|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
5.10.2006 10:44:43   
BlankaT
Dobro jutro!

Mi smo pa danes spali celo noč, no če odvzamem, da sem se 5x zbudila in ji dala dudo in 1x čaj user posted image . Zvečer dokaj hitro zaspimo, tako, da ni več  veliko user posted image  po par minut, seveda pa ji moram peti njeno pesmico user posted image , saj ne vem kako ji je lahko všeš moje kruljenje user posted image . No potem je spala do 5, ko je sledila ziza in nato še do 7.30. Pa svojo dopoldansko kitico je že tudi naredila.

Trenutno se igra s svojimi čeveljčki in mojim kavbojkami, samo, da je mir in da lahko mami malo po RR čveka user posted image .

Bino in HIMH mene ne moti, če se tukaj pogovarjata o alegriji, bomo kaj izvedele in bomo še bolj pametne user posted image .

Cuma zate pa nimam nobenega nasveta, razen tega, da ne obupaj in da jo bo enkrat minilo. Smo mi imeli podoben problem s sinom, pa ga je s časom minilo. Se pa nisem vdala in se nisem vsedla vzadaj z njim user posted image . Saj vem, grda mami user posted image .

Tako sedaj pa je prilezla k nogi, joj, pa še en smrad je prišel z njo. ič jo grem previti se potem še kaj oglasim.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.10.2006 10:46:54   
kofetek2010
ac - ti bom pomagala, da bo boljše vidno user posted image

user posted image
Ajda, Ela, Sara, Ela in Manca

user posted image
Manca, Sara, Ajda, Ela in Ela

< Sporočilo je popravil jana73 -- 5.10.2006 10:51:26 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.10.2006 10:53:23   
Nana Liza
user posted image

Jest pa nisem imela fleša vklopljenega, je pa tako ratala!

Kaj več napišem popoldne, grem spet na kraj dogodka...NL

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.10.2006 11:40:16   
mml
Dan,

vreme je božjastno, sploh ne vem, kaj naj z Manco počneva. Za ven na sprehod z vozičkom mi nekako ni user posted image .
Ja pa danes spala do 8.30, potem je bilo pa s spanjem nepreklicno konec. Trenutno preverja, če so vse njene igrače še vedno tukaj in se sprašuje, zakaj so vedno tako čudno zložene na kup, da ima potem tooooooooooooliko dela, da jih lepo "razporedi" po celi dnevni sobi user posted image .
Cuma pri nas je tako, da se  Manca razburja in usaja, če se peljemo vsi trije, če pa sva sami je bistveno bolj pridna, ne vem v čem je fora. Na krajše razdalje pa večinoma čisto uživa in gleda ven ali pa se "krega" z igračkami user posted image . Pri vožnji ponoči pomaga prižiganje in ugašanje lučke na stropu user posted image . Sem pa prepiračana, da je to pri Emi samo faza in bo kmalu minilo.

Zdej greva pa vseeno malo ven, porivat porivalčka (oziroma kosilinico, kot ji jaz pravim user posted image )

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.10.2006 12:07:49   
ac
Jana73, hvala za obelodanjenje slik user posted image ! INFO glede pravilnega postopka bi mi pa še zmeraj prav prišel user posted image .

Sara pridno spi. Če ne bo popoldne deževalo, bova šli ven, ker doma hitro rata sitna (oz. mene premami računalnik in se potem ne morem z njo ukvarjat).

Odkar v avtu ni več v lupinici, je bistveno bolj pridna. Joka samo takrat, ko ni nič zaspana in gremo kam na daljšo razdaljo - potem čez kakšne 45 min začne jokat. In joka do cilja. Če je pa vsaj malo zaspana, pa pridno zaspi brez sitnarjenja.

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.10.2006 12:13:01   
arielca
Ojla,

Presneto vreme user posted image ! In moj otrok je vremensko občutljiv, ker je sitna kot driska user posted image user posted image user posted image !!!!!

Včeraj res nisva uspeli priti na decembrsko user posted image , verjamem pa, a je blo luštno. Slikce so pa user posted image , še posebej 'vsaka ima svoj faktor' je vrhunska user posted image . Aja, za lažje objavljanje fotk na forumu uporabite www.shrani.si . Stvar je enostavna, ker jo obvlada tudi moj tehnični veleum user posted image .

jana73, sem gospo T peljala samo na fizioterapijo pa mi je blo čist dost user posted image . Sicer je pa moja T že zdavnaj ugotovila, da je pitje kave v lokalu potrata denarja, kaj šele, da greš v LJ na kofe user posted image user posted image user posted image .

cuma, po mojem jo bo minilo... Ker če ni ne lačna ne žejna ne pokakana in ne bolna, potem je samo mala sitka, ki hoče pozornost. Čeprav je težko, vztrajaj. Pri nas se zamoti tudi s poslušanjem kakšnih otroških pesmic.

Pri nas po novem znamo:
- ploskati 'bravo bravo' user posted image
- samostojno oponašati Indijance user posted image
- splezati na mini stolček in naprej na sedežno user posted image
- nadrobiti žemljo in jesti drobtine (to bi delala do onemoglosti) user posted image

Zdejle gospodična končno spi, mene pa čaka malo kuhanja in pospravljanja. Se mi pa danes nič ne da in bi rabila eno brco v rit, da bi naredila kaj pametnega. Po kom je že Brina vremensko občutljiva user posted image ?

Lepo se imejte user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.10.2006 12:29:29   
kofetek2010
ac - ko imaš enkrat fotke shranjene v albumu (to ti je uspelo user posted image ) greš na njihovo gledanje in sicer na enostaven pogled tako, da je vsaka fotka sama za pogledat in je fajn velika, potem tisto veliko fotko klikneš z desno miško na copy in greš nazaj v sporočilo kjer daš paste in to je to user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.10.2006 12:37:17   
sonček balonček
Pozdravljen decemberke!

Vidim, da se pridno dobivate. Jaz čakam na srečanje v Celju.

Vprašanje za tiste, ki ste bile na Djerbi. Kaj ste tam futrale svojim sončkom? Kako je z vodo, otriškimi posteljicami, senco na plaži?

Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.10.2006 13:07:21   
mml
Evo sončekbalonček  info o Djerbi:

user posted image  otroško posteljico smo "naročili" ob rezervaciji na Kompasu in nas je čakala v hotelski sobi, ko smo prišli
user posted image  kar se hranjenja tiče...za zajtrk je jedla kruh in maslo,kruh in sir, jogurt s sadjem, skuto,...skratka nekaj iz hotelske ponudbe. Jedli smo skupaj. V času kosila je spala, tako da sva šla mi2 sama in sva ji shranila kosilo v posodico. Vedno se je našel krompir, testenine, riž, pečeno piščančje/puranje meso, kuhana zelenjava,...tako da sploh ni bilo panike. Za večerjo je ponavadi skupaj z nama jedla kruh in maslo, potem pa v sobi še malo mlečne kašice (ki smo jo prinesli sabo), ki se meša z vodo. Imeli smo pa tudi že pripravljene mlečne kašice od Alete in tudi njihove pudinge za malico (ker jih ni treba imeti v hladilniku). Poleg pudingov je za malico jedla sadje, ki ga je bilo pri vsakem obroku v hotelu v izobilju
user posted image  vodo je pila ustekleničeno. Vodo smo dobili v hotelu, ker smo bili tako ali tako na "all inclusive", sicer prodajajo vodo v vsaki trgovini
user posted image  na hotelski plaži in ob bazenu je bilo veliko senčnikov in sence, tako da s tem ni bilo nobenih težav. Čez opoldan je pa tako ali tako spala

Če bo Manca nadaljevala s spanjem do 8. ozirma še malo čez, bova poskusili ukinit jutranje dojenje, sicer bom pa še malo počakala, ker se mi res ne da zbujat in vstajat pred 8. Bo tako ali tako treba, ko bom šla nazaj v službo. Novembra, ko bo user posted image  na izobraževanju v Avstriji (za 4 tedne user posted image , no ja za vikende bo prihajal domov), bom pa opravila še selitev Mance iz spalnice v njeno sobo...upam, da bo šlo...

No zdaj greva pa gledat knjigico in potem spat, ker je že pošteno zaspana in seveda temu primerno tečna...

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.10.2006 13:37:31   
lonja
Ojla čveke,

no, končno je tudi meni uspelo prit gor. Se je Ajda mal na tleh zamotla. Kupila sva nov LCD ekran, pa sva dala starega na tla počivat in zdej je to najboljša igrača, saj še polno kablov okoli leži.

Ja, včerajšnje srečanje je blo prov super. Naša Ajda je bila seveda najmlajša, ampak je zjala in vpila, kot bi bila najstarejšauser posted image user posted image user posted image .

Upam, da srečanje kmalu ponovimo, Nana Liza in AC hvala lepa za slikce, full so luštne. Bi blo prov fino, da izkoristmo še kakšen lep dan in jo mahnemo kam skupaj.

Za razpredelnicio s podatki sporočam naše najnovejše manekenske mere:

73 cm, 9680 g.

No, zdej pa je tudi monitor več ne zanima... Moram it....

lonja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.10.2006 15:55:08   
Kofi
Hejla babike!

Arielca hvala za skrb za moje zdravje! Sem sicer ozdravela po 3 dneh. Sem mela samo vročino in hude bolečine v spodnjem delu trebuha. Nato sem si mislila, da mogoče ni bla viroza in sem šla te dni do G, ki me je pregledala in izjavila da sem mogoče user posted image !!! No pa me je dala na preiskave krvi,ki niso nič pokazale. Tko da zdaj čakamo teto user posted image  in potem morem še enkrat k G na pregled, ker je zdajšnja diagnoza taka, da sem mela ful hudo vnetje! Adijo pamet v glavnem! No, saj bi bla pa super vesela če bi bli testi pozitivni...mi ne bi blo treba niti v službo it..če seštejem ves dopust in še par dni bolniške user posted image user posted image user posted image ...eh..fantaziram...v glavmen sem ok!

Sicer pa je naša pikapoka ful pridna. Sploh je bla pridna takrat ko sem mela vročino..kot da bi vedla, da je mami bolna pa da me mora pustit pri miru..takoj ko je bla mami ok, pa je ona ponorela...živček da ni kaj!

Kaj vse že znamo:
user posted image  bravo bravo (ploska) ko se sama usede iz ležečega položaja :)
user posted image  začela se je postavljati na noge...in takoj ko ji ponudiš obe roki, se sama potegne gor...in posledica tega, da je nočemo mi dvignit in jo raje pustimo da se sama dvigne, je to, da ji kdaj pa kdaj zdrsne in bunf na glavo! Pol veste kej sledi! user posted image
user posted image  po vsej sili se hoče postavit na noge sredi dnevne sobe, kjer ni nobene opore..in dvigne rit gor, glavo dol...eh, sej ne vem v kakšnem položaju je pol..v glavnem, ker ne gre nikamor začne cmihat
user posted image  smeji se vsem po vrsti in včeraj je bila pr nam prvič varuška (ena mlada pupa) za pet ur (ker babice in dedki so žal predaleč) in se ji je baje skoz režala..pa nič jokalauser posted image
user posted image  zaspi v posteljici kr sama...otročki se ful hitro na to privadijo...Blanka jaz ji tudi zapojem eno pesmico..pa me posluša..čeprav moj user posted image  pravi da boljš da neham, ker če ne ne bo nikoli na koru pela user posted image  ... jaz ji zapojem kar ono iz tiste knjigice, ki smo jo v bolnici dobili..in sicer Muce bele, muce črne, muce zlate in srebrne...melodijo sem si pa sama zmislila...

Jaz pa vam morem rečt, da več ne vem kaj naj mali dajem za jest..se mi zdi da sem že čist brez idej, pa da skoz isto jemo user posted image  Vi jim dajte že kak fižol al kaj podobnega? Zelje itd.? Gobic baje še ne smejo ali pač?

No..sicer sem v polnih pripravah na poroko in sicer v tem smislu, da iščema lokacijo in gostišče za 100 ljudi! In tega je ful malo..pol pa mamo še probleme, ker sem jaz primorka, moj user posted image  pa savinjčan user posted image  Kolegov mamo pa na pretek! Pa radi bi ful poceni skoz prišli...zdej pa to skup sestavite in boste vidle da nikakor ne gre user posted image  Samo ker sem jaz decembrska mamica, bo šlo...če ne drugače pa z glavo skozi zid! user posted image

Tko...na koncu se vam še opravičim,ker nisem prišla na kofe in nisem niti javla da me ne bo..samo je hudič ko nimam cajta user posted image

Pozdravček...kasneje (brez časovne omejitve user posted image ) prilepim še jaz kako slikico

Lp,Pegica in Neli ... pa vsem decembrčkom en velik user posted image  in hitro se pozdravite..

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.10.2006 17:16:22   
arielca
pegica1, držim pesti, da se ti vse razplete po načrtih user posted image ...

Pa prej sem pozabila napisat, da sem tisti center Telebajskov (Tomy) videla v Baby centru, Pikapolonici in Direndaju, lahko pa se ga naroči tudi na netu http://www.huda-mravljica.si/tomy-hisa-telebajskov-p-665.php.

Šibam pogledat, kaj moja nadobudnica ustvarja... Je vse sumljivo tiho user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.10.2006 19:44:22   
Taja Nagaja
Hojla!

Super slike s srečanja!

Bina pridno vstaja ob baklonskih vratih in vadi za naslednje slikanje! Komaj čakam!

Iz nosu ji še kar kaplja in curlja. Je imela pa danes en grozen napad praskanja. Sem jokala z njo. Sumim pa Calpol. A je mogoče?
No, če vas pa pogovor o AD ne moti pa še kdaj. A ne HIMH?

Nekdo zvoni... Pridem kmalu nazaj

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.10.2006 20:11:29   
mml
Bino možno da je od Calpola, pa ne od paracetamola, ki je učinkovina v Calpolu, ampak bolj verjetno od barvil in dodatkov, ki so v sirupu. Mogoče poskusita z drugim sirupom (Lekadol sirup, Panadol Baby) ali pa s Paracetamol svečkami, ki vsebujejo manj dodatkov kot sirup. Sicer pa upam, da boste tovrstne stvari čim manjkrat potrebovali.

Jaz sem bila pa na telovadbi (shape up & spinning). Saj sem pošteno potrebna enega dobrega shape up-a user posted image user posted image user posted image  (še vedno sem v plusu kar se kg tiče, bi bilo boljše če bi bilo tako na bančnem računu, ne pa da je ravno obratno user posted image user posted image user posted image ). No potem sva se pa z user posted image  zamenjala in je sedaj on na spinningu. Včasih je bilo to dosti bolj enostavno, lepo sva nabasala športno opremo in šla skupaj na spinning. Sedaj je postal pa to cel organizacijski projekt, kdaj gre kdo, kdaj pride nazaj,...no ja se bomo že zorganizirali

jana upam, da je Elin nos že kaj boljši, napeto razmišljam, kaj bi je še lahko dali na prasko. Bom še malo razmislila in ti sporočim
pegica upam, da ni nič hujšega in da se ti načrti izzidejo user posted image

Manca mi sedi (bolje rečeno se mi zvira v naročju) in se ji zdi tole moje početje totalno dolgočasno, tako da vam zaželim še lahko noč in lepe sanje in se tipkamo ju3

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.10.2006 20:30:28   
BlankaT
Samo za probo.

Maja je tukaj stara 5 dni.

user posted image

Saj ne morem verjeti,da mi je uspelo user posted image user posted image user posted image , bravo Blanka user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 5.10.2006 20:34:46 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.10.2006 20:32:40   
Nana Liza
HOjla!

Danes sem imela še eno srečanje v Koloseju in naša bejba je bila kot doma. Je tako dirkala do tistega bifeja direkt h kelnarcam. user posted image

Jana73- hvala za info glede albuma

bino- hvala glede koledarja, se bom pozanimala. Copatke še nimamo, mogoče jutri, grem spet v CP.

Novosti , ki so se zgodile danesuser posted image :
-popila nekaj šampona ter tudi vse polila
-odkrila WC krtačo

Zdaj sem se spomnila, da ste enkrat govorile o poganjavčku, grem sikat tisti post. Razmišljam, da bi ga nabavili.

Je pa zdele v 1,5 mesecu taka sprememba, kot bi ji montirali raketo v rito.

Ela tudi ne mara predolge vožnje z avtomobilom. Edina varianta je, da se odpravim na daljšo vožnjo v času najenega počitka. Tako smo prakticirali tudi za morje.

ac- sem poslala zs za mail, da mi pošlješ še svoje slikce.

Čau, NL

Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.10.2006 21:11:19   
Taja Nagaja
Sem že nazaj!

mml: mi je ful sumljiv tale Calpol. Bom drugič s svečko probala. Pa sem se že ful navadila brat deklaracije pa navodila...pa včasih kaj spregledam.  Mi je vačasih kar slabo, ko peberem kaj nekatera živila vsebujejo user posted image Po eni strani mi je blo bolj fino, ko še nisem bila tako pozorna. user posted image user posted image user posted image za telovadbo. Se pa enkrat ko imaš user posted image naučiš dobro organizirat. A ne? Mojemu user posted image včasih še ni čist jasno. Me ima, da bi mu kdaj Bino pustila pa naj se znajdeta. Tako, za kakšno dopoldne. Ga je kar pošteno strah, se mi zdi. Enkrat sem imela en sestanek in se je prav dobro znašel. Pokical je svojo mamo in sestro in so Bino skupaj zabavali. Blagor jim.
Sem se spomnila, da si imela en problemček glede hlač za Manco. Bina je dobila za zimo od tetke take, ki se jim elastika prilagaja z gumbki. user posted image

NanaLiza: preden greš po copatke v BTC poglej v Pikapolonici. Imajo večjo izbiro pa še ceneje. Mogoče pa se še prej oglasiš pri nama, da ti pokaževa vzorec, da ne boš kupila slučajno drugačnih user posted image .
Bina pa je prejšnji teden odkrila odtok/ sifon, dvignila mrežico in brodila po vodi user posted image . Mogoče je hotela pokazat, da bi tudi ona hodila plavat.user posted image

arielca: tudi mi2 sva vremensko občutljivi. Pa še polna luna naju daje. Se pozna, da se je Bina rodila na polno luno user posted image . Je pa sedaj veliko bolje kot je bilo dopoldan in popoldan. Najbrž se je pritisk dvignil user posted image .

jana73: kaj je z Elo in njenim noskom? Upam, da je vse OK.

BlankaT: user posted image user posted image user posted image za fotko. Jaz bom pa še malo počakala, da se Bini koža sčisti, potem pa tudi jaz eno prpopam.

HIMH:
danes sva dobili recept za Pregomin AS. Ju3 ga greva potrdit potem pa iskat v lekarno. Dobili sva tudi jedilnik za naju z Bino. Dovoljena hrana: riž, jabolko, grozdje, banana, lubenica, hruška, koleraba, bučke, brokoli, topinambur, puran, domači zajec, divjačina, konj, olivno olje ali repično olje, sol in sladkor. user posted image Mislim, da bo dojenja počasi konec. Se ne grem več te diet. A ti še dojiš?

Malo sem zdelana od vremena, grem malo počivat pred TV.

Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.10.2006 21:16:35   
cuma
Čau punce!

Evo me, da vam povem: danes sem sedela spredaj in ko je Ema sitnarila, sva ji pela Če si srečen....pa Abraham ima 7 sinov...itd in se je smejala. Vmes je še malo potarnala, a ni bilo hujšega. Tudi lučko na stropu smo uporabili user posted image  in ji je bila všeč! Tako, zdaj sem se odločila, da bom dosledno spredaj razen v izrednih primerih (če bi bila bolna ...upajmo, da neuser posted image ).

Čestitke BlankiT za prvo slikico user posted image user posted image user posted image ! Tvoja lepotička ima ful lušnega bratca user posted image !!!

Mml: Pridna user posted image , da telovadiš! Jaz se pa še kar ne spravim. Kile sicer sploh niso problem, jih imam še manj kot prej....problem je slaba drža in bolečine v križu in pod lopaticami. Kondicije imam nekaj, saj mi z Emo ne uide 2 uri hoje na dan, počasi pa itak ne znam hodit...tako, da vsaj malo migam user posted image ... Pred naslednjo nosečnostjo pa moram nujno okrepiti hrbtne mišice, drugače bo joooj! Sicer pa sem kriva že od pubertete (kopitarjeva kobila je vedno bosa - moj oče je zdravnik, pa mi je zrihtal, da mi ni bilo treba steznika nosit user posted image ), pol pa sem se še potegnila do 180 in sedaj je kar je.
Mislim, da bom šla v fitnes, ko se finančno okrepim (beri - dobim službo user posted image ), do takrat pa bom vneto ploskala vam pridnim telovadkam in krepila prste na tipkovnici user posted image !

Pegica
  • Naša tudi : ko ji nekaj rata, si sama zaploska user posted image  user posted image
  • sprehaja se ob sedežni in pri tem brez težav stopa čez igrače user posted image user posted image
  • ko ima kaj v rokah, se pozabi držat in stoji sama, potem pa se zave in se hitro prime user posted image
  • oponaša vse neumnosti, ki ji jih pokaževa (renči ko kuža, ko je Ema huda, se prime za glavo ojojoj...oponaša ribo..)
  • občasno škrta z zobmi (kar tako, vmes med hranjenjem, ko se kaj zaigra, ko gleda TV, ko jo previjam user posted image ) Potem pozabi, čez par dni pa spet zaškrta?user posted image
  • se skriva z glavo v kavč in se hoče igrat ni ni ku ku...user posted image
  • na komando reče mama, tata
  • se žoga z mano (to pomeni, da si meče žogo in jo hodi iskat sama, jaz pa do nje sploh ne pridem user posted image )
  • če ji berem knjigico in se pojavi kuža, se kar iz lepega odpravi na drugo stran sobe, vstane in potegne iz poličke plišastega psa ter ga začne stiskat (moj moj) user posted image  - ko je prejšnji teden to prvič naredila, sem mislila da se ji je posrečilo, potem pa je še isti dan to 2x ponovila user posted image
  • pozna svoje igrače po imenu in jih gre iskat (Nodija, zajca, muco, žogo, grizalko...itd)

Skratka, odštekano je, kako se v zadnjem času hitro razvija, kot je napisala Nana Liza (kot bi imela raketo v riti in še v glavci user posted image )

Uh se boste načitale, mama cuma je vzela resno tole telovadbo user posted image !
Lp cuma

Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.10.2006 21:22:00   
cuma
Čau bino! Ti si tudi tu? user posted image  Kako je Bina? Mi sploh še nismo uporabljali sirupa Calpol, imamo doma samo paracetamol svečke in Voltaren za hujše primere.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.10.2006 21:36:18   
HIMH
BINO mi2 sva se dojile le 2 meseca potem pa sva prešle na Aptamil a sva imele obdobje ko ni in ni hotela tega jest kot da ji ni pasal pa sva vztrajale in sva na tem ostale ker baje na mleko ni alergična in je reko najin pediater da če tega zavrača bo onega še prej ker je baje nagravžen.Se mi pa res smili ta tvoj bauc jaz moram rečt da ji je morje zelo popravlo kožo a kaj ko se počasi občasno vrača nazaj za ušesi,rokice po vrhu(druga stran dlani) pregibi in kriza najbolj praska vrat a nam FENISTIL kaplice malo blažijo sicer nevem kak je to pri vama a upam na najboljše.Bomo pa vidli jutri kaj porečejo v ambulanti.
Sem pa koza tak nervozna da sem danes pozabla it k zobaru pa tak sem čakala 6 mes. in sedaj me naroči šele novembra kriza ker smoplačniško pa prideš takoj na red KATASTROFA TO NAŠE ZDRAVSTVO.dieta pa je tudi grozna upam da ji bo vse to pasalo in da nebo prevelike krize ti jo odstavit.Nič ti javim jutri kako in kaj.

PEGICA1 upam da se bo vse porihtalo tako kot želiš.Se pa dogovarjamo za ženski večer nekje 21.10 če si za da se nam pridružiš no saj LJUBLJANSKE  čvekice ste tud dobrodošle A SI UPATE?

Nič grem v bar.

Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.10.2006 21:39:12   
HIMH
Aja BINO kaj pa te topinanbur je ha?

Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.10.2006 21:50:56   
Nana Liza
bino- kakšne barve imate copatke?user posted image

Moram še to povedat, včeraj smo imeli obiske, pa smo jo hecal kaj vse naj pokaže. Pa je revca točno vedla kaj mora pokazati, ker je pokazala vse, še predno smo jo vprašali.user posted image Reca je dala litanijo čez, da je bila frej.user posted image Že zdaj ve, kako se temu streže.

Ma, grem v bar.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.10.2006 23:04:57   
kofetek2010

hvala vsem, da ste mi stale ob strani in me bodrile, ter mi tako vlivale moč, da sem se lahko večer za večerom spopadala z Elinim (ne)spanjem user posted image user posted image user posted image

čas današnjega user posted image : manj kot 1 minuto user posted image user posted image user posted image

sem že prej med barom napisala cel roman in porabila preveč časa zato me je odregistriralo user posted image  zdaj se mi pa šibam gledat CSI user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.10.2006 23:27:54   
cuma
user posted image user posted image user posted image  BrAvO JaNa & ElA user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1799
6.10.2006 0:03:44   
kofetek2010
da nadaljujem...

Ela ima pod desno nosnico eno krastico, ki se ji ne zaceli, ker ima gospodična non-stop v ustih dudo user posted image  no, to krastico sva mazali z Bepanthenom in ni nič boljše user posted image  danes ji pa čistim nosek in iz druge nosnice poberem enako vsebino (tekočino oranžno-rumene barve) kot  je na krastici user posted image  zvečer je imela še v očestnih kotičkih zaspančke te barve in pordelo kožo na zunanjih kotičkih oči user posted image  skratka, imava recept za Bivacyn (eno kremico za oči, eno za nos) in če ne bo boljše bova šli v ponedeljek k njenemu P, da ji vzame kri user posted image  mogoče je gospodična slabokrvna user posted image  dajem ji sirup Pikovit - upam, da se to poštima user posted image

BlankaT - mi2 bi lahko najina mulca kar s kakšno decembrko poročile user posted image  bova vsaj mirni, da bosta imela fajn taščo user posted image   naš goji neke simpatije do Mance od mml user posted image

Pegica1 - držim pesti, da ti še kakšno leto in pol ne bo treba v službo user posted image

cuma - zgleda, da imava mi2 enak šport user posted image  jaz obožujem še kaučiranje, včasih me vse boli od njega user posted image  

moram še mal potožit... sem čist hin od celotedenskega drila user posted image  ob 7h moram poskrbet, da se mulc vstane, ker ga ob 07:30 poberejo za v šolo (OK, to naredim v polspanju), ob 15h ga poberem v šoli in potem ima v torek in četrtek popoldan plavanje in v sredo in petek popoldan fuzbal user posted image  
če je lepo vreme še gre, ker se imava z Elo tisto urco in pol kam dat, ampak takšno vreme kot je bilo danes... 5 minut po Tivoliju in sem mislila, da bom zmrznila, fuj fej tako vreme - hočem poletje in to takoj! user posted image
in tak šiht me čaka do konca šolskega leta user posted image

naša Ela pa nič ne zna user posted image

grem spat, ker mi od danes zjutraj manjkata 2 uri spanja user posted image

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.