puri -> RE: JANUAR - naš mesec! (7.1.2006 13:53:59)
|
Čestitke za malo Tjaško!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz sem še tudi tukaj. Se pa počutim bolj slabo[sm=smiley13.gif],.....trebuh mi še vedno otrdeva, najbolj pa zvečer in včasih je popadek že res neprijeten in celo malo boleč, ampak potem pa spet malo šibkejši in potem zaspim[sm=zaspan.gif] . Nannn, v porodnišnico pa ne grem, ker popadki niso vedno močnejši in bolj boleči, ampak so skos približno enaki in ko iz dneva v dan vidim, da to res niso tapravi popadki, ker sem še vedno doma, potem vem, da bi tudi v porodnišnico prišla zastonj. Ginekologinja je itak rekla, da tudi če sem že odprta, da ni to nič hudega in da se lahko še vleče tudi 14 dni. Sedaj samo čakam in ko se otrdevanje spet bolj začne, vedno pomislim, da tokrat pa morda bo[sm=smiley1.gif] Ali katera ve, kakšen je čep? Vem, da ni nujno, da je krvav, samo kako pa sploh izgleda? Jaz sem prej na WC-ju opazila na hlačkah nekaj takega, kar prej nisem nikoli opazila. Je bilo pa prozorno bele barve in bolj tak vlečljiv[sm=zmeden.gif] No, pa saj tudi če je bil to čep, še vedno lahko traja kar nekaj časa, da se porod začne. Lepo se imejte!
|
|
|
|