BlankaT
|
En lep dober večer klepetulje , saj prav, le tako naprej . Pa hvala za pohvale za tabelo , saj ne bi bilo treba (samo pa paše ). Pa ne boste verjele, toliko ste hvalile te tabele, da mi je nekaj špeha na novo zrastlo . Pa kr lepo javljajete podatke, jih bo kr lepo sproti popraljala, tako,da bodo podatki vedno novi in zadnji . mml lepe slikice in dobrodošle nazaj. ac bi jaz tudi mogla nazaj na faks, pa ne najdem motivacije, a se je mogoče pri tebi skrila, ali pri kateri drugi . Nana Liza in Bino tudi naša smrka, pa na pohoru so zobje in sicer najmanj 2, če ne 3. Pa to zgoraj 1. in 3. in mislim, da od spodaj na D 3. . Sem ravno danes gledala, kako je ta večji dobival zobke in vam morem povedati, da so pri najemu bolj lepo hodili ven. Pa še to, za nobeden zob nisem vedela, da ga bo dobil, da ga ima smo ugotovili, ko je že bil zunaj . Ovčka upam, da bo Larina ključnica kmalu OK. Uboga revica, kaj je pa delala . Jana pica pri Marogici je bila super, kot je že napisala NR, pa kako je prijazna ta Marogica. Skratka, ko pridete na naš konec se dobimo tam . Pri nas tudi uvajamo nočno spanje in zaenkrat se zmanjšuje čas, ko vstraja. Tako, da sedaj ponoči vstraja še samo kakšne pol ure (upam, da se nisem prehitro pohvalila ). Sicer jo pa sedaj zobeki dajejo in ji je skoraj vse oproščeno, ampak ven je pa vseeno ne vzamem in potem v dnevni sobi ona pa v posteljici. Žan pa pravi, da ne morem spat, ker se ona dere . Tako, da njega potem selim v najino posteljo v dnevno sobo . Pa saj bo bolje . NR glede kafeja ti javim, tako, da se potem zorganiziramo. A ja Tadeja se je javila, da je Mihael prehlajen in da se zato ni mogla nič oglasiti in priti na kofe. Majin nahod pa ni nič kaj boljši, ji teče ven, da ji komaj folgam brisat, samo je pa zanimivo, da bolj po jutrah in večerih, čez dan pa ni take sile. Se pa slini kot polž . HIMH se pridružujem NR rolada ti na naslednjem srečanju ne ugre,ampak tokrat prosim s kakšnim čokoladno filo . Hani pa vse naj tudi od naju z Majo. Se ja pa tudi Maja začela postavljati na noge in kako je smešna, ko ji to uspe, se začne full smejati in je tako vesela. Pa če je vprašamo kje je lučka jo pokaže, papa pa ne da, ampak samo roko dvigne in se nasmeji . Kaj še? Se sedaj ne spomnim nič več, čeprav sigurno še kaj zna. A ja pa še to, svojega brateca tako zelo objema, da ji najraje kr ugre, če je le možno, samo ko ga pa dobi v roke si je pa bogi . Tako, sedaj pa šibam na pečene kostaje. Maja ša že spi kakšnih 45 minut in to je zaspala brez zize, mene pa sedaj mleko tišči kot . No upam, da mi ne bo razneslo zize do jutra, če pa bo sila, bomo pa pumpali , ali pa atija pristavili . Nič dobro spite in želim vam vsem lep miren spanec. Blanka Moja migrena pa je zaenkrat odpotovala in upam, da za dolgo časa in da je vse stvari vzela s sabo. Bino hvala za skrb .
< Sporočilo je popravil BlankaT -- 29.9.2006 20:28:04 >