Skaana
|
še jaz, še jaz... IZVIRNO SPOROČILO: aleži IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR Jaz ta teden še kraljujem doma, škratka sta v vrtcu. Vsak dan pospravim eno sobo, likam, se ukvarjam z malenkostmi, za katere med letom nimam časa; pripravila sem tudi pravljice za tisk (dobila bom prvo svojo knjigo ), hodim na razgovore, .... skratka ni mi dolgčas Na morje gremo 18tega in sicer na Pag (apartma s hrano)- tako, da se že full veselim, saj mi letos ne bo treba kzhati in pospravljati na morju imaš že prvega kupca, kajti mi zelo radi beremo knjigice in imamo doma prav že lepo zbirko knjigic Pag??? ma ne greste v Lanterno kot je rekle tvoj dragi...ste zamenjali plane? Pa drugega tudi . A veš, da se spomnim, ko si govorila da si zapisuješ pravljice, ki jih izumljata s Kajo, da sem prav razmišljala, da bi bilo dobro to deliti še z večimi... . Pa vsak dan grem na kavico k mami (imam tamicena v vrtcu v svojem prejšnjem domačem kraju) Super da uspeš toliko nardit. O kakšnih razgovorih govoriš? A boš mogoče brez službe??? Drugače sem si pa tudi jaz vzela malo časa zase... Edino manj produktivna sem, hodim na začetni tečaj tenisa, pa k kozmetičarki, da me malo uštima (pedikura, manikura in čiščenje obraza...), no, garderobno sobo sem si pospravila, ostalo še čaka. a veste, da smo 24. imeli že prvo obletnico vselitve . No, zdaj urejamo okolico (drenažo, vodo, pesek). Dane sva se šla z Žigcem malo razvajt do frizerja in je zelo užival. Sara se je pa kopala na plaži. Vzela sem si dan samo za njega, ker mu zelo manjkam je rekle, da hoče bit malo z nama sam. Super, ja, včasih prav paše, če ni male(ga) zraven. Atena se tudi kar zvija od navdušenja. Fino, da sta uživala pri frizerju. Me zanimi, kateri je bolj . IZVIRNO SPOROČILO: Dolina Tako punce, zdej je pa tudi uradno, da NE gremo v Sarajevo. Po eni strani sem fulllll vesela , po drugi strani pa to trenutno pomeni, da je Robert brez službe. Tega sem pa malo manj vesela. No, jaz sem pa tudi vesela, ker vem, da te je to zelo obremenjevalo. Za službo pa ne skrbi. S takšnimi izkušnjami in sposobnostmi jo bo kmalu dobil . IZVIRNO SPOROČILO: ugi Moj je šel pa včeraj pogledat, če že kaj gobe rastejo in je našel ful lepega velikega jurčka in marelo, ampak še zaprto. Pri nas je tudi nenormalno v gozdu. Fuuullll rastejo. Je šel predvčerajšnjim brat od mojga s konjem v hosto in je prinesel za cel škaf gob. Same jurčke in nekaj lisičk. Je rekel, da jih je bilo še več, pa jih ni imel več kam dat . Mislim, že te ne vem kje jih je mel. Na konjskem hrbtu... Mi smo torej zaenkrat čisto ok. Atena samo zdaj neki spet alergijsko kiha, pa učke jo srbijo, a ... Drugi teden sva jo pa prijavila na plavalni tečaj v Aqualuno. Vsako popoldne po dve urci. Mi se bomo pa šli tudi tu in tam z Aleksejem kar tako zraven kopat. Zna biti super. No, potem smo še en teden doma, nato pa na morje na Vir. Apartma čisto blizu morja (si ne predstavljam, da bi morala kam daleč vse "nujne" pripomočke za dva malčka vlačit). Drugače pa me bo še neko delo čez poletje za službo morilo, a upam, da bom zmogla... Ah, seveda bom . Nič, bežim zdaj domov pospravljat, ob enih na tenis, če ne bo dežja - mislim skoz lije , potem pa po otročka in na igrišče, si je Atena zaželela spet rolat. bomo videli. Lepo bodite