|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
20.7.2009 14:16:35   
Dolina
Dvig...

Se poznajo dopusti. user posted image

Za nami je lep vikend, čeprav je bila sobota groza, kar se vremena tiče. Smo šli pa k mojim na kosilo tako, da ni bilo treba kuhat in potem še k enim prijateljem na obisk. V nedeljo pa smo šli na Erazmov viteški turnir, Zoja je čist notr padla, sploh ne bi šla domov. Bilo je zanimivo in zabavno (humor sicer bolj za odrasle). Potem smo šli pa še na poslovilni piknik moje sestrične, ki se vrača jutri nazaj v NY. In jaz sem si privoščila kolesarjenje (iz loga na piknik v ljubljanouser posted image ). Malo rekreacije, se pozna, da samo sedim v službi.

Nežo pa kot kaže ne bo problem odstavit, se nisva dojili že dva dni user posted image user posted image  Jo kar zamotimo, ponoči gre Robert k njej, čez dan si pa namažem s česnom in je do sedaj samo dvakrat probala, seveda ji ni bilo všeč. Zvečer je pa tako utrujena, da je tudi z dudo zadovoljna. Zdej samo upam, da bo šlo tako naprej...da je nisem prehitro pohvalila.user posted image

Skaana, kam pa greste vi na morje?

Nič, grem še malo delat...

Pa pa

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
21.7.2009 19:02:08   
rainbow
Ojla!

Se vam moram javit, drugače boste mislile, da smo se kje izgubiliuser posted image user posted image

Ne boste verjele, še sama ne morem prav, da se komaj spravim na računalnik, zdaj smo od morja že 10 dni doma in do sobote menda sploh nisem prižgala zadeve. Sem padla v branjeuser posted image

V Grčiji smo se imeli krasno, dobili pogum za nove lokacijeuser posted image

Upam, da vsi uživate ali ste že ali pa še boste uživali kje pri morjuuser posted image nam pa še mora malo minit do Enjine operacije drug teden.

Skaana, malopozno, ampak tudi jaz ti želim vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image

Dolina, to pa je novica, da ne bo nič s Sarajeva.

Se oglasim še kasnejeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
24.7.2009 9:27:20   
Špacka

Premik user posted image

Še sem tu, ampak sem tako lena, preberem, potem si pa mislim, saj bom kasneje kaj napisala....

Rainbow super za dopust, kje točno ste pa bili?

Dolina to pa je presenečenje glede Sarajeva.

Ja, mi pa pridno odštevamo dneve do dopusta....se mi zdi, da nikol ne bom dočakala, definitivno je meni ta termin prepozen, al sem pa tako navajena dopusta v juliju....pa vsak dan se pogovarjam z enim tam gor, da bomo imeli lepo vreme user posted image user posted image user posted image

V službi pa totalna gužva, smo dobili predlog, da bi med kolektivnim dopustom kar delali, ja pa ja user posted image user posted image user posted image  tko imamo po dopustu rezervirane najmanj 6 delovnim sobot user posted image user posted image user posted image  s tem se bom kasneje ukvarjala. user posted image

Lep dan, vikend, ki je pred nami....

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
24.7.2009 19:27:18   
Skaana
user posted image

oj, še jaz na hitro in ker vem, da pred morjem ne bom utegnila.

Najprej Rainbow - grčija je res nekaj posebnega, kajne?

Špacka, seveda bo lepo vreme user posted image .

Ta teden sem bila spet sama, zdaj pa pričakujem user posted image , da me mal odreši user posted image . Jutri imamo v Imenem galopske dirke (še vsako leto je user posted image brat zmagal vsaj na eni dirki, tako da je pri nas to kar živčna vojna in proslavljanja vreden dogodek user posted image ) Če boste imele kaj časa, lahko držite pesti za nas user posted image . V nedeljo pakiram (sem mislila, da bom že danes - ja pa ja - sanjala svinja kukuruz). Sem pa imela en zelooo lep opravek v Celju. Moja najboljša prijateljica je rodila punčko. In sem vohala in božala to sonce zlato user posted image .

Drugače se pa kopata naša malčka v domačem bazenu pred hišo, se igrata v hiški in to je to. Enkrat mi je celo uspelo zraven pregledat Kinologa - to pa je tudi vse. Moram pa seveda bit zraven in potem mi zmanjka energije in časa, da bi notri pospravljala...

Hodila sem v začetni tečaj tenisa prejšnji teden, tega sem pa malo vadila. Uf, cela umetnost je res to user posted image . Alekseja sem dala mami za tisti dve urci, Atena je pa bila zraven na igrišču.

Skratka nič nam ne manjka. Naslednji teden nam bo pa še manj. Gremo za 10 dni na Vir. Malo nas strašijo, ker ni pitne vode, ampak mi nismo tako občutljivi... Je pa 30m do morja kar je men poglavitno.

Nič, me že "kličeta"

Ja, uživajte tudi vi, kolikor se da user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
24.7.2009 22:00:26   
rainbow
Ojla!

Špacka, bili smo na Kosu, v enem bungalovskem naselju, ki je kot raj za otrokeuser posted image user posted image pa tudi za staršeuser posted image
vi pa greste augusta? Saj bo lepo, mora biti.

Skaana, bravo za učenje tenisauser posted image jaz bi si tudi morala nekaj najt, bolj športnega. Čestitke prijateljiciuser posted image Uspešno pakiranje in uživanje na morju vam želimuser posted image

mi smo ta dva dni uživali kljub vročini, včeraj smo se kopali, danes pa smo bili pri kolegih in so se punce v domačem bazenu kopale, uživale skrajno. Enja je nekaj prehlajena, ampak upam, da bo hitro v redu, ker ima v sredo operacijo in mora biti zdrava.

Vikend bo tudi hitro minil, še prehitro gre vse..user posted image user posted image vsem vse lepooooouser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
28.7.2009 20:13:52   
rainbow
Ejej, zdaj pa nas res moram dvignituser posted image

Zagotovo vse uživate na dopustih, na morjuuser posted image user posted image user posted image

Midve z Enjo greva pa jutri v MS v Rakičan, no, vsi se peljemo tja, a ne. Upam, da bo vse ok in da do petka hitro mine. Čeprav sem prehlajenauser posted image Bo že.

Se oglasim, ko prideva nazaj, vse lepo vsemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
29.7.2009 7:58:58   
Dolina
Jutro dopustnice ...

mi danes odhajamo v Bohinj za en teden, me pridejo po službi iskat. Se že veselim malo oddiha.

Skaana, uživajte na morju user posted image user posted image  in upam, da boste imeli čim prej pitno vodo. Jaz moram priznat, da sem kar se tega tiče pa kar občutljiva user posted image . Pa da se bo Zvonko čim bolj aktiviral in ti čim bolj odpočila. Kako je šlo bratu na dirkah? Kolk pokalov je prinesel domov?

Rainbow, ful fajn dopust ste imeli. In kar pogumno na nove destinacije. user posted image

Špacka, joj joj kaj pa je to s službo, da imate toliko dela. Ampak imaš prav, po dopustu se sekiraj za vse delovne sobote, ki pa bodo itak minile kot bi mignil. user posted image user posted image  Kam pa greste na dopust?

Ugi, kako ste pa vi? Mi smo šli v nedeljo v živalski vrt (spet user posted image user posted image  - sem kupila polletni karti za mene in Zojo in zdej kar hodimo tja - imajo kulski peskovnik, z vodo in Neže ne spravim stran user posted image user posted image user posted image ). A bi se kdaj priključili? A veš, mi se vse zadnji moment spomnimo in ne vem, kako ste vi vajeni - imate že vnaprej plane al ste bolj na free?

Nč, zdej moram pa še kaj postorit v službi.

Lepo se imejte, čau čau

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
31.7.2009 10:33:21   
ugi
Dvig ... user posted image user posted image user posted image

Dolina: Uživajte v Bohinju. Meni je v Bohinju ful lepo, imam lepe spomine. Smo imeli vedno poleti tam priprave (tko kakšen teden treninge) na zimo, ko sem še smučanje trenirala.

Skaane: Vi pa tudi uživajte na morju. Jaz bi tako z veseljem še šla malo na morje (upam, da nam uspe it septembra še za kakšen teden). Aja, pa super da si šla v tečaj tenisa. user posted image

Špacka: Uživajte na dopustu. user posted image user posted image

Rainbow: Kako je Enja?

Mi smo OK, pri Luku v vrtcu so končno zamenjali streho in ograjo. So imeli prej tako nizko ograjo na igrišču, da bi jo jaz z lahkoto prestopila (mogoče, da je imale dobre pol metra). Groza. Pa vrat se sploh ni dalo zapret. Me je bilo vedno ful strah, da bi kakšen kar odlutal. Zdej imajo pa tako dvometersko in vrata, ki jih otroci ne morejo odpret, ker ne dosežejo kljuke. Še jaz jo komaj. user posted image user posted image user posted image Tako, da sem vesela. Smo se starši že ene dve leti skoz pritoževali nad ograjo. No, za dve leti jaz vem, kolk so se pa že pred nami pa ne vem. Tako da končno je ratalo. user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
31.7.2009 16:58:24   
rainbow
Ojla!

Evo, smo z bolniceuser posted image ; vse ok, Enja okreva, dopoldan je doma 3 ure spala, ker ponoči ni mogla dobro spati (posledično jaz tudi ne) in je nadoknadila. Lia je čisto vesela, da se spet skupaj igratauser posted image . So pa ji vzeli žrelnico (ali polipe eni rečejo) in zmanjšali madlje. Pa v levem ušesu se ji je tekočina nabirala, tako da sluh tudi ni bil najboljši in so ji še to zrihtali. Moram še pohvalit osebje, zelo prijazniuser posted image

Ugi, za varnost je v vrtcih res slabo poskrbljeno. To je res super, da imate primerno ograjo. Pa eni otroci so pravi potepuhi, ne vem, če bi moji dve kadarkoli pomislile, da bi poskušale odit z vrtca, ampak nikoli ne veš, kaj se plete po otroških glavah, a ne.

Joj, jaz imam pa še dobra 2 tedna dopusta pol pa konec, oziroma začetek novega šolskega leta. Ne vem, če bomo še kam šli, ker gre naš ati v službo. Mogoče pa si privoščimo kaj konec oktobra. Sicer pa moramo zdaj na Enjiko pazituser posted image , da se ji to fino zaceli.

Tiste, ki ste na morju/v gorah, uživajte, ugi, vi pa tudi sevedauser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
3.8.2009 0:29:53   
Katrin
Dan user posted image

Smo doma. Na morju je bilo super ,,, kaj bi govorila user posted image Bom dala slikce na FB.

Sedaj pa bomo uživali doma: Kaja in Anže pa mi bosta krajšala dneve user posted image

Se beremo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
3.8.2009 9:05:00   
rainbow
Oooo, Katrinuser posted image super za super dopustuser posted image

jaz pa sem nekaj bolna, viroza me daje ali kajuser posted image user posted image upam, da ni kaka gripauser posted image saj ne. Grlo, nos, kar ne neha.
Sem mislila ne vem kaj čistit, pa nič od tega. Punci sta v redu, mogoče jima manjka dogajanje, ampak v tej vročiniuser posted image user posted image , no saj zdaj napovedujejo ohlajenje.

A smem vprašat, Katrin, sem očitno spregledala v junijski gužvi, spremembo tvoje službe. kako je s tem?

Uživajte vsiuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
3.8.2009 17:52:49   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
A smem vprašat, Katrin, sem očitno spregledala v junijski gužvi, spremembo tvoje službe. kako je s tem?

Jah, nič posebnega user posted image Dobila sem službo v OŠ v domačem kraju in sicer bom 2.strokovno sodelavec v kombiniranem 1.in 2.razredu/odelku in nekaj kombiniram z OPB user posted image
Upam, da bo OK)

Mi smo šli pa danes konjičke futrat; je bil Anže čist navdušen, da je potem spal 3 ure user posted image , s Kajo sva pa pripravili kosilo in pekli bučke user posted image

Ohladitev prav paše user posted image

Mejte se user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
3.8.2009 17:54:01   
Katrin
Aja, babe....

dajte se prijavit na sobotni izlet v Benetke (19.sept) - da se malo vidimo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
4.8.2009 9:42:19   
aleži
Hojla

smo še živi user posted image user posted image

Smo hodili se kopat cele dneve, uživali.....zdaj pa tale mrazzz....je pa vseeno soparnouser posted image

Tale vikend gremo v Bohinj, pa bi radi pelajli Žigca v Kekčevo deželo ....me zanima, če ima katera nahrbtnik za Saro za posodi!!! ker sem klicala in so mi rekli, da z vozičkom se ne da it.user posted image  Hvala!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Aja, babe....

dajte se prijavit na sobotni izlet v Benetke (19.sept) - da se malo vidimo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morem vprašat mojega če je za to, saj sva bila že enih 3x samauser posted image
A to se gre iz Pirana z ladjo kot sem prebrala?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
4.8.2009 16:44:06   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Tale vikend gremo v Bohinj, pa bi radi pelajli Žigca v Kekčevo deželo ....me zanima, če ima katera nahrbtnik za Saro za posodi!!! ker sem klicala in so mi rekli, da z vozičkom se ne da it.user posted image  Hvala!!!

Mi ga imamo, če ga pridete iskat:))

Za Benetke pa ne vem kaj dosti več, kot piše - gre za družinski izlet, animacija za otroke in podobno user posted image

pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
4.8.2009 18:27:51   
aleži

Za Benetke pa ne vem kaj dosti več, kot piše - gre za družinski izlet, animacija za otroke in podobno user posted image

pa-pa

o hvala!!!!! si me rešila!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
4.8.2009 20:06:26   
Katrin

pa-pa

o hvala!!!!! si me rešila!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ????

Pridete???

ok user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.8.2009 20:07:12 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
5.8.2009 11:50:29   
aleži

pa-pa

Ja ????

Pridete???

ok user posted image

ti sporočim!user posted image
MOrem se z mojim zmenit, če jo bo nosil, ker stoka da ga boli hrbet. Ali naj jo jaz nosim?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
5.8.2009 14:40:42   
Katrin
user posted image user posted image user posted image

Saj ni tako težko user posted image

LP user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
6.8.2009 21:43:42   
rainbow
Ojla!

Kaj počenjate tiste, ki se ne kopate nekje v morju?

Mi se poskušamo kratkočasit, kak dan fajn uspe, kak dan manj. Jaz sem boljše, končnoooouser posted image

Drug teden gremo mogoče kaj na Gorenjsko, bomo še videli.

Oglaste se kaj!

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
7.8.2009 20:57:59   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

Ojla!

Kaj počenjate tiste, ki se ne kopate nekje v morju?

Danes smo se namakali v bazenu (Laguna v Ljubljani), jutri se bomo tudi user posted image

Sicer pa se kratkočasimo en dan tako, drug dan drugače user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
10.8.2009 13:25:01   
aleži
Dober dan

prispeli smo iz mini dopustauser posted image  in je bilo zelo lepo. Kekčevo deželo nam ni uspelo it pogledat, smo se malo potepali po Bohinji, šli na Vogel, Bled, na Pokljuki smo pobirali borovnice.... uživaliuser posted image
Smo pa rekli, da gremo septembra za vikend samo v Kranjsko Goro in bomo takrat šli na obisk.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
11.8.2009 10:36:06   
rainbow
Ojla!

Aleži, finouser posted image

Mi smo tudi mislili na Gorenjsko, pa smo spremenili načrte in smo včeraj šli v A na grad Herberstein, kjer imajo tudi krasen živalski vrtuser posted image user posted image user posted image , je bili super, pa igrala za otroke, seveda. Jutri pa gremo verjetno v Poreč k dediju pa malo se kopat.

Uživajteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
11.8.2009 21:16:35   
Katrin
Dopusti user posted image user posted image user posted image

Jaz samo še na FB berem, kaj dogaja z vami user posted image

Uživajte in imejte se user posted image

Mi smo OK in zdravi ter živahni in poletno razposajeni user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
13.8.2009 12:55:13   
aleži
Hojla, a ste še žive????

user posted image sončen pozdravuser posted image iz Obaleuser posted image

Rainbow: user posted image user posted image user posted image  za izletekuser posted image user posted image

Katrin: user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......