|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKE MAMICE
1.2.2006 15:43:43   
katarina2004
Hojla!

Nas soncek je pa bolan tako zelo grdo kaslja, da kar mene zaboli smo sli k zdravniku pa smo dobil sirup ze 2 viroza ta mesec. Koncno smo spet ujeli stari ritem spanja pa smo danes spet dezurali celo noc do 3 zjutraj ocka pol pa mamica. Tko je revcek kasljal da se je vedno zbudil pa smo probali cisto vse kamilice v vlazilec zraka, kamilice na prsa, 31 zelisc....pa ni nic bolje, upam, da bo sirup pomagal.

user posted image Cestitam Lancku za prvi zobek mi ga se vedno nestrpno pricakujemo....(glede gela imam en predlog jaz sem zadnjic kupila nek ital. gel in sicer se imenuje:Balsamo primi denti-gel per gengive- mi ga je v lekarni svetovala, ker nam Calgel ni nic pomagal in moram pohvalit, da je ta res super, pa se bistveno vecja tubica je)

kar se tice kakice mi vsak dan 2 * do 3* srackamo vcasih bolj trdo vcasih pa skoraj tekoce.

Kivi pa papamo ze kar nekaj casa skupaj z banano, jabolkom,breskvami....

Cez dan spimo okoli 1 in pol do 2 vec pa ze ne.Ponoci je pa vsakic drugace pred virozami smo spali tudi po 12-13 ur skupaj sedaj se pa zbujamo veckrat na noc-ne stejem vec....mi se tolazimo, da je to samo obdobje...enkrat bo ze bolje.

Tako zdej me pa ze moj Lukec klice....lacen.....

Lep dan!

(odgovor članu miskolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 101
1.2.2006 22:25:35   
katja pv
Miškolinka, glede spanja ponoči ti priporočam, da ga poskusiš odvaditi nočnega dojenja oziroma hranjenja, če se ne dojita več. Nam je to uspelo tako, da smo se namesto dojenja bolj nosili ponoči dokler se ni umiril na rami, nato sem ga položila nazaj v posteljico in je le nekaj brundal, vendar zaspal nazaj. Če je lačen, pa ni varijante da bi ga uspavala na ta način - se preveč dere. Tako sem naredila nekaj dni zapored in je to sprejel kot znak, da se ponoči nima kaj zbujat in se tudi ni več zbudil pred jutrom. Sedaj spi nekako od 21h do 7:30h. Izjema je bila le v času prehlada in pri izraščanju zgornjih zobkov.
Veliko uspeha, upam da ti bo uspelo.

Katja

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 102
1.2.2006 23:09:32   
lelaval
Pa da se še jaz kaj javim. Včeraj sva se vagale 7.500 g - pri 7,5 mesecih.
Je pravi požerušček. Je vse, kar dobi v usta.
6-7 - se doji
10-11 - sadje
13-14 (če ne prespi do 16.00) juhica, zelenjava, krompirček, rižek oz. že tudi mesek
17-18 - skutka ali kak rižolino, čokolešnik,..
20-21 -dojenje
00-01 - dojenje (ki pa se lahko zavleče do jutra, saj noče več nazaj v svojo posteljico user posted image ) Ali pa spi do 3-4 (brez zbujanja okrog polnoči)

Pri kakanju se tudi ful mantra in trdo kaka (zaprta ni - kaka 2x/dan), 2 dni pa ima bolj mehko blato - vse skozi. user posted image
Je pravi dobrovoljček, ki se že trudi govorit. Še brez zobkov, brez zanimanja za preobračanje s hrbta na trebuh in obratno, brez zanimanja za plazit ali hodit. user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 103
2.2.2006 9:17:43   
miskolinka
Hvala SashaB. Vzorec spanja je enak kot si ga opisla, bomo ze danes poskusili tako.Najveckrat se pri meni naje (mi smo tudi prepricani da je lačna) in zaspi nato jo dava v posteljico (ko smo prepricani da trdno spi ce ne je joj), včasih pa je in ne zaspi tako da jo nosiva in to traja najmanj uro preden zaspi na rokah in potem je spet ne smeš prehitro odložit če nočeš da zbudi celo hišo.Najbrž pa bo kar držalo to kar si napisala bo treba prec poskusiti.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 104
2.2.2006 9:39:33   
makica
Živjo,

SashaB - Mene pa zanima ali se zdaj vaš user posted image ponoči kaj zbuja za dudo.

Naša user posted image zvečer brez problemov sama z dudo zaspi. To potem traja približno 7 ur v kosu. Nato pa se zbudi in dokler je ne podojim je jok in stok. Duda tukaj ne pali in dokler ne dobi za jest se ne umiri. Ko se v cca 10 minutah naje potem pa spi. A misliš, da je res lačna? Včasih ji kruli po želedcu. Sem tudi jaz prebrala knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje, vendar pa se odstavljanja od dude nisem nikoli odločila.

Zanima me še, kdaj z vašimi sončki zjutraj vstajete. No naša user posted image je do 6 meseca spala od 19.30 do 10.00 dopoldne (vmes se je še dojila), zdaj pa noče več kot 8 ali v najboljšem primeru 8.30. Sicer vem, da ji je 13 ur spanja dovolj, vendar pa meni ni, ker grem kasneje spat user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 105
2.2.2006 10:13:09   
krompircek
Ojla !!

Mi  se zbudimo ob 8.00 pol pa se cartama do 9.00 nakar je treba vstat če ne je halo. Seveda se v eni uri naveliča vseh igrač ki jih namečem v postlo,pa malo sedimo pa malo ležimo......user posted image ,da ko vstanem sem naredila že pol šihtauser posted image .

Dva dni pa smo sedaj spali do 9.00user posted image user posted image user posted image
Aja spat pa gremo ob pol osmih. Pol pa jemo ob 23.00,pa ob treh sedaj je tole uro premaknila na 4.00user posted image  mama je vesela vsake ure user posted image ko lahko dalj spi.No poljemo pa ob9.00 Bomo videli kako dolgo bo takle ritem.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
2.2.2006 20:46:49   
SashaB
Miskolinka upam da boste kmalu bolje spali. Kot pravim smo mi s tem "sistemom" uspeli. Ne čisto takoj, saj sva poizkusila najprej enkrat na noč, potem ko je ob 24.00 zaspal nazaj brez mene, sva poskušala še okoli 5ih, vmes pa sva ga pustila da je enkrat okoli 2eh še jedel. Je pa na začetku vedno ati vstajal, ker pri meni ni nikoli deloval (je vohal mene in mleko in potem je bilo konec). Pred novim letom je začel lepo spati čez celo noč, na to smo malo potovali in se mu je ritem zopet zmešal, sedaj je bilo potem hitro ok, sedaj pa malo zobki nagajajo. Vendar je bilo danes ponoči že bolje.user posted image

Katarina2004 upam da se čimprej pozdravite. S prehladom verjetno ne more biti zabavno. Že tako vsi komaj čakamo da nehamu dežurati ponoči, potem pa kaj takega vmes pride user posted image . No ja, kot pravijo, vse mine. Upam da čimprej!!

Makica, ponoči se Lan sedaj večinoma (če nam zobki ne negajajo) zbudi le enkrat in takrat mu dava flaško, katero spije v parih minutah in nato nazaj zaspi. Tako da takrat niti nima časa za dudo. Večinoma jo uporablja samo kadar gre spat (zvečer in dopoldne - popoldne greva na sprehod in zaspi v vozičku). user posted image

Zbujamo pa se sedaj navadno ob 7ih. Nato ga prinesem v najino posteljo in se še malo igra. Nato vstaneva ob 8ih ali 8.30 (odvisno kakšne volje je da se sam igra). user posted image Če imam pa srečo pa spi vse do 8ih. Pa neverjetno kako točno na uro se zbudi (+/-5min) Spat pa gre zvečer okoli 19.30. Prej je hodl spati kasneje in se je tudi zbujal okoli 6ih nekaj pojedel in nazaj zaspal nekje do 9ih.user posted image

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 107
3.2.2006 9:56:20   
miskolinka
Hello! Katja pv kako veš da je user posted image lačen, se pravi kdaj ga samo nosiš in kdaj mu ponudiš za jesti? Ker naša, ne boste verjeli skoraj nikoli ne joka, je pa res da dvomim da je sploh kdaj fajn lačna ( je prec ko me samo pogleda). Nasploh me njen ritem hranjenja skrbi. No ritma sploh ni, dojiva se vsake dve uri vmes pa ji dajem sadne, zelenjavne obroke, rižolinote, meska, jajčka zadnjič sva skutico poskusili. Sej je vse ampak po par žličk, pa tudi če ji dve uri prej ne daš nič. "Joško papa" pa kadar češ in kokr češ. Ja smo pa ponoči se poskusili nositi, je vstala ob pol noči malo jedla pa sva jo izmenično nosila do skorajj 2-h pol sva pa obupala, sva jo dala h meni in je če 5 min zaspala. Koliko pa kej ve vztrajate?
Lep pozdrav!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 108
3.2.2006 10:05:40   
Anonimen
Naš jedilnik je pa takle:

9.00 sadna kašica(190g)

13.00 kosilo(200g)

17.00 jogurtki,skutke,pudingi,..(200-300g)

20.30 flaša mleka+frutolino(250ml)

user posted image

Drugače kak spite čez dan?Pa ponoči?user posted image Mi imamo zadnja dva tedna celo štalouser posted image
Neče in neče spat, lahko je že nevem kak zaspan, pa nebo zaspal,..Ponoči se zbuja na 10min, v joku,...drugače pa čez dan neikoli ne spiva več kot pol ure v celem..to pa približno na 4-5uruser posted image

Drugače sva bla ful pridna..vsaj ponoči...zaspala ob 21.00 pa sapala do tudi 10.00 v celem in brez zbujanja!user posted image Kak je blo lušno!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
5.2.2006 21:57:57   
katja pv
Miškolina: ponoči ga hranim le če vztrajno joče, da se želi hraniti, če se pa umiri na moji rami pomeni, da mu gre bolj za crkljanje in ga uspem "uspavati" z nošenjem. Na rami mi seveda ne zaspi, se pa toliko umiri, da ga lahko ponovno položim v posteljico in se ne prične jokati ter zaspi sam nazaj. Nosim ga pa največ 15 minut. Če vztraja z jokom ga pa seveda dam na dojko in se nahrani ter takoj zaspi, kar pa je na dolgi rok ubijajoče, saj se kmalu navadi in se prične zbujati vedno pogosteje. Sploh sedaj ko so mu izraščali zgornji zobje (sedaj imamo zgoraj že 3) je bila prava kriza, ker se mi je začel zbujati prepogosto in je pri tem vztrajal kar cel čas dokler sem ga dojila. Sedaj ko smo to prakso počasi prekinili se včasih še zbudi enkrat na noč (posledica izraščanja zgornje dvojke) kar počasi prekinjamo. Gre pa to bolj počasi, saj sem jaz bolj utrujena in včasih ga prehitro dam na dojko, samo da grem čim prej nazaj spat user posted image . Ko se pa enkrat navadi, da ponoči ne dobi hrane potem pa brez problema prespi celo noč. Vztrajnost se namreč obrestuje 100 krat.
Kdaj je lačen pa opazim po tem koliko je razdražljiv in koliko si prične tiščati roke v usta. Žal ni enotnega recepta za ugotavljanje lakote, saj so otroci tako različni kot smo različni mi.
Upam da ti bo kaj pomagalo pri ukinitvi nočnega dojenja.
Katja

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
5.2.2006 22:47:58   
makica
Živjo,

Tudi jaz ponoči ne vem ali je lačna ali se bi samo cartala, saj se redko pomiri brez da ji dam jest. Po mojem jo bom odvadila nočnega dojenja takrat, ko ne bo več mleka.  Včasih ji dam kakšen požirek čaja po flaši pa se umiri, vendar ne vem če je to sploh pametno, ker bo verjetno potem skozi hotela piti. V glavnem se mi zdi, da se že preveč berem in se ukvarjam s tem, da se ponoči zbuja. Pač ni popolnauser posted image

Drugače pa podnevi fajn spipo. Vsaj 2 x ali pa celo 3 x. Vse skupaj to znese za kakšnih 3 - 4 ure. Če smo z vozičkom zunaj potem še več. Je pa že od rojstva pravi zaspanček.

Krompircek - zanima me koliko časa imaš svojo user posted image naenkrat v skokcu?

Imejte se lepo in želim vam noč z veliko spanjauser posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 111
5.2.2006 23:02:22   
katja pv
Makica, meni bi bilo tudi veliko lažje vstajanje ponoči, če bi mali čez dan sploh kaj spal. Žal ne spi skoraj nič. Od jutra 8:00 do večera 21:00 spi v totalu 1 uro in to sploh ne vsak dan. Včasih imam srečo, da zaspi 2 h in lahko tudi jaz zaspim. Najpogosteje pa to zgleda tako, da se komaj uležem in se Matija že dere iz svoje sobe tako da s spanjem ni nič. To je tudi razlog da čutim potrebo po dobrem nočnem spanju in se trudim z odvajanjem dojenja ponoči.

Katja

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
6.2.2006 16:33:22   
krompircek
Ojla mi smo ravno prišli s spehoda,je ful fajn ko lahko gremo malo ven ,smo pol tako pridni v vozeku da je kaj!
Mama se kar spočije ker drugače se moram non stop igrat z njo!Sama zdrži samo v skokecu.
Makica mojouser posted image pustim v skokecu nekje20-30 minut odvisno včasih tudi manj.
Največ pa 30 minut pa ona bi še kar bla v njem ampak mislim da je že to dolgo.
Kako pa vi skačete a uživa v njem?

Glede nočnega vstajanja pa sem se kar sprijaznila s tem da ob 3.00 jemo sem ji hotla čaj podturit pa se je tak drla da brezveze.
Nosit pa še nisem probala bomo mogli tud mogoče pa bo ratalo ,kar dvomim ker se tok razkuri če mama takoj ne vstane ko se ona zbudiuser posted image .

Imamo pa novo pogrutavščino sedaj cvilimo v c-duru kake pol ure skupaj da mamo prav ušesa bolijouser posted image .Se ji ful presmejim-moji operni pevkiuser posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 113
6.2.2006 23:18:12   
katja pv
Tudi midva sva danes bila na sprehodu. Žal le 30 minut. Seveda smo se jokali v vozičku in nosili ter prazen voziček potiskali. Še dobro, da sem nabavila sling za nošenje, drugače mi roka kar odpade od teže pa še nerodno je z drugo roko potiskati voziček. Je pa še zmeraj tako mrzlo zunaj, da raje ne ostajava predolgo na sprehodu. Prehlad bi nama prekrižal račune z vadbo dojenčkov v vodi.
Naš gospodič tudi na veliko gruli in vriska, na srečo le vsake toliko, tako da je zadeva kar znosna. Najbolj zanimivo vriska in se glasovno odziva, ko zagleda mojo mačkico in jo lahko z roko poboža. Dobi kar 200 vaten nasmeh.
Je pa zadnje čase pričel plezat po meni in se z nogami odrivat, ko ga držim v naročju. Včasih me je prav strah da mi bo padel iz naročja, ga moram kar s hrbtom obrniti proti sebi.

Katja

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 114
7.2.2006 9:33:48   
makica
Živjo,

Tudi naša prav veselo vriska. Včasih tako glasno, da bi si najraje zamašila ušesauser posted image .  Je pa ta teden izumila renčanje če je jezna. Je prav smešno za slišatuser posted image .
Midve sve bile včeraj v Ljubljani po trgovinah, tako sve se 4 ure sprehajale. Mi je pa prav zoprno ker nikoli ne vem kako jo obleč. Zunaj je zelo hladno, v trgovinah pa vroče. Ne morem ji pa skozi dajat bundice gor in dol. Zaenkrat sem reševala z deko v vozičku. Ko smo notri ji jo odstranim, ko pa pridemo ven pa jo zamotam. Se pa vsaj zaenkrat še rada vozi v vozičku, tako da je ne rabim nosituser posted image . Upam, da bo to trajalo...

Krompircek - v skokcu jo imam ponavadi okoli 10 minut, 2x ali pa 3x na dan. Malo me je strah jo dle pustit, ker naj bi ga nekateri pediatri odsvetovali. Pa sem malo zmedena ali je res lahko škodljivuser posted image .

Lep dan vam želim

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 115
7.2.2006 10:13:52   
katarina2004
ojla,

Prav moram vam povedat kaj se je nam zgodilo v petek, ker tega pa res ne prioscimo nobenemu. Nas Lukec je ze prejsnji teden grdo zbolel in odsla sva k pediatru - 2 viroza in glej ga zlomkauser posted image staknila sva se nek virus, ki pa je izbruhnil v petek. Luki je zacel hropeti, vse je piskalo iz njega in ni se mogel odkasljati to se je tako stopnjevalo da je postal po obrazu cisto moder ni prisel do sape-hitro sem ga refleksno prijela za nogice in ga potrepljala po htbtku in komaj je prisel do sape.Hitro sem ga odpeljala k pediatru v cakalnici je bil tako bogi vse je hropelo iz njega. Vzeli so mu kri in ugotovili, da ima virusni bronhitis, ki sva ga ocitno staknila prav tam.Dobila sva napotnico za bolnisnico ..Opazovati sva ga morala cel vikend,ce bi v min. presegel 50 vdihov bi takoj morali tja,poleg tega pa sva ga morala trepljati pod pazduho na 10 min.-to je poseben prijem in ga moras mocno udarjat.Toliko strahu,skrbi...Pa se tako nemocnega se pocutis, ker mu ne mores kako drugace pomagati.

Na sreco se pocasi umirja se vedno malo hropi,zgubil je prav ves apetit prav siliti ga moram. Poleg vsega pa ima se premalo zeleza v krvi in, ko ozdravi morava se to uredit.

Aja kar se tice zbujanja je kot urca Spat gre ob 21 zbudi se ponavadi okoli 4-5-6 dobi flasko mleka zaspi nazaj in se zbudi ob 8 mak. 8:30.

Tako to bi bilo vse.Izkoristite vsak soncen dan! Mi 2 se dolgo ne bova smela na sprehod....

LP

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 116
7.2.2006 10:57:06   
makica
Katarina2004 - želim vam, da se čimprej pozdravte. Prav hudo mi je za tvojega Lukca. Upam, da bo kmalu boljše.

LP

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 117
7.2.2006 16:30:15   
katja pv
Katarina 2004 želim ti da se Lukec čim prej pozdravi. Čeprav z njim ne moreš na sprehod pa sama le pojdi malo na zrak, dasi zbistriš glavo in se malo sprostiš, čeprav le za trenutek.

Katja

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 118
7.2.2006 22:29:54   
darja.grm
Ojla Katarina2004 tudi mi upamo na najbiljše.naj se tvoj user posted image  čimprej pozdravi, ti pa ostani močna in ne obupaj.

carpe diem

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 119
8.2.2006 14:33:47   
krompircek
Oj Katarina2004 tudi jaz upam da se čimprej pozdravite. Ostani močna zdaj te Luka najbolj potrebujeuser posted image .

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 120
9.2.2006 20:39:29   
katja pv
Živijo punce! Danes je bil pa mali neznosno tečen. Pripravila sem mu kosilo (polenta in bučke) in namesto da bi jedel se je drl kot zverina. Glavo je kar metal v znak. Nič mu ni pasalo. Sem skoraj dobila živčni zlom, tako sem bila jezna. Smo se morali seveda dojiti. In kaj ugotovim - mali je bil zaspan, saj mi je skoraj takoj zaspal na dojki in je oddremal celo uro!! Potem pa je bil spet tisti moj mali sonček in veseljaček. Polento pa je dobil za večerjo in jo zmazal kot za šalo.
Se morava pa pohvaliti, da je včeraj na sprehodu zaspal za celo uro. Ponavadi namreč skoraj nič ne zaspi. Mu je zgleda prijalo toplo sonce in 6 stopinj nad ničlo. Po dolgem času sem celo uživala na sprehodu brez ustavljanja, joka in tolaženja. Super!
Upam, da bo danes spal brez zbujanja. Sedaj je zmanjšal na eno bujenje. Bom sporočila.

Katja

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 121
9.2.2006 21:06:08   
makica
Živjo

Tudi naša user posted image je bila danes malo tečkana. Sem ji pogledala v usta ali so končno zobki, pa seveda ni nobenih sledi o njihuser posted image . Pa je spala 2x po 1 uro čez dan, pa očitno ni bilo dovolj.  Zvečer  ko je bil čas za spat je zaspala kot ubita. No upam, da bo fajn spala.

Drugače pa uživamo, majraje je na trebušku in kolovrati po sobiuser posted image .

Lep pozdravček

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 122
9.2.2006 21:35:42   
katja pv
Tudi naš je non stop v gibanju. Odkriva pa vse od vrat do stolčka, kar pomeni tudi nekaj nenačrtovanih bušk. Ga pa pustim, da plazi kamor želi če le ni neprimerno kot npr. mačji WC ali hodnik. Je pa prav zanimiv. Včasih pade in se takoj pobere pa čisto nič ne zajoka. Ko pa je lačen pa je vsak izgovor dober za solzo potočit in se k mami stisnit. Sedaj se tudi v posteljici igra ko se po dnevnem spancu zbudi in se postavlja na kolena ob ograjici. Ugotavljamo, da bo potrebno dno posteljice prestaviti še za eno stopnjo nižje. V dnevni pa ima najraje svoj stolček in se kar nanj obesi ali pa ga vleče k sebi. Seveda pri tem pozabi na vmesno stopničko, ki ga zadene ravno v čelo. In spet smo na začetku. So prav zanimivi ti naši cukrčki.
Sedaj pa lahko noč, grem telovadit in še kaj TV pogledat in čakat, če bo še kakšna nočna budnica - upam da ne.

Katja

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.2.2006 15:49:54   
SashaB
Katarina2004 tudi mi držimo pesti da bi se čimprej pozdravili ter prišli k sebi. Mora biti res grozno (mi na srečo še nismo bili nič bolani - moram potrkati na les - ampak že ko so zobki ven rinili in je bil bolj zoprn nisem vedela kaj narediti) user posted image

Sicer se pa Lan veselo prevrača iz sedanja na trebuh, samo to mu pa potem ni všeč in ne zna iti nazaj. user posted image  Včasih (še posebno zvečer ko je treba iti spat) dviguje ritko in pleza (a bolj nazaj kot naprej). Tako da nam plazenje ne gre prav od rok, ampak je pa zato toliko bolje hoditi. user posted image  Samo da se kam lahko malo oprime je že pokonci in bi šibal. Se prime za prste in ti jih kar sam dvigne v zrak. Potem pa gremo in levo in desno. Še posebno ker je pogruntall da tako lahko pride do določenih stari katere je prej samo gledal. user posted image
Sedaj imamo ene Cicibanove čeveljčke (od kolegie) ampak se mi zdi da bo verjeetno bolje da mu kupim nove (ne vem, mnenja so tako različna glede te čevljev...user posted image ).

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 124
11.2.2006 22:19:09   
krompircek
oj

Tud men ni več nič jasno glede tehle čevljev,bolj kot berem o tem bolj si nor. Enkrat prebereš ni terba čevljev,je boljše da so v nogavicah,drugič čevlje rabi šele ko shodi,...user posted image .Jaz sem včeraj šla v trgovino z namenom kupit čevlje,so mi domov dali dva para za probo,zdaj pa razmišljam da bi mogoče počakala še kak mesec ,ker mala res še ne hodi toliko pol bodo pa spet premali.user posted image Me je na rit vrgla cena cicibanovega čevlja 8890,00 sit . user posted image da znoriš pol še pa prerastejo tak hiter. Saj bomo bankrot zravn šuhov.
Kako pa kaj ve ste že nabavle čevlje saj bodo naši sončki pomalem shodili a neuser posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?