|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
1.3.2006 20:06:39   
princes
Bravo yennika...user posted image user posted image user posted image , in tudi BONHEUR...user posted image user posted image user posted image

A ni bilo lepo...Ko takole vse lepo vidiš...user posted image user posted image

Jaz sem tudi v 13.tednu, pa je tudi najin user posted image velik 6,2 cm...Pa mi je G. rekla, da je kar velik...user posted image user posted image

Jaz pa še nevem kakšni so izvidi, za kri in vodo..user posted image So rekli, da bojo sporočili...
Pa že en teden ni nič...user posted image

Jutri zjutraj se grem pa polepšat, grem k frizerju, se malo postrišt in pobarvat...user posted image user posted image ..

lepo spančkajte...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 20:20:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
1.3.2006 20:49:55   
x_srečka_x
urskamravlja tud jst še nimam izvidov vode in krvi meni se rekli da bojo to kar k moji G poslali ker sem vse delala v ZD mislim da bo pol pri tebi enako bojo kr izvide  k G poslal user posted image
joj meni pa glede porodniške ni treba skrbet moja porodniška se bo začela junija pa vse do septembra 2007 user posted image  
tudi jst se sploh ne počutm nosečo če ne bi blo bruhanja sploh ne bi pomislna da sm razn M ni že več kot tri mesece kk je to fajn občutek user posted image
meni tud ni jasn glede PDP-ja če računam sama imam datum 4.9.2006 če pa računam tako po tednih kot šteje to G imam pa PDP 1.9.2006 bi imela kr drugi datum ker ne bi rada da bi imev otroček ravn na prvi šolski dan rojstni danuser posted image user posted image
LP in lahko nočko user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.3.2006 21:12:23   
princes
x srecka x, meni so rekli, da mi bojo sporočili po tel., za izvide...user posted image

Jaz pa se zdaj že počutim nosečko...user posted image , mi že zdaj trebuh nagaja..kaj šele bo...user posted image user posted image

Saj nas je res veliko gorenjk...user posted image ...Bomo imele zbor po Homanovo lipo...user posted image user posted image

jaz bom tudi doma celo poletje, se sončila na bazenu, pa plavala....user posted image user posted image Komaj čakam lenarjenje...user posted image user posted image pa moj mi bo sladoledka nosu, da mi ne bo preveč vroče...user posted image

Ok lep pozdravček...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 21:55:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
2.3.2006 6:56:10   
pinkiponki
Vidim, da imate septemeberke svoj seznam, pa bi se še jst pridružila....29.9. je moj PDP
Uživajte vse user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.3.2006 7:13:44   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

Sem vesela, da je šlo vse ok na NS - usrkamravlja, yennika in bonheur ... bravo user posted image user posted image user posted image  ... res so super občutki, ko vidimo naše user posted image . Samo moj je pa pančkal, tako da je bil kar pri miru ... je rekel moj da bo polnočnjak user posted image

Jaz pa ko sem bila prvič na pregledu mi je tam vzela kri in vodo in sem takoj dobila rezultat... krvno skupino pa že imam, tako da sem le potrdilo rabila.

Spet snegec pada user posted image  naj že neha, da bova midva lahko začela z zidanjem.. Danes grem pa na aerobiko za nosečke... komaj čakam user posted image

Super bo, ko bomo lahko skoraj celo poletje doma in bomo koristile dopust... ker bo vroče in v pisarnah sedet (kljub klimi) .. vseeno bo full pasalo, pa da za naše malčke pripravimo in nakupi stvari .... kako hitro bo prišel ta čas user posted image

lep snežni pozdravček user posted image

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.3.2006 10:18:02   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image  PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 29 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.3.2006 13:00:22   
ella2006
Evo da se še jaz podpišem pod septemberske nosečke PDP 21.09.2006

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.3.2006 7:18:58   
tinaaja
jaz bom na hitro.. vstanem vceraj zjutraj: in vidim rjav izcedek.. user posted image  moja G na dopustu, so me poslali na urgenco.. diagnoza: grozec splav. poleg krvavitve je se en problem: GV se ni se zlepla z materino.. tko da dobila dabroston in 1 mesec bolniske.. in mucno cakanje. ni me strah, kaj bo... kar je namenjeno pac bo. zdaj sem v sluzbi, sem sla po racunalnik, pol pa popolno mirovanje do 13.3., ko imam pregled. skratka, ker doma se cakam na priklop interneta, ne vem, kdaj se bom kaj javila.. ahhh punce, najbolj bedno je, ko sem na ultrazvoku vse tok lepo videla.. miga, pa srcek.. upam, da moji pikici rata...  na zalost, kaj dosti ne morem vplivati na razplet, tko da vdano :) cakam ... pridna bodite...

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.3.2006 7:35:58   
NATAŠI
tinaaja, držim pesti in mislim nate... upam, da se bo vse uredilo... Ti le počivaj in se ne obremenjuj !!

ko boš pa lahko se nam pa le javi

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.3.2006 9:42:10   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image  PDP 4.9. - x_srečka_x, borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 30 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, drži se in na nič slabega mislit, čeprav je to mal težko v taki situaciji. Vse kar lahko narediš je, da res ostaneš doma, počivaš, počivaš, počivaš, jemlješ predpisana zdravila in veliko božaš svoj trebušček. Me bomo fejst mislile nate in na tvojega user posted image  in držale pesti user posted image . Ko boš pa malo boljša, se pa javi.
user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Ella2006, smo te že dali na seznam!user posted image Dobrodošla med septemberkami user posted image  in čestitke bodoča mamica!user posted image user posted image user posted image

In ostale nosečke?  Če rabite kaj sončka, vam ga jaz pošljem iz mb. Tu je tak lep sonček, ampak tak, ki je lep le, če ga skozi okno gledaš, zunaj pa brrrr mrazek.user posted image Glede na to, da bo čez slabe 4 tedne 1. pomladni dan, bi ga tale vreme že lahko nehal sračkat.user posted image

Midva greva pa drug mesec v avstrijo pogledat za posteljico, pa previjalno, pa voziček.user posted image Ampak samo pogledat kaj imajo in kakšne so cene. Ker tu skoraj vsi hodijo gor kupovat take stvari,  ker se baje ful splača. Bomo videli.

Punce, jaz sem že čist nora.user posted image Sem že gledala včeraj sobico in premišljevala kakšne barve bo, pa kje bo previjalna, pa kje posteljica, pa kaj bom kam na steno narisala... Obsedenka user posted image user posted image user posted image

In kdaj imate naslednji pregled? Jaz ga imam 15. marca in že komaj čakam, da vidim kako je naš user posted image  napredoval, kolk je zrasel... user posted image pa moji izvidi me tud zanimajo. Verjetno je vse ok. Upam.user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.3.2006 10:30:03   
melodija
Zdravo, septemberke!
Po mesecu in pol se spet dokaj aktivno vračam na forum. Zdaj sem vas nekaj časa le brala (razlog: v 6 tednu je bila videti le velika GV (okrog 2 cm) in so mi že obljubljali čiščenje, če čez en teden ne bo kaj vidno. No, in čez en teden čudež tako zame kot za G! 5 mm plodek! In sedaj sem 4 tedne čakala, kako bo (niti MK mi niso dali do včeraj). V glavnem, mali je v 4 tednih nadoknadil vse.)

Porodni rok se mi glede na velikost ploda prestavi iz 15.9. (po M) na 17.9. (čeprav glede na ovulacijo bi moral biti okrog 22.9.).

Upam, da bo odslej vse ok.

Ja, še eno vprašanje...a čutite privzdignjeno maternico? Pa, a vas te mišice kaj bolijo? Mene zadnje tri dni skoraj neprestano. Je G rekla, da je to znak, da mali intenzivno raste. No, v 11 3/7 je bil velik 47 mm. Je to velik?

Želim vam lep dan....in močno upam, da ta vikend ne bo obljubljenega snega!
Melodijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 313
3.3.2006 12:22:55   
princes
Tinaaja boš videla, vse se bo uredilo, ti samo počivaj, sploh ne ostani iz postelje...Vse imej pri sebi...Res ne smeš čisto nič...Pa boš videla, da bo ok...
Pošiljam ti angelčke za srečo, bojo čuvali tebe in user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Ko pa boš lahko, se pa javi z novičkami...

Ella dobrodošla user posted image          user posted image user posted image user posted image ....Vse najlepše ti želim...user posted image user posted image

Joj tale snegec mene že res nervira, pri nas kar pada in pada...user posted image

Ej punce, včeraj mi je moja mami rekla, da si moram zapisati tisti dan, ko prvič zabrca user posted image , ker baje na tisti datum potem rodiš...
Bom probala...Tako, da budno nadzorujte trebuščke...To se že bliža, ko ga bomo začutile...user posted image user posted image

Učeraj me je pa zelo glava bolela, sem šla kar v posteljo...A vas tudi kdaj glava boli. Baje imajo nekatere v četrtem mesecu malo glavobolov....Tok mi je šlo na živce, ker nisem mogla nobenih tablet vzeti...
Pa sem kar mogla trpet...user posted image user posted image , sitna sem pa tudi bila, kot user posted image ...Jaz imam čisto vse simptome nosečnice...

Midva sva rekla, da bova še počakala dva meseva, potem pa bova šla malo naokoli pogledat za vozičke.....Čeprav, jaz že kar malo brskam, pa iščem, kako bi sobico opremila...
A katera kaj ve, če tiste nalepke za na steno stanejo po metru, ali dobiš kakšen kolutek...user posted image user posted image

Lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu melodija)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.3.2006 12:50:08   
borovnička
Melodija, super!user posted image user posted image user posted image To je pa vesela novička!user posted image user posted image user posted image Sem vesela zate!user posted image
Glede velikosti pa je bil moj pikec velik v 11t točno 4 cm, tako, da je tud tvoj user posted image  čist normalno velik, brez skrbi. user posted image  Me pa prav zanima kolk bo moj pikec velik 15. marca, ko imam spet pregled.
Privzdignjena maternica?user posted image To ti je G povedala? Jaz razen raztezanja maternice ne čutim nič drugega posebnega. To pa čutim kot neko bolečino okrog jajčnikov. Podobno kot preden dobiš M. Mi je G rekla, da je to normalno, ker si otroček dela prostor, ker raste.user posted image

Urskamravlja, ene nalepke za na steno, ki so za večkratno uporabo imaš tukaj: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=372&ParentClassID=372 Drugače pa se mi zdi, da tiste v trakcu prodajajo po par metrov skupaj že zapakirane, če se ne motim. Jaz si bom dala mal več dela, pa bom kar narisala Disneyeve junake na steno. En bo nad previjalno, en bo nad posteljico, pa par jih bo tam kjer bo še prostor na steni. Komaj čakam!user posted image

Zdaj pa bežim na sončka. Je tako prijetno toplo zunaj, da bi bil greh ostat noter.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.3.2006 14:14:24   
x_srečka_x
user posted image da se še jst malo oglasim na RR user posted image
tinaaja boš videla da bo vse uredu s tabo in pikico in da bo dovolj močna da se bo izkopala iz tega saj je že velika user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti user posted image

ella2006 dobrodošla user posted image  in lepo nosečnost user posted image
meni so se slabosti nehale zdej pa nastaja drug problem da kar omedelevam in nič ne vidim če dolgo stojim kar ne zavedam se user posted image  ima še katera tak problem? upam da se bo kmalu prenehalo user posted image
moj dojenček bo pa imev sobico pri meni ko bo čisto majhen in bo imev pač tako sobo kot jo imam jaz glede tega res ne morem izbirat kasnej pa dobiva večjo sobo od staršev tam pa bo več prostora in verjetno kakšna pregrada vmes user posted image  poslco in zibko imam pa že doma na začetku bo spav v zibki kasneje pa v malo večji postelci ki smo jo imeli že mi trije z bratom in sestro user posted image  jaz grem pa verjetno gledat za stvari poleti ko bom imela počitnice ne rabim tolko stvari ker imam že veliko doma rabim samo previjalno pa voziček ostalo že imam pa kakšo oblekco user posted image  sem bla dons v bibolini joj kašne fletkane stvari imajo za novorojenčke in že malo večje bi najraj kar vse pokupila user posted image
jsz imam pregled ta torek zaradi slabosti ker sem preveč bruhala čeprov shujašala pa nisem nič še zredila sem se user posted image  takrat pe zvem izvide krvi in vode in upam da je z nama vse uredu user posted image
LP srečka in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
6.3.2006 7:16:50   
NATAŠI
pozdravček user posted image

No pa imamo spet sneg user posted image   Lahko bi že prenehalo... noro

Ella dobrodošla user posted image , želim ti lepo in zdravo nosečnost!

O posteljicah... jap, najin dojenček bo pančkal v posteljici v kateri sem bila še jaz. Vozičke pa tudi midva že kar mal gledava. V soboto sva šla mal v nabavo za mene... mi je moj kupil dve trenirki (champion in vam povem da so full dobri modeli, širok pas z vrvico notri in se full raztegne), potem pa še spodnje perilo, sva za začetek vzela 6 hlačk in en modrček (da ga poizkusim če je ok).. sva šla kar v Beti ... 

Moje počutje. ... kar ok, mal mi je slabo zvečer in tko kar pride na momente, je pa problem ko mi nič ne paše jest.. dopoldne do kosila še pojem kaj, potem je pa fertik .. kakšna pomaranča ali jogurt... Moj pregled je pa komaj 4.4. in še to je le pregled brez ultrazvoka

borovnička v avstrijo bova šla tudi midva verjetno pogledat.. tam v toysu (tko nekako) imajo full vozičkov, sva bila lansko leto na jesen. Za barvo sem se že odločila, verjetno bo temno rdeč user posted image

uživajte in ne pustite snegu, da vas spravi v slabo voljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
6.3.2006 8:33:39   
ella2006
Hvala za dobrodošlico,

Nataši probaj si nabavit modrček od Mothercare (Emporium) ima zlo dobro oporo pa še cenovno so sprejemljivi. Verjetno ker je to moja druga nosečnost vse prej raste tako prsa kot trebuh. Prsa sem že januarja imela iz 75B na 75C (danes se že bolj nagiba na 75D). Tudi modrčke za dojenje imajo super, tamalo sem dojila 11 mesecev in dobesedno tudi spala z moderčki pa se mi niso prsa nič povesila.  Zasluge temu dajem Mothercare-ovim modrečkom, ker sem jih probla še od H&M in od Lisce pa so taki zelo mehki , kot da ti ne dajo nič opore.
Če boš šla v Graz poglej vozičke tudi v Kiki, pomladi imajo ponavadi akcije na lanske modele in izbira je tudi velika.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.3.2006 9:23:14   
NATAŠI
ella hvala za informacije...  v Mothercare imam namen iti, ko se mi stanje v službi malo normalizira.A modrček je ok z kostjo? Jaz sem si ga zdaj v Beti kupila brez kosti. Menda imajo tam tudi dobre spodnje hlače. A v Kiki imajo tudi vozičke? No super, to pa nisem  vedela... bomo pregledali vse user posted image

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.3.2006 12:58:36   
ella2006
Nataši,

Moderček je brez kosti ampak daje super oporo, takšen je kot od kakšne stare mame.
Sem si pa pri Mothercare nabavila tudi sponjice (nizke) zelo poceni se mi zdi 6 kom cca 3.500,00 SIT, pa še rezniv barv so.

V Kiki pa imaš na vrhu otroški oddelek od vozičkov, posteljic, posteljnine in celoten program od Bebe-you.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.3.2006 16:17:47   
x_srečka_x
punce danes pa držte pesti zame in pikico user posted image
sem šla dons še enkat vodo dat in počakala na izvide bomo videli kaj bo danes rekla moja G. slabosti so se nehale,res super da ne bruham več user posted image  kako pa ste kaj ve nosečke?
LP user posted image

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.3.2006 18:26:49   
yennika
Držimo pesti, ti pa javi kako in kaj!user posted image

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 322
7.3.2006 19:41:23   
x_srečka_x
Sem lih s pregledauser posted image  kri in voda sta v redu in v mejah normale,edino kar je da sm RH negativna in moram dobiti v 28 tednu inekcijo in ko se otroček rodi mu vzamejo kri. Drugače je vse uredu, nasledni pregled imam v 21 tednu takrat imam tud morfologijouser posted image  komaj čakam da vidim pikico na UZ-juuser posted image  mogoče takrat izvem spol,vsaj upam da ga sem kar malo firbčna user posted image  Upam da vi tudi dobre rezultate prinesete s pregleda user posted image  
LP srečka in user posted image
p.s. BOROVNIČKA ko boš spreminjala datume  porod me prestavi na 3.9. takrat imam po novem rok user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.3.2006 19:54:42   
princes
Ze drzim pesti x srecka x....
Saj bo vse cool, boš vidla...user posted image

Jaz tudi ne bruham več, zmatrana sem še vedno, taka lena sem, se mi nič kaj ne da...

Komaj že čakam, da je lepše vreme, da bova šla z mojim user posted image na Šmarno goro...
sem pa že malo začela na orbitreku migat...

A ni šla ena na aerobiko, in kako je bilo...

Jaz sem tudi hotela it, pa mi je preveč drago...Za dvakrat tedensko je 14.000, sit..(8 obiskov)..
Halo, to imaš fitnes neomejeno, cel mesec..
Kar zdi se mi ful grdo, ker tko hočjo služit na nas nosečkah...
Bom kar doma malo delala, pa potem bom na sprehode hodila, pa bo...user posted image

Nič se ne javite, kako ste kaj...user posted image , in vaši user posted image ...???

Jaz imam pa še kar te navadne modrce malo večje, s kostmi...Bom šla tudi jaz malo v Mothercare pogledat...

Lepo se imejte...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   [Brisano sporočilo]
7.3.2006 20:09:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?