|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
23.11.2007 12:05:40   
Dolina
Dan,

hvala za vse dobre želje, pa še pomagajo. user posted image user posted image user posted image user posted image   Čeprav minuto za tem, ko sen vam pisala, so klicali iz vrtca, da Zoja tud bruha, naj jo pridem iskat. user posted image user posted image  Jo moram zeloooo pohvalit, ker je veliko oz. še vedno veliko bolje prenaša to virozo kot jaz. Punce, če ne bi prišla moja mami včeraj, bi po moje jaz izdahnila. Jaz tud stat nisem mogla user posted image user posted image user posted image , še sede mi je blo slabo, vse mišice so me bolele, Zoja pa bi čitala (madona, najdaljšo pravljico si je izbrala, komaj sva prigurali do konca), pa pela, pa se skrivala.... Hvala bogu za mojo mami, še prespala je, si vzela dopust, da ima Zojo še danes dopoldan. user posted image user posted image user posted image  No, jaz danes lahko vsaj mal stojim, pa bruham ne več. Borovničev čaj je očitno pravi odgovor za to virozo. Zojo se pa ne da tako prepričat, kaj sem in kaj ne in je zjutraj spet bruhala, ker je na vsak način hotla mleko pit, pol pa čaj čez. Drugače pa včeraj ni doma niti enkrat bruhala user posted image user posted image , jedla je pa samo eno banano, pa tolk mal čaja je spila, da me je že skrbelo, kako bo. No, zdej sta šle mal ven na zrak. Pa tud čaj je začela malo bolj pit. Skratka gre na bolje. user posted image user posted image user posted image

NiLe, kam si šla na telovadbo? Jaz se namreč opravljam še od septembra, pa evo sem skoz nekaj bolna. Ko se sestavim bi pa tud jaz šla. Fajn, da tolk pečeš, jaz sem včasih tud vsak teden kaj novega, zdej pa ene in iste, ta lahke in hitre recepte. user posted image user posted image  No, ko bodo prazniki, bom pa tud jaz kaj več napekla.

Katrin, user posted image user posted image user posted image  za internet.

Skaana, kak sem vesela, da je Atena zadovoljna v vrtcu. Bravo. user posted image user posted image user posted image  
Jaz sem kar nehala upam, da bo kdaj ta jutranji jok izginil. Ampak vsaj čez dan se je navadila, zjutraj pa bomo očitno imeli še borbe. Zadnjič en dan se je tko jokala, kot na začetku septembra. Eh, ta moja čebela razvajena, bi bila skoz sam z mano.

Ko bo pohištv not, bo izgledalo čist drugače tako, da ne obupaj še nad zeleno.

Zdej pa grem nazaj ležat, lep petkov dan. Baj baj

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
23.11.2007 12:53:50   
NiLe
Hojla marčevke ... tale današnji dan je pa muhast kot apriluser posted image , malo sonca, malo oblakov, toplo ... no, čez pol urce se odpravim na sprehod... počakam še toliko, da se ričet skuha do konca. Moram nekaj toplega pojesti, preden grem na predavanja ... pa danes bom moja dva sončka videla šele ob 20h user posted image

Dolina, me veseli, da si bolje in pa da Zoja malo laže prenaša ... pa pridno pij čaj še naprej in pa počivaj. Prav?!user posted image
Na telovadbo hodim v ZD Fužine, je pa brezplačno ... sicer tudi meni ni ravno pri roki, ampak je res super "tršica", pa ni tista klasična aerobika in je prav prijetno. Je pa 2x na teden: ob ponedeljkih in sredah od 19h-20.30.

Skaana, a ti boš šla pa kar rodit user posted image ... dej, še malo stisni, da bo decembrček user posted image Atena je pa res faca, da tako dobro sprejme vrtec. Ne skrbi glede zelene, boš videla, ko bo kuhinja notri, pa razni detajlčki bo super. Komaj čakam, da nam pokažeš končano verzijo.

Rainbow, a ti si pa purana jedla? Za piškote si pa le vzemite kakšno popoldne, pa malo ustvarjajte.

Katrin, sem te hotla včeraj z MSN-ja snet, pa sem rekla ... zihr še probavajo, če dela. NO, pol bova pa kakšno rekle, a ne?

Punce, imejte lep dan, krasen vikend, čeprav bo deževen ... 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
23.11.2007 13:33:54   
ugi
Pozdravljene,

vceraj nam je koncno ratal polozit se 'dahpape' na streho, zdej pa cakamo samo se na Bramace. Danes jih pripeljejo. Pol pa drzite pesti, da za vikend vsaj 2-3 ure skupaj ne bo dezevalo, da hitro polozijo bramake. Pol je pa nadstresek koncan. user posted image user posted image user posted image Aja, pol se nisva odlocila za krajne stresnike. So nama odsvetovali, ker se lahko pod njih naselijo kaksne ose in srseni, baje. Mi je en sodelavec razlagal, da ima en kolega te krajne stresnike in ma polno srsenov. Tako, da bo se ceneje.

Luka je super, rad hodi v vrtec, je pravi zaspanec, baje taprvi zaspi in tazaden vstane. user posted image Pa ful enih novih pesmic zna, k jih jaz sploh ne poznam. Se jih ful naucijo v vrtcu.
No, pa nekaj neumnosti je tudi pobral ze v vrtcu. Zdej se v rokave brise pa po nosu skoz vrta, sem ful huda. user posted image Aja, pa ce ga babi (moja mami) vprasa kdo ga je naucu v rokave se brisat, rece 'mami Mateja' (jaz). Pol sem ga pa jaz prasala isto stvar, je pa reku, da ga je naucu 'dedi od stare mame' (od user posted image oce). Joj se znajde falot mali.
Je pa zacel lepo jesti sam, odkar je v vrtcu. Tudi juhe in podobne tekoce zadeve, ki jih je prej bolj tezko do ust prnesu. user posted image
Je ful napredek. Evo, sam se mal razpisala on nasem skratu. user posted image user posted image

Dolina: Me veseli, da si ze bolje. In tudi Zoja. user posted image user posted image user posted image posiljam, da se cimprej pozdravita. Dobro, da imas tako pridno mami. Mame so zakon! user posted image

Skaana: Bravo za Ateno, da je tako sprejela vrtec. Super napreduje hiska. user posted image Ful ste pridni. Potlej ko bo vse pohistvo notri do izgledalo super. user posted image

NiLe: Kako ti pridno peces in kuhas. Pa se nas zalagas z recepti. Hvala. Ta vikend bom pa tudi jaz nekaj spekla - verjetno kar te kokosove piskote. Mislim, da mi bo Luka z veseljem pomagal.

Lep vikend ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
23.11.2007 14:00:04   
mojčca
OJ

NO, punce, kako ste??? Jaz sem že malo bolje, sem bila dva dni čisto na koncu z močmi. Mislim, da me je ujela neka viroza, ampak je že bolje.

No, z Maticem sva imela v sredo prvič terapijo v razvojni ambulanti in je bilo še kar v redu. Na začetku se je še smejal in zgovarjal, ko pa je prišlo do tistih vaj, kjer je njegova šibka točka, pa je bil user posted image . Kar sva govorili z fizioterapevtko, ne zna pravilno uporabljati medenice in roke oz. rame ima zategnjene, pa glavico ima malenkost nagnjeno na eno stran. Bomo že zrihtali, tega našega fantiča user posted image .

Skaana, super slikica od Atene in sneženega moža. Je Manca takoj pokomentirala in se skoraj skregala z mano, zakaj pa pri nas ni snega user posted image . Glede uvajanja vidim, da vam je steklo brez problemov oz. jo boste težko spravili iz vrtca domov. Zelena stena v kuhinji je super, sem si ogledala slike. No, za kuhinje Panles morava pa midva tudi malo pogledati. So mi kar všeč, pa še cenovno pravijo, da so v redu. No, kar se tiče prihoda vašega novega družinskega člana, pa stisno noge in počakaj še par dni. Saj bo kmalu veseli december, takrat pa AKCIJA.

Dolina, ja ti si pa ful boga. Pa Zoja tudi. Sem se pa nasmejala, ko si napisala, da Zoja noče nič jesti, ker jo boli trebuh, sladkarije pa ji gredo v rit user posted image . No, me veseli, da gre na boljše in močno upam, da se končno že rešiš teh bolezni in začneš uživati v nosečnosti tako, kot je potrebno.

Katrin, bravo za internet. No, saj ti pa že tudi počasi lahk začneš odštevati, se tudi približuje tvoj dan user posted image .

Ugi, superca za nadstrešek. Sem gledala slike in so super. Upam, da vam je uspelo dokončati, kar je bilo še potrebno.

Nile, tale recept sem si shranila in ga bomo kmalu probali. Si pa enkrat napisala še en recept, pa ga sedaj ne najdem. Če ga imaš kje v računalniku shranjenega se prav lepo priporočam zanj user posted image

Špacka, čakamo slikice od sobe user posted image .

Modrooka, Ana je pa super na sliki. Sem ravno premišljevala, da Manci oblačim blekce in krila  samo poleti, na morju. No, pa sama se občasno obleče v eno res staro, grdo obleko. Me kar mine, ampak ona pravi, da je ful lepa.

Drugače pa Manca zadnje čase daje take izjave, da jo samo gledam. No, včeraj zvečer, sem ji rekla, da naj se sleče (trenerko), da se oblečeva v pižamo. Pa pride do mene in reče: mami, nagica sem. Pa joške mam user posted image . In jaz lepo rečem, ja super, saj jih imamo vsi. Pa me ful resno pogleda in pravi: ati ma majhne joške, mami ma velike, zato pa nosi modrc. Jaz res ne vem, kje jih ta otrok pobira user posted image .

Letim, se je zbudil Matic in ful kašlja.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.11.2007 11:16:39   
mojčca
Ku, ku punce, kje ste. Smo že spet na drugi strani.

Skaana, močno upam, da nisi šla že rodit. Ti kar lepo odštevaj: 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, no, potem pa že lahko rodiš. Želim, da se ti izpolnijo tvoje želje in rodiš v decembru, če bo pa slučajno prej, pa tudi ni panike. Važno, da bo  user posted image zdrav/a.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.11.2007 18:40:31   
Dolina
Punce, a katera ve, koliko krat na dan je normalno, da otrok lula? Zoja namreč od jutra pa do zdej ni niti 1x. user posted image user posted image  Sicer tud pit noče ne vem koliko, ampak toliko jo silim, da je sigruno spila 0,5l čez dan (ja, ve, čist premalo), ampak vsaj mal bi pa mogla lulat? user posted image  driske nima, ne brha, vročine nima, apetita tud ne, noče nikamor, samo na kavču poležava, komaj sva jo zvlekla na sprehod, da je vsaj malo hodila. Skoz jamra, da jo ritka boli, kakat noče, .... Jaz ne vem, a je to kaj resno stanje za zdravnika?

Če do jutri ne bo nič boljše, bomo kar šli k dežurnemu.

Jaz pa tud še ne smem nič konkretnega jest, ker mi je bilo po kruhu z maslom že slabo. user posted image

Grem nazaj na kavč k moji čebelici.

Pa pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.11.2007 20:24:05   
mojčca
Dolina, jaz bi na tvojem mestu poklicala kar na dežurno in vprašala. Če je spila vsaj pol litra na dan mislim, da bi skoraj morala lulati. Mogoče jo pa tišči kaj kakati, pa rajši zadrži, ker jo boli ritka (in mogoče zaradi tega tudi noče lulati????).

Ne vem, močno upam, da se kmalu obe pozdravita.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.11.2007 21:53:53   
Skaana
user posted image

Še nisem šla v Rim... Zato pa sem dobila svojo kuhinjo - v ponedeljek bo do konca zmontirana. Sem kot otroček za božič vesela. Lahko si trenutno stanje pogledate na spletniku - link v podpisu. Aja, pa Atenino sobico, ki je že tudi prebarvana...

Dolina, res pokliči. Jaz še nikoli nisem slišala, da otrok cel dan ne bi lulaluser posted image . Vso srečo, ubožica Zoja user posted image user posted image user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.11.2007 22:21:47   
mojčca
Skaana, Atenina soba ima pa res super barve. Komentarje za kuhinjo pa bom napisala, ko jo vidim v celotni sestavi (ne morem verjeti, da bi zelena tako dobro pasala v kuhinjo, mi je ful dobra barva, vsaj kar se na slikah vidi).
A že odštevaš??????

Dolina, držim pesti, da je z Zojo boljše in da je šla na stranišče vsaj malo lulati??? Eno veliko user posted image   za Zojo.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.11.2007 23:08:30   
Dolina
Čer,

joj, same kolobocije. user posted image user posted image user posted image  No, ob pol devetih je le šla lulat, user posted image user posted image user posted image  sicer ni boge ve kaj polulala, ampak vsaj nekaj smo sparvili iz nje. Mojčca, verjetno imaš prav, noče kakat, ker jo je vmes tiščalo, sva šli na kahlico, pa je takoj ustala, da ne more... Pa sem jo probala še mal zmotivirat in ji pela pesmice, pa ni nič pomagalo. user posted image  Res sem žalostna, da se to dogaja, najprej driska, zdej ne more ali pa noče kakat, ker jo je običtno bolelo, ko je imela drisko, al kaj user posted image . Je pa potem vsaj malo jedla, pa gledala vsa navdušena tist film o pujsku ("Babe"). Bom videla, kako bo zjutraj, upam, da bo bolje, če ne bova pa res šli do dežurne.

Grem samevat v posteljo, moj noče zraven mene spat, da ne bo še on zbolel. user posted image  Evo, ga imam doma, pa ga hkrati nimam. user posted image

Sladke sanje. user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
24.11.2007 23:09:40   
Dolina
Uh, Skaana, prima kuhinja bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
24.11.2007 23:39:00   
mojčca
Dolina, kar se je polulala, je boljše kot nič. Če pa jutri ne bo boljše, pa se pojdita rajši pokazati na dežurno, da ne bo kaj narobe. Ja boga Zoja in ti. Upam, da se hitro pozdravita, user posted image  v trebušču pa naj bi bila itak dobro zaščitena v maternici.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.11.2007 12:21:11   
Dolina
No, smo šli do dežurne, ker vse kaže na dehidracijo. Zaenkrat smo na meji, kri smo dali, lulat pa ne more, tako da doma probavamo srečo s tem. Če do večera ne bo boljša, če ne bo hotla pit, gremo pa na infekcijsko na infuzijo. user posted image user posted image user posted image  Ti zdravniki so tako čudni, moja teta je pediatrinja in mi je rekla, da če do popoldneva ne bo nič lulala, pa tud če bo kaj pila al pa ne, da morava vseeno it. Rekla je, da mora spit vsaj 0,5dcl na pol ure. Tista dežurna zdravnica pa pravi, da naj na pol ure spije vsaj dva požirka in če bo tolk spila, ni treba nikamor hodit. user posted image  Kakšne mere in razlike imajo to?user posted image
Skratka, zdej se borimo s požirki, čakamo, da jo prime lulat... Upam, da uidemo bolnici. Že da ji je ušeska pogledala, se je drla ko jesihar, da ne govorim, ko so ji vzeli kri. V avtu na poti tja pa je rekla, jaz ne bom nič jokala, pa nič ne bom nagajala. user posted image user posted image user posted image

Držte pesti, da jo spravimo k sebi brez bolnice.

Pa pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
25.11.2007 17:26:02   
mojčca
Dolina, močno upam, da je danes Zoja že spila več tekočine in da vam ne bo potrebno na infekcijsko. Kdaj pa se je to pričelo, ali včeraj ali že prej????

Zoja, bodi pridna punčka, popij veliko tekočine user posted image , potem pa še na stranišče lulati in to je to.

Je pa tudi meni ful čudno, kako se mnenja zdravnikov oz. pediatrov med seboj razlikujejo user posted image . Potem pa sploh ne veš, koga bi poslušal oz. upošteval.

Sporoči, kako ste??

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
25.11.2007 18:42:40   
NiLe
Ojoj, Dolina ... pa kakšne stvari se vam zadnje čase dogajajo??? Upam, da Zoja kaj popije, se polula in da se ognete infekcijski.

Sporoči, prav?

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
25.11.2007 19:43:08   
Špacka

Joj, Dolina, kaj je to pri vas?user posted image user posted image user posted image   Močno, močno držim pesti, da Zoja popije vsaj nekaj tekočine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več napišem jutriuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.11.2007 20:17:03   
Dolina
Nam ni ušla infekcijska, user posted image user posted image user posted image  pa še svoja pravila imajo tako, da ne bo dobila samo infuzije, ampak ostane čez noč. user posted image user posted image user posted image  Po potrebi še kak dan, več bomo vedeli šele jutri po viziti.  In jaz sem ostala doma, da ne bi tam kaj staknila, ker sem mislila, da bo šla takoj domov (vsaj tako je rekla dežurna zdravnica). Robertu so pa sestre naročile naj ostane dokler ne zaspi, potem pa naj se vrne jutri okrog 11ih, da ne bomo otroka vznemirjali in da bodo lahko oni opravili kar je pač potrebno. In moški vse ubogajo.  user posted image user posted image user posted image
Ah, kok sem nesrečna. Kar skoz mi gre na jok.

Mojčca, začelo se je v četrtek, dopoldan je dvakrat bruhala, pa imela drisko, popoldan se je vse skupaj umirilo. V petek je zjutraj še enkrat bruhala, kakala je pa potem čist normalno. Tud jedla je v petek presenetljivo dobro, pila pa je res bolj malo. V soboto pa ni bila več za nikamor. Me pa jezi, da so nas danes dežurni poslali domov, kao da je na meji dehidracije user posted image user posted image  in če bi to zdravnico poslušala, bi bili še vedno doma, bog ve, kakšna bi bila jutri... Vidim, da je kar se zdravja tiče treba zaupat sebi, ker otroka poznam in vem, kakšna je, če je vse v redu in kdaj je kaj narobe. In hvala bogu, da mi je teta rekla, naj jo peljemo, če ne bo nič lulala, ker po mnenju infekcijske je dehidrirana in lahko, da bo kaj več kot samo do jutri tam ostala. Tak sem jezna.user posted image  zdej samo upam, da se bo stanje popravilo do zjutraj in da gre jutri domov. Prosim, prosim, prosim, prosim.

Zjutraj imam pa še testiranje za nosečniški diabetes in ne vem še nek presejalni test. Ob sedmih na tešče, spit tisto glukozo, čakat eno uro tam, potem mi vzamejo kri. nosečke itak veste ta postopek. Potem pa letim v službo po papirje, potem bom šla pa k zoji, jaz ne vem, če bom zdržala do 11ih. punce, a vi bi jo pustile samo? Pa saj če grem samo k njej nimam kaj da fašem tam? Joj, čist sem fertik, ker mora notri ostat.

Grem še mal jest, da ne bom zjutraj preveč lačna.

Smrk, smkr, sm žalostna danes. Pa pa

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.11.2007 20:34:58   
Skaana
Dolina,

NUJNO naj Robert ostane čez noč tam. user posted image  Pa kaj se pa grejo. A si predstavljaš, ko se bo zbudila, pa ne bo nikogar od vaju tam...

Vztrajajta.

Zate je res boljše, da si doma. Roberta pa pokliči in naj reče, da bo noč na stolu preživel ob njej... Pa sploh Zoja, ki je tako navezana na vaju. Res.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.11.2007 20:41:18   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

Vidim, da je kar se zdravja tiče treba zaupat sebi, ker otroka poznam in vem, kakšna je, če je vse v redu in kdaj je kaj narobe.

Ja, do tega sem prišla tudi sama in se tega strogo držim.

Ja boga Zoja, celo noč preživeti na infekcijski kliniki. A tvoj je pa lahko tam samo do 11, potem pa mora domov. Jaz bi pa na njegovem mestu ostala tam tudi čez noč user posted image . Za tebe je sigurno boljše, da si lepo doma, kajti infekcijska je le infekcijska in spanec v domači postelji je sedaj za tebe in tvojega user posted image  najbolj pomembno.

Sporoči, ko izveš kaj novega. Jaz danes že celo popoldne gledam na RR, če je kaj novega, tako da me je tale novička kar malo presenetila. Sem imela ful upanja, da bo šlo na boljše in se izognete infekcijski.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.11.2007 21:05:59   
mojčca
Skaana, veš, kaj me zanima?? V kolikšnem času pa sta dobila vidva kuhinjo od Panlesa? A je ful dolgo za čakati? Kaj pa cena, a so ugodni, a so dragi? Kot sem jaz slišala, je cenovno kar ugodno, pa pravijo, da so kuhinje dosti podobne kot tiste v Ikei.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.11.2007 21:31:15   
Skaana
Mojčca, midva sva dobila kuhinjo šest tednov po naročilu. Potem sva se še na hitro odločila vzeti boscheve aparate preko njih (so zelo ugodni) in zato so potem malce počakali. Pripeljali en dan pred montažo.

Kvaliteta je baje primerljiva z gorenjem, boljše kot Svea, boljše kot Ikea. Pa še oni ti svetujejo in izrišejo, montirajo. Če je karkoli narobe, je njihova. Jaz sem tud hotla preko Ikee vzet, pa sem si potem premislila.

No, če te še karkoli zanima, mi pošlji ZS, prav?

Zdle pa moram it počivat, ker me neki "šravfa". Upam, da mi ne bo treba nocoj it user posted image .

Tule imaš pa njihovo stran - poglej še pod obvestila, imaš še nekaj kuhinj.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.11.2007 18:54:21 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.11.2007 22:38:01   
mojčca
Skaana, hvala za link. Mi je pa kuhinja ful dobra, sploh pa zelena stena.

No, naša Manca tudi že par dni kašlja nenormalno. No, od kar je šla danes spat je pa obup. Prejle je parkrat ful kašljala, kar naenkrat pa se je začela skoraj daviti in ful bruhala. Tako da smo imeli že očiščevalno. Sem mojemu rekla, da če ne bo boljše ponoči, da jo jutri peljemo k zdravniku, pa še Matica zraven, ker ni nič boljši. Drugače nima ne vročine in tudi jedla je kar normalno.

Upajmo, da bo sedaj mir in bo končno zaspala. Sem bila ravno pri njej in leži v postelji in gleda. Mislim, da ima malo strahu, da ne bi bruhala in noče zaspati.

Nočko

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.11.2007 23:11:56   
rainbow
Čeer!

Joj, kaj beremuser posted image user posted image user posted image  Dolina, uboga ti, Zoja in možek, polno user posted image user posted image user posted image , da bo Zoja hitro fit in bo šla domov!! pa še take preglede imaš jutriuser posted image
Upam, da se boš vsaj malo naspala, kljub skrbemuser posted image ; jokaj pa kar, ti bo lažje.

Skaana, kako lepa kuhinjauser posted image user posted image user posted image ; si pa dobra, vse se bo porihtalo, tako kot si želela, boš videlauser posted image , oziroma se že dogajauser posted image user posted image grem še malo  na vašo stran gledatuser posted image

evo, vikenda konec, jutri spet v četrto prestavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj si pa razvozlajte, kakor veste in znateuser posted image user posted image

mirno noč vsem, posebej pa še Dolina tebi in Zoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.11.2007 9:20:38   
Špacka

Ojoj, Dolina, žal mi je, da se je tako izšlo user posted image user posted image  si ne predstavljam, kakšna noč je za vama user posted image user posted image  upam vsaj, da je lahko mož ostal pri Zoji, boščika mala.
Držim pesti, da se je stanje popravilo, da bo Zoja lahko šla danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj ti dopoldne čim hitreje mine...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.11.2007 9:32:38   
Katrin
Dobro jutro v deževen in viharen danuser posted image

Joj, Dolina: mislim na vas in držim pesti za čimhitrejše okrevanje. Ko sem brala tvoje poste, sem podoživela vso svojo bolečino, ko sva spomladi s Kajo pristali na infekcijski. To je res grozna izkušnja! Upam, da ste že kaj bolje.

NiLe: ti me kar snemi drugičuser posted image  Nisem vedela, da si tako pridna gospodinja, no nekaj sladkih receptov sem tudi jaz dobila v zadnjem času, jih bom enkrat prepisala.

Rainbow in vse ostale: hvala za toplo dobrodošlicouser posted image

Skaana: kuhinja izgleda super in tudi vse ostalo! Si pa pogumna z barvami, mi imamo zaenkrat še vse belo, si kar nekako ne upam. Res pa je, da tudi še ne vem, kakšno pohištvo bomo imeli in potem si vsega skupaj kar ne znam predstavljati. Morda bi pa kar tebe najela za svetovanje?
Drži se in uživaj še zadnje dneveuser posted image

Drugače je vse OK, počasi se odpravljam v službo, še ta teden; HURA!!!

Poljubčke in objemčke vsemuser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.