|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
24.8.2008 13:37:31   
Katrin
Dvig user posted image user posted image user posted image

Kaja in Anže pančata; ko se zbudita gremo pa na sprehod do nove slaščičarne, ki se je odprla v bližini, ker smo povabljeni na otvoritev (smo njihova redna stranka že od najine poroke naprej user posted image ).

Mi je že cuker padu ... user posted image

Lepo nedeljo vsem,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
25.8.2008 9:32:01   
Katrin
Jaz se kar sama s sabo pogovarjam user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
25.8.2008 11:50:48   
Skaana
user posted image

mislim, ne boste verjele, kaj se mi je zdajle zgodilo. Kooooonnnnččččnnnnooooo imamo internet, prebrala sem vas za nazaj, itak skoraj vse pozabla, ampak v glavnem vidim, da kaj hujšega ni, bubančkom pa pošiljam koš pikakok.

Napisala sem že skoraj cel post, grem po Alekseja, ki itak da spet ne more zaspat in medtem mi maček skoči na tipkovnico in mi vse zbriše user posted image user posted image user posted image . Ne vem, če bi se smejala ali jokala... (katrin, kako muci preprečiš, da ne bi hodla v hišo, naša dva izkoristita vsako priliko - beri odprta vrata, in potem se skrijeta tako da jih težko najdem user posted image )

Zdaj pa ne vem, kako dolgo se bo miceni igral na tleh...

No, hitro. Nam se dogaja 1000 na uro. Pojutrišnjem bo user posted image   dopolnil 30 let. In v petek zjutraj sva se glede na slabo vremensko napoved odločila da za soboto napovedano žurko prestavima kar na tisti dan - petek. Potem veste, kakšno gužvo sem mela. Torta, pa solate, pa meso, pa... Eh, v glavnem žur je uspel nenormalno. Do treh zjutraj jim je uspelo vse spiti (povabila sva predvsem tiste, ki so nama zastonj pomagali pri gradnji hiške), boljše da ne napišem koliko pijače sva mela user posted image . Ampak nobeden ni bil tečen, smo plesali in peli... Aleksej je drnjohal, samo preobrnil se je nekajkrat, Ateno je pa pozno zvečer vzela k sebi  sestra od mojga. Edino kar me je sram je zdaj do sosedov, ker je baje bilo zelooo glasno user posted image user posted image user posted image .

No, danes še pospravljam od takrat, in počasi pripravljam za sredino presenečenje. Kupila sem mu bon za skok s padalom v tandemu. No, zraven pa še dobi za darilo evrčke za nakup kolesa (nima svojega in si ga vsako leto izposoja user posted image ) ter sedež za otroke za na kolo. Pa Atena mu bo narisala kolo in boma zavile slikico z evri potem kot darilo. Za skok pa ne bo vedel. Bomo šli "samo nekam na izlet" user posted image .

No, evo, pikec se joče... Se še javim.

Lepo, lepo se mejte user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
25.8.2008 12:03:06   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
(katrin, kako muci preprečiš, da ne bi hodla v hišo, naša dva izkoristita vsako priliko - beri odprta vrata, in potem se skrijeta tako da jih težko najdem user posted image )

user posted image user posted image user posted image
Sto-krat na dan jo primemo in postavimo ven v njeno košaro user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za internet in super darilo za svojega dragega!!! Lepo presenečenje!

Uživajte še naprej, grem kuhat kosilo (dopoldnesva spala oba z Anžetom user posted image )

pa pa 

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
25.8.2008 13:51:15   
bt08
No po daljšem premoru se mal javim,da smo še živi.Končno smo končali kuhnjo,zdaj je pa še samo pospravljanje drugih prostorov,ker je trešla bomba.user posted image

Ožbej je navdušen čist nad novim prostorom,midva pa tud itak.

Dans teden začnemo z vrtec,najprej uvajanje,upam da ne bo problemov,pol pa na polno.

Morem pa pohvalt Ožbeja,ker je končno že 14 dni brez pleničk in kakanja,zdaj je šele orenk začel,prej se je vsake kvatre spomnil za wc,zdaj pa že čist hod,sam!

Pridem kej kasnje,ker morem mal delat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
25.8.2008 15:00:47   
NiLe
Daaan user posted image !

Kako ste kaj? Jaz sem ravno od kosila, pa se moram spočiti user posted image , Nik se igra v sobi, Tia pa panča - ko se zbudi, gremo pa po Leo v vrtec.

Se moram pohvaliti oz. pohvaliti Leo, saj je že 14 dni brez nočne pleničke in se vsako jutri zbudi suha user posted image user posted image user posted image . Kar ne morem verjeti, da je šlo tako zlahka, saj je še pred mesecem dni imela zjutraj polno pleničko. Pa glede na to,da je že eno leto brez dnevne pleničke, je kar trajalo in očitno je morala dozoreti za to. No, sedaj je en strošek manj user posted image kar se pleničk tiče.

Skaana; super za internet, pa dobro presenečenje za tvojega user posted image si si omislila. Pa prav fino, da vas neurje ni prizadelo, se pravi, da je hiška trdna kot kamen user posted image

Barbara.a; a ti si pa nick spremenila??? Sem bila kar malo začudena, ko sem videla nov ime na naši temi user posted image Bravo za Ožbeja!!! Pa lepo, da ste zrihtali kuhinjo in da ste zadovoljniuser posted image

Katrin; a si se posladkala včeraj? Joj, meni zadnje čase tako nenormalno paše sladoled, da je po eni strani fino, da se poletje izteka, saj ne bom imela izgovorov, da moram vsak dan jesti sladoled user posted image user posted image

Fipi; je tvoj Nejc že ozdravel? Jah, prihajajo bolj mrzli dnevi in spet bomo obkroženi z raznimi virusi ...

No, pa je konec mojega kratkega odmora ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
25.8.2008 22:06:35   
Skaana
user posted image evo me, take II user posted image

Neki ste me spraševale za streho. Je kar novejši bramac s protect premazom. Črni. Sva ga dobila takrat zelo poceni, a izgleda, da sva res imela srečo. Ker meni je tudi zelo lep. In zdaj se je res zelo obnesel...

Barbara, jaz sem tud user posted image , ko sem videla novo uporabnico user posted image . Saj vem, da jih še kar nekaj spremlja tale naš čvek, sam sem se vseeno začudla. Zakaj pa si zamenjala nick? Čestitke Ožbeju za suhost, pa albumček tudi lahko kakšen nardiš, da se malce popasemo po tvoji kuhinji, prav?

NiLe, a ti pa kar vsak dan sladoled pa tako fajn izgledaš user posted image ? Eh, saj ga jaz tudi, pa si ne morem pomagat... Kako pa Lea sprejme to, da mora ona edina zjutraj nekam it? Naša Atena je neverjetno, njej je odhod v vrtec nagrada (joj, Dolina, res se mi smiliš...). Nik pa verjetno uživa počitnice sto na uro. Jaz tudi ne morem verjet, da bom po dobrem letu čez dva meseca tudi šla učit user posted image Po drugi strani pa kar malo pogrešam pikece v šoli...

Katrin, jaz pravijo, da se potrpljenje splača... Ampak jaz sem pri naših mačkonih res obupala... Joj, ne vem, kako bo, ko se bosta misla. Zdaj sta še mladička in ne puščata dlak... Atena ima pa tudi tako veselje z njima, da ti kar srce igra... Kot Kaja verjetno. Aja, sem te hotla še vprašat, če ti za Anžeta še posebej kuhaš ali skupaj jeste. Jaz bom morala počasi it na normalno hrano, pa se nekak ne znajdem, Aleksej pa že gre čez dva meseca v vrtec user posted image . Danes sem mu uvedla malo rumenjaka, mleka še direktno ne je, je pa en teden skuto... Od sadja ni še jedel jabolk in agrumov.

Rainbow, čim bolj blag začetek ti želim. Sploh ne morem verjet, da je že konec počitnic user posted image . Tvoji punci sta pa že veliki, kajne? user posted image Ti privoščim Briljantino. Jaz bom še morala "malo" počakat user posted image .

Dolina, kako je s svakinjo? Niti predstavljam si ne, kaj preživlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Deci so pa deci. Jaz ne vem, kdaj se bom navadla user posted image user posted image user posted image . Eh, po drugi strani so pa taki cukri...

Modrooka, sicer pozno, ampak iz srca, vse najboljše user posted image . Mi tudi gremo komaj sedmega na morje... No, smo bili za en dan, če to šteje, na slovenski obali in smo se imeli čudovito. Atena sicer najmanj, ker smo ugotovili, da se boji vode user posted image . Že od malega ne čofota ravno najraje, le kakšna user posted image je to user posted image user posted image Bomo zdaj videli, kako bo v Puntaželi... Imejte se zelo lepo, prav?

Tako, zdaj pa grem brskat, kaj bom pojutrišnjem nardila za svečano kosilo... Kakšna ideja? NiLe?

Na noč...

user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
26.8.2008 21:33:56   
Katrin
... pa kar malo pogrešam pikece v šoli...,

Jaz pa prav nič user posted image user posted image user posted image  Sem danes bila v šoli in izpraznila razred, saj se po izteku P ne vračam nazaj, ker mi pogodba poteče konec avgusta in mi ni bilo prav nič hudo, ko sem šla ven iz šole user posted image

Aja, sem te hotla še vprašat, če ti za Anžeta še posebej kuhaš ali skupaj jeste. Jaz bom morala počasi it na normalno hrano, pa se nekak ne znajdem

Mogoče sem mu posebej skuhala le 3x, mi jemo kar skupaj. Če je kaj takega, da Anže še ne sme, vzamem stran in čim manj kompliciram: npr. z nami je govejo juho, testenine (njemu skuham zvezdice), rižoto, krompir mu pretlačim in dodam zelenjavo in podobno... Sadje je sveže ali prekuhano, za zajtrk Nestle ali frutolino, tudi skuto sva že poskusila user posted image

NiLe: veš, da sem se posladkala v nedeljo user posted image  Božanski piškoti so bili user posted image  Sladoleda se pa tudi jaz ne branim nikoli !!!

Vse ostale, mirno noč in se beremo jutri. Ob pol 8ih zjutraj pride še en mojster za fasado user posted image  mah, res bi jo rada še letos skup spacala user posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 26.8.2008 21:37:00 >

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
26.8.2008 21:35:28   
Katrin
Se opravičujem čudnemu citatu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.8.2008 9:26:29   
ugi
Jutro

Skaana: Super za internet. user posted image Midva bova tudi dala bramac streho, ko jo bova menjala. kar še ne bo tako kmalu. Moramo najprej še mal kredite odplačat. user posted image Kako originalno darilo za možeka. Moraš poročat, kako ste se imeli. Kolk sta luštna Atena in Aleksej ko čofotata v vodi. user posted image

bt08: Čestitke za kuhinjo. Jaz sem pa čist nesrečna z mojo kuhinjo ... vse razpada ... vrata od omaric se ne zapirajo, pa predali razpadajo, tako da se jih sploh ne upam odpirat ... pa si zdele ne moremo privoščit nove ... user posted image

Evo na hirto sem vas preletela, zdaj moram pa delat ...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.8.2008 9:43:58   
bt08
Ojla!

No da povem nick sem zamenjala zaradi same sebe,sem mela zdaj eno obdobje ko mi je šlo vse narobe.Tečna sem bila zamorjena.Pa še zarad nekatrih uporabnic,ker so takoj na vrat na nos tekle vse okol govort!Sam ni panike.

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

To je moja kuhinja,dans grem še po luč,pa morva kupit še mizo in stole,pa zavese.To bom enkrat do zime še zrihtal.
Drugo leto pa pol na prej.

Še to morem povedat,a veste da gre Ožbej v ponedeljek prvič v vrtec,pa sem kr živčna nekej,kr hudo mi je ko bo šel.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bt08 -- 27.8.2008 9:48:15 >

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.8.2008 12:35:06   
Katrin
Dan user posted image

Danes je bil pri nas še en fasader - je rekel,da bo njegov predračun nižji od tistega, ki ga imam user posted image user posted image user posted image

bt08: krasna kuhinja. Saj veš,tudi mi imamo bordo rdečo, visoki sijaj,zato mi je tvoja zelo všeč user posted image user posted image user posted image , čeprav mislim,daje svetlejša user posted image

Lepdan,
katrin

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
28.8.2008 9:47:43   
ugi
bt08: Zelo lepo kuhinjo imate. user posted image Bravo za Ožbeja, da je brez pleničke. user posted image user posted image user posted image
Verjamem, da ti je hudo, ko gre Ožbej v vrtec. Se spomnim kako je bilo meni hudo lani, ko je šel Luka prvič v vrtec. Ampak smo se potem kar hitro navadili na to. Je pa to kar prelomnica.

Moram povedat, da Luka že pridno lula in kaka v WC ali kahlico. Tudi pove že da ga tišči lulat. No, ne vedno. user posted image Čez noč ima še pleničko, ampak je večkrat suha kot mokra. user posted image Čez dan pa je tudi še včasih v plenički, sploh ko gremo z vozičkom, da zaspi ali pa če smo dlje časa v avtu. Tako, da bo počasi tudi on suh.

NiLe: Čestitke za Leo, da nima več nočne pleničke. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
28.8.2008 10:38:07   
Katrin
Punce,
priletelo je kot strela z jasnega: telefon včeraj, namreč user posted image  "k, a prideš v službo k nam?"  user posted image user posted image user posted image

Za mano je neprespana noč, a 15tega grem v službo ... Lahko bi šla že 1ega, pa sem si "izborila" še dva tedna. Ni kaj, ali pa decembra spet pristati na zavodu user posted image user posted image user posted image

Delala bom do treh, tako da bomo popoldeve skupaj, dopoldne bom pa z Anžetom do 11ih, potem ga oddam k "babici". Saj bo šlo, mislim, no user posted image

Dajte mi malo poguma, please user posted image

Lep dan,
katrin

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
28.8.2008 10:55:04   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Punce,
priletelo je kot strela z jasnega: telefon včeraj, namreč user posted image  "k, a prideš v službo k nam?"  user posted image user posted image user posted image

evo, tole je le zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem ti že povedala... In to je v bistvu le 4 ure. In ti si itak kvalitetno s svojima sončkama. In sam to šteje. Saj Anže bo tako takrat začel spati in bo v bistvu skoraj skoz prespal, ko te ne bo. Pa kosilo in boš že nazaj user posted image . Kajo pa že tako imaš zdaj v vrtcu, kajne? A boš delala v OPB? Koliko časa se pa voziš v službo? Mene tud čaka služba že čez dva meseca... Me kar stiska (zjutraj ob pol osmih ju bom peljala 13km stran v vrtec - tu ga nismo dobili), pa nazaj, bom kaj postorila doma, potem ob 11stih v službo in potem tam nekje 15min do štirih po otroka in domov. Doooooosssssttttti dlje ju ne bom videla, ampak drugače ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ampak bomo že. Bomo pa potem zato se cartali in peli in plesali in ustvarjali in se smejali... ko pridemo domov.

Drži se. In se mam še kaj javi, ko boš lahko.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
28.8.2008 11:15:35   
Skaana
user posted image

No, moj je imel včeraj rd. In ga je preživel zelo lepo, je rekel user posted image . Zjutraj mu je Atena še v postelji zapela vse najboljše in prinesla sedež za na kolo in čestitko z denarjem za kolo in njeno risbico kolesa. Potem je šla v vrtec, ker ni šans, da bi ostala doma. Tako zelo rada hodi tja, da me že kar skrbi, kaj ji je doma tako hudega user posted image . Potem je šel športat, jaz sem za nas tri pripravila kosilo, potem po Ateno v vrtec in na piknik. Smo si zakurili na eni jasici, imeli dekico in spekli hrenovke in krompirček. Potem smo šli domov, ker so bili njegovi najavljeni, da pridejo na tortico. Pa so bili do 11. zvečeruser posted image user posted image . Sem se že bala, da mi bodo pokvarili presenečenje zvečer (rodil se je 5min do polnoči), in sem mu za takrat user posted image user posted image user posted image aja o tem pa ne bi glih javno... Danes pa je že v službi... Jaz pa pospravljam in pospravljam in pospravljam... Ej tooooollllkkk sem že utrujena od tega. Če bo posreči, bomo v torek že na morju. Če ne, pa 7. Kooooommmmaaaaajjjj čakam. Letos smo bili le pol dneva...

Bt08, super kuhinja, res lepa. Jaz si nisem drznila in sem šla na belo, zato pa je stena ubitačno zelena. Aja, enkrat ko vse pospravim user posted image user posted image , bom poslikala hišo in vam pošljem link od slikic. Vam že dolgo obljubljam.
Pa drži se v ponedeljek. Jaz pa nisem imela časa, da bi me tiščalo, sem bila čisto na koncu noseča in Atena si je izredno želela it v vrtec. Pa še zdaj neverjetno rada hodi, tako da mogoče bo pa Ožbej isti user posted image .

Ugi, čira čara, čira čara, naj se evrček pričara... user posted image Saj bo. Jaz se vedno tolažim s tem, da česa nimam, bom zato toliko bolj kvalitetno dobilauser posted image . Sploh za kuhinje se ne sekiraj, ker gre razvoj nenormalno hitro naprej in se da že zdaj za majhne denarje dobit čuda stvari za notri. Mi še nimamo spalnice, pa dnevne sobe, pa novega kavča, pa zaves, pa lustrov... Pa super za Luka in suhost. Naša Atena je tudi zdaj suha. Končno. Ampak čisto suha, tudi ponoči. user posted image

NiLe, kje si? Rabim recept za ekspresno brisanje prahu, sesanje in brisanje po tleh user posted image . Lei pa objemčke za lulanje v školjko. Bravo velika sestrica user posted image Kaj pa Nik, se že veseli šole?

Kje ste pa ostale? Za Dolino vem, da pride težko do net, Modrooka je na morju, Mojčca zaposlena 100/h, Rainbow tudi, Aleži...

Lep dan, s soncem obsijan.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
28.8.2008 11:24:29   
Katrin
Skaana, hvala user posted image user posted image user posted image
Sem rabila tolažbo ...

Ja, OPB: od 12 do 3,do službe imam dobre pol ure. Ob 8ih Kajo v vrtec, ob 11 Anžeta v vartvo, tam nekje 15.40 pa ju dvignem in je popoldne samo naše user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za presenečenje za atija user posted image user posted image user posted image

SE beremo....

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
28.8.2008 15:04:43   
Dolina
Ku ku,

na hitrco sem vas prebrala. Pridne ste.user posted image user posted image

Katrin, kaj je to OBP, če se sploh sme javno povedat?user posted image  In tri urce, seveda bo šlo, user posted image user posted image user posted image  prav fino se bere tvoj urnik.user posted image user posted image

Skaana, a ti greš skrajšanega delat? Tud boš dosti s svojima sončkoma. user posted image user posted image  Pa že bo eno leto mimo, madona čas leti.....user posted image  uživajte na morčku.user posted image user posted image

Barbara, nisem si zapomnila tvojga nika, do drugič bom znala, obljubim...user posted image Lepa kuhinja. Moja naj barva že stoletja.user posted image user posted image

Mi smo kar fajn, Zoja ga mal sračka, ker noče več spat, ampk cel dan pokonc, ji je še malo predolgo. očizno smo v prehodnem obdobju... bo že.  nežika je pridkana, jaz v gužvi, mal se mi že rola, ta nova v pisarni je počasna za znoret...user posted image  Ji bom mogla mal razsvetlit, da nimam lih časa na pretek. Mogoče bom kupila en star avto - baje je ful ohranjen, sam cekinčki se morajo namnožit. user posted image user posted image user posted image  če bo bog dal, gremo 13.9. še za par dni v toskano.

Danes sem sama tako, da se moram kaj spomnit za Zojo, da ji ne bo dolgčas. Dopldne smo šle v živalski vrt, je bilo prav fino. Jutri pa gre v vrtec, moram še kaj delat za službo.

Rainbow, lep začetek šol. leta ti želim. Imaš letos prve letnike? 

Čestitke Leji in Luki za "brez pleničk". user posted image user posted image user posted image  A se katerega pozabila, joj upam, da ne.

Nč, bežim, lepo se mejte, pa se javim spet upam, da kmalu.user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
28.8.2008 20:33:05   
bt08
Čao!

Punce hvala za komplimenteuser posted image user posted image user posted image ,sam men je res kuhinja svetovna,tako rada kuham,da to ni res.Še dnevno zrihtava enkrat  v prihodnosti,pa novo omaro pri Ožbeju,pa mamo potlej vse novo pohištvo.Bom še spalnico in kopalnico poslikala,ko generalno nardim drug teden,da vidte naše kraljevstvo.user posted image

No da še mal pohvalim Ožbeja.Ponoč ima še pleničko in danes okol 3 ponoč se začne dret in me klicat,pridem do njega in on men mami lulat morem sam ne v pleničko v školjko.Sem bla tok presenečena in vesela,da ne znam povedat!Sem res ponosna nanj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim da moj sinko odrašča in se osamosvaja.

Katrin user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za službo! In mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!

Skaana no ti kr poslikej,da dobim še kako idejo za stanovanje,ful mi je dober gledat slike stanovanj,ker pol lahko kaj hitro ven potegnem kej.Vse najboljše tvojemu možeku,malce pozno!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja upam da bo Ožbej tud tako rad hodil v vrtec kot Atena!
No lepo da si pripravla možeku tako lepo presenečenje.Jaz sem ga mela en teden nazaj rojstni dan,pa letos sploh ni blo občutka da ga mam,ker smo skoz nekej delal,pa itak sem možeku rekla da en rabim nič,ker sva kuhnjo rihtala,mi bo pa drugo leto kej presenetu,itak pa ni za te fore.Sem jaz bolj taka da ga presenetim in mu kej lepega podarim,je brez idej.user posted image

Dolina mi je vseeno če si nisi zapomnila,me lahko kr po imenu,ne bom nič huda!!!!

No zdaj pa šibam mal pred TV,sem tok lena zadnje čase.Pa ta vikend sva spet sama,Ožbej gre z mojimi starši na Kolpo spet,tako rad hod dol,ker je res raj za njega.Bova v soboto delala,jaz dopoldan,pa mogoče še nekje popoldan,možek pa popoldan pa še zvečer.Bova jutri mela zvečer mal časa za naju,zdaj ko smo bli zasedeni s kuhnjo!user posted image user posted image user posted image

Uživejte pa pridne bodte!

Nočko

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
28.8.2008 21:17:15   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, kaj je to OPB, če se sploh sme javno povedat?user posted image   

user posted image user posted image user posted image  obvezno podaljšano bivanje (beri "varstvo") in zdoma bom 5 ur user posted image

Hvala za lepe želje

nočka

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
28.8.2008 22:38:00   
NiLe
Malo komentarjev, potem pa hop v posteljo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Dajte mi malo poguma, please user posted image

Jaz sem s tabo user posted image ... bolje služba s krajšim del. časom kot da si na zavodu. Moje mnenje! Boš videla, da Anže ne bo prikrajšan.

Sem se že bala, da mi bodo pokvarili presenečenje zvečer (rodil se je 5min do polnoči), in sem mu za takrat ...

Vse najboljše tvojemu dragemu in res si lepo presenetila dragega ... sploh ideja o skakanju v tandemu. Super!

Ej tooooollllkkk sem že utrujena od tega. Če bo posreči, bomo v torek že na morju. Če ne, pa 7. Kooooommmmaaaaajjjj čakam. Letos smo bili le pol dneva...

Vam fuuuul privoščim tole morje in da se boste spočili in uživali skupaj. Še malo, še malo pa boste prišli na svoj računuser posted image

NiLe, kje si? Rabim recept za ekspresno brisanje prahu, sesanje in brisanje po tleh . Lei pa objemčke za lulanje v školjko. Bravo velika sestrica Kaj pa Nik, se že veseli šole?

Jah, tule ti pa ne morem kaj dosti pomagati, ker to delo opravlja moj user posted image .  Sploh ne pomnim, kdaj sem nazadnje brisala prah in sesala Nekaj časa sem sicer jaz brisala po tleh, odkar imava H20 parni sesalec, pa tudi moj briše.
Mogoče si spregledala, ampak naša Lea je končno suha ponoči in sem tega takoooo vesela ... drugače pa najraje lula v kahlico, kaka pa striktno v školjko.
Ah, naš Nik se je čist spremenil čez poletjeuser posted image user posted image , postal je pravi razgrajač  in komaj čakam da gre v šolo. Ne on, jaz ... da spet malo osvoji rutino in obveznosti.

Barbara; lepa kuhinja!!!

Nočko user posted image

< Sporočilo je popravil NiLe -- 28.8.2008 22:44:29 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.8.2008 6:58:45   
mojčca
user posted image

Jutro punce. Kavica za vse vas.

Sem bila včeraj zvečer ful slabe volje. Zakaj? Govoriva s sosedo in pravi, da gre njena hčerka (rojena januar 2005) in še dve punčki iz naše vasi v vrtcu v srednjo skupino, naša Manca pa v mlajšo. Mi sploh ni jasno, po kakšnem kriteriju so šli. Na sestanku nam je bilo rečeno, da gredo v srednjo skupino otroci letnik 2004, otroci 2005 in 2006 pa bodo v mlajši skupini. Vse lepo in prav, če ne bi bile te tri punčke naše sosede, z našo se tudi skupaj igrajo, so pa vse letnik 2005, od tega ena rojena januarja, druga februarja, tretja pa septembra?????? Mislim haloooooooo. A sedaj bo pa naša Manca v vrtcu skupaj z otroci, ki so še vsi v plenicah, stari so eni šele leto in pol, čeprav naj bi bil ta vrtec šele od 2 let naprej. Ja, sem ful razočarana in grem en dan v vrtec, da se malo pozanimam kako in kaj. Mi tudi ni jasno, kako bo s plačilom in v katero ceno bomo plačevali. Bo že.

Barbara, super kuhinja. Še eno vprašanje??? A bo Ožbej kaj kmalu dobil bratca oz. sestrico?? 

Katrin, nič skrbeti, tiste par ur, ko boš od doma, tvojemu sinčku ne bo nič hudega. Se strinjam z ostalimi, da je boljše, da greš par mesecev prej v službo, kot pa po porodniški pristati na Zavodu za zaposlovanje.

Modrooka, z zamudo, ampak iz srca. Vse najboljšeeeeeee.

Ugi, bravo za Luka. Vidiš, tudi ponoči imate že velikokrat suho pleničko. Naša Manca je podnevi brez plenice več kot eno leto, ponoči pa jo ima še vedno, da ne govorim, kakšna je plenica zjutraj. Čisto polna.

Skaana, ti pa si tvojemu pripravila res lepo presenečenje za rojstni dan. Bravo punca, tako se dela. Ne morem verjeti, da se ti čez dva meseca že izteče porodniška. Ja, pri otročkkih sploh vidimo, kako hitro čas beži.

Dolina, vidim, da imaš ti tudi pestro. Si pa kar privoščite Toskano. Pravijo, da je tam ful lepo, sta bila prijatelja na poročnem potovanju in sta bila čisto navdušena

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
29.8.2008 7:41:25   
mojčca
Sem prejle morala poslati, kar sem napisala, ker je v pisarno prišla stranka in sem ji lepo razložila, da začnemo ob 8. Potem pa je prišla še bivša sodelavka in sva se zaklepetali user posted image .

NiLe, ti imaš pa res pridnega moža, da ti tako pomaga pri gospodinjskih opravilih. No, moj zadnje čase kar se tiče gospodinjskih opravil ne naredi veliko, ker je non stop na hiši in dela tam. Komaj že čakam, da gremo na svoje, res.

Kar se tiče našega Matica je ful živc, non stop leta naokoli, oponaša Manco in imamo prav pestro. Je pa zadnje čase naša Manca postala en tak poreden otrok, ne uboga, samo nagaja Maticu in večkrat čisto izgubim živce. Ne vem, se bom morala počasi skulirati in ubrati drugo taktiko, ampak res ne uboga oz. ne sliši nič (kadar smo skupaj z Maticem). Če pa sva sami, je čisto druga pesem. Je ful pridna, ubogljiva user posted image  Ja, očitno je ljubosumna na Matica in to močno.

Grem hitro pripraviti svoje delovno mesto, ker bo kmalu ura 8 in začnemo delati s polno paro.

Uživajte v sončku, pravijo, da bo danes ful lepo in toplo. Čau bau

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
29.8.2008 8:47:23   
fipi
Ojla!

Sam toliko, da se vam javim, komentirala bom ko bom boljše volje. Zakaj sem slabe volje....... zato, ker je moja hčerka v bolnici user posted image user posted image user posted image , pa nisem smela pri njej ostati user posted image user posted image user posted image . Joj kako me srček boli. V bolnici pa je morala ostati ne vem zakaj user posted image , tašča jo je včeraj zjutraj peljala k zdravniku, ker je imela vročino in jo je bolela glava. Pediater je posumil na menegitis in sedaj je v bolnici na preiskavah user posted image . Hvala bogu preiskave niso pokazale na menegitis, ampak pač na virozo. Kdaj bo šla domov ne vem, vem le, da bom znorela če je danes ne bodo pustili domov.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
29.8.2008 8:53:22   
mojčca
Fipi, jaz bi šla na tvojem mestu lepo k njej v bolnico. Ne vem, kako si lahko privoščijo in te spodijo stran od nje, saj si vendar njena mama. Jaz se ne bi pustila kar tako odgnati. Daj poskusi se zmeniti, da si lepo pri njej, kadar nima preiskav in če seveda lahko dobiš prosto v službi.

Držim pesti, da se tvoja princeska hitro pozdravi in da pride domov.

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.