|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
21.2.2006 13:44:43   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image  PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* 
user posted image  PDP 27.9. - asso, Tina&Dean
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 25 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

V Mariboru je trgovina Ma-mi, ki je zastopnik. Se bom pozanimala kje se to še da dobit. Je prodajalka rekla, da je teh trgovin več. Jo bom vprašala. Modrčki so pa res fajn. Eni so celo taki, ki imajo trakec s štorkljo in to štorkljo potem premikaš levo in desno, da si tako označiš na kateri dojki smo nazadnje podojile našega user posted image . Luštno a ne. Kaj vse se še ne bodo spomnili.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.2.2006 14:28:53   
x_srečka_x
živjo souser posted image  user posted image  ja jst sm tud vedno lačna pa skoz nekaj meljem samo da sem zadovolna user posted image  sam mi pa pašejo taki stvari kot so gumjasti in penasti bonboni user posted image  danes mam pa jst pregled pri G in upam da je vse v redu user posted image user posted image  upam da boste držale pesti zame in za mojo bebico user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.2.2006 14:43:44   
Martina5
Lep pozdrav user posted image !
Se končno tudi jaz malo oglasim. Pri nas je bilo rahlo obsedeno stanje. Hči je že 3 teden bolna, vnetje srednjega ušesa in izgleda, da tudi še ne bomo tako kmalu zdravi. Jaz sem se v vmesnem času od nje nalezla trebušne viroze, tako, da od nosečniškega bruhanja in slabosti, sem vmes še bruhala in driskalauser posted image . Zdaj sem spet končno v službi. Prejšnji teden sem imela NS, kjer je user posted image user posted image  bil izredno priden. Rezultati pa tudi ok. Pa včeraj sem imela drugi pregled, kjer mi je g naročila, da moram več počivat, kar je ob podivjani 2 letnici sploh svojevrstni izziv. Mi je pa končno malo manj slabo in tudi bruham več ne user posted image user posted image user posted image .

Kako ste ve?

Držim pesti, da bo še naprej vse dobro in lep dan še naprej.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.2.2006 15:14:12   
Pikica06
Meni so tudi všeč te kopalke in spodnje perilo. Zaenkrat bolj nujno rabim spodnje perilo. Dva modrčka sem si že morala kupiti pa se mi zdi, da me že tiščita.
Oblekic bova verjetno kar precej dobila, v trgovine se bova pa odpravila kakšna dva meseca pred PDP. Sobico bi pa tako rada že sedaj uredila! Čaka naju kar velik poseg, vendar bova vseeno počakala vsaj do maja. Komaj čakam! Imam že vse zamišljeno kje bo kakšna stena in omara ... user posted image  To je bila skoraj moja prva misel, ko sem izvedela za user posted image . Preurejanje je moja velika strast in ponoči kar nisem mogla spati dokler nisem vsega premislila in izračunala kje bo kaj user posted image . Moj user posted image  je videl, da ne bo miru dokler ne vzame v roke meter in nariše sobe. Zdaj pa lažje spim user posted image .
Ali kaj razmišljate kaj bo če rodite prej? Jaz bom nekaj opreme in oblekic že prej kupila in pripravila. Nikoli ne veš.
Kako pa je kaj s  user posted image  pri vas? Meni je šele zdaj spet malo zapasalo user posted image . Prej me je vse bolelo. Se mi je user posted image že kar zasmilil.
Zadnjič sem se pohvalila, da so slabosti že skoraj minile, pa sem bila kmalu kaznovana! Danes sem že cel dopoldan v postelji. Če mi ni slabo, me boli glava ali pa me ščipa v trebuhu. Upam, da je to raztezanje maternice. Ali vas tudi kaj špika?

Borovnička, jaz imam tudi v petek NS v Dravljah, samo da jo imam ob 17.30. Če bodo kaj zamujali, se pa mogoče vidiva.

Uživajte, user posted image !

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.2.2006 16:33:32   
x_srečka_x
joj pikica06 tud jst sm se dva dni hvalila da mi ni več slabo čez vikend zdej me je pa nazaj udarlo spet vsak jutr bruham,jst pa še ne vem al bi se odločila za NS al ne k se mi zdi da to ni nujen pregled in mislm da je tud z mojo pikico še v redu in sem še mlada zato se tveganje za downov sindrom zmanjša kajne? lepo nosečnost vsem user posted image

(odgovor članu Pikica06)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.2.2006 18:17:43   
yennika
Borovnička, kje natanko pa je ta trgovina Ma-mi v MB? Bi šla pogledat malo, ker si mi res naredila lušte s tem modrcem in štorkljo.user posted image Kake pa so cene?
Nujno si morem nabavit nekaj navadnih modrcev, ker me je tak napihnilo v zize!user posted image
x_srečka_x hvala enako. Men tud tak pašejo bonboni, taki sladko kisli. Sem si danes kupila od Haribo ene žele,take pocukrane, so šle v par minutah- moj me je sam gledal.user posted image Ko malo dete sem.Koliko pa si stara-če ni skrivnost?
Midva imava NS jutri teden. Komaj čakam!user posted image
Martina5 upam, da bote čimprej vsi zdravi.

Tudi jaz bom veliko cotk za bebico dobila od kolegice, ki je rodila novembra in mi je vse shranila.Sicer pa vraže govorijo, da do 6 meseca ne smeš nič kupovati za otročeka!user posted image

Glede telovadbe v postelji bom pa tako rekla.Ni je pogosto, takrat ko pa je, pa je svetovna. Saj delaš to z občutkom!user posted image Občutek je skoraj tak, kot takrat ko se bojiš da te kdo zaloti.user posted image Orgazmi pa so res drugačni. Njami!user posted image

Uživajte pa pišite kaj!

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 231
   [Brisano sporočilo]
21.2.2006 19:29:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 232
21.2.2006 20:19:20   
x_srečka_x
ja yennika jst mam tud najrajš bonbončke haribo pa da so happy cola user posted image  te zmažem še pa še user posted image  seveda da ni skrivnost sam ne vem kako bi vi to sprejel kolko sm jst stara ker so odzivi zelo različni loh pa povem da sm stara 16 pa vem da me boste napadl tko kot so me na mama.si user posted image  
jst sm se ravn vrnila s pregleda UZ-ja mi sploh niso naredili jst si pa tko želim svojo pikico vidt kako nej vem če je z user posted image  vse uredu če ga pa niti vidm neuser posted image  sm dobila pa povhn papirjev za vodo kri pa materinsko šolo...itd...kaj pa vam so delali tudi na drugem pregledu UZ al ne?bom pa definitivno zamenjala G ker ta mi ne pove nč pa še norca se dela iz mene in moje starosti...a kera kej ve kako zamenjaš G al to rečeš pri sestri al kako drugače?
LP user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.2.2006 7:10:11   
NATAŠI
boronička prosim če se boš res pozanima za te trgovine, mene zanimajo tako kot sončnico če je katera tudi v Ljubljani.. pri meni sicer še ni tako krize ampak čez kakšen mesec bo pa treba kaj kupit... to s štorkljami je pa full dobr user posted image

Jaz glede oblekic ne vem, če jih bom kaj dobila , mogoče od kakšne sestrične. Sicer pa moj user posted image  pravi, da bova full nakupovala in da bo imel user posted image  vse novo... tiste vraže pa v našem koncu ne poznamo da se ne sme novih cunjc kupovat user posted image

x srečka x ... meni so na prvem pregledu vzeli kri in vodo ter me obložili z gradivom o materinski šoli in knjigico o NS .. v ponedeljek bom imela pa pregled NS in tam bomo  videli kako je z našim user posted image    . Si pa res mlada, pa ne da bi te napadla, ampak si se že sama tako odločila da pride v vajino življenje user posted image  ... Vsekakor vama želim, tako kot ostalim veliko lepega in vsega tanajboljšega user posted image

martina vam pa želim da se vsi bolančkani čimprej pozdravite user posted image

pri nama user posted image  poteka normalno, tako kot pred user posted image  ker se sama dokaj dobro počutim in ni nobenega problema .... Špika pa tudi meni včasih in se kar v momentu mal ustrašim da ni kaj narobe, ampak verjetno je to kar praviš- raztezanje maternice

pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 234
22.2.2006 7:19:52   
Bety
Septemberke, prosim če veste, kaj je s Pupiko, ki naj bi imela rok 13.9.?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.2.2006 9:26:29   
tinaaja
Hello :) sreda je, se dva dni do vikenda juhuhu.. danes sem odprla svojo kolesarsko sezono - do sluzbe in nazaj, letos zelo verjetno ne bo kaksne daljse ture :) tok dobr, ni vec avtobusa ali pa pesacenja.
x_srecka_x - moja mami je rodila pri 16 - v porodnisnici so ji rekli puncka s puncko. njen oce ji je takrat rekel samo, da naj se zaveda, da se odpovedala mladosti .. kar se je izkazalo, da je bilo zelo res, ker je bila sestra zelo bolna in je zdaj med anglcki. kar pa sem vedno spostovala pri mami je to, da je ob otroku koncala gimnazijo z odliko in naredila medicinsko fakulteto druga v letniku user posted image user posted image   tko da, mlada si res, ampak otrok pri teh letih je lahko velika spodbuda za tvoj osebni razvoj.
punce, jaz bi samo se spala. pridem iz sluzbe se neki vlecem po stanovanju do 8, pol pa grem spat. in pol je cist prekmalu jutro. pa se zadnje par dni mi je cez cel dan slabo, tko da se mi sploh ne da biti pokonc.
glede oblekic sva z moj tudi rekla, da bo vecino sigurno novega.. verjetno bova kaj dobila, ker je ene par dojenckov bilo v druzini v zadnjih letih, ampak bi vseeno raje vecino novo.. ceprav tok hitro prerastejo. vozicek sva pa ze zbrala, ko sva se zacela pogovarjat o otrocku. tam enkrat maja, junija pa bomo zaceli gledat za posteljco pa previjalno mizo,...verjtno se nam splaca pocakat z nakupi na poletne razprodaje in se takrat v velikimi trebuhi rinit po stacunah :) komaj cakam :)
jaz moram it tudi se kri in vodo dat, ker ko sem bila na pregledu laboratoriji niso vec delali. ampak zdaj cakam, da se cisto pozdravim od prehlada, preden grem. pol pa cakamo 13. in 16 3. na drugi pregled in nuhalno user posted image
pozdravce vsem, t

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.2.2006 12:37:11   
princes
Pozdravljene user posted image ...

Se jaz se malo javim po dolgem casu...Zdaj imam vsak dan solo, pa tolk stvari moram predelat, in se ucit..user posted image

Drugace sem se pa dva dni zelo slabo pocutila, bruhala, glava me je bolela...
Meni tud pasejo bonboncki, ja haribo..njami..ali pa fru fru...pa sem dva dni skoraj samo to jedla, edino po tem mi ni bilo slabo...Drugace sem pa vsak dan bolj lacna..Pa me moj user posted image krega, da ni cudno da vse zbruham, ce pa kar vse dam v usta kar vidim...user posted image , pa taka jokica sem ratala...Vse me prizadane, joj ubogi nasi..user posted image

Tudi jaz sem pogledala kopalkice, pa modrcke...Moram si ze enega novega kupit...

Borovnicka, ta vikend grem v Maribor, k prijateljici..me bo matematiko ucila..pa bom pri njej soboto in nedeljo..pa sem razmisljala, da bi se lahko vidle, in bi sle skupaj malo pogledat v trgovinice, pa bi si tam kaksen modrcek kupila...pa na kasen sladoledek bi sle...user posted image
Kaj pravis?? Ce si za si izmenjava stevilki, pa se slisiva...user posted image

Jutri pa imam pregled pri G., komaj cakam, da vidim kako napreduje user posted image , potem se bom pa tudi jaz narocila za NS, v Domzalah...
Tako, da jutri zjutraj mislite name, da bo vse ok...user posted image

Midva bova tudi nabavljala na razprodajah, poleti...Pa morava vse novo kupit, ker nimava nobenega, da bi kaj podedovala...user posted image user posted image

Oblekice zame, mi bo pa ena kolegica sivala...

xSreckax, ti pa si res mlada, ampak ce se pocutis pripravljeno za mamicouser posted image .
Jaz ti zelim vse naj naj..user posted image Vsaka stvar se zgodi z razlogom...user posted image
Kaj pa so doma rekli.??

Jaz nic ne vem, kaj je s Pupiko????

Meni pa se vedno ne pase user posted image (slonckat se)...Saj za mojega ze poskrbim, da ravno ne strada,ampak bolj malo...Ne morem pomagat...Srcno upam, da me bo kaj zagrabilo...user posted image Ce bi bilo po moje bi se samo crkljali, pa nic slonckali..user posted image user posted image

Upam, da bo zdaj bolje ko prihajam v drugo trimesecje, pa baje dobis nazaj svojo energijo..joj mocno upam, tole lezanje me ze ubija...user posted image
potem pa samo sitnost zganjam...user posted image

Ok vam sporocim, kako je bilo na pregledu...Mislite name...

In cuvajte sebe in svoje user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
22.2.2006 16:05:17   
x_srečka_x
urskamravlja doma me spodbujajo user posted image  niso bli nič hudi pa mam že kr neki cajta resnga fanta k ga tud poznajo in vse...sprejel so čist lepo razn da so bli kuj na začetku v šoku ampak zdej je pa v redu user posted image
ja tud jst morm morm dat dons kri in vodo ker je biv včerej zaprt laboratorij tko da grem danes user posted image  a so vam naredili UZ tudi na drugem pregledu ker midva si zlo želiva vidt bebico...pa bi se udlučila tud za samoplačniški ampak kje lahko to dobim?
LP user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.2.2006 18:46:13   
yennika
Srečka, ja nč, boš pa na stara leta uživala, a ne.user posted image
Jaz sem stara 27, no grem v 28 čez 2 meseca.user posted image
Glede uz pa sem jaz imela že tri. Prvič smo videli samo gestacijsko vrečko, drugič smo že dobili slikico, ker je bil plod velik 1,25cm. Na tretjem Uz pa smo videli že rokici, nogici, popkovnico.Lepo. Čez en teden imam pa nuhalno, tako, da bo to že moj četrti uz.user posted image

Ja kje pa je borovnička danes?

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 239
   [Brisano sporočilo]
22.2.2006 19:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
22.2.2006 20:14:48   
princes
Soncica jaz sem tudi iz Škofje loke...Samo zdaj sem 4 leta v Medvodah...
Kok je svet majhen, potem se bomo pa kaj srecali pri G..user posted image

Jaz sem zdaj bila pri eni privatni, pa mi ni bila uredu, zdaj pa grem nazaj k Igličarjevi...

x srecka x, to je pa zelo lepo da te doma podpirajo, pa da ti fant stoji ob strani...
potem se sploh nimas nic za sekirat...
Pa kako ti se niso naredili UZ?? Meni so ga takoj...Pocakaj, da gres na naslednji pregled, nevem pa vprasaj...user posted image
Jaz sem imela ze tri UZ..Pa sem se tud sama pobrigala, sem sla kar k drugi Gin, ker so me v Loki, narocili sele v 12. tednu...Pa do zdaj sploh vedela ne bi kako in kaj, ce bi cakala...user posted image

Sem ze kar malo zivcna, kaj bo jutri...user posted image

Mislite name 09:15...

A boste kaj za user posted image ??

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
22.2.2006 21:30:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
23.2.2006 7:13:25   
NATAŠI
pozdravček user posted image

no jaz sem pa prvič  videla najinega user posted image  v 8. tednu... in od takrat še nisem bila pri G. Zdaj v ponedeljek imam NS .... to pomeni da sem bila komaj na enem pregledu, nekatere pa še trikrat? Jaz bi šla tud večkrat pogledat kako je user posted image , ker zdaj sem vsa živčna in čakam ponedeljek da vidim kaj in kako bo pokazalo. Držim pesti za vse vas ki ste na pregledu danes in ki vas še čaka. In poročajte!

srečka mislim, da si full pogumna da si tudi doma takoj povedala in nisi odlašala (tako kot jazuser posted image ) ... no ampak zdaj bom pa res povedala, ta vikend user posted image

glede občutljivosti se pa jaz tudi opazujem, da me full hitro vse prizadane in mi gre kar na jok... za čist bezvezne stvari... hormončki delajo user posted image

za pusta bomo pa še videli, če bomo maškarce... lansko leto sva šla ven pa je bilo luštn, zdaj me pa full motijo zakajeni lokalčki... v nedeljo verjetno na kakšen karneval, če bo le vreme zdržalo. Lansko leto sem bila na Ptuju in mi je bilo full všeč user posted image  . Letos me pa Cerknica mika. Kaj boste pa ve kaj počele za pusta hrusta?

uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
23.2.2006 10:21:20   
borovnička
Nosečke živjoooo!!!

Mal me je zmanjkal, ker sem zdaj na Vrhniki, ker imam jutri NS v Ljubljani. No in ker sem pri starših doma, moram mal dlje čakat v vrsti za računalnik. Doma pa itak takoj pridem na vrsto, ker jaz mojemu kar povem, da me ne sme vznemirjat in potem se hitro umakne. user posted image user posted image user posted image

No, pa gremo od začetka... ufff res me že dolg ni blo.user posted image

Modrčki pa kopalke a ne... to bomo zdej množično kupovale...user posted image no... jaz takoj v ponedeljek letim v tisto trgovino Ma-Mi in bom gospo vprašala, kje se še da dobit to perilo. Drugač pa, če boste kej hodile po trgovinah vprašajte, če imajo kaj perila te firme Anita. Bom vam sigurno v ponedeljek sporočila kje se to da še kupit.user posted image

Yennika, ta trgovina Ma-Mi je pa v MB na Glavnem trgu, zraven Mercatorja, na vogalu hiše. Ne moreš zgrešit. Če pa še vedno ne boš vedla, ti pa dam mojo številko, pa me pokliči, pa se dobiva in greva skupaj tja. Sploh ni problema, ker jaz sem pa tam čez cesto doma.

Kar se pa opreme tiče in oblekic za naše dete... Previjalno mizico s predali bom upam, da dobila od tete, ravno tako nekaj oblačilc. Ostalo bova pa pač kupila. In komaj čakam. Že zdej, ko hodim po trgovinah, se komaj zadržujem, da ne bi kej kupila. In komaj čakam, da bo sobica, da lahko začnem risat po stenah, pa okraševat sobico.user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima, boste ve vprašale za spol? Mene tko firbec matra, ampak moj user posted image  noče vedet, bi rad bil presenečen. Itak pa ne bom mogla bit tiho, ko bom enkrat vedla. user posted image

Srečka, na vsakem forumu se najdejo kake kozice, ki živijo "popolno" življenje in sem prepričana, da je nekaj takih tud na RR. Če bi dala to, da si stara 16 let in noseča ven kje drugje, bi sigurno tud na RR dobila kak tak odziv, vsaj od ene.user posted image

Jaz sem pa mnenja, da sploh ni važno kolk je ženska stara, ko zanosi, važno je kolk se čuti doraslo taki odgovornosti. Mam kolegico, ki bo stara drugo leto 30 let, pa pravi, da še ne bi imela otrok, ker se še ne čuti dovolj zrelo za mamo. In se ne ozira na leta. Kar je meni veliko bolj pomembno, kot pa zbiranje nekih popolnih let za imet otroka. Srečka, na nas se lahko vedno obrneš in sem zelo vesela, da ti partner stoji ob strani in pa tvoja družina, ker je to obdobje, ko jih še bolj potrebujemo. Edino glede NS bi ti jaz toplo priporočala. Ker hvala ne vem komu imamo danes to možnost, da lahko že preden se otrok rodi, izvemo ali je otrok zdrav ali pa je kaj narobe. Verjetno si nobena ne želi otroka s kakršnokoli hibo. Se je lažje poslovit od take mičkene pikici, ki jo niti še ne čutimo, kot pa potem, ko že miga pod našimi srčki ali še težje, ko jo enkrat držimo v naročju. Če me razumete kaj mislim. Je pa to odločitev vsake posameznice. Vsekakor pa moramo vse mislit samo na to, da bodo naše pikice zdrave in najlepši otroci na svetu. No, pa sem spet nekaj pametnega povedala a ne? user posted image user posted image

Jaaa maškarce!!! Midve s kolegico greva v soboto na pustovanje in bova obe čebelice. Mi mami že štrika brezrokavnik user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa letim mal na luft, pa se še potem kaj oglasim.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.2.2006 11:03:04   
tinaaja
pozdravcek vsem ..
sem sla vceraj gledat modrcke v ariel, ker naj bi imeli te Anita, pa imajo samo tiste za dojenje.. imajo jih tudi v trgovini popek. tko da sem si na koncu kupila od triumpha v outletu fuul dober modrcek, brez kosti in cisto mehe in ful dobra opora. cena 5000 sit. sem sla se v BC in sem si kupila nosecniske hlace.. nisem si mogla pomagat. vse hlace, ki jih imamo so tiste na knap in so me ze noro tiscale - pol mi je pa prodajalka ponudila ene, ki se jim na prvi poged ne vidi, da so nosecniske, tko da sem malo pogoltnila sloni i placala skoraj 14000sit.. ampak se je splacalo, tok je lustno imeti nekaj, kar ne tisci.. juhuhu.. je pa smesno, so ful visoke, pa pol principi kako se sirijo. ne vem kako je z vami, ampak jaz imam obcutek, da mi je v zadnjem tednu kr vn zacel trebuh strlet.. pa sele 2 meseca sta mimo.. mi je moj ze prej neki govoril, pa sem mu odgovarjala, da sem se samo zredila..
a pol boste maskarce.. jaz se ne vem, verjetno ne bom, ker me caka izpit v torek in se bom probala bolj temu posvecat. moram bit pridna in cim prej koncat..
Borovnicka, jaz bom 100% vprasala za spol. In moj je tudi firbcen.. Mami po drugi strani se pa to zdi cista neumnost, ker ni cisto ziher.. ampak jaz hocem vedet.
no vceraj sva zvedela se eno zanimivo novico... od mojega sestra ima rok tudi konec septembra.. user posted image user posted image user posted image   a si predstavljate njegova starsa, v pon midva prideva z novico, vceraj pa se sestra.. sestra se nivedela za naju, tko da je bilo ob njunem srecanju vceraj priblizno takole: bratec, se enkrat po stric postal.  On pa: sestrica, ti bos pa se enkrat teta..  mislim, odklop... na koncu bova skupaj rojevali in v sobi v porodnisnici..user posted image user posted image user posted image  

Urskamravlja, kako je bilo na pregledu?? Porocaj :)
delo klice, priden bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
23.2.2006 11:52:09   
princes
Evo mene....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je bilo ok...user posted image , je sel moj user posted image z mano, pa nama je pomahal user posted image , vse se ze vidi nogice, rokice, pa cist je ze divji, pravi atlet...user posted image user posted image user posted image velik je pa 5,1cm...
Kako mi je odleglo, da je vse ok...Ja jaz sem ze zdaj vprasala, ce se kaj vidi kaj je, pa mi je rekla, da se se ne vidi tako, da bi lahko rekla kaj je...Jaz sem tud ful firbcna..
No pa za nuhalno sem se narocila v Domzalah 1.3.06, tko da cez slab teden ga spet vidim...user posted image user posted image
Tukaj mi je bilo pa v redu, so mi vzeli kri, vodo, pa ful so bili prijazni..
Je rekla samo, da imam maternico bolj nizko, pa da morava biti pri slonckanju malo bolj nezna...user posted image user posted image , in da sčasoma pride malo višje...

Sem se tudi ze na vse šole za nosecke prijavila...user posted image user posted image

Borovnicka nisi mi odgovorila, sem ti napisala, da pridem v Maribor, pa lahko greva na sladoledek, poglej si malo nazaj...user posted image

Aja pa prestavili so mo PDP. imam 11.09.06...user posted image , tako da popravite na seznamu user posted image ...user posted image user posted image

Pa ve kako ste??

Zdaj pa šibam v trgovino, potem pa v šolo...

Lep dan vsem...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.2.2006 13:38:35   
tinaaja
Ja super urskamravlja... user posted image user posted image  kaj pa je dragi kaj reku? kdaj bos sla pa v solo? a to je drug tecaj, kot tisti, ki je priprava na porod?

ej, kako kaj vasi dragi? moj je zlat... sicer se ze zdaj heca, da se ze na zacetku luksuziram, ker se mi cesa ne da naredit in njega prosim. user posted image  drugace je pa ful razumevajoc, ce se mi nic ne da, pa tud ker ni user posted image ravno v izobilju, ful je pozoren in mi res poskusa ustrec v vecini mojih zelja. No saj ne pretiravam, razen kdaj pa kdaj mi hormoni ven udarijo in imam kaksno nenavadno zeljo.user posted image  
komaj cakam, da bo malo soncka, da bom morda imela kaj vec energije, ker hodim v pojstlo ob 8... jojojojoj Lp

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.2.2006 14:23:31   
Lu
Zdravo nosečke!

Tudi jaz sem vam pridružujem med septembrkami, saj mi je danes G potrdila nosečnost user posted image . Noseča sem že 9 tednov. In kaj boste rekle, pa si se šele zdaj oglasila? Ja. Doma imam enoletnico in do nedavnega sploh nisem vedela, da sem noseča. M sploh ni bilo. In nato 21.2.06 na Majin roj. dan naredim test in vidim user posted image . Vsi smo presrečni, no razen mojih staršev, ki še niso čisto dojeli kaj se dogaja. Bodo že. Bo pa ta nosečnost 100% drugačna od prve. V prvi se mi je na veliko počivalo, zdaj se mi tudi, vendar je nemogoče. Ko boste imele drugega boste že vedele o čem govorim.user posted image  PDP pa imam 28.9.06. Samo upam, da bo vse OK, ker sem bila pred 3 tedni močno bolna, dobila sem še neke tablete proti alergiji, ki pa niso fajn za jesti, če si noseč. Ker pa jaz nisem vedela, da sem že user posted image , sem jih jedla. Upam, da mi na NS, ki jo imam čez 3 tedne uspejo povedati kaj več. Bi pa zelo rada šla k dr.Pušenjaku na NS. Ima mogoče katera telefon njegove ambulante?

Lep dan še naprej.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.2.2006 17:00:57   
x_srečka_x
soncica jst mam kr eno novo piše se pa kirar fazarinc na prvem pregledu sem bila pri igličarjevi kjer se ne delala norca iz mene vse mi je povedala kar me je zanimal naredila mi je UZ brez da bi jst sploh kej omenila...res ona mi je super in naslednjič se bom prepisala k nejej ker jst ne rabim G da mi pov stvari ne bo povedala in se norca delala z mene user posted image  naslednjič definitivno igličarjeva user posted image  pa materinsko knižico si si nabavla?zdej mi pa ni jasno ker jst sm jo dobila pri G brezplačno sm včerej tud jst mogla dat krvi za vse presikave pa vodo tud zarad belajkovin in še eno vodo morm dat 7.3. kasnej mam pa pregled pa dobila sem papirje za materinsko šolo ena se gre takoj na začetku nosečnosti ena pred porod...a mogoče kera gre od vas na materinsko šolo kjer se predava o nosečnosti preharani...
uraskamravlja čudno mi je bilo k ni rekla da bi me kej pregleda in je kr rekla ja to kaj je s pikico loh ugutuvimo iz pogovora user posted image  pa sm ji tud rekla če ne bo nč ultrazvoka pa je rekla ne ne to se nardi 2-3 v celi nosečnosti user posted image  
soncica ti k hodiš k stražarjevi hodiš na trato al kako ker ma sestra tud njo in hod na tarto?
borovnička to sm pa že ugutuvila ampak zakaj bi se sekirala zarad enih takih k jih še poznam ne še vidla jih nism in bi mi nekaj pridigale če bi mi kdo mogel pridigat so to moji starši in neke ženske na RR ker jst mam svoj živlene in živim svojega one pa naj svoje "popolno" življene...
tinaaja nisi edina k ma težave s halačami user posted image  men so tud vse moje stare hlače premajhne zdej sm  kupla sam pač večjo številko hlač k bojo še za kšn mesec pol si pa kupm nosečniške in bom tiste nosila user posted image
Lu tud jst sm ko sem že bla noseča imela enoterapijo ki se jo mora v nosečnosti nujno prekint izvajala kr naprej takrat še sama nisem vedela da mam  user posted image   in zdej k sm šla spet na to terapijo sm povedala da sm noseča in da sem bila že pri prejšni terapiji noseča pa so rekl da če še sam ne veš da sploh ni panike pa tud k sm bla kasnej na pregledu je blo z mojo pikico vse uredu user posted image
jst sm pa dons noseča ravn 13 tednu user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.2.2006 20:41:53   
princes
Ola lepoticke user posted image ...
Tinaaja..
Moj user posted image je bil ful vesel, ko je videl najinega atleta..user posted image Pa je rekel, da ima bolj malo mojih lastnosti, ker sem sedaj bolj lenobca...user posted image , njemu pa že čisto dogaja v postlici...user posted image

Zdaj bova šla najprej v šolo za starše v zgodnji nosečnosti..To je predavanje o poteku nosečnosti, zdravi prehrani, osebno nego, rekreacija....
Potem pa kasneje v materinsko šolo...

Bravo Lu..user posted image dobrodošla med nami...user posted image user posted image user posted image user posted image vse najlepše ti želim...

x srecka x, potem se pa vidiva na predavanju...user posted image user posted image
Meni je bila tud zelo všeč Igličarjeva...Ja jaz sem tudi dobila knjižico...sem mislila, da jo je treba plačat... katera jo je pa plačala????
Nisem te dobro razumela, kaj ti je rekla G...user posted image

Jaz tudi komaj čakam, da bo malo bolj toplo, sonček, da bomo veliko zunaj...user posted image
Ker je to dobro za naše user posted image ..

Lepe sanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?