Grascakinja -> RE: ODLOČNE 5. DAN (7.1.2006 9:37:27)
|
Ojla suhice, jaz sem včeraj brez problema preživela, razen ob 21h, ko se mi je strašansko zaluštal en [sm=torta.gif] soooočen sendvič s kajlo svežega kruha, majonezo, šunko, sirom, kumarami in paradižnikom. Saj grešim že, ko sploh razmišljam o tem in ko pišem. Bom še vam lušte naredila [sm=smiley15.gif] . Ampak spovedujem svoje grešne [sm=hudicek1.gif] misli. Kar glava me je začela bolet. No, za lušt krotit sem potem popila 2 kozarca vode in pojedla pomarančo [sm=smiley32.gif] [sm=metulj.gif] . In se sprijaznila, da je s tak sendvič še vsaj 3 mesece na črni listi . Zaluštal se mi je pa zato, ker ga je podobnega papala moja svakinja... uf, groza. No, danes sem pohopsala 2 bananci, za kosilo bom pa KALAMARE NA ŽARU in ful solate [sm=smiley20.gif] [sm=smiley20.gif] [sm=smiley20.gif] [sm=smiley32.gif] [sm=smiley32.gif] [sm=smiley32.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] .[sm=smiley10.gif] Ostali bodo še pečen krompir. Kar naj, jaz ga bom pa jutri!!![sm=hudicek.gif] Aja, pa eno vprašanje imam: ali se vino lahko uporabi za omako [sm=zmeden.gif] ? Tako, da ga skuhaš, mislim? Recimo da zaliješ z njim kako rižoto ali kaj podobnega? Verjetno ne, a?
|
|
|
|