borovnička
|
Nosečke živjoooo!!! Mal me je zmanjkal, ker sem zdaj na Vrhniki, ker imam jutri NS v Ljubljani. No in ker sem pri starših doma, moram mal dlje čakat v vrsti za računalnik. Doma pa itak takoj pridem na vrsto, ker jaz mojemu kar povem, da me ne sme vznemirjat in potem se hitro umakne. No, pa gremo od začetka... ufff res me že dolg ni blo. Modrčki pa kopalke a ne... to bomo zdej množično kupovale... no... jaz takoj v ponedeljek letim v tisto trgovino Ma-Mi in bom gospo vprašala, kje se še da dobit to perilo. Drugač pa, če boste kej hodile po trgovinah vprašajte, če imajo kaj perila te firme Anita. Bom vam sigurno v ponedeljek sporočila kje se to da še kupit. Yennika, ta trgovina Ma-Mi je pa v MB na Glavnem trgu, zraven Mercatorja, na vogalu hiše. Ne moreš zgrešit. Če pa še vedno ne boš vedla, ti pa dam mojo številko, pa me pokliči, pa se dobiva in greva skupaj tja. Sploh ni problema, ker jaz sem pa tam čez cesto doma. Kar se pa opreme tiče in oblekic za naše dete... Previjalno mizico s predali bom upam, da dobila od tete, ravno tako nekaj oblačilc. Ostalo bova pa pač kupila. In komaj čakam. Že zdej, ko hodim po trgovinah, se komaj zadržujem, da ne bi kej kupila. In komaj čakam, da bo sobica, da lahko začnem risat po stenah, pa okraševat sobico. Me pa zanima, boste ve vprašale za spol? Mene tko firbec matra, ampak moj noče vedet, bi rad bil presenečen. Itak pa ne bom mogla bit tiho, ko bom enkrat vedla. Srečka, na vsakem forumu se najdejo kake kozice, ki živijo "popolno" življenje in sem prepričana, da je nekaj takih tud na RR. Če bi dala to, da si stara 16 let in noseča ven kje drugje, bi sigurno tud na RR dobila kak tak odziv, vsaj od ene. Jaz sem pa mnenja, da sploh ni važno kolk je ženska stara, ko zanosi, važno je kolk se čuti doraslo taki odgovornosti. Mam kolegico, ki bo stara drugo leto 30 let, pa pravi, da še ne bi imela otrok, ker se še ne čuti dovolj zrelo za mamo. In se ne ozira na leta. Kar je meni veliko bolj pomembno, kot pa zbiranje nekih popolnih let za imet otroka. Srečka, na nas se lahko vedno obrneš in sem zelo vesela, da ti partner stoji ob strani in pa tvoja družina, ker je to obdobje, ko jih še bolj potrebujemo. Edino glede NS bi ti jaz toplo priporočala. Ker hvala ne vem komu imamo danes to možnost, da lahko že preden se otrok rodi, izvemo ali je otrok zdrav ali pa je kaj narobe. Verjetno si nobena ne želi otroka s kakršnokoli hibo. Se je lažje poslovit od take mičkene pikici, ki jo niti še ne čutimo, kot pa potem, ko že miga pod našimi srčki ali še težje, ko jo enkrat držimo v naročju. Če me razumete kaj mislim. Je pa to odločitev vsake posameznice. Vsekakor pa moramo vse mislit samo na to, da bodo naše pikice zdrave in najlepši otroci na svetu. No, pa sem spet nekaj pametnega povedala a ne? Jaaa maškarce!!! Midve s kolegico greva v soboto na pustovanje in bova obe čebelice. Mi mami že štrika brezrokavnik Tako, zdaj pa letim mal na luft, pa se še potem kaj oglasim. Pozdravček
|