cuma
|
Čau punce! Evo me, da vam povem: danes sem sedela spredaj in ko je Ema sitnarila, sva ji pela Če si srečen....pa Abraham ima 7 sinov...itd in se je smejala. Vmes je še malo potarnala, a ni bilo hujšega. Tudi lučko na stropu smo uporabili in ji je bila všeč! Tako, zdaj sem se odločila, da bom dosledno spredaj razen v izrednih primerih (če bi bila bolna ...upajmo, da ne ). Čestitke BlankiT za prvo slikico ! Tvoja lepotička ima ful lušnega bratca !!! Mml: Pridna , da telovadiš! Jaz se pa še kar ne spravim. Kile sicer sploh niso problem, jih imam še manj kot prej....problem je slaba drža in bolečine v križu in pod lopaticami. Kondicije imam nekaj, saj mi z Emo ne uide 2 uri hoje na dan, počasi pa itak ne znam hodit...tako, da vsaj malo migam ... Pred naslednjo nosečnostjo pa moram nujno okrepiti hrbtne mišice, drugače bo joooj! Sicer pa sem kriva že od pubertete (kopitarjeva kobila je vedno bosa - moj oče je zdravnik, pa mi je zrihtal, da mi ni bilo treba steznika nosit ), pol pa sem se še potegnila do 180 in sedaj je kar je. Mislim, da bom šla v fitnes, ko se finančno okrepim (beri - dobim službo ), do takrat pa bom vneto ploskala vam pridnim telovadkam in krepila prste na tipkovnici ! Pegica: - Naša tudi : ko ji nekaj rata, si sama zaploska
- sprehaja se ob sedežni in pri tem brez težav stopa čez igrače
- ko ima kaj v rokah, se pozabi držat in stoji sama, potem pa se zave in se hitro prime
- oponaša vse neumnosti, ki ji jih pokaževa (renči ko kuža, ko je Ema huda, se prime za glavo ojojoj...oponaša ribo..)
- občasno škrta z zobmi (kar tako, vmes med hranjenjem, ko se kaj zaigra, ko gleda TV, ko jo previjam ) Potem pozabi, čez par dni pa spet zaškrta?
- se skriva z glavo v kavč in se hoče igrat ni ni ku ku...
- na komando reče mama, tata
- se žoga z mano (to pomeni, da si meče žogo in jo hodi iskat sama, jaz pa do nje sploh ne pridem )
- če ji berem knjigico in se pojavi kuža, se kar iz lepega odpravi na drugo stran sobe, vstane in potegne iz poličke plišastega psa ter ga začne stiskat (moj moj) - ko je prejšnji teden to prvič naredila, sem mislila da se ji je posrečilo, potem pa je še isti dan to 2x ponovila
- pozna svoje igrače po imenu in jih gre iskat (Nodija, zajca, muco, žogo, grizalko...itd)
Skratka, odštekano je, kako se v zadnjem času hitro razvija, kot je napisala Nana Liza (kot bi imela raketo v riti in še v glavci ) Uh se boste načitale, mama cuma je vzela resno tole telovadbo ! Lp cuma
|