mojčca
|
Jutro punce. Kavicaaaaaaaaa Jaz pa delam samo še danes, potem pa DOPUST, jeeeee. Je pa včeraj dobil Matic še en zobek, tako da bravo za njega. Pa še spodaj ima čisto belo dlesen, tako da v kratkem pričakujemo še dva (na vsaki strani enega). Je res bogi, ga tako matra, non stop daje stvari v usta, kar iz lepega miru začne jokati, tako da komaj čakam, da mu še dva prilezeta ven. Mu sedaj zvečer dam kar Calpol proti bolečinam in se mi zdi, da boljše spi. No, ali pa sem jaz tako uničena, da ga ponoči ne slišim . Jutri zvečer gremo pa v cirkus. Ja, moram Manco opozoriti, da se mora lepo obnašati, drugače jo bodo kar obdržali tam (malo heca mora biti). Ne vem pa, ali naj vzamemo s seboj tudi Matica. Prestave so ob 18 in 20, tako da se odločamo, a bi šli vsi skupaj, ali naj ga obdržim doma. No, kaj bi ve naredile na mojem mestu????? Hišica počasi tudi napreduje. Ta teden so pokitali stene, pa enkrat imamo že pobeljeno. Sva kar najela tiste, ki so nama delali fasado, ker oni so to naredili v parih dnevih, moj pa bi se spet mučil mesec, pa še kakšnega bi moral najdeti, da bi mu pomagal. Je sedaj prav veselje stopiti v hišico, ker vse skupaj izgleda čisto drugače. Po dopustu pa bo treba počasi začeti izbirati ploščice, laminat in podobne stvari . Ja, sedajle bi nam prišel kakšen zadetek na lotu. Bi bili notri prav po hitrem postopku. Ja, potem pa se zbudim in vidim, da iz te moke ne bo kruha. Nile, dobra si, da sama zrihtaš tri otročke. NO vidiš, kar se tiče tvoje male princeske in njene kilaže, pa izgleda, da gre mleko namesto v grame v centimetre. No, važno, da se punca redi. Kar se tiče spanja pri nas, Matic zaspi zvečer ob 8, Manca pa ob 8.30 (no, takrat gre spat) in mi prav paše malo miru in tišine, pa takrat seveda pospravim, ker prej ne znese (no, tudi če pospravim, Matic ne mara pospravljenega stanovanja in igrače kar letijo naokoli, čeprav sem jezna ko , pa ga to sploh ne gane), likam in podobne stvari. Sem se sedaj že navadila, da hodim v službo in pač vse naredim takrat, ko otročka spita, prvi teden pa sem bila tako izmučena, da bi šla spat kar z njima. Katrin, ja Kaja je pa dobra, da je hodila toliko časa, kapo dol pred njo . A greste še kaj na dopust??? Rainbow, upam, da ste z zavarovalnico dobro uredili in da si privoščite kakšen dan tudi na morju. Kar se tiče knjig in branja, pri meni to zaenkrat ni mogoče, ker imata oba toliko energije, da zvečer samo padem dol. Dolina, a vi ste pa kar uživali v Kranjski. Meni je tam tudi ful všeč, smo bili v roku enega meseca kar 2x tam in je res lepo. Pa še igrala imajo za otročke, tako da sem lahko vsaj približno v miru spila kavico. Letim, drvim, ker moram počasi pripraviti vse za delo, potem pa od 8. do 13. stranke in nato domov. No, ne domov, k frizerju. No, če je katera slišala, v Kranju sedaj poteka kranfest in imajo tudi državno prvenstvo v odbojki. Igrišče, ki so ga naredili se zelo dobro vidi iz moje pisarne oz. je pod mojo pisarno, prav tako pa tudi tuši. In ne boste verjele, včeraj so se fantje prav veselo tuširali nagi, dokler seveda niso ugotovili, da jih punce, ki so prav v velikem številu hodile v našo pisarno, opazujejo skozi okno. Ja, sem videla kar par dobrih ritk . Nič, sedaj pa mi hodijo po glavi že traparije in je res boljše, da zaključim. Sem že res potrebna enega dobrega dopusta .