puri -> RE: JANUAR - naš mesec! (6.1.2006 7:15:10)
|
Dobro jutro! Jaz sem že pokonci in še vedno v enem kosu[sm=smiley13.gif] Sem pa tako zmatrana, da ne vem, kako bom preživela dan,....še dobro, da je petek! Počivat pa nič ne morem, ker imam doma dva razgrajačka, ki sta me zbudila že ob pol 6-ih. Sem imela pa potem včeraj popadke na 13, nato pa na 10 minut! Ob 10-ih sem šla v posteljo in sem se matrala, da bi zaspala in ko mi je že skoraj uspelo in sem že napol spala, me je prebudil popadek, ki je bil čisto drugačen, zraven je bila tudi bolečina in potem sem se spet čisto zbrihtala, ker sem bila 100%, da gre pa tokrat zares. Potem so si popadki sledili, nekateri so bili bolj šibki, drugi pa že kar močni in potem se je okrog treh ponoči spet vse umirilo, vbistvu sem zaspala[sm=zmeden.gif] Sploh nič več nič ne razumem[sm=zmeden.gif] Rodila bom že tretjič, pa ne vem, kdaj gre zares. Prvič in drugič sem to takoj vedela, sedaj pa[sm=zmeden.gif] Sem že res čisto izmučena in zmedena,.......ko si že 100%, da gre zares, ko si že pripravljen, ko ne spiš celo noč, ko čakaš, kaj bo, potem pa ni nič iz tega. Tale nosečnost je pa pri meni res zakomplicirana, sploh sedaj na koncu. Moj me že sploh ne jemlje več resno[sm=smiley13.gif], ker potem nikoli ni nič iz tega. No, saj imam še malo časa, ampak potem naj se vsaj začne, ko gre zares, ne pa da se vsake par dni pojavijo vsi znaki in popadki, potem pa spet nič! Mogoče je šla pa katera druga namesto mene???[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|