|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
26.11.2007 10:48:07   
NiLe
Dolina, gledam na uro in srčno upam, da si v tem trenutku pri svoji Zoji in da ni bila prehuda noč za vse vas. Držim pesti, da jo danes spustijo domov in se bo lahko doma cartala pri tebi in možu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jooj, ful se, jezna na to naše zdravstvo ... očitno se moramo res zanesti samo nase in na svoje občutke ... kako se lahko hecajo s tako stvarjo kot je dehidracija user posted image user posted image
Pa še zoprne teste si morala dati skozi ...

Katrin, a pri vas imate dež in viharno vreme? Pri nas tako lepo sije sonček, da bom šla hitro na sprehod, da nam ne pripelješ tega vremena v Lj. user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti zadnji teden hitro mine ... potem pa uživanjeeee user posted image
Pridna gospodinja?? No ja, če sem že doma in imam ogromnooo časa, prav z veseljem kuham in pečem user posted image .
Skaana, kuhinja izgleda odlično ... prav  lepo se zlije zelena z elementi in pultom user posted image user posted image user posted image

Punce, grem na sončka ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
26.11.2007 12:44:37   
mojčca
Dolina, močno upam, da je Zoja že boljše in da se bosta že skupaj crkljali doma, ko boš brala RR. Kako pa je bilo pri ginekologu?? Upam, da sta z otročkom v redu .

Katrin, mi imamo pa sonček (no, malo je oblačno, drugače pa zaenkrat še lepo sije sonček).  Sva  bila z user posted image   dopoldan že eno uro zunaj, sedajle greva pa še enkrat. Je treba izkoristiti lepo vreme. Še malo, potem pa že ti začenjaš s porodniško. Joj kako hitro čas beži.

Rainbow, upam, da nisi pozabila prestaviti v četrto user posted image .

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
26.11.2007 13:04:58   
Špacka

Spet jaz user posted image , pišem po obrokih, ker danes spet nekaj nagaja, potem pa napišem celo klobaso in me vrže venuser posted image user posted image user posted image

Dolina, za vas še vedno držim pesti, upam, da si dobro opravila pri ginekologuuser posted image user posted image

Skaana javi se user posted image user posted image user posted image  te je minilo "šraufanje?" Še malo pa bo tu december, potem pa bo, neuser posted image user posted image user posted image
Kuhinja je zelo, zelo lepa, itak sem njihove kuhinje odkrila pred kratkim in so mi super user posted image user posted image

Katrin samo še ta teden delaš? Naj ti čim hitreje mine, potem pa se začnejo še lepši časiuser posted image user posted image user posted image

Mojčca pri nas se je tudi končno prikazalo sonce, mogoče nama z Lino še uspe narediti en krog, ko prideva domov. Kako pa je z Manco, upam da ni bilo nič hujšega.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
26.11.2007 18:30:27   
mojčca
Dolina, kako ste????  No, sigurno ste pri Zoji v bolnišnici, drugače si sigurno že javila kako in kaj. Še kar stiskamo in držimo pesti, da bo hitro doma.

NiLe, upam, da sta z user posted image  v trebuščku izkoristila sončen dan.

Špacka, Manca je zaenkrat kar v redu, ji pa dajem kapljice Sinecod proti kašlju. Kaj bo pa ponoči, bomo pa videli. No, po tem, ko je včeraj ponoči bruhala je do jutra lepo spala, malo je še kašljala, ampak ni bilo tako hudo.

Skaana, javi se. Sta dve možnosti: ali obučuduješ novo kuhinjo ali pa novega družinskega člana. Jaz bolj mislim, da user posted image  čaka v trebuščku na december, ti pa si dočakala težko pričakovano kuhinjo. Upam, da si kaj poslikala in še nas razveseliš s slikicami.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
26.11.2007 20:06:50   
Dolina
Čer moje marčevke,

hvala za vse lepe želje, za podporo, da mi stojite ob strani.... user posted image user posted image user posted image

Mi smo že doma, user posted image user posted image user posted image , okrog treh so Zojo spustili ven, dopoldan je bil z njo možek, jaz pa sem opravila vse teste v laboratoriju (tista sladka zadeva sploh ni tako grozna, mi je bilo pa potem slabo, ker meni je skoraj vedno, ko mi kri vzamejo user posted image ), potem sem šla v službo uredit vse nujne zadeve. Jutri grem samo zjutraj, potem pa domov k Zoji.
Moja noč je bila obupna, skoraj nisem spala, skoz sem mislila na Zojo, čakala, da bo jutro in bo šel Robert nazaj k njej (ja, je prišel domov user posted image user posted image , ker je ugotovil,da ne bo nič spala, če bo on tam, ker je skoz čekirala, če še sedi zraven; nimam besed o tem, bila sem zeloooo razočarana, da je prišel domov). Sestre so rekle, da je lepo prespala noč, da tud zjutraj ni bilo krize. Ful so jo pohvalile, pa tud lepo zamotile (enga dojenčka je dobila, pa posodice za kuhat, pa voziček in se igrala...). Vizita je bila pa zelo pozno, pa še na izvide od blata so čakali (je tam zjutraj kakala user posted image user posted image user posted image ). Izvidi ok, vse v redu. Tako sem bila vesela, ko sem jo zagledala, da sem komaj držala solzice. Hvala bogu, da je doma, če ne bi pa res šla jaz tja spat!

Zdej pa imamo mal težav s kakanjem, ne more zadržat blata in ji kar uide, pa še take zlato rumene barve je, da sem bila že v skrbeh. Poleg tega se je pa tako jokala, ko je kakala in po tem, da je bila kr kriza. Me je teta pomirila, da tak drekec ni nič hudega, pa itak ni driska tako, da mi je odleglo. Jutri ostanemo doma (čeprav so rekli v bolnici da gre lahko v vrtec), pa upam, da se kakanje umiri.
Vse kar si trenutno želim, je ZDRAVJE. In tega želim tudi vsem vam in vašim malčkom. user posted image user posted image user posted image

Mojčca, mirno noč vam želim. Naj se Manca pozdravi in Matic tudi.

Katrin, user posted image user posted image user posted image  za zadnji delovni teden.

NiLe, kaj si še kaj dobrega spekla? Študij šiba.

Jaz imam izpit 7.12. - uf, mi je odleglo, da imam še nekaj časa.

Špacka, je prišlo sonce? Pri nas je lepo sijalo, Zoja se je pa drla v avtu, da ji nagaja sonček in da ji ni všeč. user posted image user posted image user posted image

Skaana, kako si?

Rainbow, kam se ti pa tako mudi? user posted image

Zdejle prav uživam, ker slišim samo glasek moje čebelice in Roberta, kako se na kavču nekaj pogovarjata in smejita. Tako sta fletna. user posted image user posted image user posted image

Poročam jutri, kako smo. Upam, da bodo samo vesele novice. Morajo bit, pa pika. user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.11.2007 20:06:53   
Skaana
user posted image  

sem še tu, 2 v enem. Hvala da mislite name user posted image . Jutri imam pregled in dogovor za carski rez. Če sem že kaj odprta, me bo po moje kar obdržal notri. Bomo videli. Sem pa danes revno toliko noseča, kot sem bila pri Ateni, ko mi je voda odtekla. Tak da mi malo živčki dajejo...

Dolina, neštetokrat sem se spomnila nate in na Zojo.

Mojčca, nam se je tudi dvakrat zgodilo, da je Atena ko je bila prehlajena, bruhala. Ker se ji je nos zabil in ko je kašljala, je zaradi sluzi potem bruhala. To se mi ne zdi tako hudo. Je pa pomembno, da pije. No, pa saj to že veš...

Jaaaaa, lahko si pogledate lepoto moje kuhinje v albumu kuhinja. Zdaj pa mi je res všeč. In v miru lahko grem rodit user posted image . Se pa zdaj že tako zelo nosečo počutim, pa občutek imam, da se user posted image  res nima več kje premikati, da mi je že vseeno, če grem kar jutri. Bo pa pač novembrček, pa kaj user posted image . Aja, lahko pa vam tule prilepim slikico, kako je Atena preizkusila trdnost omarice user posted image .

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.11.2007 11:44:42 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
26.11.2007 20:10:13   
Dolina
Skaana, super je kuhinja. user posted image user posted image user posted image  Kaj pa imaš proti novembru? Čist fajn bo, če bo novemberski sonček. Če pa bo fant, bo še kar mal notri ostal, baje se radi cartajo. user posted image  Držim pesti jutri za vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.11.2007 20:11:00   
Skaana
Dolina, tooooollllllkkkkkkkkk sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa res lahko grem jutri v miru rodit user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.11.2007 20:51:48   
Špacka

Dolina suuupeeerrr, naj tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana, leeeepoooo, vidim, da je Ateni tudi všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  frajla mala je za hece user posted image user posted image

Mojčca mirno noč brez bruhanja user posted image user posted image

Zdaj grem pa lahko spat, ooooooooooooo, ne letim, Lina je stopila v polno kahlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.11.2007 21:52:21   
Katrin
user posted image  Čer,

ej Skaana, kam se pa tebi tako mudi rodit, počakaj še malo user posted image  
PS: kuhinja je božanska, a slika prevelika. Upam, da ti je ribica ne zbriše, ker meni je trenutno ne rata zmanjšati user posted image

NiLe: ti si že doma? Super user posted image

Dolina: super, da ste doma; sedaj pa bo user posted image

OK, grem počivat user posted image

PS: saj je bil tu dopoldan tudi sonček, samo ko sem zjutraj peljala Kajo v vrtec, je bilo pa NORO! 

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.11.2007 10:26:35   
modrooka
Skaana, bravo za kuhinjo!!! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.11.2007 11:25:01   
mojčca
Dolina, superca, da je Zoja doma. Sem včeraj cel dan mislila na vas. Si moreš misliti, ko sem mojemu razlagala, da je Zoja v bolnišnici, me je še on včeraj vprašaj, če kaj vem, kako je z vami?? Ja, tudi moški znajo presenetiti. A so potem sploh kaj ugotovili, kaj ji je sploh bilo?

Skaana, super kuhinja. Je Manca takoj komentirala, ko je videla, da je Zoja zlezla v omarico. Me prav zanima, kako boš opravila danes na pregledu??? Držim pesti, da zdržiš še teh par dni, potem pa akcija.

Modrooka, če se boš kaj vozila okoli Kranja povej, pa se lahko zmeniva za kakšno kavo. Če bom pa jaz hodila okoli Radovljice oz. Lesc, pa ti tudi sporočim. Kako pa kaj tvoja user posted image , se počutiš v redu??

Katrin, še trikrat v službo, potem pa se začne porodniška user posted image .

No, današnja noč je bila kar v redu, kar se tiče Mance in kašljanja, se je pa zjutraj spet ful davila. Ja če ne bo boljše, bomo jutri poklicali pediatra in jo peljali na kontrolo. Smo včeraj govorili z njim po telefonu in je rekel, da naj ji dam kapljice za izkašljevanje (ne vem točno, kako se imenujejo, smo jih pa dobili pred dvemi tedni za Matica), če ne bo boljše, se bomo morali iti pa pokazat.

Mi je Matic ravno zaspal, tako da grem na hitro pospraviti.

Čau

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.11.2007 12:03:01   
Dolina
Dan,

sem doma, kaže nam dobro. Danes še ni nič kakala, zaenkrat tud nič ne jamra, da bi jo kaj bolelo. user posted image user posted image user posted image  Sem jo dala kar spat, ker je bila mal sitna. Zakaj je bila sitna? Uf, sem jezna mojga user posted image , ker jo je imel on dopoldan in zamislite si to, da jo je dal kao za 5 minut dol k bratu v varstvo (ki je doma, ker je tašča šla v toplice in nimajo kam z Alenom, pa tud zato je doma, ker so vsi prehlajeni, torej on, Alja, Alen in vsi doma). Tistih pet minut se je razvleklo v skoraj eno uro, ko sem jaz prišla, je nisem mogla stran spravit in tako sva bili med samimi bolniki. P.....user posted image user posted image user posted image  Pa kako so lahko moški tako egoistični, ko sva toliko bolni in se vlečemo iz ene viroze v drugo, on jo pa dol pelje, da je nekaj za službo naredil in da se je obril in uredil za službo, ker dobi goste!!!! Pa da pop..... In potem sem jo kar popokala in odnesla gor z muko, ker se je uprala kot lev. Zato je bila sitna in sem jo dala kar spat.
Mojemu sem pa napisala sporočilce, če se mu zdi fer do nas, da jo da čuvat med prehlajene ljudi, ker sem tako jezna, da bi se zihr skregala. Ne vem no, se vam zdi prav njegovo ravnanje?
Zdej mislim pozitivno, da ne bova nič staknili, moč pozitivnih misli. Držte pesti, da bo delovalo.

Mojčca, niso ugotovili, kaj je imela. Hvala za skrb tvojemu možeku. Ja, včasih znajo prav presenetit. user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za Manco, da se pozdravi, da vam ne bo treba letat okrog zdravnikov.

Joj, kliče me. Očitno ne bo še nič s spanjem. Se javim kasneje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.11.2007 12:31:54   
modrooka
Mojčca,

seveda sem za kavico, samo okrog Kranja se bolj malo vozim. Tja hodim samo k ginekologu, pa še takrat je ponavadi user posted image  z mano, tako, da letiva samo tja in nazaj user posted image user posted image .
Če boš kaj v naši bližini, ti samo sporoči, pa se dobimo.

pa,pa

Lep dan!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
27.11.2007 15:37:23   
mojčca
Dolina, tvoj možek ni imel prav, ko je Zojo dal paziti med prehlajene ljudi, tako da sem čisto na tvoji strani. Saj veš kako je pri moških: če imajo druge opravke, je otročka dobro dati kakšnemu drugemu za popaziti, da se oni lahko v miru zrihtajo. Ko morajo mamice pa poleg otrok še user posted image user posted image   user posted image   user posted image user posted image , ja, temu se pa lahko reče, da smo ženske res sposobne user posted image . No, moj 100% obvlada varstvo otrok +  user posted image

Modrooka, če se bom  potepala po vašem konca, ti sporočim. Ja, se mi je kar dozdevalo, da si ti tista, ki ima ginekologa v Kranju in to istega kot jaz. No, mi je ravno zadnjič prijateljica povedala, da bo ali pa je že tudi on postal očka.

Zdaj grem pa počasi uspavati Matica, ker je danes spal samo od 11-12, tako da je že kar tečen.

< Sporočilo je popravil mojčca -- 27.11.2007 15:40:40 >

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
27.11.2007 16:35:31   
Skaana
user posted image

drage moje, žal vas nimam časa komentirat. Samo javljam vam, da grem jutri popoldne že na sprejem v P, pojutrišnjem pa mi bodo vzeli user posted image  iz trebuha. Ja, Dolina, prav nič ni narobe z novembrom. Važno je, da bo vse ok in da ostaneva zdrava.

Drugače je vse super, ampak drug teden je že previsoka nosečnost in lahko do takrat pride do spontanega začetka, kar pa pri meni ni priporočljivo - sem premajhna in bi se samo matrala jaz in user posted image , pa itak ne bi mogel ven user posted image .

Tako da zdaj se sigurno ne slišimo dober teden. Vam bom pa sporočila veselo novičko, brez skrbi.

Bodite mi dobro - jaz bom. Kmalu bomo dobili že drugega sončka user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
27.11.2007 16:40:20   
mojčca
Joj, kakšna lepa novička user posted image . Sploh ne dojamem, da boš čez dva k sebi stisnila malo štručko. Ja važno, da sta oba z otročkom zdrava, pa tudi, če je otroček rojen novembra. Pa glej, da bo Miklavž prinesel darila za vse 4. Na novega družinskega člana oz. članico ne smete pozabiti user posted image . Saj sem že čisto pozabila, a si v prvo tudi imela CR. Si sploh ne predstavljam občutkov, ko ti nekdo pove, no, gospa, čez dva dni boste pa mamica user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
27.11.2007 20:43:58   
mojčca
Jst sem pa spet ful slabe volje user posted image . Je očeta spet začel ful boleti vrat in je šel v Kranj na dežurno, potem pa bomo videli, kaj bo. Najboljše, da bi šel nazaj v bolnico in naj ga pregledajo tako, kot je treba. Sm jezna ko user posted image  na tole naše zdravstvo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
27.11.2007 22:53:37   
fipi
Ahoj!

Joj kolk pa ste ve pridne. Toliko ste napisale.... vauuu, superca ste. Le tako naprej.

Drugače smo mi kar se da uredu. No Sara je bila ta mesec do danes samo pet dni v šoli, preostale dni je bila doma, ker je imela močno angino. Pa jaz to ne morem razumeti, v nedeljo zvečer je končala z jemanjem antibiotikov, potem v ponedeljek v šolo v petek pa spet močna angina user posted image user posted image . Hvala bogu, da se še Nejc ni nalezel. Baje je angina ful nalezljiva.

Skana: Kuhinja je res ful lepa. Sem pa ravno sedaj prebrala, da odhajaš v rim. Želim ti vso srečo, da bi čimprej v naročje vzela majhno štručko user posted image . Ej šele sedaj opažam, kako čas hiti, saj pa ni dolgo od tega, ko si nam sporočila veselo novičko user posted image .

Dolina: Pa ne morem verjeti, vi pa res imate smolo z virusi. Boga Zoja, en velik user posted image user posted image user posted image  za vas. To pa od atija ni lepo, da je Zojo dal v varstvo bolnikom, ga kar malo okregaj. Jaz bi siher mojega nadrla. Da ti povem še to, da pred nekaj meseci je naš Nejc zbolel za slinavko, pa tudi ni hotel nič pit, tako da smo bili že v bolnišnici, Zdravnica je Nejca  pregledala in nas poslala na kri. In ko smo čakali na izvide, sem si jaz iz avtomata vzela pepsi, in glej našege škratka, začel je piti pepsi, ja vem ni zdravo, ampak nam je zdravnica rekla, da če mu paše naj pije. Vsaj nekaj tekočine in nas poslala domov.

NiLe: Ti pa si res pridna. Kar veliko pečeš. Jaz pa itak nimam časa. Sem si obljubila, da bom pred prazniki nekaj le spekla, med drugim tudi tvoje piškotke user posted image user posted image user posted image . Aja glede nato, da si dokaj aktivna, da ne boš pozabila počivati.

Katrin: Dobrodošla spet med nami, pa upam, da boš res držala obljubo.

Mojčca: Želim vam, da bi vam terapije čim prej minile. Pa ne sekiraj se preveč, saj veš, da je to dobro za otroka. Vem, lažje je nekaj govoriti...... ampak res bodite vsi skupaj pogumni. Oče pa le naj gre nazaj v bolnišnico in ga naj res temeljito pregledejo. O zdravstvu pa raje nebi......... user posted image

Zdaj pa grem ajči bajči, jutri me spet čaka inventura user posted image .

Nočko

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.11.2007 8:16:17   
Dolina
Jutro,

najprej eno user posted image  za vse, ki jo pijete, ostale pa čaj. user posted image  Danes sem Zojo dala v vrtec, je bila včeraj cel dan v redu, tud s kakanjem nismo imeli težav.
Ja, mojmu sem dala sporočilo, je dojel in tud to, da če slučajno zboli, si bo on vzel bolniško, pa če ima pet tujcev na obisku. Upam pa, da bo vse v redu.

Skaana, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, drži se, mislim na tebe, na tvojo user posted image , kako lepo, da kje še brez kompliciranja naredijo CR, če vidijo da je potrebno. user posted image user posted image user posted image  Lepo se stiskajta, naj Atena fajn sprejme novega člana in javite kaj bo. Mene že tako firbec matra. Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca, upam, da ugotovijo, kaj je s tvojim pčetom. Pa jaz ne vem, kaj je s tem zdravstvom, da so tako malomarni, pa daj nikol nič ne najdejo. user posted image  Držim pesti, močno, močno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je klicala G, da naj pridem po recept za železo. user posted image  Pa sem jo prejšnji teden prosila, da mi da, ker so bili slabi izvidi pri mojem osebnem dr-ju, ampak ne, ker 112 hemoglobina in 3.7 eritorciti so čist normalni za nosečnico, ona mora čakat še na svoje izvide, ki so očitno še slabši od teh. Jaz naj pa letam zdej skoz sem in tja.
Sodelavka je zbolela tako, da moram še njo nadomeščat. Vsaj moj bo mal več doma, da bom lahko popoldan kaj študirala.

NiLe, jaz bi šla drug teden tud na telovadbo. Še hodiš? Greva skupaj?

Fipi, to z anginami je hudič. Probaj ji dat propolis pastile (jaz sicer uporabljam pršilo, kadar me boli grlo, ker je to še najbolj učinkovito). Revca, kok je boga. Naj se čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram letet delat....

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.11.2007 9:10:31   
NiLe
Heeej, Dolina, hvala za kavico ... bila je odlična user posted image

Danes je bilo pa res lepo, sončno in mrzlooo jutro  ... sem Leo peljala v vrtec - peš, ker imava do vrtca 200 m in njej je očitno pasalo (sem jo fuuul oblekla), da je šla prav počasi do vrtca, tudi do teka je nisem pripravilauser posted image ... pa sem jo vprašala, če ji je jezik zmrznil, pa je odkimala in ga pomolila ven ... ti mala, moja navihanka.

Skaana; joooj, tolk sem vesela, da si skorajda že na cilju ... naj bo CR uspešen in dete zdravo, vi pa seveda v user posted image ko boste objeli novega člana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sporoči, ko bo vse za tabo, prav?

Katrin; ja, jaz sem 1 mesec že doma, od komisije imam podaljšano do 12.12, drug teden pa pregled in bom videla, kako in kaj. Meni prav paše biti doma, tako da ne bom imela nič proti, če tako tudi ostane user posted image user posted image

Mojčca; držim pesti, da bo s tvojim očetom vse OK in naj gre čim prej k zdravniku. Pa upam, da je Manca kaj bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fipi; vi imate pa tudi smolo! Ko pomislim na mojega prvošolca, imamo res srečo, ker je v treh mesecih manjkal samo 1 dan ... Imam pa prijateljico, ki ima iste probleme s sinom - ponavljajoče angine in so odkril, da ima v sebi eno bakterijo, ki se potuhne in vsake toliko časa spet izbruhne ... zato se vse to ponavlja. Še dobro, da se Nejc ne naleze.

Špacka; en nasvet za primer, ko te vrže ven ... jaz sproti delam copy in v primeru, da mi zbriše, samo lepo prilepim user posted image user posted image user posted image

Rainbow; ti imaš pa ta teden hud tempo, ker se nič ne oglasiš. Upam, da ste zdravi user posted image

Dolina; sem vesela, da imaš Zojo spet doma in da je danes že v vrtcu. Tvoj možek je pa res naredil napako, ampak saj veš, kakšni so moški ... imajo samo dve roki in dveh stvari hkrati ne morejo delati user posted image user posted image Za naprej vam želim koooooš zdravja in naj vas virusi pustijo za dooolgo časa pri miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ah, moj študij ... izpit imam 4.12., pa se nikakor ne morem spravit za knjige, ampak moraaaaaammmmm. Na telovadbo pa le pridi, bova skupaj migali. Na ZS ti sporočim kje in kdaj je .

Malo sem vas pokomentirala, sedaj pa zajtrkovat, pol greva pa z user posted image do  Izimobila, da nam izrišejo sobico za Leo.
Imejte se lepo!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.11.2007 9:27:56   
Skaana
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, vam javim, prav?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.11.2007 10:09:31   
modrooka
Skaana, SREČNO!!!! user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.11.2007 10:36:52   
ugi
Skaana: Srecno. Sej november je cist dober mesec za RD. Midva z bratom (dvojckom) danes praznujeva. Sam ne prasat kolk let. user posted image

Ne mi zamerit, ker vas nimam casa komentirat, sem prisla v sluzbo naredit samo najnujnejse, ker je Luka pri mojih ima virusno angino in se moj user posted image je vceraj zvecer bruhal in je danes kar na bolniski, tako da bova potlej cimprej letela domu. Z Lukom smo bili pa zvecer v ZD in je imel 39,7 vrocine, so mu takoj dali svecko. No pol je pa na poti domou zaspal. Sva misnla it z user posted image tudi spat, se je pa zacelo pri njemu. Grozno res. Tako, da sem sla spat sele mal cez polnoc. Mali se je pa ze zbudil ob 20 cez 3 in sem bila ful vesela, ker je reku da je lacen in zejen in se je najedu in napil, pol se je pa hotu igrat user posted image . Jaz sem bila pa se tako zaspana, da sem konaj gledala. Mojga sva seveda pustila spat. Mal pred sesto mi je pa le uspelo, ga spravit se malo spat, tako da sva oba zaspala se za dobro uro. Ce ne bi bila pa zdele ze cist hin.
Aja, v pon sem imela drisko in bruhala. Zdej gre pa ze na bolje in ze tudi lahko kaksno stvar pojem. Pa vazno je da lahko spet pijem, ker v pon nisem ne jedla ne pila user posted image Sem misnla, da bom kar umrla, pa se delat sem mogla, pa se ful so me sekirali. Sej sem res neumna, sam je zoprn na oddajni dan vse enmu drugmu naprtit, k niti ne ve za kaj tocno gre. No, samo da bomo bolje, pa bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim veliko zdravja vsem marcevkam in marcevckom in starsem in bratcem in sestricam user posted image user posted image user posted image
Pa-pa

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.11.2007 10:44:50   
NiLe
Modrooka; ti si pa ful expresna. Dej, kaj več napiši user posted image A izvide od noric si že dobila?

Ugi; joj, pri vas je pa tudi pestro. Za Luka user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi, pa možek tudi. Pa VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če vam danes ne uspe praznovati, boste pa čez vikend nadoknadili.

Meni so se današnji plani podrli, je mogu user posted image v službo, čeprav je kao fraj in sem ful slabe volje. Nič, bom šla na en sprehod, potem pa za knjige user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.