Nyah*
|
Evo mene, raport s pregleda: Imela prvi CTG, vse ok, nas ocenjen kot zelo zivahen (kot da tega se nisem vedela ) Na UZ videla male okice in noska, rame in vrat, kis e je nekam stegoval , tezaki smo 3300 g, veliki ravno prav ali malo vecji za naso starost. V glavnem, ce ne bo prej, se spet oglasim na ctg-ju v ponedeljek, kar me spika so pa baje vezi, ne vem, kam se bodo se stegnile . Zaprta sem se popolnoma, tako da bom zgleda res se februarcica postala, iamam pa dete se zelo visoko. Me zanima, ce bom jaz 46 tednov al kako . Alenkica, iskrene cestitke , to pa je korenjak in pol ! Lepo se cartajte in cimprej se nam javi! Alenka IST mislimo nate!! Veliko srece in cimmanj bolecin, upam, da si ze resena!! Puri iiiiii, kaksne fletne tri fanticke imas, prav prisrcni so res. maj je pa seveda pravi mali frajer, ane . Uniq, ne vem, kako jih je lahko danes na jesenicah toliko rodilo, jaz sem bila tam, pa je ob 10-ih prva prisla rodit . Pa ne skrbi punca, ce ne bova sli pa skupaj pa bo . V glavnem , sedaj grem malo pocivat, baje me tisci dol tudi zato, ker pramlo mirujem, ceprav sem kar zanalasc aktivna, da bom cimprej mamica!! Lep dan, pa se pisemo kasneje!
|