|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
30.6.2009 13:52:24   
Katrin
Sem v službi, odhajam domov in se vračam 25. avgusta user posted image user posted image user posted image

Uživajte in se beremo user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
30.6.2009 14:17:18   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Sem v službi, odhajam domov in se vračam 25. avgusta user posted image user posted image user posted image

Uživajte in se beremo user posted image

Uauuu, potem pa lepo uživaj!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
30.6.2009 14:52:53   
Dolina
Dan,

samo javim se, da smo prišli v soboto nazaj iz Cresa. Vreme seveda nikakvo, ampak vseeno ok, vsaj nismo imeli nalivov, kopali pa se nismo nič - morje 18stopnj, brrrrr.user posted image

Katrin, a zdej se pa ne bomo nič več brali do 25. avgusta?user posted image

Ugi, res imate čudovito hiško, ena A.user posted image user posted image user posted image  Mi še pridemo k vam.user posted image
Ja Ugi, dej povej, kaj boste imeli...user posted image

Rainbow, fino za Enjo, da boste uspešno rešili ta govor. Ful sem vesela, da je vse ok. Moja nečakinja tud ne govori šumnikov, pa l tudi ne zna rečt, jo včasih prav nič ne razumem. Ampak kot pravijo ima čas do 5 leta.

Mojčca, vse lepo Manci na letovanju. Huraaaaa

Skaana user posted image user posted image

Letim domov, jupiiiiiiii

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
1.7.2009 9:16:03   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

Bomo, bomo user posted image

Na morje gremo 18tega in se vrnemo 2avgusta, vmes bom pa tudi kaj računalnik prižgala user posted image

Čeprav sem si zadala ogromno dela v tem in prihodnjem tednu, ko bosta škratka še v vrtcu, potem avgusta jih imam pa doma, tako da bo tudi pestro user posted image

Spet dežuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
2.7.2009 8:13:51   
NiLe
Dviiiiig ... dobro jutro, dober dan!

Po dolgem času s5 jaz user posted image ... danes sem na speedu, spočita, naspana .... po doooolgem času sem imela celo hišo zase oz. sem bila čez noč sama ...tak čuden filing user posted image ...  Tia je prespala pri babici in dediju in se bo danes čuvala pri dediju - mu čist zaupam, samo boji se, kako bo uspelo zamenjati pokakano rito ... ostali 3je člani družine uživajo na morčku in jih grem po šihtu iskat ...

Komentiranje pa kdaj drugič user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
3.7.2009 9:54:47   
ugi

Dan,

samo javim se, da smo prišli v soboto nazaj iz Cresa. Vreme seveda nikakvo, ampak vseeno ok, vsaj nismo imeli nalivov, kopali pa se nismo nič - morje 18stopnj, brrrrr.user posted image

Kakšno je to poletje, groza. Ste vsaj malo zamenjali okolje. A boste še kaj šli na morje. Mi bomo mogoče šli še septembra.

Ugi, res imate čudovito hiško, ena A.user posted image user posted image user posted image  Mi še pridemo k vam.user posted image
Ja Ugi, dej povej, kaj boste imeli...user posted image

Na nuhalni se še ni videlo, bom pa prašala 22. 7. ko imam pregled pri moji G in upam, da ne bo preveč sramežljiv/a. Ker me res firbca, kaj bo. user posted image

Rainbow, fino za Enjo, da boste uspešno rešili ta govor. Ful sem vesela, da je vse ok. Moja nečakinja tud ne govori šumnikov, pa l tudi ne zna rečt, jo včasih prav nič ne razumem. Ampak kot pravijo ima čas do 5 leta.

Mojčca, vse lepo Manci na letovanju. Huraaaaa

Skaana user posted image user posted image

Letim domov, jupiiiiiiii

Luka je spet v vrtcu, je vesel edin spat pa noče. Čeprav pride z vrtca ful zaspan. user posted image Je pa včeraj baje počival ni pa hotel spat. Sem mu rekla, naj kar malo zaspi, ker že tako ali tako leži na ležalniku in počiva. Bom videla, kaj bo danes.

NiLe: Verjamem, da ti je bilo čudno sami v hiši.

Zdej moram pa delat, upam, da mi uspe danes malo prej uidt ...

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.7.2009 18:09:59   
ugi
Spet smo na drugi strani. Nas moram mal dvignit.

Dolina: Lepo, da ste nas povabili, edin škoda k smo bili že z enimi zmenjeni. Drugače bi šli zagotovo z vami. Pa drugič. Sigurno ste uživali. Mi pa moj ni nič povedal, da sta se s tvojim menila za Podpeško jezero. Ga moram mal okregat. user posted image

Kje pa ste vse, a ste že vse na morju? user posted image

Moj je šel pa včeraj pogledat, če že kaj gobe rastejo in je našel ful lepega velikega jurčka in marelo, ampak še zaprto. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
6.7.2009 9:15:28   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  Ugi, dobrodošla .... men tud ni povedal, da sta se kaj menila, samo rekel mi je včeraj, naj vas pokličem, ker sta se tako zmenila z Izijem... user posted image user posted image user posted image

Ja, vseeno je pasalo malo spremenit okolje, čeprav mi je res ful žal, da se ta mali nista nič kopali. Kako bo z dopustom naprej, je pa vse odvisno od Robertove službe.

NiLe, kako fajn, da si bila sama. user posted image user posted image  

Zdej se ubadam s tem, kako naj Nežo odvadim dojenja. Mala je pravi klop.

Šibam delat, ker je vedno gužva, ko se spravim tukaj kaj napisat.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
6.7.2009 14:37:13   
Dolina
Tako punce, zdej je pa tudi uradno, da NE gremo v Sarajevo. Po eni strani sem fulllll vesela user posted image , po drugi strani pa to trenutno pomeni, da je Robert brez službe. Tega sem pa malo manj vesela. user posted image

Nč, grem pospravit, pa domov. Lepo se mejte

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.7.2009 15:16:29   
ugi
Dolina: Verjamem, da imaš mešane občutke glede tega. Držim pesti, da čimprej najde fino službo. user posted image Dobr sta se menila najina moška. Drugič se morve midve zmenit. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
7.7.2009 10:15:06   
Katrin
Dan user posted image

Najprej ugi: user posted image za nuhalno in dober rezultat user posted image

Dolina: user posted image al kaj naj rečem; verjamem, da bo R dobil službo tudi tu user posted image

Jaz ta teden še kraljujem doma, škratka sta v vrtcu. Vsak dan pospravim eno sobo, likam, se ukvarjam z malenkostmi, za katere med letom nimam časa; pripravila sem tudi pravljice za tisk (dobila bom prvo svojo knjigo user posted image ), hodim na razgovore, .... skratka ni mi dolgčas user posted image user posted image user posted image

Na morje gremo 18tega in sicer na Pag (apartma s hrano)- tako, da se že full veselim, saj mi letos ne bo treba kzhati in pospravljati na morju user posted image

Eko, na kratko ...

Javite se kaj user posted image

in lep hladen deževen dan user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
9.7.2009 19:38:59   
aleži

Jaz ta teden še kraljujem doma, škratka sta v vrtcu. Vsak dan pospravim eno sobo, likam, se ukvarjam z malenkostmi, za katere med letom nimam časa; pripravila sem tudi pravljice za tisk (dobila bom prvo svojo knjigo user posted image ), hodim na razgovore, .... skratka ni mi dolgčas user posted image user posted image user posted image

Na morje gremo 18tega in sicer na Pag (apartma s hrano)- tako, da se že full veselim, saj mi letos ne bo treba kzhati in pospravljati na morju user posted image

imaš že prvega kupca, kajti mi zelo radi beremo knjigice in imamo doma prav že lepo zbirko knjigicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pag??? ma ne greste v Lanterno kot je rekle tvoj dragi...ste zamenjali plane?

Dane sva se šla z Žigcem malo razvajt do frizerja in je zelo užival. Sara se je pa kopala na plaži. Vzela sem si dan samo za njega, ker mu zelo manjkam je rekle, da hoče bit malo z nama sam.user posted image user posted image

Lepo se imejte...mi pa imamo sonček

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
10.7.2009 9:52:28   
Skaana
user posted image

še jaz, še jaz... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

imaš že prvega kupca, kajti mi zelo radi beremo knjigice in imamo doma prav že lepo zbirko knjigicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pag??? ma ne greste v Lanterno kot je rekle tvoj dragi...ste zamenjali plane?

Pa drugega tudi user posted image . A veš, da se spomnim, ko si govorila da si zapisuješ pravljice, ki jih izumljata s Kajo, da sem prav razmišljala, da bi bilo dobro to deliti še z večimi...user posted image . Pa vsak dan grem na kavico k mami (imam tamicena v vrtcu v svojem prejšnjem domačem kraju) Super da uspeš toliko nardit. O kakšnih razgovorih govoriš? A boš mogoče brez službe???user posted image

Drugače sem si pa tudi jaz vzela malo časa zase... Edino manj produktivna sem, hodim na začetni tečaj tenisa, pa k kozmetičarki, da me malo uštima (pedikura, manikura in čiščenje obraza...), no, garderobno sobo sem si pospravila, ostalo še čaka. a veste, da smo 24. imeli že prvo obletnico vselitve user posted image . No, zdaj urejamo okolico (drenažo, vodo, pesek).

Dane sva se šla z Žigcem malo razvajt do frizerja in je zelo užival. Sara se je pa kopala na plaži. Vzela sem si dan samo za njega, ker mu zelo manjkam je rekle, da hoče bit malo z nama sam.user posted image user posted image

Super, ja, včasih prav paše, če ni male(ga) zraven. Atena se tudi kar zvija od navdušenja. Fino, da sta uživala pri frizerju. Me zanimi, kateri je bolj user posted image .

Tako punce, zdej je pa tudi uradno, da NE gremo v Sarajevo. Po eni strani sem fulllll vesela , po drugi strani pa to trenutno pomeni, da je Robert brez službe. Tega sem pa malo manj vesela.

No, jaz sem pa tudi vesela, ker vem, da te je to zelo obremenjevalo. Za službo pa ne skrbi. S takšnimi izkušnjami in sposobnostmi jo bo kmalu dobil user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Moj je šel pa včeraj pogledat, če že kaj gobe rastejo in je našel ful lepega velikega jurčka in marelo, ampak še zaprto.

Pri nas je tudi nenormalno v gozdu. Fuuullll rastejo. Je šel predvčerajšnjim brat od mojga s konjem v hosto in je prinesel za cel škaf gob. Same jurčke in nekaj lisičk. Je rekel, da jih je bilo še več, pa jih ni imel več kam dat user posted image . Mislim, že te ne vem kje jih je mel. Na konjskem hrbtu...

Mi smo torej zaenkrat čisto ok. Atena samo zdaj neki spet alergijsko kiha, pa učke jo srbijo, a ... Drugi teden sva jo pa prijavila na plavalni tečaj v Aqualuno. Vsako popoldne po dve urci. Mi se bomo pa šli tudi tu in tam z Aleksejem kar tako zraven kopat. Zna biti super. No, potem smo še en teden doma, nato pa na morje na Vir. Apartma čisto blizu morja (si ne predstavljam, da bi morala kam daleč vse "nujne" pripomočke za dva malčka vlačit). Drugače pa me bo še neko delo čez poletje za službo morilo, a upam, da bom zmogla... Ah, seveda bom user posted image .

Nič, bežim zdaj domov pospravljat, ob enih na tenis, če ne bo dežja - mislim skoz lijeuser posted image , potem pa po otročka in na igrišče, si je Atena zaželela spet rolat. bomo videli.

Lepo bodite

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
10.7.2009 9:59:55   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

Mi smo torej zaenkrat čisto ok. Atena samo zdaj neki spet alergijsko kiha, pa učke jo srbijo, a ... Drugi teden sva jo pa prijavila na plavalni tečaj v Aqualuno. Vsako popoldne po dve urci. Mi se bomo pa šli tudi tu in tam z Aleksejem kar tako zraven kopat. Zna biti super. No, potem smo še en teden doma, nato pa na morje na Vir. Apartma čisto blizu morja (si ne predstavljam, da bi morala kam daleč vse "nujne" pripomočke za dva malčka vlačit). Drugače pa me bo še neko delo čez poletje za službo morilo, a upam, da bom zmogla... Ah, seveda bom user posted image .

Nič, bežim zdaj domov pospravljat, ob enih na tenis, če ne bo dežja - mislim skoz lijeuser posted image , potem pa po otročka in na igrišče, si je Atena zaželela spet rolat. bomo videli.

Lepo bodite

uauau, kot da berem o njemu...tudi njega srbi oko, kiha, šmrca...a nimam pojma kaj sploh cveti in kaj mu škodi???? vsako večer mu dam claritine sirup za alergijo.
Plavalni tečaj tudi mi začnemo v ponedeljke v Žusterni, ker bo končno toplo vreme. Pri nas ni tudi kaj poletja, kvečjemu vsak dan je dež, nevihta, včeraj toča.... naj nekdo začara to poletje, da lhako uživamo končno.
A letos pridete kaj na Obalo ali nič??
Nile: uživaj na morju user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte vse na dopustu in uživajte...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
11.7.2009 22:45:35   
Katrin
Čer user posted image

Lepa sobota user posted image

aleži: ja, sprememba plana v zadnjem hipu - kot sem rekla - letos potrebujem dopust, kar pa kampiranje z dvema škratkoma NI user posted image

skaana: ja, pogodba se mi izteče 31.8. in že imam NOVO službo user posted image user posted image v domačem kraju.

NiLe: jaz bi tudi imela take starše - varuške user posted image Bravo za oddih!

Tako, sem kar utrujena, kar naprej nekaj počnemo okoli hiše (bi mogle letos tudi kaj prit, da bi videle razliko od lani) user posted image

Nočka user posted image

PS: kar se pa knjigice tiče, upam, da ne bom razočarana nad izdelkom user posted image Se že veselim user posted image Hvala!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
14.7.2009 13:43:08   
aleži
user posted image user posted image Skaana vse naj naj še tukaj za tvojih 13. let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
14.7.2009 13:44:20   
aleži
Katrin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo službo. Je uspelo držat pesti?user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
14.7.2009 23:53:03   
Katrin

Katrin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo službo. Je uspelo držat pesti?user posted image user posted image

Hvala!
Je pomagalo, ja user posted image

Nam dogaja 300 na uro, ... v petek pa samo še spakiramo in v soboto gasa.....

Nočka user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
14.7.2009 23:53:51   
Katrin

user posted image user posted image Skaana vse naj naj še tukaj za tvojih 13. let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se pridružujem in iz srca čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
15.7.2009 10:21:26   
ugi
Skaana: Vse najboljše! user posted image user posted image Sicer malo z zamudo, ampak vseeno iz srca. user posted image

Mi smo v redu, ful nam dogaja. Jaz se tudi dobro počutim, trebuh raste user posted image . Pa sej mora.

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
15.7.2009 23:14:30   
Skaana
user posted image

Heej, najlepša hvala, punce user posted image . Mi tudi drvimo. Moj pravi, da nam gre vse narobe, jaz pa iščem male radosti user posted image . In na koncu je priznal, da imam jaz bolj prav user posted image . Eeh, avto nama crkuje in spet smo brez ficka, a kaj bi to user posted image .

No moji razlogi za veselje so pa srečne otroške oči vsakdan na kopališču user posted image . Atena je čisto navdušena nad plavalnim tečajem, starši imamo popust na karto, tako da potem plačam 5,20 € za karto in greva še midva z Aleksejem notri. In je prav fino. Danes smo bili celo vsi štirje. Ke pa ravno pravi čas, ob štirih in potem do večera imamo vsi čisto zadosti user posted image .

Joj, sem pa dobila fulll lepo darilo za RD od mojih sončkov. Srebrno verižico z obeskom AA. Se je user posted image res potrudil, da je vse zorganiziral (ga ni bilo doma, narejena pa je po naročilu).

Sama sem si spekla torto (jagodno in jo okrasila kot košarico), naša dva sta mi pa pripravila mini piknik. Je bilo prav lepo.

Nič, Ugi, ti imaš lepe novičke, naj takšne ostajajo. Si pa itak drobižek, tako da se ti bo v drugo še bolj poznal trebušček user posted image user posted image .

Grem počasi v mižule.

Lepo, lepo se mejte in čim več ohladitve vam želim user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
15.7.2009 23:36:47   
Katrin
ugi: user posted image user posted image

skaana: kaj naj rečem? Objemčki še od nas user posted image

Punce, mejte se, mi v soboto šibamo na 14 dnevni dopust; jutri se greva s Kajo kopat na kopališče, v petek pakiram, popoldne piknikiram, ...user posted image

Se slišimo avgusta

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
17.7.2009 10:04:44   
Katrin
A D I J O !
user posted image user posted image user posted image user posted image

Se beremo avgusta! Uživajte maximalno:))

lp, katrin and family

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
17.7.2009 10:28:32   
NiLe
Uživajte dopustniki, uživajte tudi tisti, ki ostajate doma ... danes je moj zadnji delovni dan, potem pa imam 3 tedenski odklop. Na morje šibamo naslednji teden.

Lepo se imejte in uživajte v poletjuuser posted image user posted image user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
17.7.2009 14:52:51   
Dolina
Katrin, NiLe, uživajte na dopustu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin user posted image user posted image user posted image  za novo službo in sploh, da jo imaš blizu.user posted image user posted image

Skaana user posted image user posted image user posted image  pri nas ima tudi hudiček mlade... ampak bo že... Tako kot ti, treba je gledat na pozitivne stvari. Kako fajn, da se kopate. Pri nas sta obe nori na vodo. Že ko naštimam mali bazenček, je cel žur.
Sicer pa draga Skaana VSE NAJ NAJ za RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi user posted image user posted image  za bušija.

Drugače pa sem bila ta teden sama v službi.... si predstavljate gužvo. user posted image  Ampak zdej sem "fina gospa" user posted image user posted image user posted image  ker mi možek vozi zojo v vrtec in jo gre tud iskat (s kolesom, ona pa je v prikolici) in ko pridem domov, je na mizi že kosilo. user posted image user posted image user posted image  Joj, prav paše, da nisem več sama za vse in mi ni treba noret iz enega konca na drugi. Juhej. Robert pridno išče novo službo. Se bo že kaj odprlo. Neža je ok, razen, da je še vedno blazno navezana na dojenje. Drug teden bom pa nehala, sem se odločila, ker mi je preveč neprijetno in naporno. Upam, da bomo hitro prebrodili odvajalno krizo. Upam, da res dobim mesto zanjo septembra v vrtcu na koncesijo, ker je že prenaporno za mojo taščo. Če ne bom pa mogla kaj privat najt. Zoja je prava frajla, se je pa navadila, da gleda risanke ko pride iz vrtca, sedaj ko pa je Robert doma, ji pa ne pusti in je kar jok na to temo. Drugače pa ima pogruntavščine, da se ji moram res smejat. Kupila sem tud polletne vstopnice za živalski vrt, sedaj iamjo tako fino novo igrišče. Pa še v senci je. Zoja je čist navdušena.

Zdej pa počasi zaključujem in grem mal v mesto na razpordaje, če bo kaj pametnega. Ja ja, danes imam fraj. user posted image

Lep vikend.
pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?