Nana Liza
|
cuma- ti moram povedati, da smo v nedeljo bili v Izoli na sejmu čolnov ter še v Kopru na sladoledu v Kepici, nato pa smo šli na krajši sprehod po Kopru, da smo polizali sladoleda.Ela pa dobi vedno korneta, ki ga z veseljem pohrusta. BlankaT- saj nimam nobenega recepta, samo upoštevala sem nasvete po knjigi Spi dete spi. Sem pa oložila v posteljo, zrecitirala govor v smislu (pančki pančki, mamica je s tabo. Danes boš sama spala) in nato deklamirala na začetku prvih 10minut na 3 minute (govor traja 10 skund), nato pa na 5 minut. Ko sem oddeklamirala, sem šla vedno ven, luč je bila ugasnjena, goreti sem pustila luč le na hodniku. Prižgan sem pustila CD z uspavankam, ki jih ima itak vsak večer. Je bil pa tisti vikend pravi , tudi jaz sem jokala skupaj z njo, samo da sem bila v dnevni. Ful mi je bilo hudo. Hvala bogu, ampak več kot eno uro se pa ni nikoli drla. Tega pa takrat ne bi zdržla. Preden jo dam v posteljico, jo pa podojim, nato se igrava v temi, ali slabi svetlobi na zakonski postelji, dokler se ne začne metati po postelji v ležeč položaj, nato jo preselim v svojo posteljo. Na žalost nima svoje sobe in se stiskamo vsi v eni spalnici. Držim se pa tudi tega nasveta, da je sedaj nikoli ne dvignem iz postejice, če jo že položim v posteljico. Vedno je pustim in nikoli nisem pri njej, če je ona že v postejici in tečnari. Če joka v posteljici, jo dvignem samo podnevi, pa še to, ko se zbudi. Aja ponoči, pa sem ležala zraven, ko je začela jokati, sem samo spet na vsake toliko časa ponovila govor in jo pustila. Prvo noč sem jo dojila enkrat, nato pa sem tudi to opustila. En načrt si moraš narest, da ne bo zastonj jokala. Preberi si to knjigo. Ti bo mogoče lažje. Srčno upam, da bo tudi tebi uspelo! Takrat se ful trudiš nekaj dni, ampak je poplačano. Danes smo nabavili spalno vrečo. Dobila sem samo tako v H&M od 4-12 mesecev. Ji je pa ravno prav. Še stoji lahko v postelji. Danes sem jo dala prvič v vrečo in sploh ni bilo problemov. Tako jo lahko oblačim tudi v pižamice brez stopal. Jaz lahko pa v miru spim, ker vem, da ne zebe. Jest upam, da bo sedaj naprej spala.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 26.9.2006 20:59:10 >
|