|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 15 [16]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKE MAMICE
22.5.2006 15:25:30   
Lana_s
Nina_nana kje pa si kupila te čeveljčke? No, cicibanove tak v Cicibanu, kje pa od FP? Midva morema tudi v nabavo po nove. Prejšnje, imela je adidasove teniske (št. 20) in so ble super, je že prerastla. Zdaj pa rabi že 21. Upam da bodo zdržali do konc poletjauser posted image

Mi pa zdaj že dolgo nismo dobili nobenega zobka, že od februarjauser posted image  Takrat je pa v enem mesecu štiri. Ima pa štiri zgoraj in dva spodaj.

Mišek čestitam za prve korakeuser posted image user posted image . Zdaj bo pa še bolj lušnouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.5.2006 16:16:42   
mišek
Hvala. Če odgovorim na sicer ne name naslovljeno vprašanje. Pri nas v Celju sem čevlje od FP videla v trgovini Mass.

LP

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.5.2006 12:45:00   
Lana_s
Hvala, bom šla še pa v Mass pogledat. Iščem najprej sandalčke, teniske bom pa verjetno spet adidasove vzela. Sem gledala danes Cicibanove sandale. Ful so lepi samo so vsi ortopedskiuser posted image  Brala pa sem da če je nogica zdrava, da lahko škodujejo nogici, ker jo prisilijo v določen položaj. Kakšne ste pa ve kupile? Pa še kakšna ideja, kje se kupijo otroški čevlji. Sem danes hodila po mestu pa imajo skoraj povsod od 24 daljeuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.5.2006 19:31:53   
mišek
Jaz sem kupila prve otroške čevlje v trgovini La scarpa z ortopetskim vložkom, sem bla zlo zadovoljna (cena okoli 4000 tolarjev), copate dobila nove - adidasove dala 10000 tolarjev tud zlo zadovoljna. Za poleti pa sem kupila ene čevlje v Alpini-5000 tolarjev, za doma-peskovnik, ... pa v La scarpi 4000 tolarjev. Vsi čevlji št. 20
Cicibanovi čevlji so kvalitetni ampak so mi predragi za 2-3 mesece, ki jih ima otrok. Nikoli ne kupim plastik fantastik, ampak res izbiram in upam si trditi da sem do sedaj kupila dobre čevlje.

LP

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.5.2006 10:37:13   
Anonimen
Lana-kupla-sem-jih-v-massu.Majo-ful-dobre!!user posted image user posted image

Morem-pisat-z-minusom-ker-mi-presledek-ne-delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
25.5.2006 11:01:58   
Anonimen
Od-zdaj-naprej-se-sestajamo-baje-na:

Forum-otrok-mesečniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 14 15 [16]
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 14 15 [16]
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Ali ste imele pri dojenčku pomoč partnerja
endrina

ne, ker nimam partnerja (6%)

ne, ker ni hotel pomagati (4%)

da, pomagal je ko sem mu rekla (40%)

da, pomagal mi je brez da bi mu rekla (50%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!