modrooka
|
Punce, pozdravljene! Žal nisem bila nekaj časa dosegljiva, ker nama je crknil modem in preden sem se jaz spravila v nabavo, je trajalo . Tako, da se vam sedaj spet malo javljam. Ana je zdrava, virus je šel mimo, nalezla se ga nisem. Hvala Bogu. Tako spet hodi v vrtec. Drug teden praznuje rojstni dan in bo še pestro. V torek bo praznovala v vrtecu, če vikend pa doma (gostov: 22 - od petka do nedelje). Ne vem še, kako bom to speljala ... Trebuh je seveda vedno večji, vedno pogosteje sem utrujena, drugače pa kar gre. Sedaj urejam papirje na CSD - ta birokracija je tudi nekaj boljšega. Hvala vsem za čestitke, ko je dobil mož službo. Res sva zelo vesela. In vsaj za nekaj časa rešena finančnih skrbi. Aleži, lepo kolo ste kupili vašemu sinčku! Super. Midva sva letos Ani kupila bundo za naslednje leto, puzzle in veliko železnico (Tomažek). Kolo ima še od lani. Mojčca, vesela sem, da je oče lepo prestal operacijo in upam, da bo čim prej okreval!!! Vse dobro mu želim! Dolina, vesela sem, da uživate skupaj. Naj čim dlje traja. Jaz svojega zelo pogrešam, ko je sedaj v službi, ker sem bila vajena, da je ves čas doma. Ampak včasih tudi malo samote paše . Katrin, ČESTITKE za visoko obletnico!!! Bravo! Pa NiLe, tebi tudi! Za statistiko : midva z možem sva se spoznala pred osmimi leti, poročila pa pred petimi (obletnica bo septembra). Ko sem brala za nazaj, kakšne izjave imajo vaši mali, sem se spomnila, kaj je včeraj rekla Ana: ko sva zjutraj, preden sem jo peljala v vrtec, ležali skupaj v postelji (zjutraj, ko se zbudi, vedno pride v najino spalnico se malo pocertat, preden se oblečeva), me je vprašala, kje je ati. Pa sem ji rekla, da v službi. In je vprašala, zakaj pa. Pa sem ji rekla, da zato, da bo zaslužil evrčke, da bomo lahko kupili igrače, pa obleke... Pa me je ful resno pogledala in rekla - "Veš mami, reci atiju, da mu ni treba v službo, ker jaz imam že dovolj igračk in oblek. Naj kar doma ostane, pri nama." . Sem se ji morala prav nasmejat. Kako so luštni ti naši otroci. Izjave, da se ti stopi srce... Nič, zdaj pa moram it kuhat kosilo, potem pa po možeka v službo. Imejte se lepo in se kmalu spet kaj beremo...