|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
18.3.2008 8:06:20   
mojčca
Jutro punceeeeeeeeee user posted image

Pri nas pa sneži. Joj, pomlad, kje si. Drugače imam sneg ful rada, ampak tam okoli decembra, januarja in februarja, ne pa sedaj.

Noč je bila dokaj tako, tako, je Matic od 4 zjutraj non stop nekaj jokal. Mislim, da so zobki, saj je pri vsakemu, ki mu zraste ful bogi. Manca pa je bila čisto kontra, smo ji vsak zobek najdi tako, spotoma.

Počakam, da se zbudi Matic, potem pa greva na zajtrk. No, saj je bil že zbujen, pa je zaspal nazaj, medtem ko sva se z Manco umivali in oblačili user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
18.3.2008 9:16:11   
Dolina
Jutro Mojčca in vse ostale....user posted image user posted image

Mojčca, sem vesela, da je opreacija za vami. Zdaj pa naj lepo okreva tvoj oče in da bo čim prej doma, se cartal z vami.
Joj, meni tudi ne sede več tale sneg marca. Zdaj bi moral biti sonček.

Ugi, poročaj, koliko snega boste imeli, da vidim, če se gremo lahko kaj sankat na Zaplano.

Katrin, user posted image user posted image user posted image  za 10 let.
U, vse imate že dvomestne cifre. Jaz imam pa verjetno najkrajšo kilometrino. user posted image user posted image  Pa sploh ne vem niti točnega datuma najinega začetka, samo mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image  In to, da sem prestala preizkus "vzdržljivosti", ker me je za prvi zmenek povabil na Krim, potem mi je pa kosilo skuhal.user posted image user posted image user posted image  In ker je bila zima, sem bila seveda čist mokra, hlač za preoblečt nisem imela sabo, domov me ni želel peljat in mi je raje posodil svoje.
Pa spet si sama. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pa zaenkrat uživamo skupaj, ne upam pa vprašat, koliko časa bo to trajalo.user posted image user posted image

E, moje malo bitje se je zbudilo. Šibam.

Lep dan vsem

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.3.2008 10:58:26   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

U, vse imate že dvomestne cifre. Jaz imam pa verjetno najkrajšo kilometrino. user posted image user posted image  Pa sploh ne vem niti točnega datuma najinega začetka, samo mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image  In to, da sem prestala preizkus "vzdržljivosti", ker me je za prvi zmenek povabil na Krim, potem mi je pa kosilo skuhal.user posted image user posted image user posted image  In ker je bila zima, sem bila seveda čist mokra, hlač za preoblečt nisem imela sabo, domov me ni želel peljat in mi je raje posodil svoje.
Pa spet si sama. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pa zaenkrat uživamo skupaj, ne upam pa vprašat, koliko časa bo to trajalo.user posted image user posted image

Ne, midva imava letos še enomestno cifro, drugo leto pa dvomestno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aleži, sem si pogledala slikce in so super. Kdor je lep, je lep user posted image user posted image .

Katrin, tista včeraj je bila pa ful dobra, 15 let od prvega poljuba. Hitro čas beži, kajne???? Sta pa že dolgo skupaj.

Skaana, kako pa je z Aleksejem??? A še kaj zateguje glavico, a je sedaj boljše???

Ja, sedajle sem si lahko celo vzela čas, da sem kaj napisala. Si je Matic namreč našel ful dobro igračo. Kakšno?????? Takšno user posted image (očitno mu je sesalec zelo všeč, kar naj se ga zgodaj navadi, ko bo malo večji, mu ga z veseljem odstopim v uporabo user posted image user posted image user posted image ). Če pa se sesalca naveliča, pa gre do table piši briši in riše, no, kao riše. Mu grem pomagati narisati kakšno umetnijo.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.3.2008 12:04:46   
aleži
Hojla mamice,

vidim, da imate večinoma sneg mi pa tale usran dež.user posted image user posted image user posted image  Je pa tudi mraz. Včeraj pa je bilo tako lepo toplo, da sem šla s Saro drugič ven za 15 min.
Prej sem se ravno vrnila iz opravkov. Mogla sem nest prijavo za zdrav. zav. na ZZZS, ker ima moj d.o.o. in MOK da dobimo od Popoviča 200,00 EUR. Včeraj pa sem šla na CSD nest drugi del za porodniško, tako,da mi jo je mama čuvala. Saj sploh ni potrebno, da me sliši, samo ko samo vstopim skozi vrata, že ve,  da je cica na vratih.user posted image

Včeraj pa smo šli mu kupit kolo in tudi slikice sem prilepila. Bil je navdušen v trgovini in potem doma za par minut. Najbolj pa mu je všeč posodica za pitje vode, ampak na kolo še noče it, ker reče, da ne za.user posted image user posted image  Saj bo ko bo sonce vzunaj, ker mu govorim, da se bo on vozil s kolesom,  jaz pa bom vozila Saro za njim  z vozičkom.

Jojmene, kliče me!

user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
18.3.2008 12:41:22   
modrooka
Punce, pozdravljene!

Žal nisem bila nekaj časa dosegljiva, ker nama je crknil modem in preden sem se jaz spravila v nabavo, je trajalo user posted image . Tako, da se vam sedaj spet malo javljam.

Ana je zdrava, virus je šel mimo, nalezla se ga nisem. Hvala Bogu. Tako spet hodi v vrtec. Drug teden praznuje rojstni dan in bo še pestro. V torek bo praznovala v vrtecu, če vikend pa doma (gostov: 22 - od petka do nedelje). Ne vem še, kako bom to speljala user posted image ...

Trebuh je seveda vedno večji, vedno pogosteje sem utrujena, drugače pa kar gre. Sedaj urejam papirje na CSD - ta birokracija je tudi nekaj boljšega.

Hvala vsem za čestitke, ko je dobil mož službo. Res sva zelo vesela. In vsaj za nekaj časa rešena finančnih skrbi.

Aleži, lepo kolo ste kupili vašemu sinčku! Super. Midva sva letos  Ani kupila bundo za naslednje leto, puzzle in veliko železnico (Tomažek). Kolo ima še od lani.
Mojčca, vesela sem, da je oče lepo prestal operacijo user posted image user posted image  in upam, da bo čim prej okreval!!! Vse dobro mu želim!

Dolina, vesela sem, da uživate skupaj. Naj čim dlje traja. Jaz svojega zelo pogrešam, ko je sedaj v službi, ker sem bila vajena, da je ves čas doma. Ampak včasih tudi malo samote paše user posted image .

Katrin, ČESTITKE za visoko obletnico!!! Bravo! Pa NiLe, tebi tudi!

Za statistiko user posted image user posted image : midva z možem sva se spoznala pred osmimi leti, poročila pa pred petimi (obletnica bo septembra).

Ko sem brala za nazaj, kakšne izjave imajo vaši mali, sem se spomnila, kaj je včeraj rekla Ana: ko sva zjutraj, preden sem jo peljala v vrtec, ležali skupaj v postelji (zjutraj, ko se zbudi, vedno pride v najino spalnico se malo pocertat, preden se oblečeva), me je vprašala, kje je ati. Pa sem ji rekla, da v službi. In je vprašala, zakaj pa. Pa sem ji rekla, da zato, da bo zaslužil evrčke, da bomo lahko kupili igrače, pa obleke... Pa me je ful resno pogledala in rekla  - "Veš mami, reci atiju, da mu ni treba v službo, ker jaz imam že dovolj igračk in oblek. Naj kar doma ostane, pri nama." user posted image . Sem se ji morala prav nasmejat. Kako so luštni ti naši otroci. Izjave, da se ti stopi srce...

Nič, zdaj pa moram it kuhat kosilo, potem pa po možeka v službo. Imejte se lepo in se kmalu spet kaj beremo...

Lep dan!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.3.2008 14:16:49   
Skaana
user posted image user posted image

oglašam se iz atijevega računalnika, moj mi je crknil...

Takooooooooo zelo vas bom pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, mogoče pa ni kaj hudega, pa mi ga bojo nazaj popravli.

ok, drvim...

Ve pa le glejte, da bom imela kaj za brat, ko se nazaj ažuriram. NiLe, s tabo sem skoz, saj veš...

Papa

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.3.2008 16:30:45   
mojčca
Skaana, upam, da ti hitro popravijo računalnik in da se nam pridružiš.

Drugače sem pa ravno govorila z mami in sem ful slabe volje. Oče je po operaciji bogi, ne more govoriti, ker je dobil tubus, da mu pomaga dihati. Pa ful ga boli, tako da ga na veliko filajo s injekcijami. So rekli, da je bila operacija veliko bolj zahtevna kot prva. Ma, vas ne bom nič morila, ker mi gre kar na user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.3.2008 18:36:45   
modrooka
Mojčca, user posted image !

Lep dan!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
18.3.2008 22:24:56   
NiLe
Ojla, marčevke moje ... se na hitrco pofočkam, potem pa v mižule, ker sem imela izredno pester in naporen dan.
Še vedno sem v 1 kosu in tudi bolečine so se malce umirile ... no ja, ne čisto. Včeraj sem šla na sprehod, ker je bil tako lep sonček in fuuuul toplo (danes pa sneg ... kr neki user posted image ) in sem se mogla parkrat kar ustavit, ker me je tako štihalo tam spodaj ... očitno se že pripravlja... Več bom vedela naslednjo sredo, ko imam spet pregled. Če sedim ali bolj počivam, je pa čist OK. Aja, danes sem uradno nastopila porodniško user posted image user posted image user posted image

Danes smo imeli obiske (prijatelji - dve družini sta prišli voščit Niku in Lei za RD) in sem pripravila GIBANICO na hitro in je prav super izpadlo, so bili vsi zadovoljni user posted image user posted image user posted image , razen otrok ... ti so raje jedli prestice in bobi palčke user posted image user posted image

V soboto pa spet praznujemo - Nik ima 7. RD (joj, kako čas leti user posted image ) in imamo povabljene starše, tete, bratranca s familijo, mojo sestro z možem ... v glavnem, spet bo veseloooo. Se pa ne bom ne vem kako naprezala, saj bom ponudila velikonočne dobrote (pa še to mi bo kar nekaj priskrbela moja zlati mami user posted image ), tako da ne bo veliko dela.

Mojčca, bodi močna, me smo v mislih s teboj ... vem, da je hudo, ampak moraš biti močna za mami in za očeta user posted image user posted image user posted image

Skaana; upam, da ti mašino čim prej popravijo ... joj, jaz sem prav odvisna ratala od te škatle ... včeraj je internet več kot pol dneva nagajal in sem bila čist izgubljena user posted image user posted image ...
Če bo slučajno kakšna sprememba pri nas, boš pa seveda obveščena user posted image Pa seveda te bomo pogrešale!!!

Modrooka; lepo, da si se nam spet oglasila ... pa da je Ana zdrava in nasploh se imate fino. Sej ti tudi že finiširaš z user posted image - še mesec in pol, a ne? Lepo praznujte ... pa probaj se znajti in ne preveč komplicirati ... saj bodo gostje razumeli user posted image

Punce ... počasi me je začel boleti križ, čeprav je tale žoga, na kateri sedim, zlata vredna ... ampak današnji dan je bil res naporen, tako da vidim samo še tuš in posteljoooouser posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
19.3.2008 7:25:28   
mojčca
user posted image

Dobro jutro vsem skupaj. Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Pri nas je pa danes ful lep, sončen dan. Ga bo treba izkoristiti in preživeti večji del dneva zunaj, na sončku. No, pa imam alarm - Matic joka.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
19.3.2008 7:41:26   
fipi
Jutro,
bi vam skuhala kavo, eno tako lepo kot mojčca pa jo ne znam user posted image . Punce meni čas tako drvi, da več enostavno ne morem zdržat tega tempa. Danes sem si vzela dopust, imam ginekološki pregled user posted image  pol pa še grem k frizerjuuser posted image  in če mi bo čas dopuščal še po nakupih. Sem si naredila plan za danes, pa veste, ko imam jaz narejen plan, ponavadi vse v vodo pade.

Sončka sta zaenkrat zdrava. Sara je končno začela brez težav hoditi v šolo, in se prav veseli jutra, da lahko gre v šolo. Bomo videli, kako dolgo bo jo držalo to veselje. Vam moram povedat, kaj je spet izjavil naš Nejc. En večer pred spanjem mu jaz pravim, da bo čez nekaj časa imel RD in ga vprašam kaj bi si želel za darilo. Pa se vsede na posteljo pa razmišlja hmmm..... ne ven mami hmmmm, če pa že razmišljaš, da mi boš kaj kupila, bi najraje eno pivo user posted image user posted image user posted image . Jao mislim....

Mojčca: Držte se, najhujše je za vami, atiju želim čim hitrejše okrevanje in en velik objem user posted image  za vse vas.

Modrooka: Lepo, da si se oglasila, si pa ti že tudi proti koncu nosečnosti. Jao saj pravim, da čas drvi s svetlobno hitrostjo...

Skaana: Upam, da ste računalnik že popravili in se nam boš spet kaj javljala. Pri nas doma imamo dva računalnika in če eden crkne, ni panike user posted image

Drugič kaj več pokomentirem, ker me spet čas preganjauser posted image .

Lep dan

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
19.3.2008 11:57:19   
modrooka
Lepo praznujte ... pa probaj se znajti in ne preveč komplicirati ... saj bodo gostje razumeli

NiLe, hvala! Pa ti tut pazi nase!!!! user posted image  In lepo praznujte tudi pri vas!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
19.3.2008 14:36:41   
aleži
Pošiljam vam lep sončen dan iz Obale.
Kako ste kaj?

Mojčica: tudi jaz držim pesti da bo vse v redu in da se bo opomogel. user posted image user posted image
Nekja me pa zanima, če si mogoče prejel recepte iz paprice po e-mailu? Videla sem, da si spraševala, če ti aktera pošlje pa se zanimam, če mi jih lahko ti, ko boš imela čas na ZS. Saj vem, da je še veliko pred nama, dokler bom začela uvajat hrano, saj morem Saro dojit polno 6 m. zaradi mojih alergij. Tudi tvoje kavice so super, ampak kaj ko jih ne morem pit.user posted image

Skaana: vidla sem, da imaš tudi ti probleme z mlečnimi stvarmi zaradi alergij. Kako pa kaj ti ješ? Jaz jem večinoma vedno eno in isto, izogibam se mlečnim stvarem in jajcem,  tudi skritim kot so: pašta,... tako, da za veliko noč nič užitkov, drugo leto.user posted image user posted image  

sem kar kratka, ker časa ni.
lep pozdravček. Sara me kliče!! user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
19.3.2008 15:10:30   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Nekja me pa zanima, če si mogoče prejel recepte iz paprice po e-mailu? Videla sem, da si spraševala, če ti aktera pošlje pa se zanimam, če mi jih lahko ti, ko boš imela čas na ZS. Saj vem, da je še veliko pred nama, dokler bom začela uvajat hrano, saj morem Saro dojit polno 6 m. zaradi mojih alergij. Tudi tvoje kavice so super, ampak kaj ko jih ne morem pit.user posted image

Na ZS mi pošlji svoj elektronski naslov, pa ti pošljem, sploh ni problema.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
19.3.2008 20:17:14   
Skaana
user posted image

sem že nazaj user posted image . Sploh ne vem, kaj je bilo tole. Sem rač. ugašala in nazaj prižigala, pa nič. Pol ga je pa moj čist iz elektrike odklopil in prižgal in zdaj spet normalno delauser posted image .  Se vam javim, ko spravim Atenko spat...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
19.3.2008 20:53:12   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

sem že nazaj user posted image . Sploh ne vem, kaj je bilo tole. Sem rač. ugašala in nazaj prižigala, pa nič. Pol ga je pa moj čist iz elektrike odklopil in prižgal in zdaj spet normalno delauser posted image .  Se vam javim, ko spravim Atenko spat...

Oh, ja ta tehnologijauser posted image user posted image user posted image

Ne bom veliko napisala, ker sem tako zaspana, da komaj sedim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z Lino sva danes naredili malo velikonočnega vzdušja.....natrgali veje, nato sva navesli vsa jajca, kokoške....user posted image user posted image user posted image  v glavnem lepo, samo ni bilo prav, ker jih prej nisva pobarvali user posted image user posted image user posted image  " je babi rekla, da bomo takole bajvali " je rekla Lina.

Drage moje, lahko noč user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
19.3.2008 20:58:55   
aleži
Mojčca HVALA ZA RECEPTE.

Lahko noč

user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
19.3.2008 23:03:24   
rainbow
Še en pozdrav z MBuser posted image

se na hitrco oglašam, ker imam jutri naporen dan, pa da ne bi bilo vse tak lepo, je Enja dobila vročino in bo praznovanje rd zgleda odpadlo ta vikend. No, torto bi skoraj mogla naročit,
shuser posted image , jutri pa ni časa. evo, bo možek šel.

jutri se vam oglasim, ko bo dan za mano, držite pesti, da bo vse ok!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.3.2008 8:35:27   
Dolina
Jutro, user posted image

jaz se tud na hitro javim.

Rainbow, držim pesti za danes. naj uspe, karkoli je že na seznamu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se Enja pozdravi in vseeno praznujete.

Mojčca, tvojemu očetu želim čim manj boleče okrevanje in čim več dobre volje, da se hitro pozdravi. Res je bogi. user posted image user posted image  in tebi in tvojim za pogum in optimizem, ki vam ne sme manjkati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aleži, a Sara je tudi alergična na mleko? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako ste revce, ker ne morete vsega jest. user posted image

NiLe, jaz sem tud na pol odvisna od računalnika. user posted image

Skaana, user posted image user posted image user posted image  welcome back.user posted image  Smo te pogrešale. user posted image user posted image  Hvala bogu, da je moški pri hiši in kaj "popravi". user posted image user posted image

Eh, malčica me kliče, pa se moram še popedenat, grem danes v službo, se malo považit.

Se javim kaj kasneje, čau čau

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.3.2008 8:56:28   
aleži
Dober dan,
kako ste kaj? Vzela sem si malo časa, saj Sara spi in upam, da me bo pustila, da kaj napišem in pogledam po internetu.
Danes sem pa sama, moja mama je šla delat.
Žigca sem peljala v vrtec. Že dva dni hodi s ponosom v vrtec, ker nima pleničke (mi smo malo kasni glede plenic user posted image ). Fora pa je v temu, da včeraj dopoldne v vrtcu sploh ni lulau, še plenice za it spat ni hotel obleči. Morala mu je dati na vrhu pelnice še sp. hlače. Plenica pa je bila vsa polulana ko sem ga prišla iskat. Doma smo spet dali proč plenico. Enkrat se je čisto malo polulau in to je to. Celo popoldne pa nič spet. Ma ne vem, ali se boji vprašati ali pa se polulati v sp. hlače. Bo! Bom videla danes kako bo v vrtcu.

Kar se pa tiče Sare, morem tako kot za njega, jo dojit polnih 6 mesecev. Sara ni alergična na mleko, ampak zaradi mojih alergij (cvetni prah, pršica,...) ne smem jesti mlečnih proizvodov in jajc. Pijem sojino mleko user posted image , jem tofu, .... ni glih fajn ma si privoščim vsako toliko.

Mislim, da smo kar vsi odvisni od računalnika, ker tudi jaz če ne grem en dan gor sem prav user posted image user posted image . Še res je dobro,da naši moški znajo računalnik popravit, ker....

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.3.2008 13:56:56   
Katrin
En kratek pozdrav še od mene...

Imam ful dela ... user posted image

Vesela sem, da ste dobro in se nasmejim raznim prigodicam ob branju user posted image , sicer pa se javim, ko bom kaj bolj pri času. Jutri popoldne bomo barvali pirhe doma - vsi skupaj (tudi ati user posted image ), in upam da praznike preživimo brez kakšnih pretresov. Še predobro se spominjam lanske Velike noči, ko sva s Kajo pristali na infekcijski user posted image

Imejte se in se beremo user posted image

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.3.2008 18:59:43   
ugi
Dolina: Snega ni dosti za sankanje.

Ostale vas preberem in komentiram enkrat ko bom imela malo več časa. Zdele sem še v službi že od zjuttraj, pa ne kaže da bo naslednji teden kaj bolje. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.3.2008 21:15:00   
rainbow
čer!

projekt je uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image  a si lahko sama čestitam, če mi že mož niuser posted image user posted image user posted image ; saj se komu morda ne bi zdelo nič kaj takega, ampak meni pa je bilo pomembno, ker sem to delala prvič (imeli smo gledal.predstavo za gimnazijce v telovadnici, ki jo bilo treba najprej pripravit-1,5 ure dela z dijaki, poskrbet, da je bilo vse ok, in potem vse spet pospravit); ampak se je splačalo, predstava (iz Londona so prišliuser posted image ) je bila super in sem uživala. In pospravili smo v rekordnem času. Jutri še uredimo finance in that's it.

Aja, Enja ima neko čudn vročino, cel dan je bilo baje ok, zdaj zvečer pa se ji je spet dvignila, tak da jutri pride moja mama. Drugače pa ni kaj prehlajena ali karkoli. Sumim mogoče na kako vnetje ušes ali pa na škrlatinko.ne vem, ali naj grem kar jutri k zdr ali naj še počakam čez praznikeuser posted image  ker nekih flekov nima. Bom videla.

Vse vas lapo pozdravljam, ful ste pridne z dojenčki in tak. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno trdno odločena, da ostanemo pri dveh. Žal ali na srečo, kakor se vzame.

Lepo spiteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.3.2008 22:32:16   
NiLe
Čeeer ...

rainbow: user posted image user posted image user posted image user posted image za super izpeljan projekt!!!! Pridna si in kar bodi ponosna naseuser posted image user posted image ! Upam, da z Enjo ni kaj hujšega ... saj bo v soboto slavljenka ... tako kot moj Nik ...
Danes sva si z Nikom privoščila svoj večer in po dolgem času sva se spet objemala in cartala (se mi zdi, da sva stalno na različnih bregovih in zato sem se odločila, da ga bom bolj poslušala in vzpostavila z njim konkreten odnos, ki ne bo temeljil na večnih pogajanjih, ugovarjanjih, slabi volji ...user posted image user posted image ).  Možek je šel na hokej, Leo sem oddala za eno noč in dan k mojemu očetu, sva si naredila prav poseben večer: gledala sva hokej, razvajala sem ga z jagodami in  smetano user posted image in se pogovarjala, smejala ... je ful pasalo user posted image

Skaana; še dobro, da je z mašino OK in si lahko priklopljena user posted image user posted image

Katrin; a tebe tudi čas baše??? Meni tile dnevi fuuul drvijo in se mi zdi, da čas kar brzi ... 1,2,3 bo minilo in že nas bo 5 user posted image user posted image

Fipi; tale tvoj Nejc ga pa tud pihne user posted image user posted image user posted image ... no, ko smo ravno pri pivu ... včeraj pri kosilu si je moj odprl eno pivo in mi je ful zapasalo, pa je še meni natočil in sem zmešala s fanto. V tistem je pa Lei zmanjkalo soka in je rekla, da bo tudi ona malo piva ... in ne boste verjele, naredila je dva požirka in ji je bilo všeč user posted image user posted image user posted image

Dolina; kako je bilo v službi? So se nagledali tvoje princeske? Jaz sem bila ravno danes v svoji službi (sem odnesla bolniški list) in mislim, da je bilo to zadnjič, da me vidijo s trebuhom ... so me vsi hvalili, kako lepega bušija imam, kako da se nisem zredila (a so mogoče slepi? A 12 kg je šlo v luft al kaj user posted image ) ...

No, ko smo ravno pri kilaži ... me je zagrabila lakota in si grem naresti eno porcijo čokolešnika.

Za vse tiste, ki boste pekle potičko, ustvarjale pirhe in nasploh kuhale in pekle ob tem lepem prazniku, uživajte in naj vam vse po vrsti uspe!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
21.3.2008 8:48:05   
mojčca
Jutro user posted image

Sem prav potrebna ene velike kave, ker je bila noč pestra. Matica matra zobek, pa še polna luna je, tako da je bila noro. SEdajle pa gospodič še kar spi. Jaz pa komaj gledam, ampak če ni hujšega, bomo tudi to preživeli user posted image .

Žiga, vse najboljše, lepo praznuj in  bodi še naprej tak sonček kot si
user posted image

Rainbow, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za projekt. Kdo zna, pač zna oz. če se potrudiš, si za to tudi nagrajen. Še enkrat, čestitke.

Skaana, kako pa se kaj počuti tvoj oče???? Ga imam vsak dan v mislih in upam, da je v redu. Ja, treba pa bo počakati še na izvide, da izveste za rezultate.

Ugi, a ti si pa kar cele dneve v službi??? Ja boga, zna biti to kar naporno, pa še družina trpi pri tem. Ja kaj češ, takšni časi so (na žalost).

Katrin, prijetno barvanje pirhov, kar se tiče bolnic, pa vam jih letos ni treba nič obiskati.

No, da vam še poročam, kako je z očetom. Danes popoldan (okoli 1) izvemo, ali bo še na intenzivni, ali ga bodo prestavili. Ta operacija je bila zahtevnejša kot prva, je bila za njega ful naporna, med operacijo so se pojavili problemi z dihanjem, tako da so mu vstavili tubus, ki so ga v sredo odstranili. Kar se tiče dihanja ima še vedno probleme, tako da mu dajejo masko, ki mu pomaga dihati. Operacija je spet trajalo izredno dolgo, tako da ga na enem mestu niso operirali. Tam ga bodo skušali zdraviti z jodom (mu je šlo iz ščitnice vse skupaj še malo naprej), če pa to ne bo uspešno pa še ena operacija. Jutri grem k njemu na obisk, pa me kar stiska, ful me je strah. Če bo brez maske, se bomo lahko kaj pogovarjali, drugače pa se bomo bolj gledali. Res že komaj čakam, da se mu stanje začne popravljaljati na boljše. Sploh ne dojemam, da se nam tale bolezen vleče od novembra naprej, pa potem vmes še prometna nesreča. Ja, sedaj je pa počasi že čas, da tudi za nas posije sonček in da se rešimo teh bolezni, bolnici in podobnih ustanov.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.