Anonimen
|
pa še mi2! 16.1. bo 7 mesecev.velika je 68 cm,težka 7600g. ima 2 zobka.ves čas bi bila samo na nogah in skakala.na trebuhu ne mara biti,tako da ne vem,kako bo pogruntala,da se po štirih tudi kam pride. jesti noče nič,ne če ji kuham posebaj ,ne če ji dam kar jemo mi.niti žličke soka ne popije,nič od sadja ji ne gre,da o zelenjavi niti ne govorim.aja,ji je pa dober parmezan.in tako se še kar dojiva.če ima katera predlog,kako jo prepričati,da vsaj usta odpre... ker je taka radovednica,čez dan nima časa jesti in seveda nadoknadi čez noč. ful se rada igra z vezalkami in podobnimi rečmi,recimo kabli od polnilcev za mobi... uživa ,ko zgrabi starejšo sestro za kite.rada se gleda v ogledalu in čveka sama s sabo. lego so itak zakon.pa vse,kar se premika,sveti in poje... ful rada posluša cd imamo vas radi (al nekaj takega) z otroškimi pesmicami. po novem je ne morem niti okopat več,ker bi v banji samo skakala. pa ful klepeta mamama,tatata,nananana,jejeje,pa take... tudi v hojici ji je ful dobro.zaenkrat gre samo nazaj,ma bo že pogruntala,kako se kam pride. in na snegu ful uživa,na sankah kar vriska! no,to je to.ko bo kaj novega,se oglasim. res,čas tako hitro leti,še dobro,da sem zaposlena pri svojem "koruzniku" in bom imela kar malo podaljšano porodniško. uživajte še naprej! Nikki
|