borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 PDP 8.9. - yennika PDP 12.9. - alenka11 PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja PDP 15.9. - melodija, Maja22 PDP 16.9. - BONHEUR PDP 17.9. - Dajanax PDP 18.9. - SOncIca PDP 20.9. - žiža PDP 21.9. - ella2006 PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 26.9. - Tina&Dean PDP 27.9. - asso PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Ne vemo pa še za marusa in matahari. Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale. Nas je pa že 30 ! Tinaaja, drži se in na nič slabega mislit, čeprav je to mal težko v taki situaciji. Vse kar lahko narediš je, da res ostaneš doma, počivaš, počivaš, počivaš, jemlješ predpisana zdravila in veliko božaš svoj trebušček. Me bomo fejst mislile nate in na tvojega in držale pesti . Ko boš pa malo boljša, se pa javi. In ostale nosečke? Če rabite kaj sončka, vam ga jaz pošljem iz mb. Tu je tak lep sonček, ampak tak, ki je lep le, če ga skozi okno gledaš, zunaj pa brrrr mrazek. Glede na to, da bo čez slabe 4 tedne 1. pomladni dan, bi ga tale vreme že lahko nehal sračkat. Midva greva pa drug mesec v avstrijo pogledat za posteljico, pa previjalno, pa voziček. Ampak samo pogledat kaj imajo in kakšne so cene. Ker tu skoraj vsi hodijo gor kupovat take stvari, ker se baje ful splača. Bomo videli. In kdaj imate naslednji pregled? Jaz ga imam 15. marca in že komaj čakam, da vidim kako je naš napredoval, kolk je zrasel... pa moji izvidi me tud zanimajo. Verjetno je vse ok. Upam. Pozdravček
|