|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
4.10.2006 9:12:21   
Nana Liza
ac- upam, da ima Sara samo jutranji smrkavček in ni kaj hujšega.
jana73-user posted image za Elo in njeno spanje. Hvala za info glede foto tabor, se bom pozanimala
jana73, mml-tudi jaz dobila fotke. So ful luštne in sem jih nato šla primerjati s fotkami s plavanja v aprilu. Res drastične spremembe naših pupik.
Arielca- super primerjava s fotkami glede starosti naših user posted image .

Midve danes prideve na srečanje ob 10:30.

Pozdravček, NL.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.10.2006 9:36:54   
mml
Bravo Ela user posted image user posted image user posted image  pa si le pokazala mamici, da nisi tako zelo blond user posted image .

ac upam, da s Saro ni kaj hujšega in se danes vidimo user posted image

jana  sem dobila fotke s plavanja (v dveh delih, očitno v enem kosu niso šle skozi). Za moj okus smo mame še vedno preveč v vidnem polju user posted image

Bino škoda, da vaju z Bino na bo user posted image , vaju bomo zelo pogrešali. Sploh Manca je načrtovala, da Bini pokaže nekaj trikov glede plazenja user posted image . Upam, da bo Bina kmalu zdrava in potem izvedemo desant na Primorsko in obiščemo mamo Cumo in Emo

Manca je danes ponoči nekaj rogovilila, potem je ob 5 jokala, očitno je nekaj hudega sanjala, potem je sicer zaspala in spala do 8 in me takoj po dojenju razveselila s kakanjemuser posted image , tako da ni bilo nič s poležavanjem.ul

No tule je pe še Mancino sporočilo in pozdrav vsem decembrčkom in decembrkam: ,><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<hjuhhhhhhhhhuz.jfgggggggggggggggbgbg htrrrrrrrsgggggggxfrzhkololglkmg ,  kh,jjj}6m8utjg

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.10.2006 9:37:36   
XXYY
Dober dan!

Moram sporočiti, da naju z LARO tudi ne bo na decemberskem srečanju, ker ji še vedno malo "curlja" iz noska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Tako, da nočeve, da bi še katero okužili in bove raje ostale doma. Sve se pa veselile, da bi vas srečale še v živo.
Obljubive, da prideve na naslednje srečanje, če bo v Ljubljani, preden gremo delat in upam, da bove takrat ZDRAVE.

Ste pa pridne s temi načrtovanji za 1 rojstni dan. Mi še nismo tako daleč. Bomo pa tudi kaj naredili, ampak na SILVESTROVO - k bo bolj zanimivo. Pa še jaz takrat delam do 18ih zvečer user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

Pa da še jaz dodam Larine slikce, kako se je premenila od rojstva do sedaj (POPOLNOMA NIČ) :

2 uri po rojstvu!
user posted image

3 mesce!
user posted image

6 mescev!
user posted image

9 mescev!
user posted image

Nč, lepo uživajte na srečanju.

Se slišimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.10.2006 11:42:33   
cuma
Evo, Ema spi, jaz pa sem tu, na virtualni user posted image  medtem ko vi čvekate ob čokoladni roladi v Koloseju user posted image . Boga jaz user posted image .

Šnucikaaaa!! A organiziramo še midve srečanje za vse? Sam jaz ne znam rolade spečt, a bo skutin štrudel tudi uredu?

Povejte kdaj! Meni je prav katerikoli dan med tednom. Fajn bi bilo, da bi bilo lepo vreme, drugo pa bomo že zrihtale! Razmislite babe!user posted image   

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.10.2006 13:25:41   
mml
Cuma po mojem se res znamo napakirat in prit na obalo...meni osebno bi najbolj ustrezalo tisti teden od 16. do 20. oktobra, ker je user posted image  takrat službeno v ZDA in bodo dnevi dolgi. Sicer pa naj povesta še Bino in Jana, ki sta tudi za primorski kofe.

Sicer pa je bilo ljubljansko srečanje v Koloseju malo okrnjeno zaradi bolezni sta manjkali Bina in Lara, Brina je bila pa službeno zadržana user posted image . Sta pa zato na novo prišli Sara (ac) in Ajda (lonja) user posted image user posted image user posted image . Spet smo bile brez user posted image , kar pomeni, da smo sigurno priklicale dež user posted image . No upam, da se kmalu spet kaj vidimo.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.10.2006 14:17:09   
NRMM
Daaaaaaan!

Ejej babnce čvekave ljubljanske, ste priklicale dež, a user posted image user posted image . Mi smo vsaj imele enega fantka zraven, tako da od nas ziher tole ni, dejte se drugič mal bolj zorganizirat user posted image user posted image .

Me smo se najedla fiiiiiiiine čokoladne rolade (NIMH user posted image user posted image ), z Marušo sva prve skliznile, ker ni hotela tam zaspat, kak sem jo pa dala v avto pa je zalegnila in še kar spi, pa čeprav sem jo trasportirala iz avta v postlco user posted image user posted image .

Pri nas nič novega, prespimo celo noč zopet, jaz sicer tega še ne znam user posted image , ker po tolikih mesecih zbujanja ponoči še vedno kdaj pa kdaj vstanem in pokukam k Maruši.
Zobeki nam rastejo kot za stavo. Zdej se vidijo že bele pikice spodaj 2, upam, da ne bo hudega.

Jana user posted image user posted image user posted image za tvojo bjondiko. Sej bo tudi vama uspelo zaspat brez problema.

Ac nisi edina, tudi jaz že komaj čakam, da grem v službo in Maruša v varstvo k mojih staršem. Sem pa dala vlogo za vrtec, ker je nekaj mest še fraj in močno upam, da bo sprejeta.

Arielca kje se kupi tisti ''svet telebajskov''?

Bino in ovčka, Maruša pošilja en velik user posted image , da se vajina user posted image  čimprej pozdravita. Ključnica je že ok?

Kar pa se našega RD tiče pa še ne vem. Verjetno bova z Marušo praznovali skupaj, ker imam jaz 5 dni prej rd in sicer v 2 delih (sorodniki in kolegice z user posted image ) ali pa tudi ne. Sicer mi praznovanja ne dišijo kaj preveč, ampak sedaj ko je user posted image  upam, da mnenje spremenim. Torta bo pa verjetno v obliki njenega plišastega volkeca in sicer sadna.

Evo moja pupika se je zbudila, zdaj greva papcat potem k dediju in babici, kjer sva lahko zunaj pod streho, ker drugače bo joj, če bova do večera v hiši, ker še vedno dežuje user posted image .

Lepo bodite in uživajte maximalno.

l.p.
Irena&Maruša

< Sporočilo je popravil NR -- 4.10.2006 14:21:12 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.10.2006 14:29:04   
ac
NR, tud midve s Saro sva morali skliznt s 'kofetkanja', ker je bil že davno prej njen čas za spanje. Je pa v avtu zaspala še preden sem se odfrenkljala s parkirišča. In se tudi ni prebudila med transportiranjem v posteljico (iz avtosedeža, pa peš v 4. štuk) in še zdejle spi.

Močno upam, da nisva koga okužili, ker ji še vedno teče iz noska...

Ste pa po moje kljub 1 user posted image dež priklicale Štajerke, ker v LJ ga (še) ni!!!!

Pa lep dan še naprej!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.10.2006 16:18:29   
Pajaca
Evo naš Pajacek je tak kot oči. Cele dneve se vrti okoli štedilnika in kuha, danes bo očitno nekaj spekel, pa cel čas pokrovke in posodo preklada.

No na kofe mi ni uspelo. Ma ja gužva je bla, sem bila šele ob 1 v btcju. Pa še takrat je lilo ko iz škafa. Kupili smo čevlčke od cicibana in po 14 dneh so popokali zunanji šivi, pa sem jih nesla na reklamacijo. Zdaj je pa tamalček brez čevljev. Prideva kakšen drug dan. Itak moram en dan še v službo spakirat svoje stvari v škatle, se selimo v nove prostore. Moja pisarna bo precej večja in še garažo bomo imeli. Jupi! Komi čakam.... upam da bodo vsaj tokrat v prostorih službe prepovedali kaditi.

No evo Pajacek bo pekel, je šel po vanilij sladkor... mogoče bo torta.

Kar se tiče 1rd pa še ne vem. Sedaj so nam v kr ukinili Pečjaka in ne vem kam se bo povabilo vse prjatlčke. Bomo že nekaj našli. Sicer pa so v družbi 4 decembrčki in mogoče bomo kar najele prostor v viti in imeli tam rd. Vem le da bo doma kar za domače pa torta bo iz cukrarne, men so tam tko dobre. Obliko bo pa Pajacka povedala. Zase je že povedala da hoče Mojstra Miha... za Pajacka se še zmišljuje. Darilo bo pa kaj vem kaj, se bomo že kaj zmislil. Pajacka je dobila tricikel.... Pajacek mogoče dobi sanke???

Lepo se imejte in uživajte v tem dežju

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.10.2006 17:32:42   
XXYY
Dober deževen dan iz Ljubljane!

No, vidim da ste se imele krasno v Koloseju, da ste dež priklicale user posted image  user posted image  user posted image  .
Nama z Laro je zelo žal, da se vam nisve udeležile temu srečanju. Se bove pa naslednjemu.

NR: hvala za vprašanje. Kjučnica se mi zdi, da je kot nova - v petek imave kontrolo, pa bomo videli. Drugače je že od drugega dne, k si jo je zlomila, je z njo delala kot da ni nič. Tak, da mislim, da je zdaj ok.
Je pa še kar nekaj prehlajena.

Upam, da ste se kaj poslikale v Koloseju in bi bilo lepo, če bi kakšno slikce objavile tu gor.

Se slišimo.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.10.2006 17:32:47   
BlankaT
NR upam, da vam uspe priti v vrtec, čeprav, če mene vprašaš je bolje, če so še nekaj časa v privatnem varstvu, seveda, če je to možno. Glede RD pa, seveda bo RD z decemberčakmiuser posted image , vsaj našimi user posted image , pa če ne drugo bomo pa šle na kofe, HIMH pa bo spekla njeno super dobro rolado user posted image .Saj boš HIMH a ne?

No skratka kot je že NR napisala, je srečanje uspelo, čeprav nismo bile vse prisotne, no nas bo pa na naslednjem srečanju več. Sicer pa dežja sigurno nismo mi priklicale ker je naš user posted image  tako močen, da je štel sigurno za 2, če ne za 3 user posted image user posted image . Naša je tudi potem v avtu takoj zaspala in ko sva prišli h kolegici po cote za nosečnice, je še kr naprej spala, tako, da smo lepo kavo v miru spile in nato se je tik pred odhodom prebudila in jih bila volna pozdraviti user posted image .

Naša Maja se še vedno slini kot polž, tako, da zgleda, da prihaja že nova runda user posted image user posted image . Sicer pa dokler ne grize bradavice je vse super user posted image .

Tako, sedaj pa grem pripravljati večerjo za user posted image  in počasi bo tudi Maja imela svojo mlečno kašico.

Se mogoče še kaj zvečer tipkamo, če bo katera tukaj.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.10.2006 17:43:06   
HIMH
L.P vsem decemberčkom ja naše srečanje je bilo uspešno mamice smo se načvekale in napapale.

CUMA glede rolade ni panike ti samo pridi jo bom že jaz spekla no pa saj tist tvoj štrudel bi tud pasal.

NR HIMH ne NIMH user posted image user posted image user posted image .Eh saj bo veš.

No na zadnjem srečanju je Maja sezula Mihaela in si seveda zokne prilastila danes pa je Maruša popapala naši Hani žemljico ki jo je špendirala NR je očitno tamala vedla da je njena.No glavnem pri nas se vedno dogaja kaj za nasmejat le kaj bo naslednjičuser posted image .Pa seveda boge kelnarce ker pustimo skoz polno drobtin.

Aja NR HVALA da si mi odstopla dostop do BARA.

Nič bo kr dovol za danes lep deževen dan iz štajerske

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.10.2006 17:52:01   
HIMH
BLANKAT veš da bom spekla rolado ni panike in še kaj če bo le čas.
No na naslednjem srečanju seveda pred 2.11 si pa ti navrsti z pecivom pa brez izgovorov.
No pa fajn bi blo še kak petek zvečer malo pokukat v laif kaka rahla večerjica in pol malo babjega večera danes je blo že nekaj besed a dajmo preit k dejanjem  in zažurajmo predlog 13.10 če ste za javite da dorečemo.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.10.2006 20:07:05   
Taja Nagaja
Hojla!

Bina se vsem zahvaljuje za lepe želje in močne objeme. Iz nosa ji še kar kaplja user posted image . Sem pa danes dobila neuradne in delne rezultate naše alergije user posted image . Na prvem mestu so lešniki, nato pšenica, pa rž, mleko, jajca, krompir... Najbolj pa me žalosti ker je alergična na mačjo dlako in malo manj na pasjo user posted image user posted image user posted image . Pa tako rada ima živali. user posted image user posted image user posted image Čakamo še neke navzkrižne teste nato pa sledi dieta.  Se pa psihično pripravljam, da se nehava dojit. Čez dan nama že uspeva počasi pa bova ukinili tudi nočno. Pa saj je imela devet mesecev dovolj. A ne?user posted image

Dobra stran pa je, da bom vsaj jaz lahko zopet jedla stvari, ki jih imam tako zelo rada. Potem bom pa HIMH delala konkurenco in bom pekla....Rolade sicer še nisem bodo pa muffini zopet na jedilniku.user posted image

Kofetarice iz Koloseja:
tudi mi2 sva vas zelo pogrešali, upam ,da se zopet dobimo in to kmalu. Mi je žal, ker nisva spoznali novih kofetaric (ac in lonja).

cuma:
komaj čakam, da se odpravimo na Obalouser posted image user posted image user posted image Skutin štrudel je super idejauser posted image . Pa virtualna user posted image je bila tudi super.

jana73:
user posted image user posted image user posted image za Elino spanje. user posted image user posted image pa tebi za vztranost. Vem, da je to težko. Čestitke obema še enkrat.

mml: Bina se priporoča za nasvete glede plazenja. Meni termin desanta ustreza. user posted image Mi2 bova pa ob petkih spet sami. user posted image bo zopet na faksu petke in sobote in bo v MB tudi prespal user posted image . Sem se prav navadila, da se ob sobotah zjutra crklajmo in norimo po postelji.

ovčka: upam, da tvoji Lari kmalu neha teči iz nosa, da se vidimo in spoznamo. Naša Bina včasih ko zagleda pumpico za nos tako joka, kot da bi jo iz kože dajali drugič pa se tako na glas smeje. Kdo bi vedel, kaj se ji plete po glaviuser posted image

Nana Liza: a copatke že imata? Mislim, da koledarje naredijo tudi na Trubarjevi v LJ. Sicer ne vem kako se trgovini reče, je pa bolj proti Taboru. A v DTfoto si vprašala? Mislim, da sem videla tudi v Mulerju, nisem sigurna.

BlankaT: a je tvoj sin imel visoke vrednosti na testiranju? Naši Bini tudi zobki ven rinejo, je kar nekaj nataknjena.

Prehlajenčice:
kmalu ozdravite

Lep barjanski pozdrav

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.10.2006 21:06:46   
HIMH
BINA a vama so to kri jemali al vama je na kožo kapala reagente me zanma ker imava mi2 v petek pregled pri alergiologinji in se bo baje tam odločla al jo bo testirala al ne.
Kako se pa to tvoji pikici odraža mi2 mava skoz nekje del kože svež odprt in gnojen sedaj za uhicami in občasno rata pikasta pa seveda srbenje kože.
Povej mi še a so tam na Debelem Rtiču večji strokovnjaki oz specializirani za te zadeve ker tu v mb se mi zdi tak tak jih gre dost kam drugam npr na Ptuj.

Nič dovol sem te zatežila pa hvala za nasvet oz pojasnilo.
Upam da vi2 rešita to kar se da dobro glede na izide boga baucika kaj jo čaka a bolje je vedeti in se temu izogniti kot pa da trpi.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.10.2006 21:12:58   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

BLANKAT veš da bom spekla rolado ni panike in še kaj če bo le čas.
No na naslednjem srečanju seveda pred 2.11 si pa ti navrsti z pecivom pa brez izgovorov.
No pa fajn bi blo še kak petek zvečer malo pokukat v laif kaka rahla večerjica in pol malo babjega večera danes je blo že nekaj besed a dajmo preit k dejanjem  in zažurajmo predlog 13.10 če ste za javite da dorečemo.

Najprej mamica od Hane sorry za preimenovanje,se bom poboljšala obljubim user posted image .
Jaz sem kar za taki večer kot smo se menile, čeprav je petek pri nas zeeeelo vprašljiv, ker moj mož ponavadi pride domov pozno ponoči ali pa v soboto zjutraj, tako da lahko fiksno povem šele v petek,ko bo doma user posted image user posted image . Če se ne motim, pa drugi teden ni krucibuci na dosegu, tako da bi bilo dobro, da še njo počakamo, da se pocajta.
Ah kar pa se žemlje tiče pa se opravičujem za nastalo situacijo, sej veš, da je moj otrok sestradan user posted image , sploh če kdo drugi je in ona ne user posted image .

Danes je pa Maruša zaspala brez dude, sploh je ni hotla imet user posted image user posted image , upam, da se bo tako nadaljevalo.

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.10.2006 21:13:25   
BlankaT
Bino ja Žan je imel kr visoke vrednosti, sicer jih sedaj ne vem na pamet, bom pa pogledala in ti sporočim. Ampak je pri 3 letih skoraj vse prebolel, sicer je dobil nekaj novih ampak skoraj niso omembe vredne. Zato se splača sedaj full držati diete, saj vem, da je hudo in da še bo, ker ima tvoja Bina res veliko različnih alergij, ampak boš videla, da ni tako težko potem, ko si vpeljan. Mi smo se res strogo držali pa nam je uspelo. Edino čokolade se še izogibamo, pa še to mu sedaj počasi dodajem v jedilnik.

Tako, da boš tudi porodniško dobila 100% podaljšano in moj nasvet, ko ti bodo podaljšali in ko se ti bo ponovno iztekalo še enkrat zaprosi. Meni ni nobeden povedal, da bi lahko še enkrat dobila podaljšanouser posted image , pa še komaj sem čakala, da grem v slušbo.

Pa še to, denarja ti zavarovalnica ne da, zato ne boš ničesar dobila na recept. Je pa v LJ ena ustanova, sedaj ne vem točno katera, na katero pošlješ račune in izvid od alergije in ti povrnejo stroške. Vidiš tudi za to sem izvedela prepozno in nisem hranila računov, pa še sojino mleko sem dobivala iz Nemčije, ker je bilo gor veliko ceneje.

Upam, da bo tvoja Brina hitro bolje in da se pri 3 letih znebi teh alergij user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Brino od Maje.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.10.2006 21:16:51   
BlankaT
NR sem te za las zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja glede srečanja pa smo ga sedaj prestavile na 20., vsaj za enkrat user posted image . Lahko pa gremo tudi v soboto, saj ni potrebno da gremo v petek, ker poznam te petke user posted image . Žal jih ni več user posted image   user posted image

HIMH glede peciva pa sem tako rekla, da sem naslednjič jaz na vrsti. Kaj pa morem, če vedno hočeš svoje ralade peči user posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 4.10.2006 21:27:36 >

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.10.2006 21:27:01   
Taja Nagaja
HIMH: naši Bini niso mogli delat kožnih testov, ker ima drobne pikice po celem telesu, zato so ji vzeli kri. Sva bili na testiranju na Pediatrični kliniki v LJ. Sem pa slišala, da je na Debelem rtiču ful dobra alergologinja, zelo prijazna... Imam tudi njeno tel. številko, če te zanima.

Naša že od tretjega tedna ni imela gladke kože dalj kot en dan, pa pikasta je tudi več ali manj vsak dan. Če jo zelo srbi se spraska in potem se ji mesto orosi, nato nastanejo drobne hrastice... Najhuje je na rokicah, nogicah in ličkih, ker dobiva zobke in se veliko slini... Trenutno spi z nogavicami na rokah, da se ponoči ne spraska. Ko je bilo vroče so se ji vnele gube (vrat, roke), pa tudi za ušesi. Pomagal je Ribodermin. Praska se tudi, ko je soparno, ko je utrujena, ko ji je dolgčas... Zato jo poskušamo vedno zamotit. najhuje pa  mi je, da se praska v avtu, jaz pa sama z njo in ne morem nič naredit, ko se drgne ob pasove...

Drugače pa je velik dobrovoljček. Če bi mene tako srbelo, bi se mi že najbrž zmešalo.

Bom držala pesti za vaju. Če te pa še kaj zanima me pa kar vprašaj. Bom pomagala, če bom lahko. Sem prebrala že kar nekaj člankov, forumov, knjig na to temo. Pa tudi različne diete sem že dala skozi.Tudi dnevnik prehrane sem pisala, pa nisem nič ugotovila. A je pri vas v družini kdo alergik? Pri nas nas je kar precej, tako da se sploh ne čudim več.
Lahko mi pišeš tudi na ZS, da ne teživa z alergijami še ostalim decembrkam.

En pikast pozdravček

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.10.2006 21:35:36   
Taja Nagaja
BlankaT: hvala za spodbudne besede. Mi2 sva dobili Pregomin na recept, ki ga mora potrdit kolegij na pediatrični. Sem ga morala potrdit še na Vzajemni (se mi zdi) in  nismo nič plačali. Tako je bilo pred pol leta. Upam, da bo tudi sedaj tako. Ja, je kar drago to mleko. Mi še čakamo izvide, ker baje Pregomin ni uredu za Bino user posted image .

Bina pošilja Maji en velik user posted image in upa, da bodo kmalu zobki zunaj. Drživa pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.10.2006 21:58:14   
kofetek2010
čeeeer!

današnje user posted image : 8 minut
zgleda, da se je naša Ela res vdala v usodo user posted image  pa naj še kdo reče, da blondinke nič ne kapirajo? user posted image  

v Koloseju je bilo prav fajn, upam, da bo NanaLiza prilepila pozersko fotko z naslovom "vsaka ima svoj faktor" user posted image  - edino nobenega peciva ni bilo user posted image   se bom morala drugič štajerkam pridružit user posted image user posted image user posted image

ac + Sara  &   Lonja + Ajda
z Elo naju veseli, da sva vas spoznali user posted image  

arielca - drugič pa T s seboj pripeljita in naj gre ta čas mal po nakupih user posted image  

ovčka - dobra je ta tvoja Lara, da je že naslednji dan, po zlomu ključnice, bila tako mobilna user posted image  upam, da je samo prehlad in da bo čimprej minil user posted image

NR - te telebajske imajo v Mercatorju, cena nekaj čez 8 jurjev (jih imam že nagledane user posted image )

Pajaca - dobro si ti to poštimaš, da ti ni treba kuhat user posted image  

cuma - tvoja Ema zgleda prava mala damica proti našim pleškicam user posted image   te ljubljanske decembrske frajlice so vse kratkolaske user posted image   in ja, tud štrudl bo OK user posted image

BlankaT - upam, da Maji čimprej nehajo zobki nagajat user posted image

HIMH - lahko bi spekla tudi za nas v LJ kakšno rulado user posted image

Bino - čimprej se pozdravita user posted image , da bomo lahko šle na kakšno kavico in na user posted image   mene ne moti, če o A govorite kar tukaj, ker še kaj novega izvem user posted image

mml - a boš ju3 kaj v mestu, da ti dam food? user posted image  

nč, grem v Bar user posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.10.2006 23:02:49   
Nana Liza

Hojla!

Naša user posted image   je spala po srečanju 2 uri. Je toliko prešibala.

Se ukvarjam s slikicami, da bi jo prilepila na forum, pa jo imam v sporočilu, v forumu je pa ni videti. Help! Kaj delam narobe, ajde stare mačke na RR povejte?

NL

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
4.10.2006 23:15:46   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Se ukvarjam s slikicami, da bi jo prilepila na forum, pa jo imam v sporočilu, v forumu je pa ni videti. Help! Kaj delam narobe, ajde stare mačke na RR povejte?

NL

sem šla gledat, če jo imaš v albumu na RR in je nisem našla user posted image  torej bo to to user posted image

najprej v svoj album, potem pa lahko lepiš po RR user posted image

A mi boš spet CD spekla? user posted image user posted image user posted image  plisssss user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.10.2006 8:17:47   
kofetek2010
juuutrooo

user posted image user posted image user posted image

Ela se je ob 07:30 odločila, da ne bo več spala user posted image user posted image user posted image

moji smajliji vse povejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.10.2006 9:01:02   
cuma
Dobro jutro! Pri nas pa je vstajanje ob 7ih že stalna praksa, kot tudi ponovno spanje ob 9ih user posted image !

Je pa moja baba kar sitkana, najbrž so zobje... 7. in 8. (trojkice spodaj se mi zdiuser posted image ).
Nekaj bi vas vprašala:
Imamo namreč en problemčič!
Sem vam že pisala o tečnobi v avtu ne? No, zadeva je zdaj taka, da niti do Kopra (10min) ne pridemo brez sitnarjenja. Noče videt igrač, ne zanima jo moje prigovarjanje ... samo preteguje se in sitnari. To se dogaja tudi, ko je spočita, sita in dobre volje... user posted image
Ne razumem, kaj ji fali? Poleti sem se že spredaj sedela, pa je bila ful pridna. Celo na štajersko (1,5 ure) smo se peljali tako, da je sedela sama. Zdaj pa tak cirkus!user posted image
A imate kakšen nasvet za mamo cumo?

Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.10.2006 10:42:16   
ac
Sari pa danes ne teče več iz noska user posted image . Mogoče je včeraj imela samo tremo pred srečanjem vrstnic. Sem poskusla pripopat kakšno slikco semle, pa mi tud ni ratal. Ja, ni kaj, tud rjavolaske rabimo natančna navodila...

Zvečer grem na Deep Purpl-e. Bo pasal mal odklopa.

Imejte se lepo!

Bom pripopala kar link za slikce, čeprav dvomim, da je to to....

Torej - vsaka ima svoj faktor (eni modeli so sicer že mal utrujeni)...

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108338206-ECB1FB1756E8461997A451FF1C7225E8.jpg

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108338206-C0A4C6404390412CA805168E64969F86.jpg

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.