Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 21.1.2006 9:26:14
|
|
|
|
shooo
|
jutrooo!je se kdo tu???????? a sem se edina ? se dobro da se oglasijo januarske mamice!!!
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 21.1.2006 10:41:54
|
|
|
|
puri
|
Nemsis sporoča, da je odprta 3 cm in da sedaj samo še čakajo,........ Saj bo,....še malo! Shooo, tudi tvoj čas bo kmalu prišel! Držim pesti, da čim prej!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 21.1.2006 11:24:42
|
|
|
|
shooo
|
nemsis, !!! drzim pesti da bo cimprej vse mimo in bos stiskala svojega !!!
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 21.1.2006 17:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko januark vas je se ostalo?
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 21.1.2006 20:43:13
|
|
|
|
štručka
|
Tudi jest sem še tu....v enem veelikem kosu... Vsak dan bolj zatekam in še dobro, da imam vsaj ok pritisk. Še en teden me loči do PDP......pa tako rada bi že rodila.................. Čestitke vsem mamicam!!! Vam malo zavidam
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 22.1.2006 10:27:16
|
|
|
|
Nyah*
|
Zivijo !! tuki moz od nyah sam da vam sporocim da smo mi tud trije od sobote naprej... Rodila je puncko (NAJA) atiju za rojstni dan !!!! Najlepse darilo kar si ga lahko zelis !!!! u album bom dau se par slikc moje princeske !!!! porod je potekal super ati je bil cel cajt prisoten in use je bilo u redu....mami se je mau namatrala ampak je zdej dobr.....puncka je pa tud super...... prisla sva u bolnico ob 8.00 in do 16.00 sva opravila !! :) LP usem bodocim in ze mamicam !!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 22.1.2006 14:31:59
|
|
|
|
Nannn
|
Nyah bravo bravo in koncno si docakala svojo strucko lepo se imejte in uzivajte ob enkratnem dogodku Nannn
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 22.1.2006 16:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno Nyah!!!!! Bravo, ČEEEESTIIITAM!!!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 22.1.2006 18:18:23
|
|
|
|
LE&TA
|
Se javljam na hitro, včeraj smo prišle domov, se še nismo klimatizirale, Tinkara noče jest, kar zaspi, ful jo napenja in sračka. Midva sva ful zmatrana in zaspana, prvo noč smo slabo spali, upam da bo dans boljše. Nisem čekirala vaših pogovorov, ker jih je preveč, vsem ki ste tudi dobile svoje čestitke!! Bom povedala svojo zgodbo o porodu ko pridemo k sebi!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 7:26:54
|
|
|
|
tinkatonka
|
Najprej čestitke vsem januarskim mamicam. Sicer nisem januarka, capljam pa hitro za vami, saj je moj PDP že čez 25 dni. Veliko vas berem, da vidim, kaj me čaka zadnje dni. Vidim da vas je še zelo zelo malo tukaj gor. No če je kateri doglčas naj se javi kaj pod temo februarčice. Nekaj naših je že pobegnilo k vam. Upam pa da vaši ne bodo zamujali in da bo čim manj januarčic postalo februarčic.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 9:05:26
|
|
|
|
puri
|
NEMSIS je včeraj ob 14.55 rodila punčko Klavdijo, težko 3660g in veliko 51cm ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam pa tudi vama Nyah za punčko Najo in vsem ostalim januarčicam, ki so že mamice! Se beremo na drugem forumu
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 10:00:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
Čestitke nyah in atiju, pa seveda mali naji grem zdej slikice pogledat tudi tebi nemesis in atiju in punčki klavdiji čestitam le&ta, jst sem kot majhna punčka gledala kekca in si želela bit tinkara-men je to zlo lepo ime drugače je pa prva noč res zoprna, ko prideš domov, mene je blo ves čas strah in lučko smo imeli celo noč prižgano...ni čudno, da ni nihče spal vsem vam želim lep dan in cartajte se z vašimi sončki ostalim(koliko vas je še?) pa da se čimprej srečate z vašimi tinka
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 10:46:03
|
|
|
|
Anonimen
|
....jz nas bom kar malo pogrešala . A ni bilo lepo, ko smo bile vse "v pričakovanju" ...ko se nam je vsak dan zdel, da je TISTI. Vsaka s svojimi "popadki".... Vsem januarskim mamicam čestitam. Tiste januarke, ki pa ste še vedno "v pričakovanuju" pa vam želim, da čimprej pride tisti dan, ko boste v rokah držale vaše zaklade! Uživajte v slehernem trenutku!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 11:48:23
|
|
|
|
puri
|
Caffee, jaz nas bom tudi kar pogrešala ,.....res je blo prav zanimivo brati vsak dan, kaj se kateri dogaja in potem, ko smo kar naenkrat ena za drugo odhajale v porodniošnico po svoje zakladke! Tale januar mi bo res ostal v lepem spominu.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 11:59:56
|
|
|
|
uniq
|
A zej ste me pa kar samo pustile???? Vsak dan se veliko dogaja pa nič noče bit...zgleda imam pod srčkom eno velko trmo ki noče na mraz... Totalno sem že naveličana sploh pa ko berem kako ste odhajale ena za drugo....sem pa mislila da bo kaj prej na koncu bom pa še čez rok šla. Jutri mam šele prvi ctg rok pa čez 5 dni....pa samo spala bi....full sem čudna... Pomoje bom morala res kar k februarčicam presedlat.....
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 13:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
uniq, sej ima tvoja čisto prav. Jz tut ne bi ven v tale mraz hodila! ...Upam, da boš tudi ti čimprej na vrsti. Da greva na eno šetnjo okoli jezera. Pa na kšno kavico vmes . Mogoče se nama pridruži še Nyah...?
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 14:18:00
|
|
|
|
Nannn
|
nemsis bravo bravo se ena punca se je rodila In res nas pocasi ne bo nic na temi januar pa tako nam je bilo lepo kot je rekla caffee vsaka z svojimi popadki punce ampak mislim da bi se lahko se naprej srecale na kaksnem drugem forumu....recimo starsi cvekamo pod temo novorojencek...kaj pravite?Jest bi se ostala z vami naprej ker mi je bilo v slabih trenutkih in v dobrih trenutkih lepo tukaj in med sabo smo se znale ful potolazit in nasmejat....dejmo punce vse lepo rodit kolikor vas je se ostalo potem pa na drugi forum... se mi zdi da pikica* nic ne javi Hmmmm le kaj dogaja? LE&TA naj te potolazim da je pri nas tudi pestro ponoci...hodim po stanovanju kot zombi in se takrat ko tamala sredi belega dneva spi kot sedaj jest tukaj na RR namesto da bi sla se jaz malo spat Srecno vsem Nannn
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 16:18:47
|
|
|
|
Lumpi
|
DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo na hitro, da se javim. Dne 18/01 je na svet prijokal Blaž, velik 56 cm in težak 4290g. Imel je malo zlatenice, tako da smo bili šele danes odpuščeni iz porodnišnice. Čestitke vsem ostalim januarkam, ki so v tem času postale mamice.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 18:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITKE HUBABUBA!!!! U madonca, kakšnega korenjaka si rodila!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 19:08:14
|
|
|
|
lumpy
|
Ojla, spet sem tu med vami in vam sporočam , da je vse že za nami. V ponedeljek 16.01.2006 smo končno dobili našega , težek je bil 3590g in velik 51,5 cm. Nisem se še utegnila nič javiti, saj me obiski zasipajo iz vseh strani, pa še malo prihajam k sebi - še dobro da imam možeka, ki mi ogromno pomaga. Vidim da nas je že kar nekaj srečnih in veselih da lahko cartamo svoje malčke. VSEM ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!! kje pa so še ostale? O nejci ni nič glasu ????Že carta ? Se še kaj oglasim, ko bom bolj pri močeh.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 19:43:41
|
|
|
|
nejca1
|
Punce, ki ste v tem času postale mamice, čestitke , in sporočam vam, da se je v petek rodil tudi naš Jan, velik 51 cm in težek 3580 gramov. Danes sva že doma, malo se mučiva z dojenjem pa podiranjem kupčka. Punce, dobimo se na drugem forumu za starše pa bomo tam katero rekle ... Ko pridem k sebi, pa se slišimo. Lp, Nejca in jan
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 23.1.2006 21:47:28
|
|
|
|
Nannn
|
Hubabuba cestitam za takega korenjaka lumpy cestitam tudi tebi nejca1 cestitke za zdaj pa kar trije fantki na kupu Jest sem dala slike v album in si lahko pogledate naso pupo... Nannn
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 24.1.2006 10:17:27
|
|
|
|
puri
|
Nannn,....luškano punčko imaš Hubabuba, lumpy in nejca1,...................VAM PA ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 24.1.2006 10:42:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
naj vam še jst čestitam hubabuba, nejca in lumpy uniq, ti pa ne obupaj , eni morajo pač malo dlje čakat , te pa razumem, jt sem na koncu tudi že komaj čakala, da sem lahko šla rodit...enkrat tako morajo ven držite se! tinka
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 24.1.2006 12:10:03
|
|
|
|
uniq
|
Dan, ravno sem s ctg....nobenih popadkov. Potem pa še pregled pri ginekologinji in bum...odprta 3 cm in bi midve šle kr gor....mene pa panika. Nisem bila pripravljena in sem rekla če lahko počakam da bo po naravni potii in ne s pomočjo popadkov....k se bojim da bi me dolgo matrali s popadki če bi se počasi odpirala. Tko da sem izprosila četrtek ob 10:00. Se pravi najkasneje v petek bo moj/a pri meni v naročju. In sedaj me je resnično strah in panika in mi gre kar na jok...čist sem zbegana ko kura. Vsem novim mamicam čestitke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?