BlankaT
|
Maja spi že kakšnih 45 minut , do sedaj se je 2x zajokala, pa je duda in mamina pesmica pomagala, da je zaspala nazaj. Glede RD pa je pri nas takole. Glede na to, da ga imata z Žanom samo 5 dni narazen ga bosta praznovala skupaj, vsaj za enkrat je tako, čeprav bi jaz raje videla, da ga Žan praznuje s svojimi prijatelji, ampak ati pravi, da ne . Zabavo bomo imeli kr v garaži doma, jo moremo še urediti v nulo, za kar imamo še cca. 3 mesece časa, torej je velika možnost, da nam uspe . Glede darila pa še ne vemo kaj bi, tako, da bom veselo spremljala vaše predloge . Srečanje je jutri ob 10.30 v Planetu Tuš, HIMH prinese čokoladno rolado , joj kak te mam rada . Tako, da pridite, bo pestro, trenutno smo 4 mamice, 3 punčke in 1 fantek. Sem včeraj pozabila napisati, da je Maji pogledala zgornja enkica končno ven, ampak je imela še včeraj tako močno zatečeno dlesen, da se zobek ni čutil, danes pa je že lepo oster . Te vaše fotke so tako lepe, meni pa ne uspe nobene prilepiti . Nič sedaj pa grem delati družbo svojima dvema srčkoma.