, da punce prosim držite pesti zame...Da bo najin user posted image zdrav in lep...

Bravooooo spelca 1...user posted image user posted image , vse najlepše...Dobrodošla...user posted image user posted image

Jaz sploh ne morem verjet, da nas je tolk veliko...user posted image user posted image user posted image user posted image

Borovnicka, meni so spremenili rok na 11.9., sem bila pri drugi G....

Ok punce pridne bodite pa pobožajte svoje user posted image , midva mu že kar pesmice pojeva...user posted image ..Pa sva ugotovila, da sva jih že ful pozabila, pa eno začneva, potem pa ne znava do konca..user posted image user posted image Sva rekla, da bova kar en cd kupila...user posted image user posted image

Vam sporočim, kako je šlo na NS....user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.3.2006 7:14:44   
NATAŠI
Pozdravček!!

Špelca dobrodošla in lepo, zdravo user posted image  !!

Za vraže  jaz ne vem, le to o posteljici nekaj poznam, da naj se postelje po rojstvu... tko nekako ...  Meni je tudi moj oči zadnjič rekel, da bo lahko imel user posted image  mojo posteljico... je tudi moja nečakinja pančkala v njej... je še full lepa, bele barve.
Midva sva šla pa včeraj mal okrog pogledat cunjce za mene ... z namenom sva šla da kupiva spodnje perilo in ni bilo nič pametnega, moram it v Emporium tam je menda ena dobra trgovinca.. V benettonu sva pa kupila dve majčki, taki z dolgimi rokavčki in bolj tanka ... full luštkani sta user posted image  .. komaj čakam, da bo trebušček že tak malo večji in bom kupovala šeee več majčk user posted image

jutri grem pa prvič na aerobiko za nosečnice .... me full zanima kako bo user posted image

uživajte

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.3.2006 8:30:03   
tinaaja
Pozdravcek vsem sonoseckam,
Spelaca cestitke !!!

jaz sem nazaj po vcerajsnem dopustu - sem imela izpit.. upam, da bo slo in da do sepetembra cim vec koncam. spet je mraz ko user posted image  
glede vraz vam pa eno nenosecnisko povem.. ene par dni pred 24.2. je mami rekla: svet matija led razbija, ce ga pa ni ga pa naredi.. in res je bilo nad nulo na sv. matija in zdaj je hudicevo mraz..  malo imam dost te zime, naj bo vsaj mal nad nulo, da se clovek lahko nomalno giba zunaj :) tko da...
drugace pa jaz v vrazen nocem verjet. glede nakupa oblekc, sem jaz tkole rekla, da do 6 meseca kupujem zase, pol pa za bebico. hehe user posted image user posted image
jaz sem nekje v 10 tednu in moram rect, da se mi je pocutje ful izboljsalo.. slabo mi prakticno ni vec, prsi imam malo manj obcutljive, pa zdi se mi, da imam vec energije. a ve kaj obcutite raztezanje matenice? v tem obdobju marsikatera custi kaksne krce ali spikanje.. jaz nimam nobenih posebnih obcutokov se user posted image  samo odstevam dneve do pregleda 13.3. ...
user posted image  vsem..

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.3.2006 9:14:59   
Tina&Dean
Ojla user posted image !

No,da vam povem včeraj sem imela 1.pregled in je z našo user posted image  vse v najlepšem redu.user posted image   Naslednji pregled + NS pa imam 22.3. Nekaj me zanima: kolko denarčkov ste približno dale za NS? Meni so rekli, da pride 10.000 sit.

In kako se ve kaj počutite? Jaz zem ok, malo me samo pika, pa še to ne vedno. user posted image

Borovnička prosim prestavi me na 26.9. Hvala!

Fajn se mejte, pa pridno božajte vaše user posted image . Pa,pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.3.2006 9:25:11   
spelca1
Ojla,
danes zi želim, da bi lahko rekla sele dobro jutro, ker sem slabo spala in sem morala vstati pred soncnim vzhodom. No, zdaj pa v službi za računalnikom medlim. Sicer pa, Tinaaja, praviš, da se ti je stanje izboljšalo, ko te prsi manj bolijo in ti ni slabo. Meni se je tudi ta teden to zgodilo in me je postalo kar strah - kot da nisem več nosečauser posted image ! Tako si ze zelim, da bi pikicauser posted image malo zabrcala in bi vedla, da je z njo vse vredu.

Vceraj sem se prijavila na merjenje Nuhalne in me je naročila šele 24.3. Nekje sem prebrala, da moras priti tja s praznim mehurjem. Je to res? Ker me je narocila sele ob 11h, jaz pa bom do takrat ze trikrat lacna!

G mi je na zadnjem pregledu rekla, naj si kupim šumeče magnezijeve tablete. V lekarni so me vprašali, če želim navadne ali Mg300 z Vitaminom C. Vzela sem slednje (1.184SIT), ampak v škatli ni navodil in nič ne piše, ali so primerne za nosečnice. A še katera pije magnezij? Menda pomaga pri raztezanju maternice.

Lep sončen dan user posted image  in če lahko, pojdite še namesto mene na sprehod!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.3.2006 9:36:18   
tinaaja
T&D - neko povprecje pri NS je 12000 sit. Tako je v prodnisnici v Lj, pa mislim, da tudi pri pusenjaku ...
Spelca1, nisi edina s temi cudnimi mislimi.. nikoli nismo zadovoljne, ko nam je slabo al pa ko nam ni. Tudi mene vsake tok preganjajo take misli, pa jih poslusam zatret. Sam ko pol prebers clanke, da nej bi cutil to pa ono, pa ... sem tud moju rekla, da so vsi prvi znaki nosecnosti skoraj zginli. PA bi sla kr na UZ, da preverim user posted image user posted image  od hormonov se mi mesa.. pol me pa mami heca, da ce bom vsak teden hodila na UZ... paranoja me daje vsake tok... pa zelja, da bo vse ok..
Jaz pijem donat :) ima veiko magenzija hehehe.. ne drugace ne pijem tablet.. a naj bi bile dobre za nas nosecke?

:) Caka se urskamravlja z veselo novico po NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelca1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.3.2006 10:20:53   
x_srečka_x
jst sm pa rešila probleme glede hlač user posted image mi je sestra prinesla nosečniške joj kok so mi fajne k me nič ne tišči okrog trebuha pa še gumba ni k bi me tud žulu user posted image   pa jih bom začela kr nost k se mi buši že mal pozna sploh se pa opaz če pogledaš od strani user posted image  kako pa ste ve kej souser posted image ? moje počutje je tud fajn nč več ne bruham zutri sam ne bom nč prehitr rekla zdej mam počitnce pol k bo pa spet šola pa ne vem kaj bo user posted image  jst mam pa tretji pregled naslednji torek takrt bom noseča že 14t in 5d user posted image  
LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.3.2006 13:25:53   
NATAŠI
Da se še jaz malo javim, preden se odpravim domov in malo na sprehod.. je sonček zunaj le oblečt se bo treba fino ...
Jaz se počutim ok, danes je 13.teden in grem zdaj že v 14. teden.. kako čas beži user posted image   .. špikne me pa vsake toliko časa, prejšnji teden me je en dan kar fino in sem mislila da je od aerobike.

Nuhalna je pri meni stala 12.000, nisem pa dobila nobenih navodil o praznem mehurju ali kaj podobnega.. jaz sem imela sicer pregled ob 7.45 in sem šla do takrat dvakrat na wc...

o magneziju in podobem pa ne vem nič, jaz ne jemljem drugega kot tabletke s folno ... prebava pa je za enkrat ok tako da tudi donat še ne pijem

srečka moj tretji pregled bo pa komaj čez 5 tednov, ko bom že v 18. tednu.

uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
1.3.2006 13:34:20   
x_srečka_x
če je vse uredu te naročijo na 4tedne mene so pa po zadnejm pregledu naročili čez 14dni zaradi bruhanja ker ne bi smela tolko bruhat bruham sam med tednom med vikendi pa ne se je pa zdaj malo umirilo user posted image  upam da tako ostane user posted image  vsaj tako mi je sestra pr G povedala da naročajo nosečke na 4tedne če ni težavuser posted image  
jaz sploh nism šla na NS pa tud G mi ni nič rekla da naj bi šla zdej je pa tako al tako že prepozn k sm noseča 13t in 6d bom pa sigurno šla na AC
pridno božajte bušije user posted image
LP user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.3.2006 13:44:40   
NATAŠI
sem si kar mislila da je verjetno kakšna taka praksa o tem naročanju... ker se mi je full pozno zdelo, kri in vodo sem dala le enkrat.. zdaj na NS so mi pa itak le pregled naredili. Ja NS delajo med 11 in 14. tednom tako da si že kar proti koncu tega obdobja. Pa itak si mlada, ker to računajo na starost matere in potem še vnesejo podatke ki jih izmeri na pregledu in tako pove možnost  v procentih ..

pozdravček, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
1.3.2006 13:52:12   
x_srečka_x
jst sm dala tudi enkat kri in vodo sem pa že dobila listek za vodo ki jo moram dat pred pregledom  v torek to zaradi beljakovin pa upam da bo vse dobro user posted image
ja zdej pa vem da sem že zamudial NS mi je mal škoda ampak bo bi vsaj vidla mojo pikico že ne drugega :)
LPuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.3.2006 14:00:35   
tinaaja
Srecka, a moras zaradi let na AC? Jaz bi sla ziher raje na NS,kot na AC ki je invaziven poseg.. KAr precej vem o AC, ker sem se veliko zanimala o tem, ker ce ne bi najini genetski rezultati prisli ven tako kot so, bi moralla iti delat. In moj zakljucek je bil: AC se dela pri cca 16 tednu. Rezultat dobis 3-4 tedne kasneje, ko je otrok velik skoraj 20 cm. Edino, kar je za razmislit je, a bi sla delat splav ce bi bilo kaj narobe ali ne. Splav v tem obdobju pomeni iti rodit z umetnimi popadki. Jaz sem se se preden sem dobila genske rezultate odlocila, da ne bi zmogla it na "splav" v 19/20 tednu.
Ej, a v soli ze vedo za tvojo nosecnost? moram rect, da si ful pogumna, ce se sebe spomnim pri 16 :) ufff ... lepo se imej cez pocitnice :)

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.3.2006 14:17:18   
spelca1
Meni so v Domzalah rekli, da pride pregled NS 12.500 SIT in da najraje narocajo po 12. tednu, ampak samo do 14. tedna.

Tinaaja, midve imava na isti dan rok, samo da jaz se nisem doma povedala. Me je preprical rjav izcedek, tako, da cakam vsaj na vstop v 11.T. Zato sem na zacetku pisala, kako je grozno, ko si prve mesece sam za tisoc novih stvari.

Komaj cakam na vikend, ker bom probala dragija prepricat, da bova sla malo po trgovinah. Vrazeverje gor ali dol, danes moras biti osvescen, kaj vse imajo, a ne?

x srecka x, midve sva pa z istega konca!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.3.2006 14:31:37   
NATAŠI
Ja na NS full vidiš lepo obrazek, nosija, rokice, nogice, srčka seveda, pa trebušček... in potem vse to zmeri in vse preveri in pogleda.
Je super občutek user posted image

o AC-u pa nič ne vem  ..

no zdaj pa šibam domov in vam vsem želim lep in prijeten dan user posted image   .. uživajte

(odgovor članu spelca1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.3.2006 14:55:05   
princes
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za našega user posted image , je zdrav, velik, vse smo videli, prstke smo šteli...user posted image , Je rekla, da je zdaj 90%, da nosim zdravega dojenčka...user posted image

Se mi je kar kamen od srčka zvalil, smo full srečni...user posted image user posted image
Pa zelo lepo ordinacijo imajo, pa ful so bili prijazni...user posted image user posted image vse nam je razložila...user posted image

Pri meni so se tudi bruhci nehali, se spet prav dobro počutim, dobila nazaj svojo energijo...Tko, da mi je zdaj že veliko bolje...user posted image user posted image

Zdaj bom pa malo pojedla, potem pa šibam v šolo...

Lepo se imejte..user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.3.2006 15:28:53   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image Urskamravlja, cestitke vsem trem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.3.2006 15:50:11   
yennika
Tudi najino dete je pravi korenjak. Danes sva bila na NS in sva presrečna. user posted image Rezultat je 1: 11000! Če bi bila 10 let starejša bi bilo 1:700.
G nama je pokazal vse, videli smo kako sesa prsteka. Pa kar neki je skakal, tako živahno dete bo!user posted image Videli smo tudi noseka, pa uhici-torej sliši, pa usta je odpiral.user posted image Kak srčkano je bilo, za zjokat. Moj lubi je bil tako presrečen, da je kar malo zašrajal vmes, glej kako skače!user posted image
Pa trebuščeka smo gledali, želodček, pa srčeka, ki ima normalno 4 dele. Aja, pa popkovnica je bla lepa, vse tri žile smo lepo videli!
Sem v 13t in dete je veliko 6 cm.Kako zrasel je v 3 tednih.user posted image G je rekel, da ni pričakoval, da bo lahko toliko videl. Občutek je sanjski!
V glavnem vse je ok, to je najbolj važno, a ne!
Bom pa šla čez 14 dni malo v službo pogledat, saj se prav dobro počutim. Zdaj sem že dva meseca doma in ni nč kaj fajnega.Pa še omejeno gibanje imam, tak da ne smem kam od doma it!user posted image
Srečka, tudi jaz sem dala danes vodo in še enkrat jo morem dat pred kontrolo, tudi zaradi povišanih proteinov. Mi je pa G rekel, da je to verjetno zaradi tega, ker sem tako bruhala in so vsi elektroliti in vse porušeno!Baje lahko celo samo siljenje na bruhanje poruši vse izvide!user posted image Ampak, ker sem jaz že čisto ok-potrkam, mislim ali upam, da bo tokrat vse normalno!

Vsem user posted image  lep sončen pozdrav!
Če bom imela zvečer čas, bom dala moje nove fotkice zopet v albumček! Bote lahk pogledale!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.3.2006 16:14:25   
BONHEUR
Včeraj sem bila na NS in sem presrečna, da je vse vredu (verjetnost za Downov sindrom 1:5400)! Sploh glede na to, da bom kmalu stara 33 let. Pa v službi sem tudi danes povedala, da grem čez pet mesecev spet na porodniško in je šef ful dobro sprejel. Sploh zato, ker imamo v službi tako dobre odnose, mi š ena misel ne pride, da bi kar takoj šla v bolniško, kar mi je že več prijateljic predlagalo. Glede na to, da je hčerka stara samo 11 mesecev. Bom videla, kako se bom počutila.
Aja, PDP imam trenutno 16.9.2006, čeprav mi ga bodo sigurno še kaj prestavili (menstruacije namreč nisem imela, zato mi računajo PDP samo na podlagi otročkove velikosti).

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.3.2006 16:49:54   
x_srečka_x
tinaaja ne ni mi treba zaradi let na AC rada bi se samo prepričala če je z mojo pikico vse uredu in ker sem zamudila NS in mi to ni omenila niti moja G sem kar malo jezna ker imam tako ginekologinjo user posted image ,ne tud jst ne bi mogla splava narest ker bi ga lahko glede na moja leta pa sm se odločila imet otročka kakršen pač bouser posted image  imela ga bom rada saj ga imam že zdej user posted image  ja eni profesorji vejo razrednik pa profesorji pr telovadbi pa par sošolk ostali pa še ne vejo in ne vem če bom komu še povedala razen pr praksi ker mi bo tud kmal uniforma premejhna me zlo tišči,sošolci pa bojo porajtal sami jst ne mislm vsakemu razlagat kaj je bilo itd.user posted image  hvala hvala izkoriščam počitinice do konca user posted image
spelca1 veliko nas je s tega konca pol user posted image  s kerga konca si pa ti al si v centru al polanska oz. selška dolina user posted image  sem mislna da so vse bolj z ljubljane in maribora zdej pa vidm da smo že 3 s tega konca ena je pa prej živela tukaj user posted image  lepo
LP user posted image

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.3.2006 19:23:21   
yennika
No, sem si zračunala, da bi lahko šla v porodno že v začetku junija ( 28 dni pred pdp+imam še okoli 40dni dopusta). Jeeej, torej bom celo poletje doma.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?