borovnička
|
Helou sonosečke! Kje se skrivate? No, sicer sem pa tud jaz bolj malo tu, ker je zunaj tak lep sonček in prijetne temperature , da je res škoda dan zapravit za računalnikom. Pa drugače? Otročki pridni? Meni je slabo samo še kak dan, ne pa več vsak dan, tako da se to obdobje verjetno zaključuje. Še vedno pa ne morem ne videt, še manj pa jest jajc in pa po novem majoneze. Ostalo pa brez problema. A ste ve tud kar naprej lačne? Jaz nekaj pojem, čez kako uro in pol mi pa kruli po želodcu, kot, da cel dan ne bi nič jedla. Vem, da zdaj telo rabi malenkost več kot prej, ampak se bojim, da se ne bom preveč zredila , ker to ni dobro ne zame, ne za . Komaj čakam petek . V petek imam NS . Jaz bom kar prosila za cd, da bom lahko tega lumpa našega gledala vsak dan, pa da ga mojemu pokažem, ker žal ne bo mogu z mano . No, bo pa z mano na vseh naslednjih pregledih, da bo "v živo" videl najino pikico. Glede staršev... jaz sem se noro bala njune reakcije, pa sem na koncu jaz jokala, ker sta me tako presenetla. Nista bila glih navdušena, ko sem se preselila. Od tega je zdaj že skoraj 2 leti, pa sem vsakič poslušala. Zato sem si lahko kar mislila kako bo, ko povem, da bosta dedi in babi. Ko je oči zagledal slikico, mu je obraz kar zažarel , mami je pa takoj začela z nasveti. Sem se pa tud jaz pripravljala kako bom povedala, pol sem pa kar bleknila, pa je bla stvar rešena. Tako, zdaj pa letim z mojim in najino ven na sončka. Lepo nedeljo želim! Pozdravček
|