Lianna -> RE: ODLOČNE 5. DAN (7.1.2006 22:25:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Bom še sem skopirala, sem že na informacijah vprašala, pa je bolj mrtvo tam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jaz imam pa drugo vprašanje in sicer berem, da za kosilo npr. jeste zrezek, za večerjo pa hrenovke. No, v bistvu kar 2 vprašanja bosta. 1. A to imate drugo različico diete, (ker po pravilih je večerja pol kosila) ali pač namerno 'malo grešite', ker je drugače res dolgočasno? 2. V primeru, da je to mešanje dovoljeno; ali se je potem treba držati meso-meso (kosilo-večerja), jajca-jajca, jogort-jogurt...ali lahko recimo jajca-jogurt, riba-jogurt... Al bina, Splišni, prosim, da še to razjasnimo. Hvala, lp Taška Dieta je ista. Sam ženske grešijo s tem, ko za kosilo in večerjo pojejo enako količino hrane. Če se je za kosilo meso se mora tudi za večerjo. Enako je pri ribah, jogurtih itd. Kar ješ za kosilo ješ tudi za večerjo, ampak seveda samo polovico.
|
|
|
|