|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKE MAMICE
25.1.2006 16:11:55   
SashaB
Hvala enako krompirček.

Torej VSE NAJBOLJŠE NELI, LAN in LAN! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.1.2006 15:05:11   
miskolinka
Čestitke vsem user posted image za polnih 7.mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 77
26.1.2006 17:04:13   
Dejča
Ja, naša sončica Tara danes praznuje - ravno je dobrih 10 minutk stara 7 mesecev!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ČEEEEEEEEEESTITKEEEEEE!!!

(odgovor članu miskolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
26.1.2006 18:12:06   
krompircek
ČESTITKE  TARA ,user posted image user posted image TUDI OD NAJUuser posted image user posted image user posted image  ,

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 79
27.1.2006 11:51:42   
krompircek
Ojla MAKICA dobra slikica.user posted image
A ste že dobili skokeca poročaj kako ga bo vaša vesela.
Aja zadnjič si me spraševala kam smo ga obesili. No narejen je za na vrata oz. na podboj od vrat,ampak pri nas je tam ful butasto ker imamo vrata od dnevne zaprta pa še prepzko je se mi zdi.
No mi smo zvrali luknjo sred stropa v dnevniuser posted image  mojuser posted image  ga je preuredil in zdaj je super. Pol bomo pa eno lučko montirali da nebomo meli luknje v stropuser posted image .
Moja kolegica ga ima pa kar na velbu iz kuhne v dnevno. Če imaš kakšno možnost ga daj kam drugam no pa saj boš videla a bo tam na vratih tud v redo. N apiši kako boste uredili in kako uživate
Pa lep pozdrav

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 80
29.1.2006 18:36:41   
katja pv
Po daljšem premoru se spet oglašam. Nina-nana jaz Matiju zobke umivam kar z zobno ščetko (Oral-B 1st step), tako da se je kar navadil odpirati usta ko jo zagleda. Od začetka (od 4,5 meseca) sem mu zobke obrisala z mokro pleničko.
Ta teden je bil kar grozljivka. Matija se je pričel zaradi prehlada zbujati 1x ponoči, nato je iz tega preraslo na 4-5x kar je prava grozljivka. Sva bila na obisku pri mojih starših cel teden in so letele pripombe glede mojega hvaljenja, da spi celo noč :( - se mi je sin izneveril (haha). Smo pa ugotovili, da mu prihajajo ven zgornji sekalci, tako da to je to. Upam, da bomo kmalu v starem spalnem ritmu.
Kri in urin smo dali že pri 6-ih mesecih, vrečko so mu nastavili kar pri pediatru in se je dokaj hitro polulal (20 minut).
Čestitke vsem za dopolnjenih 7 mesecev.

Uživajte.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 81
29.1.2006 21:11:42   
makica
Zivjo,

Krompircek - skokca še nimamouser posted image   Ker nisem šla nič v Lj v Baby center sem ga kar naročila po internetu. Potem sem ga vsak dan nastrpno čakala, potem pa me po 4 dneh pokličejo, da te barve nimajo in da mi lahko pošljejo drugo. Potem pa sem rajš odpovedala naročilo, ker grem jutri v Lj in ga bom kar sama v trgovini kupla. No malo bom prišla ceneje. Komaj čakam da jo dam notri, ker skače kot nora, če jo samo na noge postavimo.

Ker ste skoraj vse že imele pregled v laboratoriju pri 6 mesecih sem poklicala v ZD in so mi rekli, da pri nas to delajo pri 9 mesecih. Zakaj so razlike pri pregledih pa res ne vem

Zanima me še ali vaši sončki že kaj plezajo. Naša se  že spravi na kolena in se tako gunca naprej in nazaj, vendar se premika samo nazaj. Naprej pa ne gre.

LP

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.1.2006 9:14:13   
katarina2004
Tudi mi 2 vsem cestitava vsem sonckom za dopolnjenih 7 mesecev!!!!

MAKICA tudi jaz sem klicala pediatra kako to, da mi se nismo sli v laboratorij dati kri in vodo, ker se mi je zdelo ze prav cudno, ko sem prebrala, da jih je vecina ze slo. Tako, da mi je tudi on prijazno razlozil, da bomo sli cez 2 meseca.

Nas Lukec se se ne plazi samo je pa vprasanje dni kdaj mu bo uspelo....malo mu nogice nagajajo jih ima kar v zraku pa se gunca in prevraca.Imeli pa smo tudi ze prvi akrobatski skok iz postelje. Samo ni bilo nic hudega ker je nizka se je samo smejal....

Pozdravcek!!

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
30.1.2006 12:20:39   
SashaB
Meni pa zmanjkuje idej... ?? user posted image

Z Lanom lepo papava dopoldne sadje in popoldne zelenjavo, nato pa zvečer pred spanjem kašen rižolino ali kaj podobnega. Večinoma mu sama pripravim hrano, razen še se nam mudi ali se kje potepamo.user posted image  Ampak se mi zdi da je tale zima prav dolgočasna. Stalno jabolko ali hruška in banana. Sva poskusila tudi mango in pomaranče, pa nekaj vloženega sadja, ampak se mi zdi da je večinoma kar dolgčas. Tudi z zelenjavo.  Ali pa sem samo jaz tako brez idej. user posted image

Popoldne ob 5 pa ima sedaj flaško (dojenje smo zminimizirali na zvečer in zjutraj), pa se mi zdi da je tudi dologačasna. Ne vem kaj drugega naj mu dam. Nad skuto ni preveč navdušen, jogurt pa odvisno od dneva... Hmmm...

user posted image user posted image  Helpuser posted image user posted image

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 84
30.1.2006 21:17:54   
krompircek
Oj ,tud  pri nas ni kaj boljše ,se mi zdi da ji bodo tele hruške,jabke banane pri ušesih ven pogledaleuser posted image .
Mi smo kupili avokado ga ima kar rada a si že poskusla?
Naredim ji ga z banano in jogortom.
Jutri pa sem se odločla da začnemo z testeninami,da ji malo popestrim z zelenjavo ker jemo kar naprej korenček,bučke ,krompir....
Začele smo tud z ribami osliča ji ponudim enkrat na teden.Kaj pa vi že ste že poskusli?
V nedeljo pa ji bom dala tud govejo juho malo razredčeno danes sen kupila zvezdice za v juho ,da bomo začeli še kaj uvajat.user posted image
Aja a si že poskusila naredit krompir s sirom naša to obožuje recept jje v paparici verjetno jo imaš.
Pa kaki s skuto to ma tud rada
Pa borovnice z banano samo pol je tak kakec da znorišuser posted image
Mi pa obožujemo jogorte in skute tak da vsaj s tem nimam problemov

Imam jih pa z večerjo če imaš kak predlog samo napišiuser posted image
samo da je brez mleka in riževih in ostalih kašic ker tega ne jemo.user posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 85
30.1.2006 21:32:46   
Anonimen
Mi jemo zjutraj sadje:kivi, banana,pomaranče,slive,marelice(suhe),robide,grozdje,hruške,jabolka,potem pa še kakšen keksek noter ali pa kakšno topfen kremo ali kaj podobnega!Vglavnem zjutraj ni problemov,problem nastane za kosilose mi zda da vsak teden isto..enkrat riž+meso+zelenjava, enkrat zelenjava, enkrat meso+testenine in zelenjava,enkrat krompir+meso+zelenjava, enkrat krompir in špinača,polenta ,juhice in to je to.Vedno isto in isto.SICER PA JE FUL JEDEC IN JE VSEEE!!user posted image
Malica sploh ni problem ..to so razni jogurtki, pudingi,skutice,..
Večerja pa tak standard mleko+mlečna kašica!

Vsega kolečinsko jeva po 2,5deci.user posted image Naj še enkrat povem da sma požeruščka!user posted image

Krompircek a imata alergijo na melko ali pač noče?

Mali je že probal tudi benko, ker ko ga pijem jaz, ga mora sam tudi obvezno dobit, prav že izkorišča..user posted image
Sem pa pogruntala, da zelo rad pije alpsko mleko!

Glede mesa imam vprašanje?ZAKAJ ne svinjine do 1. leta?

Men je sicer dr. rekla, da ne surovega mesa,beljaka,nič pa o svinjiniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
30.1.2006 22:55:17   
makica
Živjo,

Tudi meni se zdijo kosila tako enolična. Zelenjava v kombinaciji s krompirjem, špageti ali pa polento. Včasih zraven rumenjak, puranji ali pa goveji zrezek. No zelo rada ima zelenjavno juhico (koleraba, cvetača, brokoli, por, paradižnik,paprika in malo kisle smetane). Potem pa se naš jedilnik počasi konča. Bom probala krompir s sirom. Vendar se še malo izogibamo mlečnim izdelkom, ker sem jaz imela hudo alergijo. Sicer se pri njejne kaže, vendar raje počakam do 8 meseca.

Zdaj imam pa še vprašanje za tiste, ki imate fliperja za v banjo. Mene zanima ali napolnete vodo samo do označene črtice ali kaj več. Meni se zdi ful malo vode potem v banjiuser posted image

Krompircek - skokca smo danes dobili (zadnjega) - baje jih zdaj ne bo nekaj časa - in ga bomo jutri sprobali. Bom poročala kako bo šlo

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
31.1.2006 9:22:26   
krompircek
Dobro jutro!

nina_nana glede mleka mi nimamo alergije nanj samo mala ga noče pit oz. vala samo ziza z mlekom .Adapti.smo probali že vse proizvajalce pa ni šans.Smo se skoraj spufali user posted image nazadnjo pa je mleko popila muca.
Riževih kašic tud ni šans ali pa čokolešnik,frutolino,keksolino.....probali pa smo tud že vse od milupe,kolinske,hipauser posted image .Najbolj zadovoljen je bil naš mucuser posted image .

Zdaj me pa zanima ali kosmiče lahk zmešam v jogort?

Glede fliperja pa pri nas nalijemo vodo skoraj do vrha fliperja .Pa je ok. sej drugače pa ja ni nič vode oz. ima samo noge v vodiuser posted image .Jaz se vsedem zraven na bano in jo s piskarčkom polivam po hrbtu se ji ful dopadeuser posted image

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 88
31.1.2006 10:20:20   
katarina2004
Jutro!

Tudi meni je tako zelo enolicna tale njegova prehrana, posebej pa mi zmankuje idej za njegovo malico (skuta,sadje,jogurt, kompot pa se konca).

Krompircek, jaz mu dajem v jogurt kosmice ze kar nekaj casa sicer ni ravno navdusen tako kot npr. ce dobi kako Fruchtzwergovo skutico ampak vseeno poje pa se zelo zdravi so.

Drugace pa poleg zelenjavnih juhic (vsa razpolozljiva zelanjava) in piscancjega meseka papamo se spinaco s skuto+kis. smetano,blitvo + pire krompir, spagete oziroma makarone s polivko,zelenjavno rizoto....Ribic pa se nismo probali. Na kaksen nacin pa naredite oslica?

Za vecerjo imamo zaeenkrat samo se mleko 250ml prej pa mu ponudim nekaj zlick mlecenega riza od Milupe potem pa flasa ker noce pit goste tekocine po flaski potem pa tako kombiniramo.

Sem pa kar malo v dilemi do kdaj mu naj dajem adaptirano mleko glede na to, da je ze skuto,jogurte ...meni je tako zelo ogaben okus in vonj Aptamila pa se masten je tako. Kdaj boste zacele z navadnim mlekom?

Zeliva vam lep dan!

K+L

Neposredna povezava do sporočila: 89
31.1.2006 10:26:01   
Anonimen
krompircek lahko zmešaš kosmiče, če bosta jih hamali pa je to drugouser posted image Moj noče nič koščkovuser posted image

Navadno oz. alpsko mleko bomo uvedli do 9mesca po nasvetu dr., drugače pa v prehrani ga že uporabljama od 6mesca!user posted image

(odgovor članu katarina2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
31.1.2006 16:02:33   
SashaB
Sirčka se nismo probali, bo treba poizkusiti - vsaka ideja je ok. Smo pa poizkusili avokado in ni bil preveč navdušen (no ja, saj tudi meni ne diši), je pa vesel ob mangotu. Tudi kivi je bil bolj tako tako, vendar je že nekaj časa kar sva pa poizkusila, mogoče bi morala ponoviti vajo. Sedaj mu poskušam sadje pripraviti s skuto (da ni stalno banana) pa ni kaj preveč navdušen, mislim da mu ni dovolj sladko...user posted image  

Kakšne kosmiče jim dajete? Kar navadne ali se dobijo kakšni posebni otroški? Na srečo mi veselo papamo vse keksolinote in rižolinote itd. user posted image  Pa tudi adapt. mleko ni problem, tako da sedaj že večinoma smo še adapt. pije, razen zvečer se še malo pri meni crklja in včasih zjutraj. Alpskega pa nismo še nič poizkušali.

Naš ritem pa je:
9.00 sadje
13.00 zelenjava
17.00 mleko (in tukaj mi po jogutrih zmanjka idej)
18.30 kašica in nato počasi preoblečt in pred spanjem flaška
Je pri vas kaj podobnega?

Sicer se pa mi še kar v navadnji majhni banjici kopamo. In je ta velik užitek. user posted image  Seveda vse na okoli mokro. In sedaj je največje veselje držati se za rob in ven plezati. Je pa odvisno od dneva en dan samo pluska in šprica naokoli, drugič pa leze na vse strani. Bomo morali zopet kakšen izlet v bazen planirati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
31.1.2006 16:06:04   
SashaB
No, sedaj sem pa vse povedala razen tega da sva imela danes pregled in da smo veliki 70 dm in težki 8910g - lepo malo nad povprečjem. Drugače pa vse super in prav tako da lahko nadaljujemo v ustaljenem ritmu.

Je pa sedaj najbolj nujno postaviti se na nogice. user posted image  Plaziti se noče, preobračati pa tudi ne. Sednje je še vzdržno (na srečo se zna malo sam zaigrati), ampak ko pa začuti da se nekam lahko prime...potem je horuk in šibat... user posted image

Ga bo treba kmalu loviti naokoli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 92
31.1.2006 17:50:04   
makica
Tudi mi imajo približno enak ritem hranjenja:

6 - 7 jutranje dojenje, sledi še spanec do 9
10 - sadje
13.30 - zelenjava
16.30 - dojenje (ga bomo kmalu nadomestili z kakšnimi jogurti pudingi in skutami
19.00 - rižolino + malo dojenja za crkljanje - nato spanje
Do jutra ponavadi še enkrat ponoči je.

Zanima pa me ali tudi vaši user posted image tako trdo kakajo. Pri nas je bilo na začetku uvajanja še normalen kakec, razen da je bolj smrdel. Zdaj pa ima tako trdega, da se revica ful marta ko kaka. Včasih ima čisto solzne oči in čisto rdeča je v obraz. Zaprta ni, saj kaka še vedno vsaj 2 x na dan. Vendar se takrat kar namatra. A mislite, da ima premalo tekočine. Saj jo poleg dojenja spije samo cca 1 dcl. Koliko pa kaj vaši spijejo?

Skokca smo danes sprobali in je ful navdušenauser posted image . Jo je prav lepo gledat. Zvečer pa bomo sprobali še fliperja.

LP

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 93
31.1.2006 19:43:08   
katja pv
Matija se tudi kar namatra pri kakanju. Včasih bolj, včasih manj. Drekec pa je tudi precej čvrst. Pije poleg mleka iz dojke le še dnevno okrog 20-30 ml vode ali čaja predvsem pri zelenjavnem obroku.
Odkar je odkril plazenje se ogromno plazi ritensko, nato se usede in proučuje situacijo ali se malo zamoti pri igrački ali celo pri kakšni zanimivi zadevi, ki jo imajo moji starši na policah v dnevni sobi. Smo že ugotovili, da bo treba precej umakniti na višje police. Tudi knjige so zanimive, sploh tiste s tankimi listi, ker se dajo strgati. Neznansko uživa pri časopisu, ki bi ga kar trgal in dajal v usta. Pri plazenju je zanimivo to, da včasih naredi kar skleco in kar nekaj časa vztraja v položaju. Prav zanimivi so ti naši sončki.
Katja

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
31.1.2006 20:58:01   
krompircek
Tudi mi imamo podoben ritem hranjenja razen nočnih zbujanj

6-7 dojenje
10 sadje
13-14 zelenjava
17 skuta,jogorti+ dojenje
19,30 kašica od hipa za lahko noč ( edina stvar ki jo jemo od kašicuser posted image )
23 dojenje
3 dojenjeuser posted image

Glede kosmičev mi jemo ovsene,riževe,prosene,koruzne teh glih ne maramo
jaz kupim v mercatorju bio vrečke -biotop

Mi smo se tud danes tehtali in merli kar doma ,moramo v knjigo napisat ker že zamujamo nekaj dni
no težki smo 8200 g veliki pa 70cmuser posted image

Zanima me pa nekaj za nino_nano koliko je pa tvoj pobič težek ko toliko pojeuser posted image

Glede kakanja pa mi kakamo na dva dni,kakec pa ni nevem kako trd . V meji normaleuser posted image  pri nas skoraj vedno kakamo ko ji dam plenico dol pol mam pa paniko user posted image da kakec ulovimuser posted image
Pijemo pa tako nič kar naprej hodim z vodo ali čajem naokoli pa nič.
Edino sokec malo popijemo.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 95
31.1.2006 21:43:49   
darja.grm
Ojla.Mene pa zanima a otroc stari 7 mesecev in več že lahko jedo kivi, ker je lahko pol ga bomo pa mi tud probal.Samo verjetno je problem, ker moraš zraven vmešat kaj sladkega banano.Drugač je pa pri nas zanimivo, ker imata bolj mehek kakec, sploh odkar ima rastejo zobje.user posted image Mmoram pa reč, da sem zdej pri branju tega dobila kar neki idej za kosilo.Aja, še to me zanima a rižotke, ker meni zadnje čase mala škratka mal štrjkata kar se teh stvari tiče.Tko da sem spet na začetku, pri uvajanju hrane.Ampak bo že.user posted image

carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 96
1.2.2006 10:36:53   
SashaB
Saj bi rekla dobro jutro vsem skupaj, a kaj ko je bila tako kratka noč. Ampak je pa vsaj dober razlog za vsem skupaj. Ven nam je namreč pogledala PRVA Š**** PRVEGA ZOBKA!user posted image

Je pa naš Lanček čisto kontra raznim povprečjem. Brez kakršne koli vročine, jedel je zadnje dni več kot ponavadi, bil poln energije (ne vem od kje jo potegne), grizel je no malo bolj ampak ne pretirano in tudi spal je ok. user posted image  Pa smo prej že parkrat poizkusili pa se ni videlo nič belega na dlesnih niti niso bile nič bolj posebno trde. No zgleda da je bilo danes najhuje, saj ponoči ni nič pomagalo, niti duda, niti nošenje niti crkljanje na mamini joški. Upam da bo sedaj najhuje hitro mimo. Moram iti po kakšen gel. user posted image

Makica, mi sicer lepo sračkamo vsak dan sproti. user posted image  Vendar kadar ga vidim da se bolj napenja in ima težave z vso zadevo mu dam hruško. To sigurno pomaga (vsaj pri nas). Potem je takoj bolje. Je pa veliko odvisno od tega kaj je. Predvsem banane in korenje zapirajo. Tako da jaz malo gledam kako kombiniram. Sicer pa pravijo da pomaga veliko tekočine, vendar je pri nas odvisno, enkrat spije 1dcl, drugič pa 3 v celem dnevu (zopet odvisno kaj jeva in kaj ima za pit).

Jaz sem mu kivi dala že prej. Sicer brez pešk, pa ga je kar ok jedel (ni bil ravno njegov najljubši zajtrk ampak je šlo). Sedaj ga pa že nekaj časa nisva poizkusila. Ne vem kdaj pa lahko jedo tudi s peščami.

Sedaj pa se gremo naprej boriti z novimi izkušnjami! user posted image

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 97
1.2.2006 14:00:30   
krompircek
ČESTITKE ZA PRVI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LAN.

Glede kivija pa smo ga mi že kar nekaj časa nazaj poskusli pa ga ni marala bi ji ga morala spet ponudit.Res pa da bres pešk kdaj pa lahko daš tud peške pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 98
1.2.2006 15:00:44   
miskolinka
O.K. meni ni čisto nič jasno. Kako vam uspe? Mi spimo približno tako - spat hodimo okoli 19.-ih, pol vstanemo ob 23., pa ob 1-ih, ob 2-3-eh in ob 4.30 do 5-ih vstanemo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . a sem edina ki spi tok mal. Priznam da sem že čisto sesuta, ker se dejansko niti eno noč ne naspim, pa tudi za user posted image dvomim da se dobro naspi, gre pa čez dan pančkat dvakrat za dve uri, če ne je joj. In kako vam rata toliko prespati, pa koliko kaj čez dan spite?

Neposredna povezava do sporočila: 99
1.2.2006 15:34:19   
SashaB
Mi smo tudi imeli kar nekaj časa probleme s spanjem. Se se kar parkrat na noč zbudil in vedno jedel, tako da sva predvidevala da je lačen. Pa problem še ne bi bil tako velik če bi se samo zbudil in jedel, problem je bil da nato ni hotel nikakor nazaj zaspati...  Dolgo sva ugotavljala kaj mu fali in tudi drugi niso imeli pojma zakaj je tako. Nato pa sva prebrala knjigo Pantleyeve in bolj kot da bi natančno držala njenih nasvetov sva začela malo primerjati kako mi počnemo določene stvariin kako jih ona opisuje. Iz tega smo nato nekako prišli do ideje da je pomembno kako zaspi. Ker nato, ko se ponoči zbudi, ne zna drugače nazaj zaspati. Torej če je zaspal na prsih bo to hotel tudi ponoči. Tako sva ga počasi odvajala od tega (malo z nošenjem, malo z dudo itd). Nato pa je končno nekje pri 6.mesecih uspešno prespal noč. user posted image Včasih sva ga sličala malo zajamrati a je lepo sam zaspal nazaj.

Ampak kljub nekaj uspešnim nočem in dobremu spanju se mi zdi da bova potrebovala kar še nekaj časa da nadoknadiva vse.user posted image

Ne vem sicer kakšen je vaš ritem in navade, ampak mogoče je to kakšna ideja...user posted image

(odgovor članu miskolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?