mojčca
|
OJ NO, punce, kako ste??? Jaz sem že malo bolje, sem bila dva dni čisto na koncu z močmi. Mislim, da me je ujela neka viroza, ampak je že bolje. No, z Maticem sva imela v sredo prvič terapijo v razvojni ambulanti in je bilo še kar v redu. Na začetku se je še smejal in zgovarjal, ko pa je prišlo do tistih vaj, kjer je njegova šibka točka, pa je bil . Kar sva govorili z fizioterapevtko, ne zna pravilno uporabljati medenice in roke oz. rame ima zategnjene, pa glavico ima malenkost nagnjeno na eno stran. Bomo že zrihtali, tega našega fantiča . Skaana, super slikica od Atene in sneženega moža. Je Manca takoj pokomentirala in se skoraj skregala z mano, zakaj pa pri nas ni snega . Glede uvajanja vidim, da vam je steklo brez problemov oz. jo boste težko spravili iz vrtca domov. Zelena stena v kuhinji je super, sem si ogledala slike. No, za kuhinje Panles morava pa midva tudi malo pogledati. So mi kar všeč, pa še cenovno pravijo, da so v redu. No, kar se tiče prihoda vašega novega družinskega člana, pa stisno noge in počakaj še par dni. Saj bo kmalu veseli december, takrat pa AKCIJA. Dolina, ja ti si pa ful boga. Pa Zoja tudi. Sem se pa nasmejala, ko si napisala, da Zoja noče nič jesti, ker jo boli trebuh, sladkarije pa ji gredo v rit . No, me veseli, da gre na boljše in močno upam, da se končno že rešiš teh bolezni in začneš uživati v nosečnosti tako, kot je potrebno. Katrin, bravo za internet. No, saj ti pa že tudi počasi lahk začneš odštevati, se tudi približuje tvoj dan . Ugi, superca za nadstrešek. Sem gledala slike in so super. Upam, da vam je uspelo dokončati, kar je bilo še potrebno. Nile, tale recept sem si shranila in ga bomo kmalu probali. Si pa enkrat napisala še en recept, pa ga sedaj ne najdem. Če ga imaš kje v računalniku shranjenega se prav lepo priporočam zanj Špacka, čakamo slikice od sobe . Modrooka, Ana je pa super na sliki. Sem ravno premišljevala, da Manci oblačim blekce in krila samo poleti, na morju. No, pa sama se občasno obleče v eno res staro, grdo obleko. Me kar mine, ampak ona pravi, da je ful lepa. Drugače pa Manca zadnje čase daje take izjave, da jo samo gledam. No, včeraj zvečer, sem ji rekla, da naj se sleče (trenerko), da se oblečeva v pižamo. Pa pride do mene in reče: mami, nagica sem. Pa joške mam . In jaz lepo rečem, ja super, saj jih imamo vsi. Pa me ful resno pogleda in pravi: ati ma majhne joške, mami ma velike, zato pa nosi modrc. Jaz res ne vem, kje jih ta otrok pobira . Letim, se je zbudil Matic in ful kašlja.