Dolina
|
Dan, da vidim, če mi danes uspe kaj napisat.... Hvala za spodbudne besede glede razvajanja. Glih včeraj sem si rekla, da če ne gre drugače, bo pa pač ponoči pri meni spala, da vsaj malo spim. Danes recimo se je zbudila 5.15 in to je zame pomenilo konec noči: previt, ker je bila čist mokra, dojit, podirat kupčka, potem se je pa že Zoja primajala k meni. Pri nas toliko časa traja, da kupčka podremo, da me že vse boli. Če ga pa ne, se pa ponavadi vsaj pol ure v košku napenja in jokca. Je pa ful rada in tako hiti, da ji ja ne bom jaz kaj pojedla Katrin, upam, da ste zdravi in da niste več sami. Mi smo danes spet ( je bil ta teden edino včeraj dve urci doma ; kaj čmo, tak je life ). Rainbow, jaz tud mislim, da se ni treba še preveč sekirat zaradi govora. Mogoče jo probaj malo bolj spodbujat, da kaj pove, pa Lino mal nazaj držat, če se to da... Držim pesti za tvoj četrtek. Mojčca, ti si carica, da imaš ob toliko dela še čas nam kavo skuhat! Tvojemu očetu pa vse dobro v ponedeljek. O, Manca je pa velika (zjutraj smo ponavadi večji ). Le naj raste še naprej. Skaana, jaz bi skoraj raje Bosch. Glede filtriranja vode, je meni moj itak razložil, da je ta iz pipe še vedno boljša. Se pa ne spoznam na to. Tako, da če ti je Bosch bolj všeč, kupi tega. Pri nas sta tud Zoja in Alja ful navezani - nista pa v istem vrtcu. Bi bile pa cele popoldneve skupaj tako, da sem jaz že mal tečna, ker sem jo zadnjič ene dva dni videla pol ure . Pol sem pa rekal, da to pa ne bo šlo več tako. Zoja gre, ko pride iz vrtca najprej k babi na obisk (pritličje), nato gre k Alji (1. štuk), pol enkrat se spomni, da ima doma (2. štuk) bonbone in pride za pet minut gor... Tako, da zdej sem pa mal poostrila tole potepanje: ji dovolim k babi, da ni potem preveč joka, k Alji pa trenutno ne, ker so vsi nekaj bolni. Probam izvest, da prideta obe gor in se pri nas igrata. Skratka cele kolobocije Hvala za tabele, bom čez vikend mal pogledala. NiLe, seveda boš zmogla s tremi...Saj kjer sta dva, potem treji ni več tako breme Mal se hecam, ker meni to vsi govorijo (da bi imeli še enega, jaz pa se kar ne dam ). Saj bo šlo, pa če ti pomagajo tvoji in njegovi, bo še bolj šlo. A, pa že si odprta? Pa se je spustila in ... to bo potem pa lahko kmalu akcija. Jaz sem imela včeraj pregled pri G, vse ok, spet se vidimo, ko bom rabila zaščito al pa ko clearblu kaj pokaže - mi je rekla G. Jaz pa samo nazaj, naj ne kliče . Sem imela pa Nežo sabo, ker je vso rezervirano varstvo odpovedalo. No in sestre so jo popazile, ful so bile navdušene, sploh na rdčekasto barvo njenih lask. Je pa lepo spančkala v naročju ene sestre tako, da itak niso imele kaj dela z njo. No, moj angelček se je zbudil. Čau čau bejbe...pa lep vikend.
|